עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Atlon-Xp,

אני הולך עוד מאט להחליף את הארד דיסק שלי (SATA) מכיוון שהוא נהרס,עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר את הארד דיסק מסוג כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by QQQ,

כותרת ואני לא מדבר על מקרים שנשאר 100 MB פנויים בואו ניקח לדוגמא HD של 80 ג'יגה ושל 20 ג'יגה, בשניהם יש 17 ג'יגה בשימוש והם עובדים על אותה מערכת מחשב יהיה הבדל במהירות בין שני המקרים?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by tomer87,

לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by sxs,

שלום, קיבלתי במתנה 20GB של Western Digital במהירות 5400RPM וכרגע יש לי דיסק אחד של 80GB 7200RPM אני רוצה להוסיף את הדיסק של ה20 ולשים בו שירים וסרטים וכך לפנות לי מקום(כבר כמעט נגמר לי המקום) השאלה היא האם זה ייפגע לי בביצועים של הווינדוס או במשחקים(להזכירכם לא יותקנו על הדיסק האיטי דברים) או שלא יהיה שינוי בביצועים כלל? תודה מראש

5. Started by x-dude,

הגיע הזמן לראות אם משתמשי HWZONE אוהבים מדיות איכותיות או שלא ממש משנה להם על אילו מדיות הם צורבים. אם אתם לא בטוחים איזו מדיה יש לכם, פשוט תפתחו את cdspeed (בד"כ מגיע עם נירו), אם אין לכם אפשר להוריד מפה ולהסתכל ב Disc Info.

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

יש לי דיסק של MAXTOR 20GB ATA דגם 2B020H1 לא ניתן לחלק אותו לא בהתקנה של WINDOWS ולא ב9 pm (אין לדיסק סקטורים )

7. זה הבקר: http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=138# עד לפני יומיים הבקר הנ"ל היה בזאפ דרך מספר חנויות ומשום מה איננו עוד. מעדיף לינקים לחנויות לקנייה און-ליין (בארץ). לא משנה, מצאתי.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by x-dude,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16342 מעניין לקרוא, נתונים טכניים, לא לאלו שסובלים מכאבי ראש בזמן קריאת נתונים טכניים

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16372 IT'S ALL BOUT D'MONEY TA DA DA DA DA DA DA DAM

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. שלום האם זה משנה באיזה מהירות צריבה אני צורב? שמעתי שאם צורבים על מהירות נמוכה יותר, הדיסק יוצא איכותי יותר... האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

האם אפשר לצרוב 2 דברים שונים עם 2 צורבים נפרדים באותו זמן?? נרו מאפשר מצב כזה? חוץ מ 2 צורבים ,כמובן ,צריך שיהיה משהו מיוחד במחשב? (הרבה RAM ,מעבד חזק או איזה כרטיס מיוחד)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by TLF,

רכשתי צורב LITHON והוא מזהה אותו כלעוד הכונן הישן מחובר בשנייה שאני מנתק את הCD הישן הוא "מאבד" את שנייהם , דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by mega1234,

היי, לפני שבועיים הדיסק קשיח שלי (WD1200JB) הלך לעולמו. בחנות החליפו לי אותו ל"חדש" לטענתם אלא שעל המדבקה שלו כתוב "recertifed" מה שאומר שחדש הוא לא. 2 שאלות : 1. האם זה תקין ? נראה שזו מדיניות ההחלפות (RMA) של WD - מישהו יכול לאשר את זה מניסיון ? 2. אם המוצר שנתנו לי נחשב (לפי החנות לפחות) לחדש האם הייתי צריך לדרוש אחריות ל3 שנים מחדש (כרגע אני ממשיך עם אותה אחריות) ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. I need to boot the pc (special msdos version,whatever..) so I can access to my c:\ which is NTFS partition so I would be able to run some partiotion magic rescue files.. * While i am trying to boot with msdos 6.22 boot disk, it's predictedly doesn't recognize c: cause it's ntfs.. * thank you.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים, ברצוני לרכוש דיסקים לצריבה ורציתי לדעת איזה דיסקים הכי הכי טובים למוסיקה (CD-R)? ואיזה דיסקים הכי טובים ל-DVD? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן! אז ככה לפני כחצי שנה יצאה אחותי לטיול בארה"ב עם רשימת קניות מסודרת שהכנתי לה... הבעיה היא שבעוד שבוע היא חוזרת לארץ ורק עכשיו היא נזכרה שהיא צריכה לחזור גם עם משהו בשבילי... ביקשתי ממנה לקנות לי את הצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW-1640 ואפילו אמרתי לה להזמין אותם מ Newegg... היום אני נכנס לאתר של newegg ופתאום חשכו עיניי... הדגמים הנ"ל כבר לא מופיעים באתר...מה שאומר שהפסיקו לייצר אותם או שאזל להם המלאי או שלא יודע מה.....(הלוואי ואני טועה) שלחתי להם גם אימייל בנושא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בכל אופן אני במירוץ נגד השעון למצוא לאחותי עכשיו חנות שעדיין מחזיקה במלאי בדגמים שהזכרתי וקיוויתי שתוכלו לעזור לי בעניין זה... אנשים אני לא רוצה משו אחר...אלה הצורבים שאני רו…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by toska,

היי, אני צריך מדיות CD-R טובות,אך לא יקרות,הייתי אומר אפילו זולות, בסביבות ה45-50 ש"ח ל50 דיסקים שיהיו מספיק איכותיות לצריבת מוזיקה עליהם לשמיעה בסטריאו(לא MP3). יש המלצות?וכיצד אוכל לדעת בין זיוף או לא? תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  18. תאמינו או לא. וידאתי את העיניין. אני מכניס דיסק נקי לצריבה, מוציא אותו, יש לו שריטה בסוף הדיסק. בדקתי כמה דיסקים, הוצאתי דיסק מחבילה אחרת, וואלה, אותה שריטה, באותו מקום. איך דבר כזה יכול לקרוא ??? הרצתי בדיקות, הצורב שלי מראה פתאום כמות שגיאות גבוהה מהרגיל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dids22,

קניתי היום 50 דיסקים cdr איך הם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by weamir,

אני יכול להמליץ לכם על מישהו בחו"ל שמוכר את המדיות הנ"ל במחיר מעולה!!! את המדיות הנ"ל של TDK לא ניתן להשיג בארץ. אני כבר רכשתי ממנו והן פשוט מצויינות מי שרוצה עוד פרטים, שיפנה אליי בפרטי

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by adidoron,

שלום רב, היכן אוכל למצוא חומר על מערך RAID ? ןמה ההבדלים בין סוגי ה- RAID ? אני מבין שיש RAid 0 , Raid 1, Raid 2.... Raid 10 תודה מראש בברכה עדי

22. דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEED קניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס .. איך האיכות שלהם לפי הבדיקה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by Moonchild,

היי, קניתי כונן קשיח חדש. הרכבתי אותו (יש לי עוד כונן שהוא כרגע מאסטר) והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". צריך לפרמט אותו או להתקין אותו איך שהוא? הכונן מזוהה גם בביוס וגם במנהל ההתקנים (והוא לא מראה שיש בו שגיאה, וכותב שהכונן מותקן כראוי) אז למה הוא לא מופיע במחשב שלי? :s05: תודה!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי דיסק קשיח של ATA רגיל (160G) והוא התחיל לעשות לי רעש בלתי נסבל כל הזמן - שריקה מתמשכת כזאת. ניסתי לאחות אותו ולתקן שגיאות וכלום לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by joe123,

איזה HD עדיף? ? western digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II? הם עולים כמעט אותו מחיר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים