אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לקבל המלצה לתוכנה שאותה אוכל להתקין על הדיסק און קי, שבעצם תדרוש סיסמא בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב כלשהו. הדיסק און קי שאני מעוניין למגן: Kingston DataTraveler Generation 3 (G3). http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=il&LinkBack=http://www.kingston.com/ilroot&ktcpartno=DTIG3/8GB תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לסנכרן את תיקית ה ProgramData שלי לדיסק רשת וראיתי כי GDRIVE תומך בסינכרון רציף אבל אז עלו לי כמה שאלות. -האם ישנה תוכנה המבצעת זאת? אני לא רוצה להיות תלוי באפליקציה הדיסק (GDRIVE) אלא לגשת לכל דיסק שהוא. -תיקית ה ProgramData מתעדכנת כל הזמן, האם ניתן לסנכרן תיקיה כזו ל GDRIVE? -שמתי לב כי קבצי הנתונים של OUTLOOK בוונדוס 7 לא ניתנים לקריאה כאשר ה OUTLOOK פתוח, האם תתקבל אזהרה בזמן הסינכרון? -מה הדיסק המומלץ? אשמח למשהו חינמי בגודל של לפחות 10 ג'יגה לפחות.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי Disk On Key שאינו באחריות. המתחבר ישירות לחיבור ה- USB במחשב ללא צורך בכבל. בטעות נתתי מכה למכשיר ושברתי את המחבר מהכרטיס אך ראיתי שהכרטיס לא ניזוק לאחר שפתחתי אותו ובדקתי. אני יודע להלחים מעולה. איפה אני משיג מחבר כזה ??? בדקתי באריהב יש לו מספר רחב ביותר של סוגים אבל חלקם לא מראה תמונה ע"מ לבחור. יש אולי חנות מקוונת אחרת לבדוק שכוללת תמונות של המחברים ?? בבקשה בלי עצות סתמיות כמו א. אבן או סימטת המוסיקה. רק חנויות מקוונות בעלות תמונה בלבד של המחברים אפילו אם צריך להגיע אליהם ע"מ לקנות. תודה אנשים !!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי דיסק קשיח SAMSUNG SATA 160GB. המחשב מזהה אותו ב-BIOS) הכל טוב ויפה רק ב-WINDOWS הוא לא מזהה אותו יש לי WIN XP PRO+SP1. המחשב נותן לי הודעת שגיעה על ערוץ IDE. מה אני עושה כדי ה-WINDOWS יזהה את הדיסק קשיח בלי להתקין WINDOWS מחדש?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, למרות המחירים של הדיסקים הקשיחים, אני מעוניין לקנות דיסק פנימי של 2TB.. ישר חשבתי על HD204UI של סמסונג המומלץ בפורום ושכבר יש לי אחד כזה.. אבל אני נתקל בשאלות הבאות: 1. האם (על פי הערכות כמובן) המצב בשוק אמור להשתנות בקרוב או שזה עדיין בגדר השנה עד שהמחירים ירדו? 2. האם העובדה שחטיבת הדיסקים הקשיחים של סמסונג נרכשה על ידי סיגייט אמורה להוריד אותי מהבחירה הנ"ל? 3. אולי יהיה כדאי לי ללכת על דיסק חיצוני של WD.. - איך אפשר לדעת איזה דיסק יש בפנים ואם הוא מומלץ? - האם אוכל להשתמש בו כפנימי מבלי לפגוע באחריות? - האם אוכל להשתמש במארז עם ה-USB3.0 לדיסק אחר? גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה.. תודה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לבדוק את המהירות של הצורב שלי בתוכנת nero info tools ושם הוא מראה לי שמהירות קריאת הצורב היא 40 והצורב שלי הוא 48 , בDVD שהמהירות שלו 48 הוא מראה נכון 48. גם בתוכנה של פלקסור טולס זה מראה כך, עידכנתי את הביוס של הצורב ולא עזר, החלפתי את הצורב וגם לא עזר. השאלה האם זה צריך להיות כך?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 44X24X44 F1E, אני יודע איפה מגדירים את הPOI והDMA, אבל זה לא מופיע לי בדריוורים של הצורב כך שאין לי אפשרות לבחור בין השניים. (התקנתי את הדיסק של הנרו...) איפה אני מוצא דריוור? לעזרתכם כמה תמונות שלא תתבלבלו... בקיצור האיכס פי מזהה את הצורב ככונן רגיל אבל כשאני צורב בנרו זה צורב בלי בעיות (וגם מצייר בלי בעיות ) אבל אני מאמין שאם אני אתקין את הדריוורים וההגדרות זה יתן יותר ביצועים... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? מדיה פלייר כותב: Windows Media Player cannot play the DVD because a problem occurred with digital copyright protection. פאוור DVD כותב: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני מדבר על ניגון - מה זה?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
