אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים 2 דיסקים ברייד 0 אבל אנשים כל הזמן אומרים לי וגם במאמרים כל הזמן אני קורא שאם יהיה שגיאה אז הכל הולך! אבל אני שואל למה שתהיה שגיאה?? כאילו זה קורה הרבה?? (אולי זה קורה אצלי הרבה ואני לא מודע לכך -אני משתמש עכשיו רק בדיסק אחד) כאילו ממה יכולה לקרות שגיאה??
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש צורב די וי די חדש עד מחיר של 400 אפשר חרגיה לא גדולה מדיי אני רוצה שתומך בעל הפורמטים או ברוב בפורמטים אני לא רוצה צורב זול ושאני יקלל תרגע שקניתי אותו ושיעה לי בעיות צורב אמין מהיר. לא lg יש לי צורב והיה לי כונן שלהם ואני שונא אותם מתעב תסחורה שלהם אני לא יודע איך צורבי די וי די אבל לא רוצה להתקרב אליהם יותר. תגידו כדאי לחכות לבלו ריי או איך שלו קוראים לזה?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
צרבתי סרט dvd על מדיית dvd-r של teac בצורב nec ובתוכנת nero . צפיתי בדיסק הצרוב ב dvd הביתי, בימים הראשונים הדיסק הצרוב עבד חלק וכעבור כמה ימים הסרט מקרטע ומאוחר יותר הסרט נעצר לגמרי. משיהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעייה כאן?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מחקתי כמה תמונות שאני ממש חייב בחזרה האם יש תוכנה כלשהי שיכולה להחזיר את התמונות? מחקתי אותם מלפני הרבה זמן ואני חייב להחזיר את הקבצים הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן קשיח חדש: Seagate Barracuda 250Gb SATA2 NCQ רציתי לדעת אם מישהו יודע איך יודעים אם ה NCQ עובד ? ואם הלוח בכלל תומך בזה ? (Lanparty nf4 ut ultra - D ) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. הדיסק הקשיח הזה טוב? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 SATA2 16mb 250GB 2. שקט? 3. תגובות נוספות... הוא שווה... דרך אגב הוא עולה 593 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=6V250F0
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך אני עושה זאת? אני אקנה מחשב חדש בעתיד הקרוב, ואני ארצה לחבר את הדיסק הקשיח שלי(PATA) ללוח האם שיהיה בעל חיבור SATA... צריך לקנות מתאם נכון? איפה אפשר לקנות, וכמה זה יעלה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מחשב : AMD (Athlon) 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM אני רוצה לקנות כונן קשיח של WD 160G עכישו.. אני רק רוצה להיות בטוח שמה שאני יקנה יתאים ללוח אם שלי... אני ממש לא מבין בזה.. רק ראיתי שיש כל מיני סוגים של ממקים.. איזה מהם יתאים ללוח אם שלי ?? ומה זה לעזאזל זכרון נדיף !? וכמה זכרון כזה רצוי שיהיה ? תודה לעוזרים !!! יום טוב !
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 40 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל שמלווה אותי כבר יותר מחמש שנים. אתמול הפעלתי את האימיול, ושנייה אחרי שהפעלתי אותה שמעתי אתהדיסק קשיח מפסיק לעבוד ומסך כחול שמבשר לי לבדוק את הדיסק הקשיח שלי. חשבתי שזאת מעידה חד פעמית, אבל היום הווינדוס נתקע כמה פעמים במהלך העלייה שלו. מה קרה לדיסק שהוא הפסיק לעבוד בבת אחת? האם הדיסק שלי יכול לחיות עוד זמן רב? איזה תוכנות מומלצות לבדיקת המצב שלו? והאם מישהו חווה ארוע דומה? נ.ב. הנתונים החשובים מגובים.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אתמול בערב שמתי לב שהצריבה של מדיה DVD מתבצעת שונה מהרגיל, עם הפסקות קצרות בתהליך הצריבה. אחרי הצריבה, סריקת שגיאות הראתה שיש כמות שגיאות עצומה. מאז ניסיתי לצרוב עוד 5 מדיות DVD, סריקות היו יותר גרועות מדיסק לדיסק. מדיות CD הוא צורב כרגיל. שינוי גרסאות firmware לא שינה שום דבר. האם הצורב פשוט גוסס לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב מסוג P-4 1800 Mhz עם HD של סמסונג 40Ghz ועם חיבור ATA אני זקוק ל- HD נוסף בנפח של 80Ghz אשר יהיה שקט,אמין ובמחיר זול עד כמה שניתן מבקש המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הינה ההארד איך הוא??!?! http://img226.imageshack.us/my.php?image=10mm.jpg ואיך הוא יעבוד עם הספק שלי? יש לי ספק 240 וואט שמחזיק פנטיום 4 2.4 FX5200 160 ג'יגה SATA כרטיס קול 5.1 וצורב אם אני יוסיף את ההארד הזה לא תהיה לי בעיה עם הספק?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש מבצע באופיס דיפוק למחזיקי כרטיס לייפ סטייל של 1+1 חינם על וורבטים עוגה של 25 עולה 90 שקל תעשו את החשבון לבד אין לי שמץ של מושג עד מתי המבצע הזה בתוקף אבל היום קניתי 100 דיסקים ב-180 שקל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים.. חשוב שיהיה שקט בלי כל הרעשים המוזרים האלה כשהוא עובד פול טיים ג'וב....
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. איזה דיסק קשיח יותר טוב ולמה? MAXTOR 160 GB 8MB DiamondMax Plus 9 6Y160P0 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1702&catcode=31&AdCat=&parentid= או Maxtor 160GB SATA-2 DiamondMax Plus 9 6V160EO http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2153&catcode=31&AdCat=&parentid= 2. איזה יותר שקט? (= זה חשוב בשבילי - למען האמת אני רוצה שהכונן הקשיח יהיה מאוד שקט ואני לא ישמע אותו) 3. מה זה SATA ? 4. א. מה יותר טוב SATA 1 או SATA 2 ? במה הוא יותר טוב? ב. ההבדל מורגש? 5. מה זה Plus 9 ? 6. מה זה 7200RPM ? 7. מה זה MB 8 זכרון נדיף(Buffer) ? תודה מראש.. (זה מאוד חשוב לי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ומה יותר משתלם 2 160 גיגה סאטא 2 7200 8 מגה קאש ברייד 0 או שמה 250 גיגה סאטא 2 7200 16 מגה קאש בלי חשיבות לנפח!!! אין לי בעיה להפוך את ה250 ל300
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מדיה דו שכבתית לצריבה ואשמח לדעת איזה מדיה מומלצת ואיפה אפשר לקנות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כרגע PHILIPS 1628 שמליצו לי פה ואמרו שהוא צורב ממש טוב כי זה BENQ. הנה סריקה של דיסק שצרבתי איתו, מה שמוזר שהוא לא מראה אפילו PIF אחד והציון 100 ואם אני לוקח נגיד דיסקים של RITEK G05 שצרבתי עם NEC אז הוא נותן ציון של 97 אבל גם לא מראה את ה PIF וכשלקחתי דיסק שצרבתי עליו וסרקתי אותו עם NEC אז הוא קיבל 37 כי היה ספייק ענקי של PIF, יכול להיות שהספייק נגרפ עקב סריטה או משהו אבל בלי קשר היו PIF ברמה נמוכה אבל בכל זאת היו שלא כמו PHILIPS שלא מראה אותם. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? כי נראה לי שהצורב הזה פשוט נותן הרגשה טובה ולא באמת עושה צריבות טובות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
יש את השיכבה הכחולה וכל זה אני רוצה לקנות צורב בשביל לצרוב סרטי DVD שווה לקנות כיום צורב או כדאי לחכות קצת? וגם איזה צורב כדאי לקנות? (לא דגם, ראיתי את הסטיקי) אבל שיתמוך באיזה פורמט? אני ממש לא מתמצא בנושא, אז אם יש פה שאלות שהתשובה ניראת לכם ברורה, מצטער...
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-