עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הורדתי קובץ אימאג' של Ubuntu לינוקס, ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק DVD. הדיסקים הם מחברת TEAC, DVD+R X16 CERTIFIED 4.7GB. הצורב הוא LG 4167B, נקנה לפני חודש ועד עכשיו צרבתי בעזרתו רק פעם אחת, על אחד הדיסקים מהחבילה שיש לי עכשיו, את המשחק COD II. לא ביצעתי לו שום עדכון קושחה. מה שקורה הוא, שאני מכניס את הדיסק לתוך המחשב והוא מזוהה ע"י המחשב. הוא ריק, אבל בכל זאת תמיד אפשר להיכנס לתוך תיקיית הדיסק הריקה דרך המחשב שלי. רק שהפעם אני לא יכול ומופיעה לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה). אני התעלמתי מזה, פתחתי את נרו והתחלתי צריבת אימאג' על המהירות הכי נמוכה. רק שנרו טוען שאין דיסק, ומבקש ממני להכניס אחד חדש. ניסיתי את כל 8 הדיסקים שיש לי בחבילה, ואף אחד מהם לא מזוהה ע"י נרו, הוא ממשי…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  2. נתקלתי במלנטלפים צורבי DVD וכוננים בכלל שברגע שהם מחליטים לקרוא דיסק הם עושים רעש כאילו הם ממריאים.. אז רציתי לחסוך ממני בעיה זאת ולהתייעץ לפני הקניה המחודש שלי בכונן צורב DVDשלא עושה בעיות מסוג זה ובנוסוף לא מבייש את עצמו...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום, לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48. אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16. אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium. כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by TheMadKow,

שלום, בעקרון יש דיון דומה בפורום קירור, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174610.new#new אבל - זה הדגם של הכונן שלי, WDC WD2500KS-00MJB0 with firmware 02.01C03, ולמרות שיש עליו (מולו) מאוורר 120 ממ, הוא עדיין טורח לציין כי הוא ב-50 מעלות צלסיוס, דבר שלא מתיישב עם החום שהוא מפיק כשנוגעים בו. הבנתי מפורום של WD שזו כנראה תקלה במנגנון הזיהוי, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה ? ומה הוא עשה ? בתודה מראש, אלירן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Eviljelly,

האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. סיפור קצר, ובסופו השאלה אתמול צרבתי DVD (וורבטים MCC 004) ב-NEC 4550 שלי במהירות x8 (פעם ראשונה, עד עכשיו צרבתי תמיד על x16 אם זה משנה) לאחר הצריבה סרקתי את הדיסק, והתוצאה למרבה ההפתעה היתה גרועה למדי - ציון 38 עם קו צהוב אחד ועוד קו אדום (max היה בסביבות ה-50 אם אני זוכר נכון) to make a long story short, סגרתי את המחשב, אחרי כשעתיים פתחתי אותו שוב וסרקתי את אותו הדיסק מחדש - וקיבלתי תוצאה של 95! היום סרקתי שוב את הדיסק הזה, וגם הפעם התוצאה היתה 95 (אם כי השגיאה המקסימלית היתה 9 לעומת 5 אתמול) זה לא שאני מתקמצן על דיסק, אלא יותר מעניין אותי המקרה הכללי ומה לעשות להבא האם יכול להיות שהסריקה הגרועה יצאה במקרה, או בגלל משהו לא קשור? (לא רצו תכניות מיותרות ברקע) האם בגלל ששתי…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  7. לא מזמן קניתי PSP, והמכשיר הארור סובל מבעיה רצינית של סניליות (כלומר, חוסר זיכרון). אני רוצה לפצות על כך ע"י חיבורו לכונן ה-2.5" החיצוני שלי, אבל בשביל זה אני צריך מארז של USB On The Go (מארז שאמור לאפשר העברת קבצים בין הכונן למכשיר USB אחר ללא צורך במחשב) ולא הצלחתי למצוא אחד בארץ (חוץ מאחד שמגיע כבר עם דיסק קשיח שאני לא צריך). איפה אפשר להשיג גאדג'ט כזה?

8. שלום רציתי לדעת בקשר לאמצעי אחסון שעובדים עם flash - האם הזיכרון הוא כרטיס שניתן להוציא ולהחליפו בכרטיס אחר בעל כמות זיכרון שונה? אם כן האם יש הגבלה בגודל הכרטיס שניתן להכניס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by RayZ,

שמעו, היה לי סיסמה ב Windwos למשתמש הראשי. עכשיו, הווינדוס קצת נפגם, אין לי איך לגשת אליו. לכן חיברתי את ההארדיסק עם הווינדוס הדפוק להארדיסק אחר כדי להוציא דרכו את החומר מההארדיסק עם הווינדוס הדפוק. בקיצור, נכנסתי ל: C:\Documents and Settings\user והוא לא נותן לי להכנס לתיקיה User, הוא אומר שלתיקיה זו יש סיסמה (כלומר: הסיסמה למשתמש בווינדוס) איך אני פותח את התיקיה עם הסיסמה? אני זוכר את הסיסמה.. אני רק לא רואה שם אפשרות לפתיחת סיסמה..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. http://www.cdfreaks.com/article/268/1 מיותר לציין שהצריבה מושלמת בסה"כ בצורבים: BenQ DW1655 Lite-On SHM-165P6S NEC ND-4571A Philips DVDR1660 Pioneer DVR-111 Plextor PX-760A המדיות הם MCC 03RG20

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by שרית,

קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 160 GB של WD. רציתי לשאול באיזה יחס הייתם ממליצים לחלק אותו למחיצות, בהנחה שב - C צריך להשאיר מקום גם לגרסת הווינדוז החדשה שתצא בקרוב ובטח תהיה די כבדה, לכל מיני תוכנות (שאני אוהבת להוריד ולהתנסות), ועדיין להשאיר מרחב עבודה טוב. חשבתי על 25 GB ל - C, והשאר ל - D (My Documents ישב כמובן על D). מה דעתכם ? יספיק ?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  12. וזאת על מנת לבדוק איך הוא מתמודד עם עומס עבודה גבוה.

