אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה... איך אני יכול לצרוב קובץ Image שמעל 4.7 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן פנימי כתוספת למחשב עובד , אני חושב על נפח של 500 -1000 ג'יגה , אשמח לשמוע המלצה על דגם של כונן בנפחים הנ"ל שהוא גם אמין (חברה מוכרת ודגם שאין איתו בעיות וככה..), וגם שקט .בסביבות 400-450 ש"ח. ראיתי שיש כוננים של 1000 ג'יגה בסביבות ה430 ש"ח , אשמח לשמוע אם הם שווים משהו.(פשוט ראיתי של חברות מוכרות כמו Western Digital וSeagate)[br]פורסם בתאריך: 30.11.2009 בשעה 21:04:06 טוב ראיתי שהכונן HD103SJ הוא ממולץ ,נראה לי שאני אלך עליו.אתם מבחינתי יכולים לנועל.(אני קצת סנילי כבר קראתי לפני זמן מה את הממולצים אבל שחכתי שזה קיים פה , תודה.)
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 500GB, מתוכם הקציתי 25GB לכונן C, למערכת הפעלה (ויסטה) והתקנות של תוכניות, ואת השאר לכונן D, שבו מאוחסנים מוסיקה, סרטים וכו'. שמתי לב ש-25GB מספיק לויסטה בקושי (הייתי רגיל ל-XP שמספיק לו מעט מקום), ושכונן C דחוק ביותר. האם אני יכול להגדיל את כונן C על חשבון D, מבלי שהמידע על כונן D ייפגע? (יש ב-D הרבה מקום פנוי, לפחות 200GB). לעשות את זה באמצעות PARTITION MAGIC? וכמה מקום לדעתכם צריך להקצות עכשיו לכונן C?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן, AMD 64 3200 על לוח של ג'יגהבייט ga-k8n-sli עם 2 ג'יגה זכרון הלוח שלי תומך ב SATA II קניתי SSD VERTEX 4 התקנתי בתצורה של IDE והכל עובד חלק (ווינדוס 7) WEI נתן להרדדיסק ציון 6.9 AS SSD נותן את התוצאה הבאה: read seq: 133 write seq: 109 read 4k: 21 write 4k: 43 read 4k 64thrd: 28 write 4k 64thrd: 73 acc time read: 0.158 acc time write: 0.059 כמובן שהמחשב שלי לא תומך במהירות המקסימלית של הכונן, אבל קניתי כונן מהיר כי המחשבה היא לשדרג את המחשב עוד שנה (כרגע זה לא אפשרי לקנות מחשב חדש) אין לי אפשרות בביוס להגדיר AHCI יש רק RAID אם אני מגדיר RAID המחשב לא עולה ונתקע לפני שהווינדוס עולה (מופיעה שורה בה כתוב nvidia boot agent וגם mac address) (גם שינוי ה…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וכונן CD רגיל ושניהם לא מגיבים כשמנסים לפתוח אותם. אני חושב שזה בעיה בדריבר אבל אני לא יודע איזה צורב יש לי. איך אני מוצא מה הדגם והאם זו בכלל בעיה של הדריבר???
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
באתר החברה לא רואים שום הבדל במפרטים, אז מה בכל זאת הסיבה להפרשים הגדולים בעלויות בין דגם לדגם? למשל שני הכוננים הראשונים ברשימה. אחד הוא WDXMS2500TE והשני WDME2500TE http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=142201
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים טובים שאלתי שאלה דומה והתשובה היתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164080.0 האם משהו התחדש בתחום כי אני פשוט לא רואה כאלה... את הסיבה למעבר צינתי קודם.. אני פשוט לא רוצה כבלי IDE במארז.. איזה חיסרונות יש לצורבי DVD חיצוניים בממשק USB ? יש צורב חיצוני ממולץ ?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדיסק הזה http://1pc.co.il/seagatebarrcuda1tb357200rpm60gbs32mbsata3-p-10640.html הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5800 וזה http://1pc.co.il/westerndigital1tb35sataiicaviargreen64mb-p-11138.html
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בשני הדיסקים הקשיחים יש sata2 250gb 16mb 7200rpm איזה יותר אמין פולט פחות חום ועושה פחות רעש, איזה יותר כדאי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
התקנתי כבר XPSP2, המפרט בחתימה... אני יודע שכולכם עכשיו תקפצו ותגידו Partition magic או Acronis Disk Director.... אבל! ניסיתי את שניהם והם עושים ריסטרט בשביל לעשות את זה, לא מזהים את הדיסק אחרי הבוט ומבטלים את הפעולה... אני צריך תוכנה שעושה את זה ACTIVE בווינדוז... מישהו מכיר/יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני כעת מנסה לעשות שיכפול בעזרת GHOST בין שני דיסקים המקור WD500gb כבן שנה היעד WD640 חדש שניהם מחוברים ב SATA 2 בלוח 975X של MSI כמות החומר המועבר היא כ 480 גיג קצב העברה לפי תוכנת GHOST 11.5 הוא כ 1230MB/Sec שהם כ 20מג לשנייה ולפי חישוב זה התוכנה אומרת שיקח כ 5 וחצי שעות השאלה שלי האם הקצב תקין? לי הוא ניראה איטי מידי ניסיתי במקום GHOST 11.5 את ACRONIS (שניהם מגיעות עם HIREN BOOTCD 9.7) ואותו קצב התקבל אשמח לשמוע חוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הקושחה הקיימת 2.18 (נדמה לי שזאת היא, הרשמית האחרונה בקיצור) עושה בעיות * קריאה * עם המון דיסקים (GPT, פריקו {או מה שזה לא יהיה}, ורבטיימ, אלו היחידים שניסיתי. הבעיה היא רק בקריאה, לא בכתיבה. עם דיסקים של חברות אחרות אין שום בעיה. לכן הגעתי למסקנה (בעזרת החנות הנחמדה) שמדובר בגרסת קושחה. אז אני מבקש המלצה לגרסת קושחה שתעשה כמה שפחות בעיות בקריאה של דיסקים, מבחינת מהירויות, לא משנה לי. כמה שניות זה לא קריטי. העיקר שתקרא! רשמית או לא רשמית, גם זה לא אכפת.