אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה, הכונן הקשיח עושה רעשים כאילו הוא עובד ועובד וזאת למרות שאיני מריץ שום תוכנית ברקע, ולא, זה לא יכול להיות שמישהו משתמש בו בדרכים עוינות ,כיון שהמחשב הנ"ל לא מחובר לאינטרנט. ???
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאי עדיפות לאזור המרכז?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכנסתי mini cd לכונן והוא מזהה אותו כריק ושאני יכול לצרוב עליו (למרות שהוא לא ריק..) במחשב אחר עם אותו כונן בידיוק התוכן של הmini cd מזוהה.. מה הקטע? בדקתי וניסיתי להכניס לכונן הבעייתי דיסק אחר והוא זיהה אותו
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קיבלתי שתי תוצאות שונות לגמרי למי להאמין ? הטוב : הרע : למה ההבדל כל כך גדול ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי צורב DVD של LiteON מסוג 1653S-Black Bezel הלוח שלי מזהה את המהירות שלו כ UDMA 4 הכול טוב ויפה הצורב עובד בסדר גמור רק שבאתר היצרן רשום ש: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 2 (בדוק שהמהירות ההעברה הינה UDMA ולא PIO) לעומת זאת בדגם הכי חדיש שלהם 1693S רשום: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 4 ממה נובע הבילבול של זיהוי המהירות? האם מלוח האם? או שפשוט משום מה אותו צורב עובד כ UDMA 4?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיין לא יצא לי לצרוב איתו דרך אגב, אבל כבר יש משהו מוזר.. ה XP זיהה את הכנון כ DVD-RW אז לא נראה לי שיש צורך בדרייבר. כל משהו כמו 20 שניות המנורה של הכונן נדלקת לאיזה 2, 3 שניות למרות שאין בכלל דיסק בתוך הכונן! ההפרש בין פעם לפעם לא קבוע, פעם 10 שניות פעם 20 פעם 30... מה אתם חושבים??
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך לקנות דיסק חדש והחלטתי שאם כבר אז נלך על SATA. עשיתי חיפוש בזאפ וראיתי מבחר יפה של דיסקים לא יקרים, אבל יש משהו מוזר עם האחריות: גם בדיסקים של מקסטור וגם של סיגייט (80GB) ראיתי את אותו דיסק ממש בכמה חנויות שונות במחיר דומה מאד רק שבחנות אחת נותנים שנה אחריות ובחנות אחרת שלוש שנים אחריות. האם החנות לא מחוייבת לתת את מה שהיצרן/יבואן נותן ? אם בחנות אחת נותנים שנה ובחנות אחרת שלוש שנים על אותו דיסק בדיוק אז האם זה אומר שהחנות מנסה להוריד את האחריות ודופקת את הצרכנים (במקרה שהיא נותנת שנה) או שהיא דווקא לוקחת על עצמה לתת יותר ממה שהיבואן/יצרן נותן (במקרה של 3 שנים) ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL 80 ג'יגה עם ה8 קאש, כך בכל זאת אמרו לי כי לא ראיתי מדבקה או משהו על הארד דיסק שמוכיח את זה ??? הדגם שהמחשב מזהה הוא: WDC WD800JB-00CRA1 אחרי שפירמטתי אותו אתמול והכל לא הרגשתי שהוא יותר מהיר מהקודם שלי- 60 גי'גה של מאקסטור עם 2 מגה קאש. בבדיקות שעשיתי בסנדרה 2003 ראיתי שהתוצאות הרבה יותר נמוכות מאשר אלו שבכתבה שעשו צוות HWZONE על אותו הארד דיסק כביכול. המפרט של המחשב שלי: AMD ATHLON 1400MHZ ASUS A7V-E SOCKET A ASUS GEFOECE 2 V7700 PRO DELUXE 64 SGRAM 512 SDRAM FLYVIDEO 98 YAMAHA 24*10*40 DVD ROM LG דרך אגב פרמטתי הפעם לראשונה בNTFS על פי המלצה של חברים. הנה התמונה שלא הבנצ'מרק שהרצתי, תגידו לי למה הוא ממש עלוב לעומת מה שאמור להיות... …
