אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן קניתי קייק של ורבטים צבעי פסטל לצורכי מוזיקה.. אז לא שמתי הרבה לב לזה כי במילא צרבתי על מהירות נמוכה אבל עכשיו שאני צריך אותם לדאטה מתעוררת אצלי שאלה. למה מופיעים לי רק מהירויות: 8, 16, 24 ו32? הצורב שלי הוא NEC 3520A תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את ה-Nec 2510a ששירת אותי נאמנה מה הכי כדאי לקנות היום? עברתי על הסטיקי אבל אין שם את הדגמים החדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כונן WD 40G IDE מאתמול המחשב התחיל לזוז לאט הוא עשה ריסט פתאומי לא קשור לכלום והראה לחצי שנייה מסך כחול של שגיאה לא הספקתי לראות כלום רק שזה היה מסך כחול שכולנו מכירים. מאז התחילו הבעיות הדלקתי את המחשב הנורה של ההארד דיסק דלוקה כל הזמן!!! לא נכבתה או הבהבה לשנייה!! והמחשב לא עלה פשוט לא רצה לעלות פחדתי שההארד דיסק הלך לעולמו הרצתי chkdsk וזה זיהה כמה בעיות אבל לא תיקן אותם. בקיצור עכשיו התקנתי שוב ווינדוס והכל פועל סבבה עכשיו המטרה שלי לתקן שגיאות בהארד דיסק ולבדוק שהוא תקין וכאן אני צריך את עזרתכם נכנסתי לcmd>chkdsk וזה אמור לעשות 3 בדיקות בבדיקה ה2 הוא אומר שיש שגיאות ולא יכול לתקן אותם מקווה שהסתדר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
למשל מכונת רנטגן שיש בתחנות מרכזיות/שדות תעופה וכו' וגם מכונות לגילוי מתכות האם העברת כוננים קשיחים או כונני דיסקים ודיסקטים במכשירים מסוג זה משפיע על החומרה ועל המידע שעל החומרה גם לגבי דיסקים עם מידע עליהם ודיסקטים עם מידע עליהם ובגלל שאני לא רוצה להספים אם אפשר לשאול אותה שאלה לגבי מסכי CRT ישנים (הגדולים הכבדים) האם זה משפיע, ואם כן איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איזה קושחה הכי טובה ל-Nec 4550 שתתמוך גם ב-bitsetting? (לא רשמית כמובן) לינק יעזור גם תודה
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טמפרטורת עבודה האם מי שהוא יודע אם זו טמפרטורה נורמלית של דיסק הקשיח WDC WD2500KS-00MJB0 56 מעלות סלציוס
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק )MAXTOR 250 G), לוח אם תומך SATA. האם אני אתקל בבעית עם דיסק SATA2? האם רצוי לקנות SASTA רגיל?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD, אני מתלבט בין כמה דגמים.. LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=11665 Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1043&products_id=11106 אני צריך את הצורב בשביל לצרוב משחקים לPS2 וסרטים, לא יותר מידי שעות עבודה. מה דעתכם על הצורבים ? ועל המחיר שמוצא באתר ? אשמח לשמוע הערות,הצעות, וכל דבר אחר. תודה רבה, ושבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב (משתמש בנירו והבעייה בטוח לא בתוכנה) דבר ראשון הוא לא נותן לי לבחור מהירות... זה נעול על 4(600kb) ואז הוא מתחיל לצרוב צורב שתי שניות ואז רשום power calibration error ואז כמובן... burn proccess failed at 4x(600kb\s אין לי מושג מה הצורב שלי הוא כזה לא מוגדר O_o שאני בא לצרוב רשום לי ATAPI cd-rw 52xmxaxx תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי.. פירמטתי ת'דיסק אתמול ביחד עם כמה מסמכי וורד חשובים+כמה סרטים משפחתיים.. ששכחתי אותם ... אני משתמש במס' תוכנות כמו pc inspector file recovery / get data back ... ועוד כמה... העניין הוא שהתוכנות האלו מוצאות מלא מלא קבצים קטנים ושום קובץ שהייתי צריך ... .. אם מישהו יכול להסביר לי / לעזור לי לשחזר את הקבצים האבודים אני מאוד מאוד יעריך את זה תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תמיד שאני מרכיב חלק חדש אני עושה לו מבחן תקינות וכאלה, והאמת היא שרק עכשיו קלטתי שאף פעם לא ממש עשיתי מבחני תקינות להרדיסקים... על איזה תוכנה אתם ממליצים? ואגב, האם יש איזשהו סיכוי שתוכנה כזו תפגע בהרדיסק או במידע שעליו? (כי הבנתי שתוכנות לא אמינות מסוגלות באמת לדפוק את המידע...).
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG 52-24-52 רציתי לדעת איזו מהירות הכי מומלצת לצריבה? (בעיקר צריבת שירים) (X1 X2 X4 X8 X16 X32 X52) תודה מראש עומרי
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
בתוך קופסאת דיסקים רגילה?? או נגיד בתוך מארז דיסקים כזה: http://www.ashtar-gifts.com/upload/3104.jpg ???? תודה
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק שלי בגלל שהוינדווס מתחיל לשגע אותי ולהראות אי יציבות בלי שיש תוכנות ריגול או וירוסים (למיטב ידיעתי כמובן). אני רוצה לגבות 80 גיגה של מידע מההרד דיסק שכוללים בעיקר קטעי וידאו גדולים. לכן אני גם לא רוצה לצרוב 20 דיסקים של dvd. בקיצור רציתי לדעת אם אני יכול לפצל בעזרת partition magic את הכונן (אני יכול ליצור מחיצה חדשה כי התקנתי winxp בלי sp 1 ולכן יש לי עוד 30 גיגה שצריכים להיות מזוהים), האם ניתן לקבוע שתקייה מסוימת תהיה חלק מהמחיצה החדשה (אין לי אפשרות ליצור מחיצה מספיק גדולה ורק אחר כך להעביר את הקבצים). והשאלה היותר חשובה נגיד יצרתיע כונן d: שהוא מחיצה נוספת של ההרד דיסק אני יכול לפרמט מדוס רק את מחיצה c: בלי לפגוע במחיצה d. או שזה יצור יותר ב…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יעני משהו באיכות סבבה.. ואיך זה עובד הדיו וזה..
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם הצורב שלעייל משום מה הצורב לא מצליח להראות סרטים שנלקחו מספרית הוידאו מה יכולה להיות הסיבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-