הטוב ביותר שניתן לקנות עד 300-350 ש"ח, תומך ב-DL ושתהיה לו תאימות גבוהה (כתיבה על רוב סוגי המדיות, ומדיות כתובות נקראות במרבית הכוננים -גם standalones) קראתי את הסטיקי, את ה-BenQ לא מצאתי בחיפוש זריז והפיליפס לא תומך ב-DL
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתעניין בקניית כונן קשיח חיצוני 2.5 אינץ' 1TB USB3.0 אשמח להמלצות!!!!! ושיהיה במחיר סבבה ואמין גם על הדרך!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בחיבור HD חיצוני בעל ממשק USB2. הרי חיבור USB2 מעביר תיאורתית 480 מגה ביט שזה 60 מגה בייט.באם חיבור כזה מהווה צואר בקבוק עבור הכונן/עבודה עם המחשב?שהרי כונן בעל חיבור SATA2 נניח מעביר 300מגה בייט לשניה.. האם לגודל המטמון של הכוננים הקשיחים יש חשיבות בעבודה אינטנסיבית בצורת I/O? כלומר מה היתרון/חיסרון של עבודה עם כונן חיצוני? שהרי אם הוא פנימי אין כל הבדלים במהירויות? והנוחות זה הגורם המשםיע?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מקרה ממש תמוה... לפני שבוע קיבלתי מתנת יום הולדת את ההופעה החיה של רוג'ר ווטרס, הסולן של PINK FLOYD . מיד החלטתי לגבות את ההופעה לSVCD. הפעלתי תוכנה וקבעתי לה שאת הפלט תיתן בקבצים של 80 דקות. סוף תהליך קבלתי 3 קבצי BIN כל אחד 800 MB. התעצבנתי, הגדרתי 80 MIN שזה 700 MB וקבלתי קבצים בגודל 800 MB. עד כדי כך התעצבנתי שהחלטתי שיש כאן כנראה טעות של WIN בקריאת גודל הקבצים, ואני צורב לא משנה מה על דיסקים של 700MB. להפתעתי אחרי 3 דקות אני מקבל הודעה שהצריבה הסתיימה בהצלחה. אני נכנס לדיסק ורואה את ההופעה בכיף, אבל מה, בלי סאונד... אבל מה שיותר מפליא זה שכשאני נכנס לדיסק בוחר את כל התיקיות ובודק את הגודל שלהם אני מקבל 806 MB!!! ככה בכל שאר הדיסקים! מה לעזאזל קורה פה? יכול להיות…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב נייד ולצערי אין בו כונן אופטי. אני צריך המלצות לצורב DVD חיצוני עם דגשים על: משקל קל, שקט ואיכותי. המחיר עד 700 ש"ח עם חריגה קלה. תודה רבה, סופשבוע רגוע :]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרישות?לא'דע, סאטה, שיצרוב מהר, שיקרא דיסקים במהירות ושאר הירקות. לא נעול על שום חברה ומה שיציעו הכי הרבה עד היום בלילה-אני אקנה אותו מחר. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD שהוא גם סי די כמובן עכשיו יש לו בעיה שהוא קורא חלק מהדיסקם יותר של שירים ודיסקים של DATA משחקים וכו' הוא לא קורא הוא מראה כאילו הדיסק ריק ואומר שאפשר לצרוב עליו ...!! מה נראה לכם שיכולה להיות הבעייה?? ד"א בדקתי את החיבורים והכל בסדר.. אשמח לעזה.. תודה רן!!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אוקיי תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן.. אבל אני רוצה להוסיף 320 ג'יגה HDD למחשב כי אני מוריד סדרות ולא מספיק לי 80 ג'יגה גם כי אני משחק LINEAGE ו WORLD OF WARCRAFT האם SATA II יתאים בשבילי? 16 MB 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II או שהמחשב שלי בכלל לא תומך בזה? אם כן אז אוקיי תודה ואם לא איזה HDD אני אמור לקנות?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
איך אפשר ליצור מחיצה בכונן חיצוני ? אני אומר כי יש מידע על הכונן. האם הכל ימחק אם אני אעשה את המחיצה ? כמו כן - איך אפשר לפרמט את המחיצה ל- FAT32 ? למיב ידיעתי הויסטה למרמטת רק ל- NTFS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג מערכת נוכחית של 2 HDD ב RAID1 ולעבור ל SSD, כנראה 128GB. האם הגיוני לשמור על תצורת RAID1 עם שני ה SSD החדשים בינם לבין עצמם ? האם SSD כיום פגיעים ברמה שהמידע השמור יכול להתאדות פתאום? ולגבי שחזור מידע מדיסק SSD פגוע - עד כמה זה אפשרי או מעשי ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-