אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
בעיה מוזרה שצצה לאחרונה: בזמן הצריבה הbuffer של הצורב עצמו נוטה לרדת לחצי שניהל15% ולעלות חזרה למעלה, וחוזר חלילה במשך כל הצריבה. עכשיו סיימתי לצרוב 650 מגה, נרו הודיע לי בשמחה שהצריבה עברה ב48x אבל לקח יותר מ8 דקות בעיית תוכנה? הצורב בן חודש-חודשיים, בקושי עבד
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי battlefield 2 אני רוצה לגבות את דיסק ראשון למחשב שיהיה כ IMAGE ואז שאם אני ירצה לצרוב אותו לדיסק הוא יהיה כמו דיסק מקורי אז שאני מנסה לעשות יצירת אימג' מהדיסק בתחילת התהליך הוא כותב the cd is copyrighted unrecoverable read error בקיצור לא נותן לי לעשות כי הוא מוגן או משהו ניסיתי גם ב NERO7 וגם בALCOHOL יש למישהו הצעות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב במהירות של X2 ו X4 ואני לא מצליח, המהירוצ הנמוכה ביותר שיש באפשרותי לצרוב היא X8. הצורב שלי הוא NEC 3540A וניסיתי שני דיסקים שונים, אחד VERBATIM ואחד PHILIPS, שניהם תומכים עד 52X. מה הפתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
נמחקה לי תקיית תמונות מהדסקטופ בטעות, ומחקתי אותה בעזרת shift+delete, עכשיו השאלה שלי היא אם יש איזושהיא דרך לשחזר את המידע שנמחק. אנא ענו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/productdetail.php?id=1354 אמרו לי פעם (לא לפני הרבה זמן) שהוא טוב וזול יחסית,שווה לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב NEC 4551 ואמרו לי שנגמר המלאי אבל הם יכולים לתת לי את 4571 באותו מחיר. האם 4571 הוא צורב טוב יותר ובאמת כדאי לקנות אותו במקום ה4551 ?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התוכנת בדיקה של WD DETA LIFGUARD DIAGNOSTIC "...... אפשר לסמוך עליה ? שתגיד נתונים נכונים ? לאחרונה אני חושש לחיו של ההרדיסק שלי ... עכשיו מה בוחרים כאן ? QUICK TEST ...או EXTENDED TEST ? נ.ב מנהלים לא להעביר לפורום תוכנות בקשה , שם לא ידעו על מה אני מדבר בכלל כי זו תוכנה שבאה עם קניית הרדיסק חדש של WD RETAIL .
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום וראיתי שיש אנשים שטוענים שלוח עם צ'יפסט NFORCE ULTRA לא תומך ב NCQ? זה נכון? ואם כן, מה ההיגיון בכך? תודה! עריכה: קראתי שלדיסקחים קשיחים של MAXTOR מסוג SATA-II ישנה בעיית תאימות עם צ'יפסטים של NFORCE 4, ובתור הבעלים של A8N-E חדש אשר מחפש דיסק קשיח של חברת MAXTOR, אני חייב תשובה לגבי זה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש - אבל משיקולים שונים אני ממתין עם הקניה (בעיקר כי אני מחכה למעבדים החדשים של אינטל שיצאו עוד מעט) בינתיים אני ממש חייב הרד דיסק חדש -הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי IDE ואני רוצה לקנות SATA שיתאים גם למחשב החדש שעוד לא הוזמן יש איזה פיתרון שאפשר להתאים HD שהוא SATA או SATA 2 לIDE?? ראיתי כרטיס שעושה את הפעולה ההפוכה כלומר מ IDE ל SATA וזה עולה 170 ש"ח וכנראה מאיט את קצב העברת הנתונים אשמח לקצת הרחבה בנושא - האם זה כדאי בכלל ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות צורב dvd אך הידע שלי בצורבים ובצורבי dvd הוא ממש מועט לא מזמן מישהו המליץ לי על הצורב הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113 LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual האם הצורב הזה מומלץ ? האם אתם יכלים להמליץ לי על צורבי dvd אחרים שיהיו טובים לשימוש בסיסי? בתודה מראש, אייל. :-*
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן (או כרטיס,מה שזה לא יהיה) IRAM,ואני לא מצליח למצוא. איפה בארץ אפשר להשיג,או לפחות דרך מי להזמין? ???
