עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מתאם PCI-SATA (כרטיס PCI עם יציאות SATA עליו) מדגם VT6421 של VIA ? המקום היחיד שמצאתי בו היה פנדה והזמנתי מהם , אבל כמובן שקיבלתי מוצר אחר מזה שהוזמן. תודה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. שלום לכם, ברשותי צורב dvd מדגם: Sony RW DW Q28A הבעיה היא שהמחשב מזהה את הכונן ככונן cd ולא כ-dvd . זוהי בעיה מוכרת בקרב הצורבים מדגם זה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או להביא לי איזה שהוא דרייבר, תודה רבה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. האם ניתן לעשות RAID עם יותר משני כוננים ואם כן אז כמה ניתן?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by doker,

ההרדדיסק מזוהה בביוס ומזוהה בווינדוס אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by quantoM,

אני מדבר על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. מאחר שבעת שימוש בביטורנט, הרבה חלקי קבצים "מפוזרים" מתבקשים ע"י מאות משתמשים המחוברים אליך בו זמנית, האם הדיסק הקשיח "מתאמץ" משמעותית יותר - שהרי הוא מבצע seeking מתמשך - והאם זה מקצר את חייו באותו אופן?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. Started by koko0,

פירמטתי דוק ממש ישן שהיה לי בשביל לעשות עליו ניסויים...הפירמוט לקח זמן וביטלתי אח"כ עשיתי פירמוט מהיר של ווינדוס ו...הוא גדל קצת. לטרה. אני מעביר עכשיו קובץ של 4 ג'יגה בשביל לסבך אותו חח...מה יקרה בסופו של דבר?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. הנה הלוח שלי,אני רוצה לקנות דיסק sata ואני לא בטוח עם יש לו בנוסף ל-ide (מחשב לפני כמעט 3 שנים) גם sata,הקפתי בכחול את החיבור שאני חושב שהוא sata,האם החיבור הנ"ל הוא באמת sata ?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by SuBeX,

האם LG-H10 הוא הדגם החדש של 4167B?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  10. היצרנית הטאיוואנית רוצה כונני SSD מהירים יותר שיחיו זמן רב ומציגה את טכנולוגיית ה-SuperMLC שמפחיתה בנפחים ומבטיחה להוות תחליף ראוי לשבבי ה-SLC בחברת Transend רוצים יתרון רציני בשוק האחסון המהיר. בין אם מדובר בכונני SSD סטנדרטיים של 2.5 אינצ', ב-כונני M.2 בצורת כרטיסים קטנים, או בלוחות מודפסים גדולים בשוק השרתים, ברור שקיים הצורך להגביר מהירויות. עד כה חלקים גדולים בשוק השתמשו בטכנולוגיית הפלאש MLC, התא הדו-שכבתי. סמסונג כשחקנית מרכזית מתמקדת בנפחים אדירים ובכמויות גדולות עם סדרת ה-850 EVO שעושה שימוש ב-TLC, התא התלת-שכבתי. כדי לייחד את עצמה, לקחה Transcend את הרעיון של MLC ושינתה אותו בצורה מעניינת. היא לוקחת את השבבים האיכותיים ביותר שיוצאים מפס היצור של …

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by totlip,

היי! ברשותי דיסק USB3 כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה WIN7 ULTIMATE , עד כאן הכל תקין.. לאחר כדקה מופיע הודעה שיש צורך בסריקת הדיסק לאיתור תקלות.. לפעמים אני מצליח לנגן את קבצי המוסיקה שעליו ולפעמים פשוט הכל קופא ואין תגובה ללחיצות העכבר וכל מערכת ההפעלה נתקעת..ניסיתי לעשות SCAN DISK כאשר 2 האפשרויות מסומנות ..הסריקה מתחילה אבל שום דבר לא קורה ..הבר בתחתית לא מתקדם לשום מקום.. אנא עצתכם!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  12. זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. Started by Elad87,