13. בניתי מערכת עריכת וידאו חזקה מאוד, מערכת ההפעלה מותקנת ב RAPTOR מהיר של WD, 10000 בנפח 37 GB. הדיסק עצמו מקרקר, כלומר שומעים אותו ממש עובד כשהמחט זזה. האם זה נורמלי? ככה זה? או שמא שלי תקול....? תודה

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שתנתח את ההארד דיסק. כמה סקטורים תקינים וכו מישהו מכיר??? :s05:

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by נריה,

מה ההגבלת קובץ בשרתים 100webspace ו hostiz.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by a_buzaglo,

שלום קניתי צורב חדש שמחובר למחשב שלי באמצעות usbהצלחתי לצרוב איתו קבצים מתוך המחשב ועשות גיבוי אבל כשניסיתי לצרוב מוזיקה מתוך דיסק on key הוא הודיע לי שנכשל (לאחר שהוריד את מהירות הצריבה) בחלק מהפעמים הוא פשוט נתקע ולא תקדם בצריבה . אני משתמש בנרו 6 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. Started by dennis14,

אני מבקש לייעץ לי איזה הארדיסק לקנות ולנמק בבקשה את ההמלצה. אני מתלבט בין ארבעה, והתקציב שלי הוא עד 900 ש"ח. השלושה הם : 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12698&PHPSESSID=5a9b0e39ed8299b454d7266979f917e1 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13020 3) השניים הבאים הם אותו דבר, נכון?(מלבד ההבדל בין SATA ל - SATA 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2985 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78_1231&products_id=7466 4) http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2983&c=15244 הערה: אני נוטה לקחת את השני.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי הארד דיסק חדש של HITACHI (160GB) הרכבתי אותו אבל אני לא מצליח לגרום לכך שהוא יעבוד... ההרד דיסק עצמו פועל אבל אני לא יכול לשים עליו מחיצה כדי לעבוד איתו. הווינדוס מזהה אותו כמו שאפשר לראות בתמונה אבל בMANAGE ובPartitionMagic אני לא רואה אותו. מה אני אמור לעשות כדי להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by max74,

ניתן לדעת האם הדיסק קשיח הזה מסוגל לאכסן מערכת הפעלה 98 למה אני שואל כי הוא ישן וניראה קטן (נפח)זה מה שרשום עלוי western digital caviar 21600 at compatible intelligent drive drive-parameters:3148 cyl.16heads.63spt.1624.6mb mdl:wdac 21600-00h p/n: 99-004199-000 clc:f3 07 jul 98e dlm chbbhap accept only the finest caviar made in malaysia 5vdc....0.40a 12vdc....027a רשמתי את כל מה שרשום על הכונן .ד'א אני רוצה להוסיף אותו לכונ…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by ofir_16,

היי! אני מחפש לקנות מדיה דו שכבתית ורציתי בעצתכם מה הכי טוב? ראיתי את זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1657&products_id=10279 (איך הם בתור חברה? זה שרשום ביפנית לא אומר שהם מיוצרים שם, נכון וגם ראיתי באופיס דיפו מבצע על ורבטים..... בהנחה שכסף לא בעיה - איזו מדיה דו שכבתית הכי טובה?? (הבנתי שאלה שמיוצרים ביפן הכי טובות, אם כן, היכן אוכל למצוא)? תודה.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  21. קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by amilo,

* צרבתי תמונת ISO של קובץ מסוים עכשיו הוא פועל על Auto Run כל פעם שהוא נכנס למחשב השאלה שלי היא האם אפשרי להכניס עוד מידע במידה ולא עשיתי Finalize לדיסק? ואיך עושים זאת אם אפשר? *המדיות תוצרת Hp Invent בפורמט DVD-R תודה.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  23. כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא ככה מנסה לקרוא אותו משהו למשך שניה ומוציא אותו מיד. אני מכניס אותו והוא עוד פעם מוציא... כשהכנסתי דיסק CD-R (גם צרוב) הוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי דיסק DVD מקורי כי אין לי. ממה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שזה מאבק (למרות שהוא כן הצליח לקרוא דיסק רגיל) או מה? תודה. (הכונן שאצלי הוא LG 16x48)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא מנסה לקרוא אותו ככה למשך שניה ומציא אותו מיד... נסיתי להכניס דיסק CD-R (גם צרוב) והוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי להכניס דיסק DVD-R מקורי כי אין לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אבק יכול להיות מה שגורם לזה? (למרות שהוא כן מצליח לקרוא דיסק רגיל!) תודה. (הכונן הוא LG 16x48)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים