אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ראשית אני אומר שקראתי הסטיקי בנוגע להמלצות צורב די וי די אבל זה רק בילבל אותי..... עד עכשיו אמרו לי ש nec טובים מ lg... אני מתלבט בין lg-צורב gsa-h10 a לבין nec צורב DVD ND3550 או nec-ad-5170 אני מדבר על תקציב עד 200 שח.......מה הכי טוב מבין השלושה? ויש לי על כולם אחריות שנתיים... אז זה לא ככ משנה כיום מה לקנות לא? כי במילא אתה מקבל שנתיים אחריות? ו 200 שח לשנתיים בהחלט שווה.... מה שחשוב לי שהצורב ימשיך לצרוב.... כי אני צורב המוןןןןן כל מה שזז אני צורב ושייקרא דיסקים לאורך זמן בצורה מהירה..... תודה על העזרה בבחירה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה(עם נסיון כלשהו) על צורב DVD בסביבות 200 ש"ח בערך.... דרך אגב אני קונה תצורב מחנות ksp ,רציתי לדעת אם עדיף לקנות משם גם דיסקים של dvd (ואיזה עדיף לצורב שאתם מציעים) או להמשיך בערך 10 דקות הליכה ולקנות מהמבצע של אופיס דיפו שקרוב לשם. עוד שאלה אם יש לי ידע בסיסי בזה אתם מאמינים אני יוכל להרכיב אותו לבד?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בלוח אם שלי לפי מה שהבנתי מהSPEC באתר, אין תמיכה לSATA III http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2959#sp -תקנו אותי אם אני טועה http://www.yoyotech.co.uk/item-detail.php?products_id=4373222 -זה מה שאני רוצה לקנות כמה הבדל יש אם באמת אין לי SATA III ואני מתקין את הSSD בלוח אם הזה, והאם אני בכלל יכול לחבר אותו ללוח אם? -איפה אני אמור לשים את הSSD במארז? (הרי הוא 2.5", לא?) אני אודה לכם מאוד אם תענו לי על התשובות מהר.. אני טס מחר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבות את הCrucial M4 128 ג'יגה אבל הבנתי שהוא לא מגיע עם מתאם לגודל של דיסק קשיח רגיל 3.5 אינצ' וזה בעייתי בשבילי מיכוון שיש לי מחשב DELL עם מגירה מיוחדת לדיסקים הקשיחים ואני חייב אותם בגודל הרגיל, מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה לעדכון טכנולוגי או ירידת מחירים, עדכון שיצדיק לחכות מעט עם הקניה (אך לא יותר מחודש-חודשיים לערך). קראתי ש-WD עומדים להוציא בנובמבר EcoDrive שיצרוך 40% פחות הספק, אבל זה רחוק מדי בשבילי... כרגע המחיר בסביבות 600 ש"ח פלוס מינוס - נראה לי האופציה המשתלמת ביותר בטווח הנראה לעין כי אני לא רואה את מחירי ה-750GB או 1TB צונחים בקרוב. אשמח לעצתכם המלומדת
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב ד.קשיח נוסף עקב חוסר מקום במחשב. רוצה לקנות 1TB, פנימי, מהיר למשחקים, חשבתי להמשיך עם המסורת ולקנות HDD של Western Digital. שמעתי שהקשיחים הללו מומלצים: Western Digital 1TB 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS וגם זה: Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. השבוע אני מתכוון לקנות את הדיסק קשיח החיצוני הנ"ל, Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 עכשיו אני רק מתלבט מאיפה לקנות.. מאייבורי או מKSP. המחיר הוא הבדל של 10 שקלים ככה שזה לא משנה לי, אני רק רוצה לשבת בראש שקט ולקנות מהחנות האמינה. אז מאיזה אחת מהחברות לקנות? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום אני רוצה לקנות HD פנימי למחשב, יש לי כבר 1TB חיצוני אחד שנחנק והפנימי נושק לגבול היכולת שלו..אני זקוק לייעוץ.. וכן ניכנסתי לסטיקי - האם זה עדיין עדכני?! והייתי בטוח (מפיו של המוכר בחנות מחשבים פה באזור) שסמסונג כושלים ובגדול, הוא טען שהוא מקבל המון החזרות של הכוננים שלהם...בכל מקרה תודה לכל עזרה שתינתן גם אם בכלל...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד כונן Samsung 840 Pro 512GB בתור הכונן היחידי על המחשב. לא רוצה ל"ערבב" במחשב גם כונן SSD וגם כונן HDD. אם אצטרך איחסון נוסף, יש לי כונן חיצוני של 1TB שעושה את העבודה נפלא. השאלה שלי היא כזו - האם כדאי לי לקנות כונן אחד בלבד של Samsung 840 Pro 512GB? או.. האם כדאי לי לקנות שני כוננים של Sasmung 840 Pro 256GB בתצורה של Raid 0? עכשיו סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין את המונחים של Raid למיניהם. הדבר היחידי שהבנתי זה ש- Raid 0 מציין איחוד של שני כוננים לכונן אחד והמהירות בעצם גודלת בהתאם (כל זה רק מחיפוש בגוגל. אני ממש לא בטוח שזה נכון). אבל.. במידה וזה נכון, לא עדיף לקנות באמת שני כוננים נפרדים, לבצע איחוד ביניהם ואז תהיה לי מהירות הרבה יותר גבוהה?