עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. ובכן, כרגע במחשב יש לי רק הארדיסק אחד, של WD, בנפח של 160 ג'יגה, 7200RPM, 8Mb Buffer, SATA, ללא NCQ. אמנם הוא גדול, מהיר, אמין, עם עוד הרבה שנות אחריות ובמצב מצוין - אבל לאחרונה שמתי לב שהאוספים שאני מחזיק על המחשב - גדלים בקצב מהיר מאוד, ואני מאמין שייגמר לי המקום בקרוב; וחוץ מזה, הארדיסק נוסף שווה מקור נוסף לגיבויים. לכן אני מעוניין ברכישה של הארדיסק נוסף, שיגלם את האיזון המושלם בין ביצועים לאמינות. ברגע שאקנה אותו, אהפוך אותו לכונן הראשי ואת ה- 160 למשני, לגיבויים בלבד. בחנתי הרבה כוננים-קשיחים שנמכרים בארץ, אבל שמתי עין על אחד מעניין במיוחד - WD2500KS - שנראה לי הכונן הטוב בארץ פרט לרפטורים או ל- SCSI'ים, שנמצאים הרבה מעל לתקציב שלי, או מבוססים למשחקים בלבד.…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by davidz,

קניתי חבילה של 5 dvd+rw האם עשיתי טעות? ממה שקראתי פה מכשירי די וי די לרוב לא מצליחים לקרא דיסקים מסוג זה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=149432.msg1258476#msg1258476 מה זה אומר ? שאם אני אצרוב על הדיסק סרט די וי די מכשיר הדי וי די לא יצליח לקרא אותו? מה לגבי סתם צריבת קבצים (mp3 למשל) גם אותם הוא לא יצליח לקרא? לגבי dvd-rw . הם לגבי סוג זה של דיסקים הכל עובד? אם זה חשוב אז יש לי צורב nec 4550

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by rtr,

כרגע יש לי לי סתם צורב ואני הולך לשדרג אותו לצורב DVD בקרוב אבל יש עם זה בעיה ! אני לא רוצה כבלי ATA במארז יותר ... ליפני כשנה אולי קצת פחות ראיתי כמה החרזות על צורבים כאלה השאלה היא אם זה כבר בשיווק סדיר ואם יש כאלה בארץ בפרט ? תודה לעוזרים! מסיבות אישיות אני לא יהיה כאן בימים הקרובים אבל אתם מוזמנים להגיב ואם יהיה שאלות אני אקפיץ בהתאם ...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  7. Started by avi2006,

אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by rafi-s-,

אז ככה יש לי שתי צורבים ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לצרוב לשתיהם בו זמנית הכוונה שבמקום שיצא דיסק אחד אחרי 7-8 דקות של צריבה אני רוצה שיצאו לי שתיים תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by Tal555,

קניתי TY DVD-R X8 צרבתי סרט על X12 (למה זה נותן לי לצרוב יותר ממה שזה?) ביצעתי סריקה כדי לראות מה האיכות אם זה כמו ששמעתי... וואלה... קיבלתי 97 דבר אחד שלא הייתי מרוצה ממנו בסריקה שלקראת הסוף התחילו להיות קצת יותר קוים צהובים מעצבנים כאלו.... ( זה משנה ? ) בכל מקרה אירגנתי לכם תמונות... לי נראה שזה TY מקורי גם כתוב על האריזה "תוצרת יפן" [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 111111,

האם עשיתם פעם overburn לדיסק דיוידי ? כמה מגה הוספתם? והאם זה לא פגע לכם בצורב? האם אתם חושבים שאני יכול להוסיף עוד 20 מגה לדיסק דיוידי בלי לפגוע בכונן? בנוסף רציתי לדעת איך יכול להיות שזה פוגע בצורב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  11. נתחיל בזה שחיפשתי פה קצת ולא מצאתי.. חבר שלי שוקל לקנות עוד HD....המלצתי לו על HD באותו נפח שיש לו כיום (WD 120 JB) בשביל שיהיה אפשרות לרייד... מה זה RAID 1 ומה זה RAID 0? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מן השיטות? ומה עם עבודה עם 2 דיסקים נפרדים?? (אם זה עבודה עם 2 דיסקים נפרדים אז כנראה שהוא יקנה 160 או 200)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Itzik 007,

היום קניתי HD חדש של WD - 80G 7200 RPM 8MB IDE... כרכע יש לי במחשב WD 40G 5400 כפריימרי ועוד WD 30G 5400 כסקונדרי [הוא ריק]. אני רוצה שהדיסק החדש יהיה הפריימרי + שכל המידע שיש לי על ה40G יעבור אליו... יש דרך לעשות את זה? [אני מבין גם שמכיוון שיש רק 2 חיבורים בכבל ה30G לא יהיה מחובר] אפשר להעתיק הכל כולל הווינדוס והקבצים בלי איזו תוכנה? אם זה לא אפשרי - אפשר לעשות שבכל HD תהיה התקנה של ווינדוס ובגלל שה80G הוא הפריימקי אני תמיד אגיע אליו? תודה

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by tomer87,

התקנתי צורב LG חדש מדגם 4167B. עד כאן הכל טוב.כשאני בודק אם הצורב מפיע במחשב שלי אז הוא לא הופיע..וזה דיי מוזר כי גם הדיוידי שלי פתאום לא הופיע. לעומת זאת, בדקתי את הבעיה הזאת בביוס של המחשב והוא כן זיהה לי את המחשב. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?.. שאלתי את חבר שלי והוא אמר שבגלל שיש אבק אז המחשב לא מצליח לזהות את הצורב במחשב שלי ואת הכונן דיוידי. תעזרו לי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שלום למשל יש דיסק CD... יש בו 700MB ו 80 דקות... כשאני צורב עליו שירים בשביל מערכת רגילה, זה לא משנה מה הגודל של הקבצים העיקר שזה יהיה 80 דקות... למה?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by wooper,

האם שאני צורב דיסק אז זה טוב שעושים finalize אני חושב שראיתי כתבה שזה נותן צריבה יותר טובה ופחות איבוד מידע במהלך הזמן

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  16. יש לי צורב SAMSUNG DVD±RW 16X TS-H552U והבעיה שלי היא כזאת התקנתי תדרייברים שקיבלתי עם הצורב ואני לא יודע למה הוא מסוגל לצרוב על X16 אבל הוא לא נותן לי אף פעם שאין דיסק הכונן אני רואה במהירויות שלו X16 שאני מכניס דיסק של X8 הצורב מראה לי מהירות של X2 אני לא יודע למה זה ככה?? משהו יכול לתת לי קישור לדרייברים חדשים יותר שלו בבקשה (אני לא מוצא) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by Rhx,

שלום , אני צריך צורב דיוידי בסביבות ה200 ש"ח אני אודה למי שיוכל להמליץ לי על אחד טוב.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by et_gershon,

אוקיי קנינו מחשב משומש ויש בו צורב dvd . עכשיו אחריי שיש מה הלאה איזה תוכנה אני צורב? איך אני צורב? אין איזה מדריך? ועוד משהו סליחה על הבורות אני לא בטוח בימיליון שזה צורב dvd כי נראה לי יש גם כונן dvd איך אני בודק? תודה לעונים!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  19. (אני יודע שזה לא הכי קשור ל"אמצעי איחסון, אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים) שמתי לב שלקבצי DVD יש המון סוגים של מקורות. למשל: DVD9 R1\2.. DVDSCR NTSC\PAL (יש הבדל באיכות?) DVDR 6-Pass CCE \ CCE@4190 6 passes . . . איפה אפשר למצא מדריך שמסביר מה כל דבר אומר? בעיקרון אם אני רוצה צריבה שהיא 1:1 לסרט קנוי מה אני מחפש?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תענו לי על השאלות האלו ע"פ הצורב הבא: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3550A/index.shtml לפי מה שאני יודע, כשיש צורב רגיל, צריך גם צורב וגם כונן דיוידי(בנפרד)או כונן קומבו? האם זה ככה גם בצורבי דיוידי? צריך גם כונן דיוידי בשביל לקרוא דיסקים וגם צורב דיוידי בשביל לצרוב? או שצורב דיוידי יכול לשמש גם ככונן דיוידי כונני דיוידי יכולים לקרוא גם דיסקים רגילים(של 700 מ"ב)

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by easyuri,

אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרארד דיסק התוכנהשל החלונות לצערי לא מספקת תוצאות . תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Shlagr,

יש לי מחשב עם SATA ומן הסתם עם חיבור ide רציתי להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים בחיבור ide והוא לא זיהה לי אותם מה עושים?<

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by mb74ever,

רציתי לדעת האם צריך דרייברים, כאשר אני מחבר הארדיסק או סידירום לזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25108.jpg או שאפשר לחבר וזה ישר יקלוט את זה? וינדוס אקספי.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. אני מחפש דיסקים, CD ו DVD שאפשר להדפיס עליהם תמונה בעזרת מדפסת מיוחדת...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם לוח אם עם חיבור SATA2 יכול לקרוא SATA1? תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים