עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם להפוך קודם ל-WAV, או לצרוב ישר מ-MP3? לצרוב על המהירות האיטית ביותר שהצורב מאפשר, או מעבר לזה? כל טיפ יהיה טוב, ממש מהרמה הבסיסית פעם אחרונה שהכנתי דיסקים CDA, זה היה עם צורב X8 בערך, ורוב הדיסקים יצאו על הפנים, ומאז לא צרבתי... אני צריך להכין למחר דיסק, וחשוב לי לשמוע בשעות הקרובות איך כדאי באמת לצרוב כמו שצריך. המון המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by bigdady,

אם משהו מכיר את הצורב וקצת ביקורות עליו אשמח לקבל קישורים... תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. היי, אני מתכוון לקנות כונן קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=MX076L160P0 השאלה שלי היא איך אני יודע האם הוא יתאים לי למחשב כי אמרו לי שלא כל הכוננים החדשים מתאימים עכשיו למחשבים ישנים. נ.ב. אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אבל זה הכונן שכבר יש לי: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128967 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  4. אפילו נורית שלו לא נידלקת האם יש משהו שניתן לעשות.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. אני רוצה לקנות Disk on Key של ג'יגה וראיתי כל כך הרבה סוגים במחירים שונים וקשה להחליט מה הסוג הטוב ביותר במחיר הסביר ביותר. בבקשה המלצות !

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. ברשותי maxtor ata133 120 gb נרכש לפני חצי שנה. ביצעתי בדיקה ארוכה עם powermax הכל היה תקין ולא נמצא סקטורים פגומים.בדיקה שארכה כ-50 דקות המחשב איטי,העכבר מגמגם - הרצתי כמה בדיקות בנצמרק - בכולם תוצאות נמוכות.לדוגמא: hd tach avg:31 ,hd tune:30 אם אין bad sector מה אני יכול לעשות מול האחריות? בכלל,מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים,אשמח לתת תודה מראש לעונים שכחתי לציין:בעת התקנת xp pro דיסק מקורי הוא לא מצליח להתקין את כל הקבצים למחשב. כבל ide תקין,בתוכנתactive ata 44 hd tune :suported ata133,

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. למה לא מופיע הכונן הזה בהשוואה (אני מדבר על ה-WD2500KS)? והאם יש למישהו מושג איפה בדיוק הוא מתברג מבחינת ציונים יחסית לארבעה שנסקרו? מעניין אותי, כי בדיוק קניתי אחד...

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by SnakeBite,

שלום אני קונה מחשב סוף סוף בשעה טובה... ועד עכשיו הייתי סגור על WD לא חשבתי אפילו על maxtor אבל יש סקר שעכשיו פורסם באתר שעשה השוואה בין כוננים של 250gb ו maxtor יצא זוכה כמעט בכל הקטגוריות(אפילו שחבל שכונן של wd לא השתתף) וגם קראתי ביקורות על maxtor שהוא יותר שקט ומהיר ואיכותי... ורק בעיה אחת מפריעה לי...קראתי כאן על כל מיני בעיות שקוראות ב maxtor שאני לא מעוניין בלשון המעטה שיקרה לי... למשל: שהpartition נמחק או משהו כזה... או שה hd לא נדלק בכלל וכל מיני בעיות כאלה... האם תעזרו לי לבחור בין 2 הדגמים האלו "ותאירו את עיניי" עידו

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שלום. אני קונה מחשב חדש ולחברה בה אני קונה יש כמה דגמים אפשריים של צורבי DVD להציע לי: 1. Nec 3550 בתוספת של 140 ש"ח 2. Nec 4550 בתוספת של 170 ש"ח 3. Pioneer 110 בתוספת של 180 ש"ח 4. LG4167 בתוספת של 150 ש"ח אני יודע ש - LG לא רעה (בצורבים רגילים לפחות), ולגבי NEC ו - Pioneer, אני לא כל כך מכיר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. למה רשום על הכונן Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 (SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB ) שהוא עם SATA1 עם ידוע שהוא SATA2 ? תמונת הכונן http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/250gb_roundup/Maxtor_01.jpg הוכחה לכך שהוא SATA2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&cart=1142032152574572〈=heb

