אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הטכנולוגיה לחיבור שכבות של שבבי הבזק דרך הסיליקון עצמו מתחילה לקרום עור וגידים בעולם המסחרי, ותסייע לנו לקבל כונני SSD חסכוניים ומהירים יותר, בנפחים מוגדלים לכתבה: http://hwzone.co.il/טכנולוגיית-ה-tsv-של-טושיבה-תאפשר-לנו-לקבל/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכי מומלץ היום לקנות זה 160 GB , SATA , 8MB BUFFER נכון?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני מתוצרת סיגייט המודל שלו זה srd0sd0, שנקרא backup plus, העניין שאני רוצה להשתמש בו כדיסק גיבויים לאימג'ים של מפרטים שונים של מחשבים, השתמשתי בכמה תוכנות שיכפול ואימג', ביניהם acronis 2012, העניין שהם לא מזהות את הדיסק, וגם אם הם מזהות הם לא נותננות לשמור עליו את קובץ האימג', יש למישהו המלצה על תוכנה או פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כמה כוננים לחלק אותו? וכמה GB בכל כונן? אני לא יודע מה יהיה הכי נוח
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14106 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=70 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2936 מי מבין השלושה יהיה השקט ביותר..? יש הבדל בביצועים ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי שני קשיחים של 1TB בחיבור של SATA. על שניהם יש מערכת הפעלה WIN7. אני רוצה להעביר חומר מדיסק אחד לשני (אני בכוונה לא משתמשת בעזרים חיצוניים כי חיבור באופן ישיר ללוח הוא הפעולה הכי אמינה להעברת כמות של מידע) מה יקרה אם אחבר את שניהם ללוח? ההגיון אומר שלא יקרה שום דבר נורא או לא רצוי. ההגיון אומר שהמחשב יתחיל מהמערכת ההפעלה הראשונה שהוא מוגדר בביוס לעלות ממנה (0 או 1) ואת שאר המחיצות הוא פשוט ימספר כהמשך D \ E \ F \ G \ H וכו..... - (האם אני צודקת?) על שני הקשיחים יש WIN 7 , ושניהם מחולקים ל 3 מחיצות ( C\D\E) . האם תהיה התנגשות מאחר ויש שני כונני C? אנא עזרו לי להבין. לוח - ZGIGABYTE Z86P - DS3 קשיח - WD 1TB BLUE 64MB
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי. לפני מספר שבועות קניתי כונן DVD של Samsung SH-S223. צרבתי פעמיים דיסק Double Layer עם תוכנה IMGburn, הגדרתי את מהירות הצריבה ל2-2.4 אבל הצריבה מתבצעת במהירות המקסימלית (והדיסק לא נקרא במכשיר שלו הדיסק מיועד) עם הצורב הישן שיש לי, NEC ND-3540A, מהירות הצריבה נשארה תמיד למה שבחרתי. האם זאת בעיה בכונן הDVD של Samsung, או בעיה בתוכנת הצריבה?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חיפשתי גם בEBAY , מצאתי רק DL של רב פעמי בBLURAY. למישהו יש קישור לDVDRW שהוא גם DL ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ערב טוב חברים. רכשתי לי הרד-דיסק של WD 2TB MY BOOK העניין הוא כזה: המחשב קורא אותו, והעברתי אליו סרט עד פה הכל בסדר.הבעיה היא כאשר אני מחבר את הכונן אל הסטרימר הוא לא מזהה את הכונןולא נדלקת נורת ה-USB ב-TV.המוצר נפתח לאחר 8 ימים מיום הרכישה.דווחתי לבאג על כך, נאמר לי שצריך לקחת את המוצר למעבדהלצורך בדיקה. הסכמתי.היום אספתי את הכונן העברתי אליו סרט שוב פעם, חיברתי אל הסטרימר ואין תגובה.מה עלי לדרוש?רציתי לציין שיש לי 3 כוננים שכאלו, וכולם בסדר ללא בעיות.אשמח לעצות שלכם כיצד להתנהל עם באג/וחברת בנדא.תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיפרית הווידאו שלי מורכבת ברובה מסרטים/סדרות באיכות 4K, קבצי המדייה הגדולים (10GB) דורשים איחסון על תקליטורי BR ואני משתמש במדיות של DL (50GB). יש לי כרגע שני צורבים, אחד במחשב ואחד ב HTPC, שמשמשים לצריבה ולצפייה ובחודשים האחרונים הצורב ב HTPC התחיל לפספס (קורא את הדיסק נורא לאט, לא מצליח לצרוב גם במהירות הכי נמוכה) והחלטתי לרכוש חדש במקומו. הזמנתי מאמאזון LG WH16NS40, הגיע שבוע שעבר והוחזר אחרי שגיליתי שהוא לא מזהה שום דיסק... אשמח להמלצה לצורב BR איכותי פנימי במחיר של 200-300 ש"ח. אני צריך צורב שיכול להתמודד עם מדיות לא איכותיות במיוחד מבחינת כתיבה והמהירות כתיבה שלו הרבה פחות חשובה לי מאשר איכות הכתיבה שלו (הצריבה מתבצעת פעם ב ואני משתמש ב HTPC בלילה ב…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב lira.co.il מוכרים דיסק לצריבה של 15 גיגה, הם קוראים לו hddvd קישור: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=814&cat=1 האם הוא מתאים לצורב רגיל או צריך מיוחד, האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
סיגייט באמת עד כדי כך גרועים שהמחיר של ווסטרן דיגיטאל כפול משל סיגייט?!
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הדיסק הקשיח גם צריך לתמוך ב-SATA3 במהירות של 6G או שזו פונקצייה שקשורה אך ורק ללוח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה RAID מה זה אומר ??אני יודע שזה קשור ל HD אבל מה זה עושה...זה משפר משהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה תודה מראש לכולם !!!!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, הגדרתי RAID 1 ואחד מהHDDs מת.. הוצאתי את הדיסקים הקשיחים מהמחשב כדי לבדוק איזה מהם מת, אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא כאילו שכח את המערך של הרייד (הוא לא מראה לי את מבנה המחיצות..) איך ניתן לגשת למידע? תודה עריכה: אני לא יודע אם מה שגרם לזה זה זה שבשלב כלשהו ניתקתי את שניהם או זה שהעברתי בBIOS ל IDE ואז החזרתי ן RAID
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. (מקווה שפתחתי בדיון הנכון) אני הורדתי משחק, ורציתי שיהיה מוסתר, בגלל שהאחים כ"כ אוהבים את המשחק, ולא רציתי שיראו את ההתקנה. יש מצב להחזיר את זה שלא יהיה מוסתר..?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אני מתקין עכשיו חלונות, כונן זה שמצויין למעלה, פורמט דרך ההתקנה של חלונות לוקח כמעט שעה יתכן:? או שיש בעיה בכונן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, מה העדיפות של הכוננים מ-1 עד 5 (1 הכי טוב) כונן Kingston NV1 500GB NVMe PCIe SSD - מחיר - 225 ש"ח כונן Samsung 980 NVMe M.2 SSD 500GB SSD - מחיר - 340 ש"ח כונן Western Digital WD Blue SN550 500GB PCIe M.2 2280 NVMe SSD - מחיר - 300 ש"ח כונן Seagate FireCuda 510 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר - 390 כונן Crucial P2 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר 295 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
במפרט של הלוח כתוב: Silicon Image Sil5723 (Drive Xpert technology) - 2 x SATA 3Gb/s - Supports EZ Backup and Super Speed functions *Drive Xpert function is available only when the hard disk drives are set as data drives לא לגמרי הבנתי מה הכוונה ולמה זה טוב.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שלא תתמיד ניתן למצוא באתרי היצרנים את ה-Minimum System Requirments, הייתי מעוניין לדעת האם אני עשוי להיתקל בבעיה אם ארצה לחבר למחשב שלי צורב DVD. המפרט שלי כולל (לא להיבהל): מעבד: פנטיום III של 1Ghz RAM: 1 GB OS: XP PRO למישהו יש המלצה לגבי צורב מסוים שעימו הוא עובד על מפרט דומה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כתוב פה שזה כונן SSD: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDP725032GLA360 נראה מאוד זול לעומת הכמות שיש בו, אז דבר ראשון, האם זה הגיוני. דבר שני בלי קשר, עד כמה שינוי לכונן SSD שתהיה עליו מערכת ההפעלה, תתרום למהירות המחשב.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-