עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by barak_11,

היי כולם... שלשום נשרף לי המקסטור אחרי 3 שנות עבודה רכשתי כונן Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מפנדה ונתקלתי במספר דברים מוזרים... 1) האוורסט מזהה רק 2MB באפר: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251304267610/gg.JPG זה רגיל עם הכוננים של היטצ'י או שזה משהו יוצא דופן? 2) הווינדווס מזהה את הכונן ככונן SCSI :s05: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251307132876/j.JPG 3) רשום שהוא עובד בUDMA6 133 http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/20060…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. כמה אפשר למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by deborah76,

הי! איך אפשר לצרוב סרט בפורמט AVI, או MPEG בשני דיסקים? זאת אומרת לפצל אותו כדי לצרוב את כל הסרט בCD רגיל? תודה על כל פיסת מידע

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by RoD,

ברשותי הצורב 4571A של NEC,כמו שאתם בטח יודעים יש בו אפשרויות LABELFLASH וLIGHTSCRIBE,היום ניסיתי לבדוק איך להפעיל את הLIGHTSCRIBE[לפי מה שהבנתי לזה לא צריך דיסק מיוחד לעומת הלייבל פלאש]ניסיתי בנרו[לא נראה לי שהוא היה מעודכן,גרסה 7.0]ולא הצלחתי.. קראתי בCDFREAKS שזאת בעיה ידועה בנרו[אגב,זה לא שזה נתן לי ERROR,זה פשוט לא מוצא כונן שתומך בLS]אז ניסיתי להתקין דרייברים מיוחדים לLS[ELSU,HLS] עדיין בלי הצלחה.. התקנתי ביוס מעודכן רשמי,לא פעל,אחד פיראטי,עדיין כלום.. ניסיתי את SureThing CD Labeler 4 SE וזה כתב לי ERROR שאין לי כונן תומך LS.. אני אנסה בקרוב להתקין את NERO 6.6 אבל אם זה לא פעל בSurething אני לא חושב שזה יעבוד בNERO 6.. יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by hosham,

קניתי מחשב לפני שבוע-מפרט בצד. ה-HD שלי שממוקם בכלוב המיעוד לו במארז- coolermaster 532 ויש מאוורר 120 מ"מ שזורק לכלוב כמות אוויר נכבדת כך שלא נראה לי שזו הבעיה. הטמפ' שלו נעות בין 50 ל-55 מעלות,לפי WD הטמפ' המקס' אמורה להיות 55 כך שאני על הגבול. שלחתי להם מייל בנושא לעדיין לא החזירו לי תושבה. דיברתי עם החנות שבה קניתי את המחשב והסברתי להם את המצב-תשובתם שהכל תקין ואין בעיה לעבוד בטמפ' כאלו... אני רוצה תשובה מוחצת מ-WD לחנות ושיטפלו בנושא כי ה HD הישן שלי wd sata 1 80g היה עומד על 35-38 מעלות . חוץ מזה הוא משמיע רעשים קלים-נראה לי תקין לא? יש מה לעשות בנידון או לחכות לתשובה מ-WD? תודה על ההיענות.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. בשביל דיסק SATA 250G לא משנה אם לוינדוס או ללינוקס, העיקר שתהיה תוכנה פשוטה ובטוחה לשימוש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. האם מישהו יכול להסביר לי למה הכוונה מהדורת RAID מיוחדת ? מתוך - http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=5281

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  8. אני חייב את העזרה שלכם דחוף!!! מישהו יודע אם אני יכול להשים את הTravelstar 7K100 או Travelstar 7K80 אבל את הדגם עם הSATA, 1.5 Gb/s, 7200 RPM בmacbook 2.0 וזה באמת יעביר לי במהירות כזאות כי לפי אפל מה שיש לי עכשיו מעביר ב150 mbs או שלא הבנתי נכון ושאלה אחרונה יש למישהו מוסג אם מרגישים הבדל???