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי איפה אני יכול לראות בווינדוס שהדיסק שלי הוא באמת SATA2? והאם ב DEVICE MANGER אמור להיות כתוב sata2 ליד תאור החומרה? יש צורך בדרייברים בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי נקנה לפני שנתיים, (Western Digital 160GB 7200RPM (WD 1600 AAJS. הוא נכשל בשלב של הBIOS כבר מספר פעמים בעבר אך בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות רציניות, של תקיעות, לא מזוהה על ידי המערכת, ולא לדבר בכלל על מספר ההכשלויות בשלב הBIOS. הומלץ לי להשתמש בתוכנה HDD Health אך כשרציתי להוריד אותה היא לא דורגה כתוכנה טובה במיוחד. בנוסף בדקתי בפורומים של אתר זה אם ישנן תוכנות אחרות, אך לא מצאתי. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה שהתנסתם בה וראיתם שהיא באמת טובה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
<נושא>? שמעתי על הרפטור 36G שהוא מהיר מאוד, האם יש מהירים ממנו? (למטרת שידרוג הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה אצלי המחשב).
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
#1 היום, 00:46 shikoba Fxp Novice תאריך הצטרפות: Jan 2008 הודעות: 302 שלום..חלק מהאנשים בפורום אומרים שיש להרד דיסק הזה קצת בעיות? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 איזה בעיות התגלו מישהו יודע? אני אישית חושב שכל פעם הוא מראה שיש יותר מקום תפוס נגיד אם נכנסתי לבדוק היה 3 תפוס אחרי רבע שעה רק מגלישה באינטרנט היה 3.5 מישו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים, האמת שאני מתלבט בין הsegate 320GB ל- WD Passport 320GB, הבדל המחיר נכון להיום 10 שח (WD יותר יקר) ולא משמעותי. לכן אשמח לקבל המלצה על סמך ביצועים, איכות מוצר ואמינות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי NEC3500A. רציתי לדעת כמה דברים בכללי ועל הצורב בפרט: 1. מה המהירות צריבה המומלצת לקבצים \ סרטים \ מוזיקה ? 2. האם יש צורך להתקין דריבר עבור הצורב ? (בווינדוס הוא מזוהה כ-Generic DVD-ROM SCSI cdrom Device וב-Nero הוא מזוהה כ-ND 3500AG) 3. איזה מדיות אתם ממליצים ל-NEC ? 4. האם יש צורך בביצוע עידכון Frimware מהאתר של NEC ? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
האם יש הבדיל משמעותי בביצועים במשחקים בין sata לide?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. יש לי פלאפון של סוני-אריקסון עם כרטיס M2, ואחרי שאני מחבר אותו למחשב ומסיים להעביר את הקבצים, הוא לא מצליח לעשות safley remove hardware - אני מקבל הודעה שגיאה כלשהי. זאת למרות שסיימתי עם כל ההעברות/ סגרתי את כל החלונות אשר קשורים אליהם. זה קריטי אם במקרה כזה אני פשוט מנתק את הכבל מהמחשב? או שיש פתרון אחר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Latitude 110L), בן 3 שנים ו-4 חודשים. Pentium M, 1.6GHz RAM = 512MB HD = 40GB, Fujitzu MHT2040AH אני משתדל לעקוב אחרי הביצועים שלו מפעם לפעם. לאחרונה הרגשתי ירידה במהירות. יש תחושה שה-HD עובד שעות נוספות בזמן שאני מחכה לחלונות שיפתחו... בדקתי את ביצועי ה-HD באמצעות HD Tune, והשוויתי עם תוצאות קודמות מלפני חצי שנה ושנה. יצאו לי הבדלים בין שתי ההפעלות שעשיתי היום, אבל השורה התחתונה: מהירות קריאה וכתיבה כמעט לא השתנתה, Access Time ספג כנראה פגיעה כלשהי, וה-Burst Rate, ירד באופן ניכר. (מה המשמעות של - CPU Usage?) צירפתי להודעה את תמונות המסך של התוצאות. השאלה שלי היא מה גורם לירידה הזו - האם זה בהכרח בעיה בהארד דיסק, או שיכולה להיות בעיית ח…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן ישן שאני רוצה לדעת אם הוא יפעל על הלוח אם הזה: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2521#sp ראיתי שיש על הכונן 2 כבלים -אחד לבן רחב וגדול והשני נראה כמו מולקס רק יותר קטן- אני מניח שזה לחשמל... איך אני יודע עם הם יעבדו יחד ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-