עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rtr,

כרגע יש לי לי סתם צורב ואני הולך לשדרג אותו לצורב DVD בקרוב אבל יש עם זה בעיה ! אני לא רוצה כבלי ATA במארז יותר ... ליפני כשנה אולי קצת פחות ראיתי כמה החרזות על צורבים כאלה השאלה היא אם זה כבר בשיווק סדיר ואם יש כאלה בארץ בפרט ? תודה לעוזרים! מסיבות אישיות אני לא יהיה כאן בימים הקרובים אבל אתם מוזמנים להגיב ואם יהיה שאלות אני אקפיץ בהתאם ...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם צורב DVD של NEC ואחד עם צורב DVD של SONY (אם זה משנה לכם מה הדגם המדוייק תשאלו ואני אבדוק) בכל מקרה, בתקופה האחרונה כל הדיסקים שצרבתי לאוטו יצאו מקוטעים (בכל מערכת שבה השמעתי את זה), צרבתי תמיד על מהירות 8X הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים שלי (TEAC), אתמול הייתי חייב לצרוב סרט מאוד וכשניגנתי אותו בDVD בסלון הסאונד היה מקוטע, קניתי חבילה של דיסקים מחברה אחרת MULLER, וגם אז יצא הסרט עם סאונד מקוטע. לקחתי דיסק של TEAC וניסיתי לצרוב במחשב אחר=צורב אחר, ושוב הסרט יצא מקוטע, לקחתי מחבר דיסק של חברת GOLD GPT וצרבתי עליו במחשב הראשון וגם זה יצא מקוטע. רוב הצריבות היום במהירות 8X, אחת או שתיים היו במהירות 16X, בכל מקרה אני לא ממש מבין מה קורה פה ואיפה בד…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. רצ"ב צילום מסך. הנתונים לא כ"כ מסתדרים לי. סיגייט ברקודה 500GB האם לדעתכם הנתונים סבירים? תודה. http://img90.imageshack.us/my.php?image=68178765cg7.jpg

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. האם ה-bitsetting מופעל כברירת מחדל ב-LG או שצריך להפעיל אותו ואיך?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  5. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! היום קניתי הארד דיסק חיצוני של סמסונג "stoy station" בנפח 1TB. בהדרכת המרדיך שלכם לפירמוט ההארד דיסק החיצוני ל NTFS. בחרתי בשיטה השנייה המופיה במדריך, כלומר, פירמוט דרך 'המחשב שלי' ולא דרך CMD. הבעיה היא שהפרמוט נמשך כבר שעתיים ונראה כי זה לא ממש מקדם. מה עלי לעשות? לעצור באמצע?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  6. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש דיסק קשיח למחשב פנטיום 3-כמה שיותר קטן 20G ומעלה...איפה אני יכול למצוא כזה? אני מחפש גם זכרונות SDRAM 256-512 רק שבהשוואות מחירים באתר התקשרתי לחנויות המפורסמות ונאמר לי שאין להם.....! איפה אני יכול למצוא כאלה מבין המקומות שאתם מפרסמים? תודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by ITSIK86,

צרבתי על דיסק של DVD שני סרטים לא מזמן ככה שמתוך ה4.4 גיגה שבדיסק זה תפס רק 2 בערך כמובן שעשיתי עם המולטיסישין ככה שאצרוב בעתיד עוד על אותו הדיסק אז היום התחלתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הזה וזה לא נתן לי לעשות המשך למולטיסישן אז פשוט צרבתי את זה רגיל דרך הנרו והוא שאל אותי משהו לפני שזה התחיל לצרוב אמרתי OK וזה צרב והכל בסדר,זה שאל משהו באמת על ההמשך צריבה על הדיסק... עכשיו שאני מכניס את הדיסק למחשב אז אני רואה את הסרט החדש שצרבתי אבל שני הסרטים נעלמו,ושאני שם את הדיסק בDVD אז הסרט החדש לא קיים פשוט ושני הסרטים הישנים מופיעים רק מה הולך פה??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. Started by XCG120,

יש ברשותי דיסק קשיח corsair gtx 240GB שהתקנתי עליו נערכת הפעלה W7 64BIT על לוח אם Rampage Formula LGA775) לאחר ההתקנה אני מעלה את המחשב נכנס לווינדוס והכול עולה לאט לאט כול פעולה זה נתקע ועולה לאט בקיצור לא ניתן לעבוד עם המחשב רציתי לשאול מה הסיבה? ומה עלי לעשות ?האים יש פעולה מסוימת שאני אמור לעשות בדיסק כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

