עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by ahrol1,

שלום היכן ניתן למצוא צורב BENQ 1640 ?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. למשל מכונת רנטגן שיש בתחנות מרכזיות/שדות תעופה וכו' וגם מכונות לגילוי מתכות האם העברת כוננים קשיחים או כונני דיסקים ודיסקטים במכשירים מסוג זה משפיע על החומרה ועל המידע שעל החומרה גם לגבי דיסקים עם מידע עליהם ודיסקטים עם מידע עליהם ובגלל שאני לא רוצה להספים אם אפשר לשאול אותה שאלה לגבי מסכי CRT ישנים (הגדולים הכבדים) האם זה משפיע, ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. איזה קושחה הכי טובה ל-Nec 4550 שתתמוך גם ב-bitsetting? (לא רשמית כמובן) לינק יעזור גם תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by ophir555,

טמפרטורת עבודה האם מי שהוא יודע אם זו טמפרטורה נורמלית של דיסק הקשיח WDC WD2500KS-00MJB0 56 מעלות סלציוס

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by Dr. Hardware,

הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. אני רוצה לקנות דיסק )MAXTOR 250 G), לוח אם תומך SATA. האם אני אתקל בבעית עם דיסק SATA2? האם רצוי לקנות SASTA רגיל?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. Started by f3lix,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD, אני מתלבט בין כמה דגמים.. LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=11665 Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1043&products_id=11106 אני צריך את הצורב בשביל לצרוב משחקים לPS2 וסרטים, לא יותר מידי שעות עבודה. מה דעתכם על הצורבים ? ועל המחיר שמוצא באתר ? אשמח לשמוע הערות,הצעות, וכל דבר אחר. תודה רבה, ושבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by Yaron123,

כל פעם שאני מנסה לצרוב (משתמש בנירו והבעייה בטוח לא בתוכנה) דבר ראשון הוא לא נותן לי לבחור מהירות... זה נעול על 4(600kb) ואז הוא מתחיל לצרוב צורב שתי שניות ואז רשום power calibration error ואז כמובן... burn proccess failed at 4x(600kb\s אין לי מושג מה הצורב שלי הוא כזה לא מוגדר O_o שאני בא לצרוב רשום לי ATAPI cd-rw 52xmxaxx תודה מראש

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. היי.. פירמטתי ת'דיסק אתמול ביחד עם כמה מסמכי וורד חשובים+כמה סרטים משפחתיים.. ששכחתי אותם ... אני משתמש במס' תוכנות כמו pc inspector file recovery / get data back ... ועוד כמה... העניין הוא שהתוכנות האלו מוצאות מלא מלא קבצים קטנים ושום קובץ שהייתי צריך ... .. אם מישהו יכול להסביר לי / לעזור לי לשחזר את הקבצים האבודים אני מאוד מאוד יעריך את זה תודה!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

תמיד שאני מרכיב חלק חדש אני עושה לו מבחן תקינות וכאלה, והאמת היא שרק עכשיו קלטתי שאף פעם לא ממש עשיתי מבחני תקינות להרדיסקים... על איזה תוכנה אתם ממליצים? ואגב, האם יש איזשהו סיכוי שתוכנה כזו תפגע בהרדיסק או במידע שעליו? (כי הבנתי שתוכנות לא אמינות מסוגלות באמת לדפוק את המידע...).

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by RX7,

יש לי צורב של LG 52-24-52 רציתי לדעת איזו מהירות הכי מומלצת לצריבה? (בעיקר צריבת שירים) (X1 X2 X4 X8 X16 X32 X52) תודה מראש עומרי

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  14. בתוך קופסאת דיסקים רגילה?? או נגיד בתוך מארז דיסקים כזה: http://www.ashtar-gifts.com/upload/3104.jpg ???? תודה

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  15. אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  16. אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק שלי בגלל שהוינדווס מתחיל לשגע אותי ולהראות אי יציבות בלי שיש תוכנות ריגול או וירוסים (למיטב ידיעתי כמובן). אני רוצה לגבות 80 גיגה של מידע מההרד דיסק שכוללים בעיקר קטעי וידאו גדולים. לכן אני גם לא רוצה לצרוב 20 דיסקים של dvd. בקיצור רציתי לדעת אם אני יכול לפצל בעזרת partition magic את הכונן (אני יכול ליצור מחיצה חדשה כי התקנתי winxp בלי sp 1 ולכן יש לי עוד 30 גיגה שצריכים להיות מזוהים), האם ניתן לקבוע שתקייה מסוימת תהיה חלק מהמחיצה החדשה (אין לי אפשרות ליצור מחיצה מספיק גדולה ורק אחר כך להעביר את הקבצים). והשאלה היותר חשובה נגיד יצרתיע כונן d: שהוא מחיצה נוספת של ההרד דיסק אני יכול לפרמט מדוס רק את מחיצה c: בלי לפגוע במחיצה d. או שזה יצור יותר ב…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. יעני משהו באיכות סבבה.. ואיך זה עובד הדיו וזה..

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by ophir555,

ברשותי מחשב חדש עם הצורב שלעייל משום מה הצורב לא מצליח להראות סרטים שנלקחו מספרית הוידאו מה יכולה להיות הסיבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gk,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. יש להרדיסקים בעבודה רעש מסויים, אתם מכירים... זה כמו גשם על פרגולה, כמו מכונות הכתיבה של פעם, במידה ומישהו מקליד ממממש מהר... אין לי עוד דימויים שקרובים לזה... (: בכל מקרה למה ההרדיסקים מפיקים את הרעש הזה? מה יש שם שעושה את הטיקטוקים הקטנים האלה?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by fuichtva,

כל פעם שאני מנסה לצרוב מתקליטור DVD המחשב נותן הודעת שגיאה שאינו יכול להעתיק את קובץ VIDEO_TS מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

היום צרבתי כמה דיסקים ואחד הידסקים האחרונים שצרבתי לא עובד... צרבתי ISO ושאני מכניס אותו לכונן כל המחשב נתקע ואז הוא חושב המון זמן ופשוט לא זז!!! בנוסף גם ניסתי להכניס את הדיסקים הראשונים שצרבתי וכמה מהם עבדו בנוסף לדיסקים מקוריים אחרים... וגם ניסיתי לצרוב עוד דיסק אחרון וזה אמר שהכל צרב והכל טוב אבל שאני מכניס את הדיסק זה נראה כמו שהוא דיסק ריק.... וגם הסתכלתי על הדיסקים ואין עליהם את הסימן צריבה.... עכשיו אני חייב משהו ממש דחוף!!! האם זה אפשרי לנתק את הHD שלי ולחבר אותו למחשב נייד ?! ולצרוב מהנייד או שפשוט שווה לי לקנות צרוב חדש?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  25. קניתי אתמול כמה חלקים חדשים למחשב: 1GB Samsung DDR II - 533 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 חומרה שהייתה לי לפני: LG GSA-4167B DVDRW Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Western Digital 80GB 7200RPM 8MB במחשב הישן, הצורב עבד בצורה תקינה, הצליח לקרוא ולצרוב לי דיסקים בלי בעיות. אבל במחשב החדש שציינתי כאן, הצורב לא מצליח לקרוא שום דיסק, ואני מדבר על דיסקים של החומרה שקניתי וגם דיסקים אחרים בבית (אז אני מאמין שהבעיה היא לא בדיסקים). את שני הכוננים הקשיחים, חיברתי ביחד לערוץ IDE1 על לוח האם, ה-80GB כמסטר וה-160GB כסלייב. את הצורב חיברתי לבד לערוץ IDE2 על לוח האם, כמסטר, כמובן שכבל ה-IDE מחובר א…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים