אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אהלן .. בקיצור.. אני קצר מאוד במגה בייטים .. אני לא מבין בהבדלים בין הסוגי הארדיסקים (SATA\SATA 2\ATA).. בקיצור אין לי מושג מה זה אומר, הדבר היחידי שאני יודע זה שיש הבדלים במהירות ---> חשוב .. מפרט: Amd Athlon 64Bit 3000+ Venice Gigabyte K8nsc s939 החיבור כי מהיר שיתאים לי בבקשה.. ואם מישהו יכול לפרט בקצרה על ההבדלים אני אשמח . תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550a ודיסקים (הבנתי שמאוד טובים) של verbatim dvd-r 4.7 ושאני מנסה לצרוב data במשקל 4550-4600 אז הוא לא נותן לי ואומר שיש בדיסק 4480 (לא זוכר בדיוק כמה). למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלא תיתן להעתיק חומר מהקונן דיסקטים (אני רוצה ליצור טקליטון עם חומר ושלא היה ניתן להעתיק אותו )
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה שצריכה כרטיס SD, ורציתי לשאול אם כל כרטיס SD יתאים או שיש סיכוי שהיא תתמוך רק בסוגים מסויימים. תודה, Zzzz
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברה קיבלתי לידי היום הר דיסק נייד בתוך קופסה כזאת עכשיו קיבלתי אותו ללא שום קבלים מאחורה יש את ה USB שיש לי בבית וחיברתי ללא בעיה אבל יש גם חיבור DC IN שקבל בצורה כזאת אין לי זהו חיבור חובה? איך נראה הקבל הזה מאיפה אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום קוראים אבי בטח כולכם תוהים ממה לעזעזל עשוי הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח כולכם לוקחים אותו כמובן מאלוו אבל בואו נראה ממה הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח נקרא לוקחים דיסק מאלומיניום או מזכוכית מצפים אותו בחומר מגנטי (יסודות: מגנטית וכד') ושמים מתחת לדיסק פלסטיק פשוט מאוד לכל אלו ששאלו את עצמם ממה הוא עשוי לדיסק יש גם זרועש עשויה ממחט נחושת או סתם מחט מתכת בגודל של כמה מילימטרים המרחק שלה בין הדיסק למחט הוא מילימטר או פחות פשוט שלא נוגעת בדיסק אלה רק זזה מעל הדיסק המחט שולחת אותות חשמליים שמתמגנטים לדיסק והיא קוראת אותות ע"י כך שהיא מקבלת את האותות על הדיסק והזרם שעובר במחט מגדיל את הזרם החלש הזה מדובר על זרמים חלשים ביותר מתחת ל-1 אמפר ומטה הדיסק עצמו מסתובב במהירויות שלא יהמנו …
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אחרי שאני צורב משהו בצורב(NEC 3550),הוא לא מסוגל לקרוא אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לקנות צורב ברמה גבוהה ואני לא כל כך מבין בזה... מצאתי שני צורבים שלי נראו טובים, אבל שוב, אני לא מבין בזה ויכול להיות שאני טועה.. מה דעתכם על שני הדגמים האלה? והאם הייתם ממליצים לי על צורב אחר? (שיצרוב לי גם DVD וגם דיסקים רגילים באיכות גבוהה, אפילו גבוהה מאוד) נ.ב לגבי המחיר, אני נמצא בארה"ב והצורבים פה זולים מאוד יחסית לארץ.. אני בעקרון רוצה לקנות צורב בסביבות ה60-70 דולר אבל גם אם יש צורב חזק שעולה יחסית הרבה בארץ, והוא עדיף על שני אלה, תגידו לי יכול להיות שאני ימצא אותו פה בזול BenQ DW1655 Lightscribe DVD-RW Drive ATA, EIDE/ATAPI - CD Read: 48 X , Write: 48 X , ReWrite: 32 X - DVD Read: 16 X , Write: 16 X , ReWrite: 8 X - Sku: DW1655 …
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך SATA רגיל ,יש לי דיסק של שמונים שאני יוסיף לו את ה200 או 250 (תלוי במחיר). אז מה אתם ממליצים? איפה אפשר לקנות בהכי זול? המחירים עוד אמורים לרדת?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HD WD 160JS SATA 2 הראשון שהיה לי התחמם לטמפ' של 55 מעלות והחליפו לי אותו לאחר,ומשום מה גם בו יש את אותה בעית התחממות+הדיסק עובד די לאט בהעברת קבצים. עשיתי גם בדיקה של זמן גישה ממוצע לדיסק אצלי ויצא -18.5 מילי שניה ובדיסק ATA ישן היה זמן גישה של 13.5 מילי שניה. אני יכול להחליף אותו או שוב לאותו דגם או לדיסק של MAXTOR 160 SATA2 DIAMOND 10 8MB ,מה אתם אומרים שווה לעבור למקסטור או להישאר עם WD?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הורדתי את קנופיקס גירסה 5 (אני בספק אם זה קשור, אבל אני מתאר במדוייק את מהלך העניינים). צרבתי אותו על דיוידי (עם אותו צורב, אגב). הפעלתי מחדש את המחשב ושמתי את הדיוידי בכונן. הקנופיקס עלה והכל מצויין - אבל יש צליל מחריש אוזניים, צפצוף בפיטץ' גבוה מאוד כזה, מהכונן של הדיוידי. WTF??? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך להמנע ממנה? אגב, הצפצוף הוא גם בזמן שהכונן "נח" כלומר לא בזמן קריאה. כמובן, רק אחרי שהוא התחיל לקרוא את הדיוידי של קנופיקס. עוד עובדה שלא בטוח שהיא חשובה היא, שכתבתי על הדיוידי (כמו שאני עושה הרבה פעמים) עם טוש בלתי מחיק... עריכה: אני חושב שעליתי בערך על מקור הבעיה... הצורב נעול (כלומר אני לא יכול לפתוח אותו בלחיצה על הכפתור) וזה כנראה מקור הרעש. כי הוא לא …