משתלם או לא?? תודה! http://www.getit.co.il/Group/47529 עריכה: שכחתי להוסיף לינק למוצר בפעם הראשונה שרשמתי הודעה כרגע זה כבר לא בתוקף, אבל בGET IT מןכרים עכשיו את אותו המוצר בכמה שקלים זול יותר אפילו, מה שמטריד אותי פה זה שהספק שלהם זאת חנות "סנסור", לעומת מה שהיה במכירה אחרת אחריות הייתה אצל הספק. עריכה2: ראיתי עכשיו שהאחריות בעצם היא של היבואן הרשמי.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. שלום, HD Seagate 500GB Barracuda 7200.12 יש עליו חומר חשוב שלא גובה... ללא מערכת הפעלה, היה מחובר כדיסק נוסף המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי רכשתי חדש אך מתישהו כשחיברתי - פתאום לא עלו הכוננים מהדיסק הזה ניסיתי לבדוק חיבורים ולחבר דרך מתאם USB למחשב אחר ברגע שהדיסק מקבל מתח, ישנם 10 תקתוקים ואני מרגיש כשהוא ביד שמנסה לקרוא, אך משתתק - לאחר כחצי דקה שוב 10 תקתוקים ושקט בcomputer management/disk management DISK 1 Unknown Not Initialized ומקבל הודעה Initialize Disk you must Initialize disk before Logical Disk Manager can access it/ select disk - Disk 1 use the following partition style for the selected disks: MBR (Master Boot Recore) GPT (GUID Partition Table) האם נדרש לבצע אח…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. Started by stingeR-,

טוב , יש לי דיסק 7GB של אבא שלי של WD שהחליט למחוק את כל תכולתו והוא נראה כאילו שרוף , אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב של אח שלי הוא עובד אבל התברר לי שנמחק ממנו הכל. עכשיו , אבא חייב לשחזר את מה שהיה עליו לפני שהוא מחק את עצמו , איך אני יעשה את זה? אני חייב ללכת לאיש מקצוע? יש איזהשהיא דרך אחרת בטוחה? ההארדיסק עובד מעולה , אני צריך המלצות מה לעשות. ד"א : מכוון שהמחשב של אבי לא מזהה(מוזר) את ההארדיסק הקטן הזה אמרתי לאבא שלי שצריך לקנות הארדיסק חדש , אז הרווחתי WD 800JB חדש , ואני מעביר לאבא שלי את ההארדיסק של אח שלי ה20GB 5400RPM... עסקע טובה דווקא...

12. איזה ssd מומלץ והאם יש הבדלים קריטיים 1https://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..33865..25581 בנוסף ככונן חיצוני מה ההבדל בין דיסק און קי של 128GB לSSD .

13. נקנה במרדנית. שואל בשביל חבר. תודה...

14. שלום חברים אני מתכונן לקנות מחשב חדש ולאור דרישות האיחסון והשרידות שלי, חשבתי על תצורת הדיסקים הבאה: 1. דיסק מהיר יחסית בנפח 500G-1T עבור מערכת הפעלה והתקנת תוכנות 2. שני דיסקים איטיים יותר בנפח 2T כל אחד במערך RAID1 עבור איחסון (ברור לי שזה לא תחליף לגיבוי - אני מגבה לדיסק חיצוני) הדיסקים שאני מתכונן לרכוש הם : דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2 איך הם מבחינת ביצועים ואמינות ? חיפשתי מבחנים השוואתיים בין דיסקים קשיחים חדשים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  15. Started by viper_sb,

קניתי לאחרונה לוח אם של ASUS P6T WS PRO ואני רוצה לקנות את S25 של WD מאיפה אני יכול לקנות כבל SAS של 6G ?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  16. Started by bluz,

שלום, האם טכנית ניתן ליצור מערך RAID על כונן חיצוני בנפח זהה לכונן פנימי (בתור כונן משני)? האם זה יכול ליצור בעיה אם הוא מפסיק לקבל חשמל, או לחילופין כשאני מוציא אותו מהUSB ומפעיל את המחשב בלי כונן אחד? ועוד משהו - בכמה בערך משפר מערך RAID 0 את מהירות הביצועים? אם זה לא משמעותי אני אלך על מערך גיבוי.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by 1_Nike_1,