…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שחשוב לי זו המהירות קריאה הכתיבה פחות חשובה, אני מתלבט האם לקנות דיסק SSD יחיד של 120GB או לקנות 2 של 64GB ולחבר ברייד 0 ע"י הבקר של הלוח אם הלוח הוא ASUA P8P67 הדיסקים המדוברים הם של קרושל (מיקרון M4) כלומר C400 השאלה העיקרית היא אם אני יחבר 2 דיסקים כאלה ברייד 0 האם זה יכפיל לי את מהירות הקריאה כלומר במקום באזור ה 300MS לאיזור ה 600MS וכמו כן את מהירות הכתיבה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני קונה מחשב ואני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים בגדול רציתי כונן קשיח עם 250 GB שהדרישות שלי היו 7200Rpm 16MB SATA II NCQ (שלא מהחברה WW!!ו) אז רציתי את Seagate Barracuda 250GB שעולה 395 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=16632 אבל אז "מצאתי" את הכונן 320GB HItachi Deskstar שיש לו את אותם "נתונים על הנייר" שעולה 435 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=15675 ההבדל הוא 60GB והפרש המחיר 40 שקל אני יכול להבין שזה נראה משתלם אבל זה גם מחשיד לדעתי... מבחינת ביצועים בלי להתייחס לנפח הכונן איזה יותר טוב? Seagate Barracuda או Hitachi Deskstar י? אם ה Seagate Barracuda יותר טוב אז אני אקח ותו למרות שהוא "רק" 250GB כי זה מספק אותי... אבל אם ה Hit…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לאחורנה הלך לי הצורב CDRW של MSI, והחלטתי לקנות צורב DVD. מקריאה כאן בפורום ראיתי שבגדול מומלצים שני צורבים LG: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6203 NEC : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5893 הLG הוא בעל שנה אחריות, והNEC שנתיים אחריות, מה שנותן יתרון לNEC. נכנסתי כרגע לאתר של PCH ומצאתי שם במבצע את הצורב הנ"ל של טושיבה: http://www.logicpc.co.il/heb/ItDetail.aspx?icom=5364 איך הוא בהשוואה לנק ולLG? בנוסף מצאתי גם את הפיוניר הנ"ל http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6003 שאמנם עוהל 420 ש"ח, אבל פיוניר זה פיוניר ויש להם שם טוב בצורבים. הבעייה היא שרק הנק הוא בעל שנתיים אחריות, וכל השאר שנה, האם יש מקומות אחרים שנית…
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות: 1. צורב DVD LiteOn IHAS124 2. צורב DVD Samsung SH224BB 3. צורב DVD LG GH24NS95 עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162 שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה? מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את ה-HDD הקיים ב-SSD של 120/128GB מטעמי ביצועים ושקט. השאלה אם לקנות אחד זול כמו ה-V300 של קינגסטון או ששווה להשקיע ב-M500 או אפילו ב-840 EVO מיועד ל-HTPC שמנגן 1080P, גלישה ומוזיקה מה דעתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבתי בפוסט האחרון שלי, אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע דיסק קשיח 60GB במהירות 7200RPM של SEAGATE עם BUFFER רגיל של 2MB. כבר הבהרתם לי שאין הרבה שינוי בין PATA ל- SATA אבל אני עדיין מתלבט אם לקנות דיסק קשיח עם 8MB של BUFFER. מה ההבדלים בביצועים? בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מהיום שנקנה הכונן מחובר אצלי למחשב מיושן כדי להזרים סרטים, בחודש האחרון הוא מתחיל לזייף נורא, למרות ששני המחשבים מחוברים קווית לראוטר שמספק 11MB/S שזה די והותר עבור סרט בלוריי של 20GB (שזה סהכ 3.5MB/S) בדקתי כל מה שאני יכול, חשדתי בפרגמנטציה, ביצעתי איחוי, ללא עזרה, חשדתי בטורנט, כיביתי, לא עזר. חשדתי בחיבור הקווי במחשב המיושן אבל חיברתי כונן חיצוני אחר אליו שהזרים חלק ללא הפרעות/גמגומים. יש לציין שבעבר גם תחת עומס הורדות כבד ביותר הכונן הזרים סרטים חלק (הטעינה הראשונית תמיד לוקחת כמה שניות אבל משם מעולם לא היו גמגומים או תקיעות ובטח שלא זיופים ותקיעות באמצע הצפייה, היום זה נהפך לבלתי נסבל) כשאני מחבר את הכונן ישירות למחשב שאני עובד עליו הכל זורם, אבל המטרה…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה.. יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב.. או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש) ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות) בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע כונן Seagate 60GB 7200RPM שאיתו אני עובד ומתכנן להעביר למחשב החדש. