עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by Art Tatum,

אז הכל זה ברמת תוכנה ואין שום סיבה לא לשפר את האלגוריטמים ולבנות ממשק שליטה עם אפשרויות כמו: CACHING ליותר מהרדיסק אחד. רשימת INCLUDE וEXCLUDE.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by shenig,

במפרט של הלוח כתוב: Silicon Image Sil5723 (Drive Xpert technology)‎ ‎ - 2 x SATA 3Gb/s‎ ‎ - Supports EZ Backup and Super Speed functions‎ ‎ *Drive Xpert function is available only when the hard disk drives are set as data drives לא לגמרי הבנתי מה הכוונה ולמה זה טוב.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. אני צריך דיסק קשיח נייד לצורך אחסון לכידת וידאו גם בבית וגם במעונות בלימודים. עשיתי חיפוש ועדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: מוצר קומפלט סדרתי או לקנות מארז בנפרד ודיסק בנפרד ולהרכיב. האם מארז חיצוני טוב מאלומיניום ללא מאוורר (כגון vantec thermaltake) טוב יותר נגיד מהמארז של WD עם המאוורר? נ.ב. - אם אני הולך על קניה בנפרד של מארז סביר להניח שאני כבר אשתמש בWD6400AAKS שיושב אצלי במגירה סגור באריזה- אבל אין לי בעיה לקנות משהו נוסף אם זה יהיה יותר טוב בגלל שזה לצורכי וידאו נראה לי אני אוותר על גדלי 2.5" בכלל הסלד הנמוך. בלפטופ אין ברירה ואני אסתפק בחיבור USB2 , בבית אני מעדיף ESATA ולכן מחפש מוצר שכולל הכל בבאנדל.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by adam777,

קודם כל נתחיל בשאלה הדבילית - האם התקנת HD במארז חיצוני מבטלת את האחריות באיזשהו אופן? (ברור לי שזה דבילי, אי אפשר "להוכיח" איפה היה מותקן, אבל סתם מעניין אותי). השאלה הזו באמה מכיוון שהשיקול העיקרי שלי לבחור ב-HD רגיל + מארז לעומת HD חיצוני יעודי היא תקופת האחריות הארוכה יותר באופציה הראשונה. שאלה שנייה - מכיוון ש-FireWire לא רלוונטי כרגע (נייד ללא חיבור ואני לא מתכוון לקנות כרטיס בקרוב), מן הסתם נלך על USB2. ראיתי בעקרון את שני הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1689&products_id=9786 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1688&products_id=5726 על הדגם של Vantec קראתי ביקורות לא רעות בכלל, כשהדבר שהכי הפתי…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by x-dude,

היי חברה כרגע קראתי כתבה מעניינת בדום9 שחלק מהחברות הגדולות מתכננות להוציא גרסאות קושחה חדשות שיאפשרו למודלים שלהם לצרוב DL דיוידי,שאלתי היא האם מישהו יודע איזה מודלים בדיוק?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. במחשב שלי יש מערך RAID המורכב משני דיסקים קשיחים של 320 ג'יגה, בסוג חיבור SATA המערך הזה לא נראה בדוס, ואי אפשר לפרמט את המחיצה של חלונות דרך חלונות.... אני מעוניין לפרמט רק מחיצה אחת במערך ולא את כולן... למישהו פיתרון? בבקשה....

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום רציתי לישאול מה ההבדלים בין SATA II לבין ATA IDE ומה עדיף ליקנות. יש הבדלים במהירות או משו? או שזה רק חיבורים אחרים?! וללוח אם מסוג http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4036 מתאים הכונן הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by omerdav,

יש לי הארדיסק ישן ממחשב קודם ועליו,בין היתר,XP. האם אני יכול לחבר אותו למחשב חדש וכך לנהל במקביל 2 מערכות הפעלה (יחד עם ויסטה)?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  10. ראיתי את הדיסקים של SAMSUNG SPINPOINT בגודל 640GB ו750GB במחירים לא רעים. מישהו מכיר אותם? איך הם מבחינת שקט ואמינות? תודה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by einatt123,

שלום לכולם איזה כונן עדיף ? Western Digital של 500 ? או EXTERNAL HITACHI 2.5" 500GB Mini Carbon Fiber לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! זה תמיד עניין אותי ואף פעם לא שאלתי. אכשיו כשיש לי דיסק בגודל 500GB זה יותר מרלוונטי. אחרי ההתקנה, המערכת הפעלה מראה כי יש מקום איחסון של 465GB למרות שגודלו 500. כאשר הדיסק ריק לגמרי. כלומר 35GB הולכים לאיבוד (כביכול). אני יודע שהדיסק שומר את המקום הזה לכל מיני... אבל השאלה האם ניתן להקטין למינ' את הגודל הזה? כי זה כבר מתחיל להיות דיי משמעותי. דרך אגב איך נקרא המושג המקצועי בשטח הדיסק הזה שהוא לא מנוצל כביכול? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by guyishai,

שלום, כבר זמן רב אני נתקל במספר בעיות מעצבנות ומטרידות: 1. יש לי שני שני כונני CD-ROM: רגיל וצורב. מדי פעם, כשאני עושה ריסטרט למחשב, פתאום אחד מן הכוננים לא מזוהה ע"י Windows (יש לי XP), ואני חייב להיכנס ל-Device Manager ולעשות Detect new devices כדי שהכונן יזוהה. 2. אחד מן הדיסקים הקשיחים שלי (ששמורים עליו כל המסמכים שלי!) סובל מאותה בעיה של חוסר זיהוי, רק שהפעם זו בעייה יותר בסיסית, ולא רק בעיה ב-Windows. אפילו בביוס הדיסק הזה לא מזוהה כשהבעיה קורה, והדרך היחידה להתמודד עם זה היא לכבות את המחשב ולהדליק אותו לאחר כחצי שעה. יש לציין שחוץ מן הבעיה הזו, הדיסק הקשיח הזה עושה בעיות נוספות: קבצי הרצה של תוכנות התקנה פשוט נפגמים על הדיסק הזה לאחר כמה הרצות, ואני חייב להוריד …

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. יש לי מארז עם כניסה מקדימה לדיסק קשיח חיצוני 3.5" SATA מה כיום נחשב לטוב? אני לא מחפש משהוא יקר, עד 350 ש"ח 500GB מינימום נ.ב כשאני אומר כניסה אני מתכוון לממש פתח כזה שניכנס לשם הכונן הקשיח ובפנים יש חיבור.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by superginiman,

דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף ומה שיותר מוזר זה ש ה PARTION MAGIC כן מזהה וניסיתי כמה גרסאות של WIN כולל חוקיות

16. תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  17. שלום לכולם.. אני ממש לא מבין בRAID 0,איך מקבלים אותו,איך צריך לחבר וכו...המעט שאני כן יודע זה שצריך 2 הארדיסקים באותו נפח מאותו יצרן(לא יודע גם אם מאותו דגם) יש לי WD 250G wd2500ks זה ההארדיסק החדש יותר שרכשתי..ויש לי ישן יותר Maxtor 120G 6y12060 מה שאני שואל או יותר נכון מבקש שתסבירו לי מה אני צריך לקנות/לשדרג כדי להגיע למצב של מקסימום ביצועים(הבנתי שרק עם RAID 0) מבחינת מערכת ההפעלה(אני מתכנן להתקין VISTA 64BIT ULTIMATE) ומאד חשובים לי ביצועי המחשב והיכולת שלו לשלוף נתונים במהירות מקסימלית מההארדיסק וגם מהירות העתקת/העברת קבצים.האם אני צריך 3 הארדיסקים(אחד נפח קטן אבל 10000 RPM ושניים זהים לדוגמא WD 250G יש לי כבר אחד אז להוסיף עוד אחד),אין לי מושג אני זורק נתונים מהמיד…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. יש לי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=37765 ואני חייב עוד דיסק קשיח להוסיף בנוסף למה שיש לי ומתאים ללוח הזה ... ,האתר הזה תותחים תודה מראש........

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. שלום רב, כפי שהכותרת מציינת אני מעוניין לקנות אמצעי אחסון חדש למחשב שלי, כבר 3 שנים יש לי את אותו ההארד דיסק והוא מתחיל לעשות קצת בעיות. ולכן אני זקוק להמלצה על הארד דיסק חדש. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, והשימושים העיקריים שלי הם משחקי מחשב והתעסקות בתלת מימד (בתור עבודה ולא תחביב). אני לא פוסל גם קניה של SSD אבל במידה ותמליצו לי על SSD אני אצטרך לפחות של 256GB (או בסביבה), כמובן שאני יודע שאז המחיר יהיה בסביבות ה-2500 שקל. המון תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Cyron,

קניתי NEC3500A. רציתי לדעת כמה דברים בכללי ועל הצורב בפרט: 1. מה המהירות צריבה המומלצת לקבצים \ סרטים \ מוזיקה ? 2. האם יש צורך להתקין דריבר עבור הצורב ? (בווינדוס הוא מזוהה כ-Generic DVD-ROM SCSI cdrom Device וב-Nero הוא מזוהה כ-ND 3500AG) 3. איזה מדיות אתם ממליצים ל-NEC ? 4. האם יש צורך בביצוע עידכון Frimware מהאתר של NEC ? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  22. Started by Mr.Quest,

8) שלום. אשמח אם תמליצו לי על כונן DVD הכולל תמיכה במגוון ה-Zone הקיימים. ** אין לי ידע רב בנושא, אז סלחו לי על לשון ההודעה. בתודה מראש, יאיר אלוני.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. שלום! אני רוצה לקנות DISKONKEY, אני חושב ש 2~4 ג'יגה זה יותר ממספיק בישבילי. הכי חשוב לי שהוא יהיה מהיר, הכי מהיר שיש. אתם יכולים לתת לי בבקשה שם של אחד כזה, או לינק אליו, אפשר מ EBAY, אפשר מזאפ. הכל הולך. התקציב גמיש מאוד.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. אני מחפש שיטה לשמור על המחשב, כך שביום שכונן יקרוס או איזה ווירוס יעשה נזק בלתי הפיך, אני יוכל לשחזר הכול בקלות ובזמן קצר. יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. מתכנן פורמט בקרוב וזכור לי שקראתי ש-ahci עדיף ל-ssd. האם הדבר נכון גם לכוננים קשיחים רגילים?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים