אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
למחשב שלי מחוברים מספר כוננים כאשר כונן אחד באופן תמידי נתקע למספר שניות וממשיך לפעול כראוי לאחר מכן. על פניו נשמע כתקול? העניין שהתוכנה של western digital מראה כי הסמארט תקין, בדיקה קצרה תקינה ובדיקה ארוכה (אשר בודקת סקטורים פגומים) תקינה. סוג הבעיות: 1) נכנס לתיקיות ואז פתאום המחשב מתחיל לחשוב למספר שניות ורק לאחר מכן נכנס 2) רואה סרט אז לפעמים הסרט נתקע למספר שניות ואז ממשיך לפעול כראוי 3) רואה סליידשואוס ואז לפעמים במעבר מתמונה לתמונה הכונן נתקע למספר שניות ואז ממשיך כרגיל 4) (יכול להיות שלא קשור אך שוב מפויע רק בכונן זה) לפעמים מופיעים בסרט ארטיפקטים ואם אני מחזיר את הסרט אחורה, הארטיפקטים נעלמים. כל הבעיות הן רק בכונן הזה, השאר עובדים כרגיל. כמו כן, זה דבר יחסית ח…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה המצב? אז אחרי שקרסו לי עוד כמה הרדדיסקים, החלטתי שאני צירך לקנות לי אחד טוב, ולהעביר את ה WD80GB שלי לאמא, שתעביר את שלה לאחותי והלאה... אז זה מה שאני מחפש בהרד דיסק: 1. ש-ק-ט !!! בזמן עבודה מעט פחות חשוב, ב IDLE יותר חשוב, שאני יוכל לישון בשקט. 2. ביצועים טובים, אני חושב ש 8MBCACHE זה הכרח, SATA זה יתרון, וגם 7200 סל"ד כמובן. 3. שהחוטים לא יתפסו הרבה מקום במארז, עדיפות ל SATA, למרות שאם יש כבלים מעוגלים אז גם ATA זה לא כזה נורא... 4. זול, שלא יהיה יקר מדי, ומכאן העדיפות ל 80 ג'יגה ולא ל 120, למרות שגם 120 בסדר(נראה לי בזבוז לקנות היום 40) 5. אחריות לזמן רב, כלומר עדיף מאודדד שיהיה ל 3 שנים. 6. שתהיה חנות אמינה ולא אחת שתיתן לי אחריות ל3 שנים ושבוע הבא תסגור ותטוס להוד…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. האם יש אתר או מאמר או לינק כלשהו שיוכל להפנות אותי לרוב סוגי הדרייברים ל SATA שישנם. אני פשוט רוצה להכין מבעוד מועד איזושהי ערכה שתכיל את דיסקטים עם הדרייברים ללוחות הנפוצים כדי שלא אצטרך בבוא הזמן להתחיל לחפש... האם יש דבר כזה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח עקב נפילה, הראש הקורא נשבר ולכן לא ניתן היה לקרוא את הקבצים. פניתי לחברה לשחזור מידע ונתנו לי הצעת מחיר של למעלה מ 4,000 ש"ח. המידע שיש לי בדיסק לא שווה מבחינתי את הסכום הזה אבל חשבתי על פתרון אחר, אם הכל עובד תקין פרט למחטים עצמם, אי אפשר פשוט לקנות את אותו דיסק קשיח בדיוק, לפתוח אותו ולהחליף בין החלטות? ככה יהיה לי מחטים חדשים שיקראו מפלטות תקינות. האם אני מפספס משהו? מצורפות תמונות להמשיך את הבעיה אודה לחוות דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332819,00.html
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי נק 3550A. הוא קורא בינתיים סבבה(טפו טפו..) אבל נורא איטי. אני מכניס מדיית CD-R והוא נקרא טוב, אבל שאני רואה נגיד סרט שצרוב על DVD+_R VERBATIM TAIWAN הוא קורא לי את הדיסק ומנגם לי אותו בצורה נוראית. הדיסק דפוק? אוו שהצורב פשוט איטי?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נעלם לי הCRUZER MICRO שלי היום אחרי 3 ימים בערך סבתא מצאה אותו במכונת כביסה :s07: יש טעם לחבר אותו ולבדוק או שהוא סתם יקצר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לאחד הכוננים שלי. יש לי CD והוא עולה סבבה. צפיתי את הבעיה שלא אדע לזהות את הכונן אותו אני רוצה לבדוק ולכן העלתי את התוכנה כשהכונן היה מנותק ואז חיברתי אותו כדי שאראה איזה כונן הופיע במסך השחור והמפחיד ולהפתעתי הרבה לא השתנה שם כלום. הבנתי שכונן שמוגדר כSLAVE לא מופיע אז קודם כל, איך אני יודע איך הכונן שלי מוגדר ? דבר שני, האם מישהו יכול להסביר לי לפי מה אני אמור לזהות את הכוננים ? ודבר שלישי, על מה לוחצים כדי לצאת מהתוכנה הזאת בצורה מסודרת ? מצורף צילום של המסך, כאמור, הוא היה נראה ככה עם כונן SSD + כונן 500 גיגה וזהה לחלוטין גם כשהוספתי לו עוד כונן 500 גיגה תודה לעוזרים וגם לאלה שלא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לאחות את הכונן שלי והוא הציג לי הודעה שאי אפשר לסיים את הפעולה מכיוון וקיימים סקטורים פגומים. יש מה לעשות בעניין (תוכנה או פעולה שמתעלמת מהם) או שכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות HD חדש ולהפרד לשלום מהקיים. אני ממש מעדיף לשמור על הקיים בצורה כלשהי, אז פתרון למצב שאינו כולל החלפה יהיה הרבה יותר עדיף (מן הסתם אה?)