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות בנוסף דיסק קשיח מסוג SATA שישמש אותי ככונן הראשי או שההבדל בין SATA ל- ATA אינו משמעותי ואינו מצדיק "בזבוז" של כמה מאות שקלים. בקיצור ולעניין, מה בדיוק ההבדל בין SATA ל- ATA? * עריכה: כמו כן הכונן החדש שאני רוצה לקנות יהיה עם BUFFER של 8M והייתי רוצה לדעת גם מה ההבדל בין BUFFER רגיל כמו שיש לי כרגע ל- BUFFER הגדול יותר. בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני קונה בקרוב מחשב חדש ומעוניין להוסיף אליו כונן SSD (חשבתי על SSD128GB בשילוב עם הארדדיסק רגיל של 1TB) עד כמה שהבנתי - עדיין לא ברור מידת האמינות של הכונן הזה (עדיין יחסית חדש , מגבלות כתיבה , צריך תחזוק וכו') בסופו של דבר המידע על הדיסק הרבה יותר חשוב מהמהירות , ולכן להיות עם כונן כזה אומר לעשות גיבויים סדירים (או מלכתחילה להתקין שם רק ווינדוס). עד עכשיו לא ניתקלתי בשום בעייה עם דיסק קשיח רגיל , ויש לי בערך 7 כאלו. יצא לי גם לקרוא על אפשרויות אחרות של SSD: 1. דיסק קשיח היברידי (משולב HD רגיל עם נפח קטן cache של SSD) . 2. SSD cache. הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא, אגב אין הגבלת תקציב לכונן (למקרה שתגידו שיש אחד סופר אמין אבל יקר) תודה חג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני בדיוק מכין לי מפרט מחשב חדש. מתלבט אם לקחת את ה evo 250 או את ה crucial mx100 or m500 מתלבט בעיקר בגלל הבאג שנמצא ב evo. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שבקר עולה בסביבות ה1000 ש"ח - שזו השקעה לא קטנה ! לכן אשמח לדעת אם יש בקר מומלץ שעונה על הדרישות הבאות: א.שיהיה PCIe x4 - ע"מ לנצל יותר מ1.5Gbit של Pcie x1 ב.שיתמוך בלפחות 4 כוננים מחוברים. ג.אני הייתי שמח לדעת שהוא יבצע את העבודה בRAID 5 עם 4 כוננים מחוברים והכוונה שהמהירות תהיה בסביבות ה250+ MB בשנייה או מנגד שיריץ 2 דיסקים על RAID 0 ב200 מגה + עוד שלושה דיסקים בRAID 5 גם כן ב200 מגה - והכי חשוב שיעבדו בו זמנית במהירות הזאת. או שהגזמתי ?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בין 6 שנים בערך שהוא חזק (לפחות על הנייר) לוח אם: GA-EG43M-S2H מעבד: Q6600 זיכרון 4 ג'יגה ראם קינגסטון 800 הרץ ארדיסק SSD: v300 sv300s37a/120g קודם כל יש לי בעיה עם הלוח הוא לא יודע לזהות יותר מ 4 ג'יגה זיכרון ניסיתי להחליף סוגי זיכרונות לעדכן ביוס להחליף ספק אין כלום לא עובד דבר שני אני התקנתי את ה SSD הנ"ל ושום דבר אצלי במהירות של המחשב לא השתנה חוץ מיזה שאת המסך של הברוך הבא הוא ממש מטיס אותו כשהוא עולה, עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח וכל שאר הרכיבים כי הם ישנים או ה SSD ככה המהירות שלו, כי לכל אחד שאני מכיר שהוא עובד במחשבים מתפלא איך זה שSSD לא מאיץ ממש את המחשב האם אני צריך או חייב להחליף את הלוח מעבד וזיכרון או שיש משהו לא טוב שעשיתי? כי בהת…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני די מתלבט בין שני ה-HD's הרבה אנשים שנתנו כל מיני מפרטים הולכים על ה-320 GB 7200 RPM SATA2 16MB Cache - NCQ - Barracuda 7200.10 series ואני חשבתי ללכת על Wd 320gb sata2 16mb YS, מהסיבה הפשוטה שהוא מיועד לעבודה רציפה 24/7... המחשב שלי דולק כל הזמן.. ללא יוצא מן הכלל. חשוב לי מאוד שכל המידע שיש בו יהיה "בטוח" עד כמה שאפשר מתקלות חומרה. כמובן שאם יש הפרש בביצועים, או כל סיבה אחרת לכאן או לכאן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם :]
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-