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין שני ההארדיסקים קריטיים? ואם כן לטובת מי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ידוע לי שיש כבר תגובות בנושא אבל לא בדיוק מענה בשבילי ואשמח לתגובות הדיסק שבק חיים לדעתי לוגית (maxtor s.ata 120gb) התקנתי ע"ג דיסק רגיל תכנת הפעלה ואנטי וירוס וחיברתי את הדיסק המושבת כ- slave המחשב זיהה אותו אך לא מאפשר כלום (בניהול דיסקים מאפשר רק מחיקה) אמנם חשוב לי המידע אבל אין לי ממש את היכולת לשלם 200$ לחברות האם יש תוכנות שיכולות לעזור בבקשה דחוף לי
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הגעתי למדיה החמישית שאני מנסה לצרוב DVD רוב המידע שאני צורב יוצא בסדר אבל כל פעם 20-30% מהמידע לא נצרב טוב, אני משתמש נרו 7. מה יכולה להיות הבעיה ??? יכול להיות שזה FIRMWARE
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דיסק קשיח אבל חיברתי אותו עם כבל של ATA33 ועכשיו שאני מנסה לחבר אותו עם כבל מתאים כדי שיפעל לי ב UDMA5 המחשב מסרב לזהות אותו בכל מצב אפשרי של הג'מפר כבר בביוס . מה לעשות? דרך אגב הכבל חדש
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HD של WD 200GB בחיבור IDE שמתאים למחשב שלי כרגע. אני מתכנן לשדרג את המחשב (בעצם לשנות אותו לגמרי) ולעבור לAMD בסוקט S939 לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא לוח אם שתומך ב-IDE בסוקט הנ"ל השאלה שלי היא כזו: האם אפשרי לחבר הרדיסק מסוג IDE ללוח אם מסוג SATA או STAT2 בעזרת מתאם מסוג כזה או אחר? אני פונה אליכם כי לא מצאתי מתאם כזה בחיפוש ברשת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש. שימושים: אינטרנט, משחקים, עיבודי וידאו מדי פעם (פעם בחודשיים שלושה). שאלתי: האם כדי לקנות כונן קשיח אחד גדול (נניח של 200GB) או שניים קטנים יותר בחיבור RAID 0 ? האם המהירות של חיבור ה RAID שווה את הקניה ? במפרטים המומלצים לא הזכירו בשום מקום קניית מחשב עם 2 כוננים בחיבור RAID. אני לא זקוק לאבטחת מידע מפני קריסת הכוננים כי המידע יגובה ע"י DVD. הסיכוי לכשל כונן קשיח היום די נמוך כך שאין הרבה הבדל בין כונן אחד לשניים. לא להתייחס למחיר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה ה FIRMWARE המומלץ ל NEC ND-3550A ? ומהיכן להוריד אותו ? דן
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי בעייה שכל פעם שאני צורב דיסק שירים לאוטו אז הרדיו דיסק לא מזהה את ה cd text נסיתי לצרוב גם בנרו וגם ב esay cd cdreator 7 וסמנתי בתוכנה לצרוב אם cd text אז אני לא יודע מה הבעייה בדיסקים האחרונים שצרבתי הוא לא מזהה אבל מצאתי דיסק שצרבתי מזמן שהמערכת כן מזהה. יש לי גם צורב דיסקים של LG וגם צורב DVD של סמסונג ונסיתי בשניהם . האם יכול להיות שזה לא עובד בגלל שהדיסקים שאני משתמש בהם הם פשוטים וזולים? מבקש עצות בנושא...
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-