מהי טכנולוגיית S.M.A.R.T. ? המשמעות של ראשי התיבות S.M.A.R.T. היא Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology. כבר מזה ניתן להבין במה מדובר - טכנולוגית ניטור, ניתוח ודיווח. טכנולוגיה זו נמצאת בכל הכוננים הקשיחים המודרניים והיא נועדה לזהות ולדווח על מדדים לאמינות הכונן הקשיח במטרה לצפות מראש כשלים, מעין "מערכת אזהרה מוקדמת". מה שהיא עושה פשוט מאוד, היא קולטת אינפורמציה בכל מיני שלבים, מנתחת אותה כפי שהיא הוגדרה לעשות ומדווחת לנו המשתמשים את הממצאים. הבקר המובנה שבכונן הקשיח קולט ממספר חיישנים את ההתנהגות של הכונן (כל חיישן מתעד אינפורמציה שונה), ובעזרתם הוא מחליט האם ישנה בעיה או שלא, ובעזרת תוכנה מתאימה ניתן לגלות את הממצאים הללו. העיקרון שמאחורי SMART ובעצם הרעיו…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. Started by coldplay,

אני מתכנן לקנות צורב דיוידי וה LG בינתיים נראה לי הנגן הכי טוב בשוק במחירים האלה. אני שואל אם למישהו יש הצעה אחרת יותר טובה או מישהו עם ניסיון עם נגן כזה שיוכל להביע דעה עליו. אני אשמח לשמוע הצעות על צורבים אחרים שלדעתכם יותר טובים.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. קראתי שיש BLADE ועוד רכיב שניקרא CLUSTER בריפרוף קל ברשת קלסטר זה מיספר מחשב (2 לוחות 2 2 מעבדים וזיכרונות שחוברו יחדיו למחשב על מסויים כדי לעבוד יותר טוב בתעשיה). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2848650,00.html הנה מאמר שמצאתי בגוגל.אשמח אם יסבירו לי על מה מדובר תודה.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  20. מהיא התצורה היעילה ביותר לחיבור 4 הרכיבים הבאים: 1. WD160g ATA100 2.WD80g ATA100 3.צורב CD 4.DVD האם לחבר HD לכונן cds או על צמה אחת את שני ה HD ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. סמסונג מכריזה על סדרת כונני SSD חדשה תחת השם 850 EVO, אשר מביאה שילוב חדשני בין ארכיטקטורת TLC ושבבים מוערמים תלת מימדית לשוק הביצועים הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94-nand-%d7%94%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93/

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  22. Started by dannygnh,

האם, ואיך ניתן להוסיף קבצים לצריבה על דיסק שיש בו קבצים בגודל משוער של 200 מ"ב.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. Started by knobless,

יש לי כונן Transcend SSD370 128GB http://www.transcend-info.com/Products/No-631 וכונן של Western Digital Black WD1003FZEX 1TB http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=760#Tab3 הלוח שלי זה Gigabyte G1.Assassin 2 (עם חיבור gsata3) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov חיברתי את 2 הכוננים ל-gsata3 כי כנראה חיבור הsata3 לא תקין אצלי. מה ההבדלים בין החיבורים (sata3 , gsata3) והאם עדיף שאת כונן של WD אחבר לsata2 ? אגב קראתי את המדריך הישן על ה-SSD והבנתי שהוא לא כל כך רלבנטי, הכונן שלי מוגדר על AHCI אבל שבדקתי על הTRIM הבנתי שהוא לא פועל אצלי. נאם אני צריך להפעיל אותו ועם כן אז איך? עד עכשיו הייתי משתמש ב-defraggler כדי לאחות את הכונן. האם צריך …

24. Started by chicko,

שלום לכולם, לפני כמה שבועות נפל לי ההארד דיסק (130 GB) התחלתי להשתמש בהארד דיסק חדש במקומו וקיוויתי לשחזר את התוכן מאוחר יותר. כשניסיתי לעשות זאת גיליתי כי המידע על ההארד דיסק קיים (כנראה שמערכת הקבצים נפגמה) והצלחתי לשחזר כמה קבצים אולם לפי הערכות התוכנה (OnTrack נדמה לי) התהליך אמור לקחת 10,000 שעות. כמובן שזהו זמן לא ריאלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תהליך / תוכנה שיזרזו את התהליך. עדיפות גדולה לתוכנות שמסוגלות לעצור את התהליך ולהמשיך מאוחר יותר כדי שלא אצטרך להשבית את המחשב לכמה ימים. כמו כן יש על ההארד דיסק הרבה מידע שאין לי מה לעשות איתו והעיקר זה לשחזר תמונות - אז אם אפשר לעשות רק את זה - זה יהיה מצויין ומהיר יותר. אשמח לקבל הצעות תודה עופר

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. Started by Booobb,

ראיתי שהמושגים האלה מיוחסים לכוננים קשיחים, אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על כל אחד מהם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.