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב YAMAHA CRW2200E, לאחרונה משום מה הוא לא צורב. אך זאת לא באופן מולחט - לדוגמא בתוכנת נירו הצריבה מתחילה ואז בערך באחוז 7 היא לא ממשיכה להתקדם. אין שום הודעת שגיאה והדיסק לא יוצא. אפילו אם אני מכריח להפסיק, התוכנה ניסגרת אבל הצורב בכלל לא מגיב ולא מוציא את הדיסק. לעומת זאת, בצריבה הרגילה של וינדוס הצורב צורב, ניסיתי לצרוב סרט דרך הצריבה של וינדוס והוא צרב לדעתי בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי את הקושחה להכי חדשה, ניסיתי גם ASPI אחר, דרייבר IDE אחר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כשאני צורב , הכל עובד יופי כשמסתיימת הצריבה אני רוצה לראות את מה שיש על הדיסק והוא מראה לי דיסק ריק אבל אחרי ריסט למחשב הוא מזהה את הדיסק והכל צרוב עליו פרפקט ??? יש למישהו מושג מה זה צריך להביע? זה טיפה מעצבן :-\ הצורב כבר בן שנתיים - yamaha 20 10 40
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DVD שיכול לצרוב דיסק רגיל על 48X ומה שקורה אני נכנס לנרו מכניס את מה שאני רוצה לצרוב ואז לוחץ על צריבה. עכשיו אני בוחר את מהירות הצירבה 48X ומכניס את הדיסק ואך שהדיסק נכנס המהירות יורדת ל24! והדיסק יכול לעמוד עד 52X אז למה זה קורה למה הוא מוריד את המהירות למרות שדיסק יכול יותר מהר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
עשיתי FDISC להרד שלי לאחר לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה נכנסתי "MY COMPUTER" ושם אני רואה שהכוננים לא מסודרים לפי הסדר, כלומר זה אמור להיות (C: D: E:) במקום זה ככה (C: H: G: ) האם זו בעיה או משהו בסגנון או שזה לא אמור להפריע לי?? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צרבתי איזה סרט ומשום מה כשאני רואה אותו ב-DVD אני לא רואה אותו עם תרגום ,אבל שאני רואה אותו המחשב אני רואה אם תרגום. יש למישהו פה איזה רעיון שיכול להסביר לי מה קרה?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שם המוצר לא ממש מעיד על החברה המייצרת : MP3 Digital Player (ראיתי אותו בקומפיוטקס, אבל ניסיונותי לאתר לוגו של חברה עלו בתוהו) יש בנפח של 128 או 256 המחיר הוא 370 ש"ח ל 128 מגה, ו 470 ש"ח ל 256 מגה. רציתי לרכוש את ה 128 מגה, אבל אני חושש מעילום השם... משהו פה מוזר, מישהו מכיר את המוצר הזה ? עריכה : ראיתי שעוד מישהו פרסם הודעה דומה, והוא ציין שהיצרן הוא Ergotech, לא שזה מצויין על האריזה... מה אתה אומרים ? מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני נפגש הרבה בזמן האחרון במילה RAID בהקשר של כוננים קשיחים, ואין לי מושג מה זה, למה זה משמש, ולמה זה עולה יותר יקר .?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תוכנת שיחזור מידע מכרטיסי זיכרון (פלאש) אני צריך מידע עליה משהוא מכיר? ,יודע?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי HD IBM60 GB 120GXP עכשיו האים נכונה השמועה שרצוי שהHD יפעל רק 8 שעות עם כן אני ישמח לאיזה הוחכה למה הטכנאי שלי לא מאמין לי הוא אומר לי שאם זה היה ככה הם היו פושטים את הרגל
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריך האם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים: 160G ו-40G. ברור שה-160G הראשי. משום מה תמיד מופיע לי האייקון וכשלוחצים על האייקון רואים שהוא רוצה שאני אוציא את ה-160G. למה?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה שייך לפה..(אם לא אז סליחה) אני רוצה להתקין משחקים על כונן קשיח חיצוני של 2T האם זה אפשרי?? שמעתי שזה לא מומלץ זה נכון? זה לא יהרוס את הכונן קשיח??
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם מחובר למחשב שלי קשיח חיצוני ואני מתקין עליו משחקים, האם ה-FPS במשחקים ייפגע או שזה ישפיע רק על טעינת המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-