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  11. בקרוב אני קונה דיסק קשיח. השאלה שלי היא האם קל להתקין דיסק קשיח ואיך בדיוק או שזה מסובך ועדיף לשלם ולתת ל"מומחים" ?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. זו בעיה??? הדגם הינו ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? בהתחלה שהתקינו לי אותו התקינו אותו מתחת לכרטיס המסך G-FORCE 6800 והטמפ היתה באיזור ה 60 מעלות, הורדתי אותו קומה והטמפ ירדה ל 52 . האם זה נורמלי??? האם זה יפגע בהארד דיסק לטווח ארוך??? האם זו בעיה בהארד דיסק כך שאוכל לומר לחנות ולחזיר אותו ???? מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by timac,

אני צריך דיסק קשיח שיהיה עד 500 שקל תנו לי את הכי טוב למחיר הזה.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by danidi,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ntfs לבין fat-32? שאלה נוספת, אם יש לי הארד דיסק אחד במחשב על איזה בוסט הוא אמור להיות רשום בביוס? תודה לעוזרים עריכה: שכחתי לשאול - הדגם הזה maxtor 6e040l0 הוא ide או sata?..

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שלום לכולם! אני קונה טלפון חדש השבוע - נוקיה 6280 או סוני אריקסון K750...עם זה משנה ואני מפש כרטיס זכרון 2 ג'יגה הכי זול שניתן לקנות לאחד מהכשירים. זרקו הצעות תודה ניב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by deso,

אני רוצה לקנות צורב DVD של LG שיש לו יכולת Rewritable בתקציב של 200 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ND-3520AW של NEC את גירסת הפירמוור הכי חדשה וגם את גירסת הנירו הכי חדשה אבל כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו לא משנה על איזה סוג של דיסקים (חוץ אם זה DVD) אחרי שהוא מצביע על 100% לוקח לו זמן רב ואז אני מקבל את השגיאה could not perform fixation והדיסק נהרס מה הבעיה כאן?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by infer73,

תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. Started by gigi,

אהלן.. יש לי שני יציאות usb בדלת של המחשב ועוד 4 מאוחרה עכשיו חבר שלי שיחק לי במנהל ההתקנים אני חושב וזה נראה לי גרם לביטול ה-usb זאת אומרת שהם לא מזהים כלום שאני מחבר כבל פשוט כלום כאילו הם לא עובדים.. אין אפילו את הרעש של החיבור.. איך אני מחזיר אותם שהם יעבדו לי?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. אז ככה אני עומד בפני החלטה של לקנות הרד דיסק... הדרישות הם SATA II ו200GB וכמה שיותר שקט... איזה חברה נותן ביצועים טובים וגם שקט?? Samsung Western Digital SEAGATE MAXTOR HITACHI או חברה אחרת??

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by borg,

אני מחפש דיסק קשיח חיצוני עם תקשורת אלחוטית WiFi b/g ו-LAN (חיבור לנתב אלחוטי). רצוי שיהיה לדיסק הקשיח גם חיבור USB 2.0 ו/או FireWire. נפח רצוי: 500GB. יש בארץ חיה כזאת? :

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by DJPOWER,

מהו המחשב המינמלי שאפשר לקנות שיתמוך ב250GB? (פנטיום 3 733, פנטיום 3 1000, וכו) כמובן עם XP SP2

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

חבר'ה עד כמה אפשר לצרוב באוברבורן על דיסק של 700 מגה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הי, דיסק WD JD 80GB שהותקן לפני כמה דקות, מזוהה ב-Boot ע"י הבקר Raid, אבל לא מופיע ב-XP ככונן... למה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by ofir_16,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מדיה לצריבה של Verbatim DVD-R X16. בתוכנה Dvd Identifier ראיתי שרשומים הפרטים הבאים: ID: MCC 03RG20 Manufacturer Name: Mitsubishi Chemical Corp הנתונים האלה בסדר? כי רשום ששם היצרן הוא מיצובישי למרות שהמדיה היא של וורבטים....האם הדיסקים שקניתי הם טובים??? תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים