אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי הרד דיסק חדש של סמסונג (204UI). האם יש דרך לבדוק האם הוא תקין או לא? (חוץ מאשר שהוא עובד...) תוכנה או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי זה עתה צורב NEC3500AG. לאחר שתי צריבות מוצלחות וטובות החליט הצורב החדש כי נמאס לו והחל לזרוק את כל המדיות החוצה. לא משנה איזה סוג אפילו CD מוזיקה אורגינל. ריסטתי ואפילו כיביתי והדלקתי מחדש את המחשב - ולא עזר. מה המצב איתו??? שאלה שלא קשורה: למה מזהים את הצורב כNEC 3500AG_ ולא סתם כNEC 3500AG - למה קו תחתי לפני???
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אז ככה לפני לפני 3 שנים קניתי 2 כוננים חיצוניים 1Tb כל אחד. בחודשים האחרונים אחד מהם ירד מ100% בריאות ל-99%. הכונן כבר בעבודה רציפה 207 ימים עפ"י הסנטינל. על פניו הם לא מיועדים להיום תמיד מחוברים וכך אני עובד איתם,הם רק לצורך גיבוי ואיחסון ושתיהם.5400RPM השגיאה שכתובה לפי הסנטינל משהו לגבי הסקטורים: " There are 2 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.\ או לחילופי…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי סריקה ב CCLEANER , ועכשיו הוא כותב שלא נשאר מקום ב C , נשאר 128 MB , ואמור להיות יותר מ 36GB עוד פנויים....
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני באמצע פרוייקט ענק להגשה לאוניברסיטה והיום שהדלקתי את המחשב הביוס לא מזהה את אף אחד משני ההארדיסקים שלי שניהם SATA הוא פשוט לא מזהה אותם ואין לי מושג מה לעשות בבקשה בבקשה עזרה ! תודה מראש שיחקתי עכשיו עוד קצת הרבה עם ההגדרות בביוס והוא כן מזהה את ההארדיסק אבל עכשיו אין את הצורב מה לעזאזל הולך כאן
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מצטער על הבורות ... אבל לא פעם אחת שאני מסתובב בפורום ורואה אנשים שמדברים על RAID 0 או RAID 1 ודברים דומים ולא הצלחתי להבין מה זה, מה המטרות שלו ,איך זה פועל ולמה צריך את זה ... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש לחבר מהעבודה, קשיח חיצוני בנפח 500GB כמה שיותר אמין ובעל חיבור USB3. הקשיח מיועד ל-XBOX לאיחסון משחקים. הבנתי שעם דגמים מסויימים יש בעיות, אשמח אם תמליצו על דגם כלשהו שיתן תמורה למחיר..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות זכרון נוסף למצלמה שלי והיא תומכת בSD וMMC. יש סיכוי שהזכרון ישמש גם לנגן MP3 במידה ואני אקנה אחד(יש לי אחד אבל עם נפח קטן ובלי אפשרות הרחבה :'( ) מה ההבדלים בין SD לMMC? עכשיו ראיתי בKSP שהם מוכרים זכרון SD 128MB ב110 שקל אך כתוב עליו ?Secure Digital 128MB (non secure)?, מה הכוונה בNON SECURE? יש גם כרטיס SD של ADATA בעוד 40 שקל אבל מכיוון שאני קונה 2 כרטיסים זה יוצא הרבה כסף.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני כונני sata שפועלים מצויין. ניסיתי לחבר עוד כונן pata לצורך גיבוי מידע שנמצא עליו, ובעוד הוא מזוהה בביוס, הוא לא מופיע בווינדוס האם צריך להגדיר אותו בצורה כלשהי? עוד כמה פרטים מזהים שעולים לי בראש - * ההארדיסק כאמור אינו ריק * ההארדיסק הנוסף והצורב מחוברים בנפרד לשתי כניסת ה-ide, ושניהם מוגדרים על מאסטר * ברגע שווינדווס עולה הוא מדווח על התקן ide שזוהה ולא מותקן, אבל בקשה להתקינו לא עולה בהצלחה, ונטען שהדרייברים לא נמצאים * כניסה ל- control panel > administrative tools > computer managment > storage > disk managment לא מראה שום דיסק חדש, אלא רק את ה- sata הישנים שלי
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לאחר התייעצות פה באתר. אני כל הזמן שומע רעשי קריאה וכתיבה. הסרתי את האינדקס חיפוש של הווינדוס את הsuperfetch וגם את הwindows defender - זה עדיין לא עוזר ------ יש לי את כונן C: כSSD של סמסונג מסדרה 840 ועוד דיסק קשיח D: של סגייט 1TB 7200 64MB בהתחלה חשבתי שאני שומע את הדיסק הקשיח אבל מהמוניטור נראה שזה בכלל לא הוא. מישהו יכול לעזור, הרעש מחרפן אותי תודה רבה כמו כן, עשיתי את כל מה שרשום כאן במדריך (חוץ מעדכון גירסה, לא יודע איך ומפחד למחוק את הכונן) להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 http://img585.imageshack.us/img585/6708/9xt3.png' alt='9xt3.png'> Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הנושא הזה בדי הרבה מקומות- רוב סדרת ה-Spinpoint