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי דיסק שצרוב עליו סרט, היה מודבק עליו סלוטייפ למעלה (על החלק שבו כותבים מה יש בדיסק), כשהורדתי את הסלוטייפ התקלף חלק נכבד ביותר של האלומיניום/חומר הזה למעלה ועכשיו הדיסק די שקוף איפה שזה התקלף, האם הדיסק פגום? הנתונים נצרבים על החלק שהתקלף?
-
- 21 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? הקנייה דחופה להיום-מחר. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עד 5.200 עכשיו השאלה שלי כזאת: אמרו לי שהדיסק הקשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 יותר טוב משאר הדיסקים הקשיחים של WD שבאים עם SATA3 וזיכרון באפר של 64M רציתי לדעת אם זה נכון או שעדיף לי משהו יותר טוב מבחינת הזיכרון ומהירות העברת הנתונים...? אשמח לקבל המלצות בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
תענו בהמוניכם! תתיחסו בתשובתכם גם לקריטוריונים נוספים כמו עוצמת הרעש של הכונן וכו'.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב על תקליטור DVD, מתקבל שגיאה:illegal disk וכאשר אני משתמש בצורב אחר אין בעיה כזו. השאלה אם יש סיכוי שעל DVD+R הצורב כן יצרוב, או שצריך להחליף צורב. אם אני אחליף יש טעם בלקנות דווקא ASUS?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ניסיתי עם HDD regenerator תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות דיסק און קי חדש USB 3 של 64GB מ KSP איזה אחד כדאי לי לקנות מבחינת מהירות כתיבה? (ה EXTREAME יקר לי מידי..)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש גם בפורום, ראיתי דיון של אחד גם עם תקציב לא גדול שהמליצו לו על לייט-און, אני מחפש משהו לא יקר, ובטח שלא פלקסטור\ימהה כי זה לא לתקציב שלי, הסתכלתי בפנדה ראיתי שLG ואזוס יש להם מהירויות כתיבה 32 בדי זול, ולאזוס יש גם 40 ב500, עכשיו השאלה איך אזוס וLG בצורבים, כי ממש אין לי מושג בתחום או שבכלל ללכת על לייט און? תודה נ.ב אם תצרפו קישורים לביקורות זה גם יהיה נחמד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי היום הארד דיסק חדש למחשב (HD SAMASUNG 250GIGA SATA), המחשב זיהה את ההארד דיסק אבל מה עושים עכשיו? יש לי עברית VISTA.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שסוף סוף בניתי את המחשב החדש - נוכחתי לראות שהוא עושה BOOT לווינדוס בערך ב-10 שניות אבל כשאני מחבר אליו את ה-1TB MyBook הותיק שלי (גרסה ישנה, USB 2.0) נוספות כמה שניות לעלייה, ויש גם שלב של מסך שחור בין הלוגו של ווינדוס ל-Login Screen במחשב הקודם -- לפעמים כשהוא (והדיסק החיצוני השני שלי - חדש יותר, USB 3.0, 3TB) היה מחובר למחשב, אז בתקופה האחרונה המחשב אפילו לא עבר POST, והייתי צריך לנתק אותו ואז לחבר שוב רק אחרי שווינדוס עולה (ואז הוא עלה כרגיל, אם כי היה קצת איטי, אבל אני לא זוכר אם הוא תמיד היה איטי ולא שמתי לב או שזה משהו חדש). במחשב החדש כאמור הוא עולה בלי בעיה, פשוט מאט את ה-BOOT. מה דעתכם? האם זה נורמלי לדיסקים חיצוניים כאלה? האם זה מעיד …
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי דיסק נוסף של WD, בנפח 200GB, לא חדש, יד שניה, אבל ממישהו שעבד איתו חודש (בדוק). משום מה הוא עושה רעש ,קצת מוזר, אבל לי אישית הוא מציק. זה מעיין "שריקה", של "תדר גבוהה" ("תתתיייייייייייייייייייי...") יש לי 4 דיסקים קשיחים בנפחים דומים של אותה חברה,ואף אחד לא עושה רעש כזה. הדבר דיי מציק לי, אבל אני מפחד יותר שזה משהו שיכול לפגוע במידע (מידע חשוב,אני עורך וידאו, ואני שם סרטי וידאו גדולים של חתונות). מישהו מכיר את התופעה? מסוכן? מה המדיניות של ההחלפה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבא יום שני הוא יום ההולדת של אחותי, אז אני רוצה לקנות כמה מתנות ייחודי ומשמעותי עבור אחותי.אחד החברים שלי בפייסבוק להמליץ זוג רמקולים לי, הנה היא: http://www.McBub.com/i/297 אבל זה יכול לתת לאחותי הפתעה? אני לא יודע. אתם מוכנים להכניס כמה מתנות גדולות אחרות לי?תודה ...
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפתע, קריאה וכתיבה מהדיסק הקשיח התבצעה בצורה איטית להחריד (3000KB לשניה). הדיסק קשיח חדש, 103SJ , טרה, 600 גיגה פנוים. סגרתי את כל התהליכים היכולים לגרום לבעיות, לא עזר. כיביתי את המחשב, ניתקתי את אחד ההרד-דיסקים, הדלקתי את המחשב, הכל עובד פיקס. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני לצורך גיבוי,הדרישות שלי מהכונן זה שהוא יהיה בין 1 טרה לבין 2 טרה ,שיהיה של חברת WD USB2/3 אמין (כמובן באופן יחסי)שיהיה מתאים לגיבוי ושיהיה חזק פיזית לנפילות וכאלה(לא חייב). ??? בתודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-