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מדיות DVD-R של TEAC X8 10 ב 25 להשאיר או להחזיר? ד.א. TEAC עדיפים על SILVERLINE?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני בינתיים מששתמש ב מדיות LG ניסיתי SONY אבל אחרי תקופה התקלקלו שמעתי על GILBETO או משהו כעזה אני לא זוכר באיזה אתם משתמשים ?? ומה הכי טוב?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לפני כן הצורב צרב לי דיסקים רגילים CD-R אבל פתאום הוא צורה לי רק דיסקים של DVD כשצרבתי בפעם הראשונה דיסק DVD הוא שאל אותי איזו שאלה על MULTISISSION ולחצתי לו אישור. יש לי תוכנת נרו גירסא 6.6.0.15 מצורפת תמונה של הבעיה.. אשמח אם תעזרו לי.. שלומי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחפש לרכוש Disk on Key בנפח 2GB : 1. ראיתי שמוכרים באופיס דיפו Disk On Key בנפח כזה, של חברת Verbatim, במחיר 300 ש"ח, האם זו חברה טובה ? 2. מה אתם אומרים על הדגם SanDisk Cruzer Micro ? 3. אשמח קבל המלצה 4. חשוב : במידה ואני מעונין להגן על הנתונים שאני מעתיק ל Disk On Key, כלומר, אם הוא יאבד לי, שלא יוכלו לגשת לקבצים המאוחבנים עליו, מה האפשרויות שיש לי ? האם זה תלוי בדגם הדיסק ? תודה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אוקי יש לי 3 כוננים של WD 2 של 40 ג'יגה 8 מגה קאש IDE ואחד 80 ג'יגה SATA. יש לי מחשב sempron 2800 ולוח אם KV8PRO. עכשיו, כשאני מתקין מערכת הפעלה על דיסקי ה-IDE, הוא מסיים להעתיק את הקבצים להתקנה אבל כאשר המחשב עושה ריסט ואני מגיע לקטע של ההתקנה הממשית הוא אומר לי missing operating system. זה עושה לי את אותה בעיה בשני ההארדיסקים. יש לציין שבדיסק אחד זה לא היה ככה, קרה משהו במחשב הקודם שלי ומאז זה ככה. הדיסק השני היה ככה מלכתחילה. זה קורה בכמה מערכות מחשב (ניסיתי על A3000+ סמפרון2800 פנטיום 3 למיניהם ואינטל דואל קור בכולם אותה בעיה), ככה שאני מניח שהבעיה בהארדיסק. הקטע המשעשע הוא שהוא מתפקד כהארדיסק נורמאלי לחלוטין אבל! אי אפשר לפרמט אותו בווינדווס והוא כל הזמן נכשל בפירמוט…
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי היום הארד דיסק של HITACHI בנפח 80 ג'יגה 7200 RPM ב250[מיר יבוא]מה אתם אומרים עליו]?חיבור SATA
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי התקלקל (MSI 52*24) קניתי לפני מספר ימים צורב DVD LG H10A. יש לי דיסקים של Verbatim הצבעוניים. ממה שזכור לי בעבר הם זוהו לי כתוצרת TY, אבל היום משום מה שום דבר לא מפורט, לא בInfoTool של Nero ולא בDVD Info Pro. מישהו יודע למה זה? זה בגלל הצורב, או בגלל שVerbatim החליטו להכניס מידע על הדיסקים רק במדיות הראשונות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחיצה בנפח 10 ג'יגה שמאכסנת 5.2 ג'יגה של קבצים ווינדוס מדווחת על 8.4 ג'יגה תפוסים :s05: ביצעתי ניקוי/איחוי דיסק, סריקת וירוסים, רוגלות ושום דבר לא השתנה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כן, אני אתמול ניסיתי לפתוח את הכונן והוא נתקע, עד שבכוח הצלחתי לשחרר קצת ואני רואה שהכל בפנים מוצף בשביבים של דיסק. אחרי שניקיתי אותו ופתחתי מבפנים, הבחור לא מוכן להיסגר-והראש של הכונן עולה למעלה כשאני מנסה להחזיר את המגש פנימה. זה צורב של ASUS... עכשיו השאלה שלי-זה איך לעזאזל זה קורה?? יכול להיות שהייתה שגיאה בדיסק והמחשב ניסה לקרוא כל הלילה מבלי לעצור וזה גרם לחימום יתר של הדיסק עד שהוא התפוצץ? ממה שאני זוכר אחרי כמה ניסיונות המחשב עוצר ואומר שיש שגיאה.... הלך הצורב..בעסה..
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי צרבתי בנירו 6 קובץ של 4GB בתור Data בצריבת ISO. (רק אחרי זה גיליתי שהייתי צריך לצרוב בUDF) כאשר אני מכניס את הדיסק שצרבתי אני מקבל שהקובץ תופס רק 200 מגה ובלתי ניתן לשימוש. האם יש דרך לשחזר את הקובץ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-