שלום לכולם, אני יוצא לטיול בחו"ל של כחצי שנה היעדים הם מרכז ודרום אמריקה, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לאחסן תמונות באינטרנט בלי לאבד מהאיכות שלהם, אין לי מושג אם תיהיה אפשרות להוריד תוכנות למחשב כמו picasa ככה שזה לא פתרון טוב.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by zilbermm,

הבנתי שבשלב יותר מאוחר אמור לצאת עדכון ל LG 4120 שלי שיתמוך

15. Started by YoShow,

בהתקנה, מגיעה שאלה: is there any non-raid driver connected to your computer? מה אני אמור לענות? yes או No?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by ido2309,

היי,ברשותי HD חיצוני של WD. האם ניתן להחליף בו את ה-HD? איך? זה הדגם: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=321 תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. יש ברשותי כונן קשיח סיגייט ברקודה 7200.11 ST3500320AS פגום שלאחר הצגת מסך טעינת מערכת ההפעלה מציג מסך כחול (לא מסך "המוות הכחול" אלא מסך כחול שמצביע על תקלה טכנית כלשהיא) עשיתי עדכון קושחה לגירסא התקינה אך עדיין הבעיה נמשכה אז ניסיתי לעשות פורמט לכונן C מכיוון שכל המידע החשוב שלי נמצא בכונן D אך הפורמט נכשל. אם זה עוזר במסך שבוחרים איזה כונן לפרמט כתוב שהמערכת קבצים של D היא NTFS ושל C לא ידועה (UNKNOWN). בנוסף ניסיתי לחבר את ההארד דיסק למחשב אחר תקין וכיוונתי את מערכת ההפעלה לעלות מההארד דיסק שלו אך לאחר הצגת מסך טעינת מערכת ההפעלה מוצג מסך שחור ללא שהמסך מתכבה וזה נשאר ככה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  18. Started by liornet,

יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הקושחה הקיימת 2.18 (נדמה לי שזאת היא, הרשמית האחרונה בקיצור) עושה בעיות * קריאה * עם המון דיסקים (GPT, פריקו {או מה שזה לא יהיה}, ורבטיימ, אלו היחידים שניסיתי. הבעיה היא רק בקריאה, לא בכתיבה. עם דיסקים של חברות אחרות אין שום בעיה. לכן הגעתי למסקנה (בעזרת החנות הנחמדה) שמדובר בגרסת קושחה. אז אני מבקש המלצה לגרסת קושחה שתעשה כמה שפחות בעיות בקריאה של דיסקים, מבחינת מהירויות, לא משנה לי. כמה שניות זה לא קריטי. העיקר שתקרא! רשמית או לא רשמית, גם זה לא אכפת.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by danvis,

היי לכולם, ההורים שלי ביקשו שאני אקנה להם דיסק קשיח חיצוני ומכיוון שהידע שלי בתחום הוא מוגבל, באתי לפה. עשיתי קצת קריאה וראיתי דעות על 2.5 ו-3.5, והבנתי ש-3.5 ישרת את הצרכים שלי נאמנה (אני לא מתכוון להזיז אותו הרבה, וגם ככה הוא חזק יותר) ובגודל של 250GB. אני לא צריך חיבור ESATA (גם ככה אין להם חיבור כזה במחשב) אבל כן צריך שיהיה USB. בקשר למחיר, אני לא רוצה משהו שיעלה על ה-350-400. איזה כוננים הכי מומלצים? תודה!

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by 11GnR,

http://www.fastup.co.il/images/8908661.jpg ראיתי את ההערה על הכבל אבל אין לי כבל אחר לנסות אז אשמח לשמוע מה הבעיה ???

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  22. כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם.. איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  23. יש לי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=37765 ואני חייב עוד דיסק קשיח להוסיף בנוסף למה שיש לי ומתאים ללוח הזה ... ,האתר הזה תותחים תודה מראש........

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  24. אני מתכנן להחליף את הDVR-107D שלי ל108 שאמור להגיע עלינו לטובה חיפשתי מדיות בכל מיני חנויות וספקים באינטרנט ובסביבה ולא מצאתי מישהו מכיר ויודע פרטים? מחיר, חברה וכו

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by rino,

בדיוק כמו הכותרת ???

• 3 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים