אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלומלום אנשים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני של 500GB ורציתי לשמוע אם למישהו יש המלצות או הארות לגבי הסוגים שיש כרגע בשוק. בגדול המטרות (כפי שבוודאי כבר תארתם לעצמכם... ) הן גיבוי מידע חשוב (כגון מסמכים, תמונות ומדיה כללית). כמובן שבנוסף אני מתכוון לגבות את הדברים החשובים באמת על מדיות דיגיטליות. הכונן ישמש כנראה גם לאחסון סרטים. החיבור חייב להיות USB2. תקציב - איזור ה- 700-800 ש"ח חיפשתי קצת ומצאתי את זה: http://www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001168.pdf מה אתם חושבים? תודה, שמוליק
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי. קניתי שלשום מחשב "משני" פשוט ביותר מכאן - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3479&CatCode= אני רוצה לחבר הארד דיסק ישן ממחשב אחר ככונן משני נוסף, במקום להעתיק את כל הקבצים שיש עליו אל ההארד דיסק החדש. החיבור שלו הוא כאמור IDE ובמחשב יש רק כניסות SATA. קניתי מ KSP את ממיר כלשהו - http://ksp.co.il/?uin=5269 אני מחבר את הצד של חיבור ה IDE אל ההארד דיסק הישן, ונותן להארד דיסק חשמל, בצד השני של הממיר יש שתי כניסות SATA וחיבור קטן לכוח (חשמל לממיר עצמו). חיברתי כבל SATA מהממיר אל לוח אם ולא עובד. לא ברור לי למה יש שתי יציאות (אשמח אם מישהו יסביר), אבל ניסיתי את שתיהן ושום דבר. ההארד דיסק הישן נדלק, אני שומע ומרגיש אותו עובד, הנורה על הממיר עצמו נדלקת כאינדיקצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל בכותרת, כרגע מה שמצאתי זה רק WDG1NC10000וWestern Digital http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703715 יש בכלל עוד אופציות ששוות משהו? כי אני לא ממש מוצא... אני די סגור על משהו שיהיה עצמאי ברשת, אבל אם יש משהו כדאי ומספיק זול עם eSata וגם USB אז אולי אני אקח. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הבאתי את הMAXTOR החדש [היחיד שתומך בATA133] , הוא פועל מצויין [בלי עין הרע] אבל משום מה הוא עושה קליקים מוזרים מאוד [לא כמו של HD פגום] - בערך כמו הדיסקים הישנים של IBM . לעומת זאת הWD האיתי 5400 עובד בשקט מוחלט. מה הצקצוקים האלה יכולים להיות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן SSD הכי משתלם למחיר של עד 650 ש״ח ובעדיפות לחיבור Sata 3(אלא אם לא באמת ארגיש בשינויים בין החיבורים). אני מעדיף לקבל את ההמלצה מ-TMS כי אני מתכוון לרשות מהם בקרוב מחשב ולהוסיף את זה לרכישה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו מבין ב USB 3. יש לי את my passport של W.D 500GB ויש לו USB 3. עכשיו קניתי מחשב עם החיבור הנ"ל ולפי מה שרשום זה אמור להיות פי 10 מ USB 2 אך מבדיקה פשוטה (של העברת קבצים) נראה שלא כך הדבר ואולי במקרה הטוב זה כמעט פי 2 (שזה גם סבבה רק עדיין לא כמו שאומרים). האם מישהו יודע אם אפשר להעלות את מהירות העברה..או במה זה תלוי..או שצריך להגדיר משהו או כל דבר שקשור? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום קיבלתי צורב חיצוני מדהים בעיצובו של BENQ במהירות 40*12*48 (40 כתיבה, 12 כתיבה חוזרת, 48 קריאה) בצידי האריזה כתוב "CRW 4012EU" אז אני מניח שזה הדגם. ויש לי די הרבה שאלות בקשר אליו כיוון שאני לא מבין כלום בצורבים ובפיטשרים: 1) האם הצורב הזה נחשב לצורב טוב? המהירויות שלו מהירות? ב) האם החברה BENQ היא חברה טובה בצורבים? 2) איזה פיטשרים יש לו? (אני יודע שיש דבר כזה safeburn, לא שאני יודע מה זה עושה, אבל איזה יש בשלי ומה הם עושים?) * מה זה עושה הפיטשר safeburn? 3) בצורב מתחבר למחשב בחיבור USB 2/ 1.1 א) יש לי מחשב די ישן (פנטיום שלוש) ולא נראה לי שיש לי USB 2, אבל קיבלתי איתו דיסק של "USB 2 DEVICE DRIVER FOR WIN98" ואחרי שהתקנתי אותו זה מראה לי בתוכנה סנדרה שה…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 733 ועליו מחוברים 2 הארדיסקים, אחד 40 ג'יגה והשני 20 ג'יגה. רציתי להתקדם אך עקב בעיות תקציב יש לי אפשרות לקנות רק הארדיסק. באחד החנויות המקווננות ראיתי את ההארדיסק הזה: Maxtor SATA2 250 GB 7V250F0 וחקירה קצת יותר לעומק הראתה שהוא תומך PATA ו - SATA2. http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/maxline_iii_data_sheet.pdf האם יכול להיות? כלומר יכול להיות שיש פלאג שמגיע עם ההארדיסק שהופך הארדיסק SATA2 ל- PATA? האם מחשב P3 יכול לסחוב כזה הארדיסק, כלומר הלוח אם. ושאלה אחרונה ומקווה שלא מציקה רק ליישור קו מה שנקרא, PATA זה חיבור הIDE שיש על הלוחאם נכון? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט מלפני חצי שנה בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158122.0 במהלך השבוע שעבר הסתיימה הרכישה של חברת מקסטור על ידי סיגייט והיא תוכרז מחר בבורסה בניו-יורק. הדבר פורסם באתר של Maxtor וספציפית פה: http://www.shareholder.com/maxtor/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=197408&reltype=Corporate&maxtor_section=press
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם הצורב יכול לעשות overburn? משום שיש לי אותו, ויש לי מדיית DVD - XEROX DVD-R 16X ונרו CD-DVD speed אומר לי שהצורב לא יכול לעשות overburn עם סוג המדיה הזאת כשאני עושה overburn test. אם הבעיה היא במדיה, איפה אני יכול לקנות מדיה שיכולה, וזולה? או בקריות או בהזמנה באינטרנט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
ליפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה DISK ON KEY אחרי שהישן שלי התפחלץ הצצתי ב ZAP וראיתי שהמוצרים של SanDisk הכי נפוצים השאלה היא האם יש איזה הבדל בביצועים בין הסדרות שלהם TITANIUM כי עיצוב וU3 ושאר השטויות לא מעניינות אותי. ואם יש בדל אז האם הוא שווה את המחיר או שפשוט להכנס ולבחור את ה 8G הכי זול שאני אמצע ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
א.מה ההבדל בין -r ל- +R ב.איזה מדיות dvd נחשבות איכותיות וטובות ואיפה ניתן להשיג אותם במחירים הכי זולים?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי שאלה. אני רוצה להוסיף אחסון למחשב הנייד שלי אבל לא רוצה להחליף את הדיסק הקיים. (את הדיסק קשיח). האם קניית כונן דיסק חיצוני יעזור? (מטרת האחסון היא בעיקר משחקים ולא סרטונים/שירים). והאם הוא יכול לבוא כתחליף לSSD או שאלו דברים שונים לגמרי? אני ממש לא יודעת מה לעשות ולא מאד מבינה בעניין... אשמח לתשובות ולעזרה כללית.
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הזמנתי מאיביי כמה כבלי סאטא של 1.5 GBPS השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי דיסקים קשיחים של SATA 2, האם כבלים כמו שהזמנתי יהוו צוואר בקבוק? או שהדיסקים לא מנצלים את כל רוחב הפס שלהם
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם אלה חיבורים שונים? או שאפשר ל"הלביש" את דיסק קשיח ה-IDE על חיבור ה-SATA? פשוט אח שלי קונה מחשב חדש בקרוב, והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח הישן שלו ה-IDE למחשב החדש... איך עושים את זה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי הארד דיסקים 320 גיגה מחברות שונות.. samsung hd322hj Western Digital WD3200KS שניהם 16Mb.. 7200 השאלה עם כדי לעשות raid 0 בניהם בשביל לשפר ביצועים.. או פשוט לקנות כונן אחד בעל 32MB
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מתאם IDE ל USB. ראיתי שיש כמה סוגים כיום בשוק.. אני רוצה אחד עם מארז ושיתאים גם לדיסקים קשיחים וגם לכוננים (יש דבר כזה?) בכל הדגמים שראתי של מתאימים כאלה (גם בלי מארז) שמתי לב שהמתאם מתחבר רק לUSB. מאיפה מגיע החשמל? מה USB? לפי מה שאני יודע ה USB זה רק 5 וולט, זה מה שהספק צורך? ראיתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5163 דיי דול.. 88 שקל ויש גם את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5165 קצת יותר יקר... הראשון 2.5" והשני 3.5" אז נראה לי שאי אפשר להכניס איזה כונן לראשון.. אבל איך אפשר להכניס דיסק קשיח לשני אם הוא גדול מידי? זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות למחוק את הדיסק ב"מחיקה מהירה" או "מחיקה מלאה" עד היום מחקתי את הדיסקים שלי במחיקה מלאה (שלוקחת הרבה יותר זמן) ורציתי לדעת אם יש בזה טעם בכלל.... איזו מחיקה עדיפה? ואיזו מחיקה טובה יותר לדיסקים ובאיזו מחיקה הדיסקים שלי יחזיקו יותר זמן? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
היי אנשים עקב הכתבה החדשה באתר על דיסקים של 250GB, החלטתי שיש במחשב שלי מקום להרדיסק חדש שכזה שאלות : 1. הלוח שלי הוא DFI NF4 UD האם הוא תומך ב SATA2 ? אם הוא תומך רק ב SATA1 , זה אומר שאין מצב שאני מחבר דיסק חדש של SATA2, או שאפשר לחבר והוא יעבוד על SATA1 ? 2. כרגע שני ההרדיסקים הנוכחיים שלי הם ATA רגיל אני מניח שיהיה כדאי להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק החדש , כי זה יהיה יותר מהיר, נכון ? באיזו דרך הכי קלה, אפשר אחרי חיבור של הדיסק החדש, להעביר אליו (תמונת דיסק ממש) את הדיסק הישן שלי C במלואו ? (להתקין דיסק SATA2, להעביר אליו את כל התוכן, כולל מערכת הפעלה, ללא התקנות מחדש של שום דבר, ולרוקן את הדיסק הישן) יש שיטה קלה לבצע דבר כזה ? 3. איך המחשב יודע מאיפה לעשות את ה BOOT כ…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לצרוב דיסק ולהגן עליו משכפול/שעתוק, יש אפשרות? אשמח לקבל לינקים לתוכנות/הסברים איך לבצע... תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני הרדיסקים בנפח 80 גיגה כל אחד, RPM 7200, SATA 2. וכרגע הגדרתי אותם דרך תפריט ה-RAID שעולה אחרי ה-BOOT. הגדרתי 40 גיגה לכונן C ואת כל היתר לכונן D, כלומר יש לי שני RAIDים, ה-RAID הראשון לוקח 20 גיגה מכל הרדיסק ויוצר כונן C ב-RAID 0 ה-RAID השני לוקח 60 גיגה מכל הרדיסק ויוצר כונן D ב-RAID 0 השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת תצורת ה-RAID איך שאני יצרתי אותם, או ליצור RAID ככונן C שמשתמש בכל ה-80 גיגה מכל דיסק ולקבל דיסק אחד הנפח של 160 גיגה ב-RAID 0, ואז דרך ה-WINDOWS לחלק אותו לשני כוננים ? מה התצורה העדיפה ? האם שניהם יתנהגו אותו דבר ? (מבחינת ביצועים) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לHD SSD בנפח של 60GB או 80GB לצורך מערכת הפעלה ותוכנות בסיסיות, במחיר ממוצע של כ-1000 ש"ח בבקשה . אני לא בקיע בטכנולוגיה הנ"ל , אשמח לקבל קישורים להסברים על בקרים למינהם וההבדלים בין הכוננים שבשוק . תודה לכולם .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-