עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by viper_sb,

קניתי היום HDD של WD IDE של 500G שאני מחבר את כול שלושת הHDD שלי הביוס מזהה אותם אבל מערכת ההפעלה לא מזהה אותם במחשב שלי מה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  2. אני מחפש כונן פנימי בנפח של 2TB או אפילו 1TB למערכת הפעלה + אחסון ושאלה קטנה, יש לי כרגע לוח אם שתומך ב SATA2 בעתיד הקרוב (כמה חודשים) אני מתכוון להחליף מחשב ל SATA3 זה אפשרי לקנות עכשיו SATA3 שיעבוד לי על המחשב ב SATA2 ללא פגיעה רצינית בביצועים (ביצועים של SATA2)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DeadHunt,

כותרת

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. היי כולם נגמר לי המקום בדיסקים והיות ונראה שמחירי המדיות האיכותיות דיי דומות לאלו של הקשיחים, בעוד שהקשיחים נוחים בהרבה, כנראה הגיע הזמן לקשיחים חדשים. כעת יש לי שניים של 0.5 (נתונים במפרט) ועוד שניים קטנים ובהנחה שהמערכת שלי תומכת בכך (ואם מישהו חושב שלא אשמח אם יגיד לי) אני רוצה להוסיף לפחות עוד קשיח אחד של 1-1.5 טרה, ואם לא ניתן להוסיף, אז להחליף את אחד מהקטנים שלי בו. ראיתי בזאפ שמוצאים מספר קשיחים של טרה http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&DB141804=148099&orderby=price וגם הקשיח הזה שאליו הופנה שואל בפורום http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1037 באופן מעניין דווקא השניים המומלצים בסטיקי (HD103SJ או WD1001FALS - ) -…

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by ccc,

ה100 ג'יגה שלי מרעיש כמו מכונת כביסה... WD .. .2MB 7200 ... מה אפשר לעשות? יש איזה תוכנה? הציעו לי אקוסטיק מנג'ר אבל זה רק לווינדוס 98 .. אין לי אחריות על ההארד דיסק הזה. אולי עוד למישהו יש כונן כזה והוא מרעיש לו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

well אח שלי צריך cdrom אז החלטתי לתת לו את שלי ולקנות כונן DVD, אין לי מושג מה הכי טוב או שווה, אבל אני צריך שתהיה דרך קלה לפרוץ אותו למולטיזון. תודה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 שווה משהו התקציב זה 300 שקל...גג 350...

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by over23,

אהלן יש לי במשרד הביתי שלי נתב אלחוטי מסוג Safe@office 500w של צ'ק פוינט. אני מעוניין להגדיל את "שטח" האחסון של הרשת ושתהיה לי בין היתר יכולת גיבוי לשלושת המחשבים (2 ניידים ומחשב נייח). לנתב יש שתי כניסות USB שמיועדות למדפסות, האם יש אפשרות לחבר לכניסות הללו דיסק קשיח חיצוני ? האם זה יעבוד או שמה הכניסות מקונפגות רק למדפסות. ניסיתי לחפש מידע ברשת בעניין אבל לא מצאתי. חשבתי שחיבור ישיר בין הדיסק קשיח לנתב תהיה האופציה הטובה ביותר והמהירה ביותר לגשת דרך הרשת לכונן. אם יש לכם אופציה טובה יותר אני ישמח לשמוע תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  9. Started by xkore,

קראתי את הסטיקי ואני עדיין לא כל כך מבין מזה raid ו sata ומה הקשר ביניהם ? וגם רציתי לדעת אם יש הבדלים בין הארד דיסק פנימי לחיצוני ואם המחשב יכול לקרוא חיצוני בידיוק כמו פנימי ולעלות ממנו וינדוס ? ומה קורה שיש גם חיצוני ופנימי איך המחשב קורא אותם ?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by Dethmyst,

ההארד דיסק שלי (MAXTOR 6L0J2) התחיל להשמיע רעש מוזר - כמו מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה. זה אומר שהוא בתהליכי גסיסה או שיש לזה פיתרון?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by Tzuri,

אני מחפש ליקנות כרטיסי זיכרון של SMARTMEDIA הקטע שהמחירים שלהם יחסית יקרים מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ביותר זול ?! תודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by orlupo,

טוב החלטתי שאני קונה צורב DVD במקוםה-LG 8525B המעפאן שלי ואני מתלבט בין ה-NEC 3500A ל-LG 4120B אז ככה: אם יש לי DVD פשוט בסלון הוא יצליח לקרוא את ה DVD-RAM כי אם כן אני כמעט סגור על ה-LG כי אני די זקוק לזה... בתודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dot com,

פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by sPoiled,

אני רוצה לשאול שאלה לגבי הצורב הזה. הוא מתחבר עם כבל SATA והשאלה היא אם יש בבאנדל כבל SATA או שצריך לקנות בנפרד. ממש תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by esaly,

היי חברים, יש לי התלבטות לאחר קריאה לא מעטה בפורומים של גוגל - אני פשוט לא רוצה לטעות. עשיתי מעבר מדיסק מכאני לכונן SSD בלפטופ של דל - הכל עובד נפלא. הבעיה היא שמתוך ה120GB תפוסים 20GB ע"י מחיצת RECOVEY שלא ניתן למחוק אלא ע"י מעבר הACTIVE PARTITION למחיצה השנייה. קראתי שצריך גם להעביר קבצי BOOT של המערכת. האם יש דרך נוחה ויעילה לעשות זאת? אודה מאד לעוזרים נ.ב : צירפתי צילום של הרכב הכונן כרגע.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by poyzon,

של 40 ושל 80 פינים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by metis,

היי, יש לי בקר GigaRAID IT8212 שנמצא על הלוח. הבקר מסוגל לבצע Raid-0/1/0+1 השאלה שלי היא כזו, האם זה אפשרי לעשות raid-1 בין שני דיסקים כאשר דיסק אחד כבר מלא חומר (ואני רוצה שהחומר הזה ישוכפל לדיסק השני). אם שמא שני הדיסקים חייבים להיות ריקים בעת יצירת המערך? תודה, אסף.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם זה תארד המלצה לכל מי שבבעלותו NEC3500AG צורב DVD X-DUDE המליץ לי על עדכון קושחה שפשוט עושה את הצרוב יותר מהיר ויותר יעיל דיסקים של לייר 1 נצרבים על מדיות של *4 בעצם *8 ויש שיפור ניכר כמעט בכל מדיה וההאצה שלה! העדכון הוא פשוט להפליא ולא מצריך הרבה בלאגן כל מתחיל יכול!~ עדכון ממומלץ ואף הכרחי למי שרוצה לשפר את הצורב המצוין זה! תודות כמובן ל X-DUDE על ההמלצה חייב להיות לכם עדכון קושחה 2.18 של נק ולא 2.16 לפני העדכון והנה הלינק ל 2.18 http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/Nec-ND3500A-firmware-218.shtml וזה המוד המאיץ! http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=119004

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by proevo4ever,

הכונן ממש קטן. אני צריך לקנות מתאם כדי לשים אותו בתוך המארז שלי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by amir_dj,

אני רוצה לעשות RAID 0 במחשב שלי. במחשב שלי מחובר עכשיו כונן אחד עם כל מערכת ההפעלה וכל הקבצים. יש לי כונן זהה לחבר עליו. השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את הרייד אני צריך לפרמט מחדש את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש כאשר יש לי רייד מופעל? או שאני יכול כבר עכשיו לחבר כונן נוסף ולפעיל את הרייד והוא כבר יעשה את החלוקה מחדש. אני לא בטוח שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני ישמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by ykrupik,

היי, בגלל בעיה עם המחשב הנוכחי שלי, החברה שנותנת את השירות הציעה לי מחשב חדש בעלות של התיקון - Lenovo Flex 2 15 59425646. הוא טוב מהמחשב הנוכחי שלי בכל הפרמטרים, חוץ מאחד - נפח ההארד דיסק. המחשב המוצע מגיע אמנם עם SSD, אבל הוא רק בנפח של 256GB לעומת ה-700GB שיש לי היום. חיפשתי ברשת פרטים על המחשב הזה, אבל כנראה שזו גרסה לוקלית לישראל ולכן יש מעט מאוד. השאלה שלי היא האם אוכל אחרי שאקנה אותו להוסיף לו גם HDD במקביל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Hoobastank,

אני מעוניין לרכוש את זה: http://ksp.co.il/?select=.152.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21931&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 יש לי מארז מסוג- thermaltake v3 http://www.hardwaresecrets.com/printpage/Thermaltake-V3-Black-Edition-Case-Review/1009 לוח אם- gigabyte ga-m68mt s2p עד כמה זה קשה להרכיב אחד כזה? אני יכול להכניס אחד בכלל במארז שלי? מקבלים כבלים וברגים או שצריך לקנות בנפרד?

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח אם Gigabyte P35-DS3R (כולל ICH9R שבו יש בקר RAID ) במחשב מותקן XP על דיסק בודד . אני רוצה להוסיף 2 דיסקים נוספים במערך Raid0 שלא יכלול את מערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה תשאר על הדיסק הקיים . איך מבצעים ? כי ניסיתי בצורה פשוטה והכל התחרבש לי ...... בעיקרון ניסיתי להגדיר את 2 הדיסקים החדשים בביוס כמערך Raid 0 , כאשר העלתי את המחשב ה XP התחיל לעלות ופתאום מסך כחול לשניה ואז Restart כך שוב ושוב . ביטלתי את מערך הRaid וניתקתי את הדיסקים החדשים , נתתי ל XP שוב לעלות, עלה ב safe mode אז נתתי לו לעלות שוב . ואז התחילו הבעיות , כאשאר ה XP עלה שוב הוא התקין משהוא , לא היתי בחדר ולכו לא ראיתי מה הוא התקין , רק הודעה שהחומרה החדשה מוכנה ולבצע Resta…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.