F3 סובלת מבעיה זו, מעין "הדהוד" בתדר נמוך מאוד (~20-30HZ) שמרעיד את כל המארז, ושומעים אותו חזק מאוד בלילה, ההדהוד מגיע בערך כל 2 שניות שה-HD עובד. במהלך היום, עם מוזיקה פועלת כמעט ולא שומעים אותו, אך בלילה זה הופך לבלתי נסבל. ניסיתי את ה-ACOUSTIC MANAGEMENT או איך שלא קוראים לזה שהציעו באחד הדיונים והפעלתי את ה-HD למצב QUIET, אומנם זה עזר קצת אבל יש עדיין רעש בלתי נסבל. ניסיתי גם לעטוף אותו בכבל גומי עבה בכדי לבודד את הרעידות, למרות שזה עזר והפחית מהרעש - זה בטוח לא בריא לחיים שלו ולא בטיחותי. רוב הדיונים שאני קורא הם ישנים ואין להם פתרון סופי. האם ל-HWZONE יש את הפתרון? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=HD…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
אני מחפש פה כונן חיצוני 2.5 אינץ' כמה שיותר מינימליסטי/דק/קטן/נייד, בשביל התמונות והוידאו שאני מצלם פה. יש פה כל מיני חברות בPANTIP PLAZA, על חלקן לעולם לא שמעתי (IOMEGA למשל). רציתי לדעת עד כמה ההבדלים מהותיים בין שלל החברות ובכלל, איזה הכי מומלץ. המחיר לא משנה, כולם בסביבות ה320 שקל פה. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אותכם אם מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות כמויות אם מישהו יש לו מחיר טוב בשבילי נא להציע זו דוגמא למה שאני רוצה לקנות http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=84&cat=128
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברים יקרים, יש לי שני כונני Patriot pyro SE 60GB המחוברים בחיבור Sata III 6GB/s ללוח שלי Gigabyte P55UD4P ביציאת סאטה 3 של מארוול. ב-Bios כל התקני הסאטה מקונפגים על AHCI. בנוסף יציאות ה-Sata III מקונפגת על Raid 0 with XHD . XHD - זה פיטצר של ג'יגהבייט אשר עושה מהירות גבוהה יותר ברייד. הגדרתי מערך רייד. הכל מזוהה בביוס טוב ויפה. אני בא להתקין ווינדוס, הכונן רייד מזוהה כ-120GB (שניהם כל אחד 60) ואני יוצר מחיצה(Partiotion) , בא לפרמט אותה, אך לא משנה מה אני עושה, אפילו אם אני מתקין בלי פירמוט (שבפועל תפריט ההתקנה של ווינדוס 7 64 ביט מפרמט אוטומטית, אני מקבל הודעת שגיאה כי לא ניתן לפרמט error ואיזה מספר... לבסוף באמצעות Acronis partition manager יצרתי מחיצה ופרמטתי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רואה שום מקום ברור במארז Antec VSK-4000 לחיבור של SSD. האם אני צריך לקנות מתאם במיוחד בשביל זה? - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר לסגור את הפתיל. מצאתי את הפתרון כאן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המקום בהארדיסק שלי עומד להיגמר ואני רוצה להוסיף אחד חדש תנו לי בבקשה הצעות להארדיסק 120gb מהיר ובמחיר סביר - מקסימום 500
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון ישן עם 4 ג'יגה,קניתי כרטיס של 8 ג'יגה ואני מעוניין לבצע Clone מהישן לחדש. האם מכירים תוכנה מומלצת שתדע לבצע את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מוכרים עכשיו 10 דיסקים Dual Layer DVD+R Teac 8X במחיר 90 שח. כדאי לקנות אותם? הדיסקים האלו הם טובים ואמינים? חבילה כזאת של ורבטים עולה 140 שח. הפרש די משמעותי במחיר. אבל המהירות של ורבטים היא 2.4X . מוזר.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסידירום.. לא הייתי בבית יומיים וחזרתי והוא משתגע הוא ניפתח וניסגר כמו משוגע.. אני עוד שנייה קופץ מהחלון.. זה לא וירוס וכלום... מה אתם מציעים לעשות?? לנתק אותו לחבר מחדש? משו?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, סביר להניח שכבר שאלו את השאלה הזו הרבה פעמים, אך לא מצאתי שום נושא כזה : רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA לבין SATA2, ואילו תכונות עיקריות צריכים לבדוק בדיסק לפני שקונים אותו? תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
טוב, אחרי שהVERTEX 2 שלי חי טוב מאוד והחליט לעשות בעיות שלחתי RMA וקיבלתי VERTEX 3 הבעיה היא שעכשיו כשהרכבתי אותו במחשב החדש הוא עושה בעיות, המערכת קופאת ונדלקים לו לד ירוק ואדום לי אין כוח לחכות שוב לRMA ולכן אני קונה עכשיו SSD מKSP מאחר והם ממוקמים מטר ממני בערך צריך המלצה לSSD חדש ולא יקר במיוחד חייתי בכיף עם 60GB ואני יכול להמשיך לחיות עם נפח כזה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-