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. יש לי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש SATA 2 לוח אם neo4 platinum v3 איך אני מחבר את הארד דיסק הישן שלי למחשב החדש כי החיבורים לא אותם חיבורים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי, כאמור ברשותי כונן Maxtor Diamondmax 10 250GB EIDE. האם עדיף לפצל אותו לשנים או כמחיצה בודדת? (משיקולי ביצועים) תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. יש לי פה דיסק קשיח פתוח אני מעוניין לראות את המכניזם בפעולה איך אני עושה את זה? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. איזה דיסקים יהיו הכי טובים לצריבה עם הצורב הנ"ל... כמובן DVD-R X16...וגם DVD-R X4 (לPS2)

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by bykeking,

אני רוצה לצרוב מידע על DVD ואין לי מושג מה ההבדל בין DVD +R לבין DVD -R. וגם אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD איך אני צריך לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by -sHUz-,

בזמן האחרון התחילו רעשים מרגיזים מדי פעם. גם לפעמים אני סתם לוחץ על תיקייה ומתחיל צפצוף מעצבן... יש למישהוא דרך לבדוק מה הבעיה ? יש לי דיסק קשיח של W.D 80 GB 7200RPM

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  16. מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  17. קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by ronenv,

אני מעוניין לקנות למחשב שלי דיסק קשיח חדש בגודל של 160G בערך... יש הבדלים משמעותיים ביניהם? שממש מתבטאים במהירות? כאלו שמרגישים? ביציבות של המערכת? אי הרד דיסק נחשב לטוב ביותר כרגע (לא מבחינת גודל) אלא מבחינת רמת מוצר? ההבדלים הם מאוד מאוד קטנים. 150 ש"ח ליקר ביותר שמצאתי. שהוא :Western Digital WD1600YD 16MB השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה160G הפשוט עם 7200 מהירות ??? אם מישהו יכול לפרט על כך אני אשמח מאוד! ובכלל אם למישהו יש המלצה על הרד דיסק ברמה גבוה אני אשמח ... תודה רבה, רונן

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  19. סליחה על הבורות :s05:

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. עד עכשיו הייתי קונה באופיס דיפו במבצע של השני בחצי מחיר, היה יוצא 145 ל50 דיסקים. המבצע נגמר בנתיים, יש מחיר כזה עדיין באיזה מקום? חייב להיות photo pritable

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. בהמשך לפוסט מלפני חצי שנה בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158122.0 במהלך השבוע שעבר הסתיימה הרכישה של חברת מקסטור על ידי סיגייט והיא תוכרז מחר בבורסה בניו-יורק. הדבר פורסם באתר של Maxtor וספציפית פה: http://www.shareholder.com/maxtor/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=197408&reltype=Corporate&maxtor_section=press

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by Shay0600,

1. שמתי לב שבתמונות של דיסקים קשיחים יש היום תראש שקורא ועוד משהו שדומה לו אבל קטן יותר! מה התפקיד שלו? 2. מה זה 24\7 בדיסקים קשיחים?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by doronix,

שלום לכולם. יש לי נייד חדש (מזל טוב לי), אבל אני לא כל כך מצליח לצרוב איתו (נותן הודעה שהDMA לא מופעל ולא נותן להפעיל אותו), בגדול הוא גם לא קורא לי דיסקים כראוי (איטי ומשמיע דיסקים בצורה לא רציפה). החשד של הוא להתנגשות חומרה, למישהו יש כיוון מה עושים עכשיו? PHILIPS DVD+-RW SDVD8441 הצורב שלי....

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by most,

קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by Erez360,

שלום לכולם. רכשתי צורב LG 4167B והבנתי שאני צריך להתקין לו עדכון Firmware. נכנסתי לאתר של LG ושם עשיתי חיפוש לצורב שלי ומצאתי את הדגם שלי GSA 4167B , עכשיו שם יש 3 גרסאות , הכל מתאים לשם של הצורב שלי רק שהגרסאות הן אלו: dl11 dl12 dl 13 איזה אני צריך לבחור ומה זה ישנה לי בצורב? אין בעיה של אחריות נכון? אני צריך לעשות משהו לפני ההתקנה? האם ההתקנה היא רגילה? אשמח להסבר תודה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים