עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by esaly,

אהלן אנשים! שמעתי שלאחרונה קיימת טכנולוגיה חדשה של כונני USB FLASH שמאפשרת להתקין תוכנות על הכונן עצמו ובצורה הזו להגיע לכל מחשב ולעבוד עם התוכנות כשהמחשב הנתון משמש רק כINPUT.... האם שמעתם על זה? איה כונן כזה מומלץ? תודה על התגובות מראש..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. אני לא נתקלתי בכאלה וזה נראה לי הגיוני שיהיו עם בקר של SATA במקום IDE שלאט לאט יוצא מההרד דיסקים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. הדגם הראשון של Cruzer Titanium ספג הרבה ביקורות עוינות ב-newegg, בין היתר על כך שהמוצר מתקלקל בקלות, ושהמנגנון הנשלף לא אמין. קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820155421 בינתיים יצאה מהדורה חדשה של המוצר בשם Cruzer Titanium U3, שחוץ מהתכונה U3, הוסיפה גם שינויים קוסמטיים. לצורך השוואה הדגם הישן... ...מול החדש: ברצוני לשאול האם הדגם החדש משופר מבחינה מכנית. כבר כמה חודשים שהוא בשוק, אבל עדיין אין סקירות. ובכל זאת, מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

זה משנה איזה DOK אני קונה אם אני רוצה שהוא יהיה BOOTABLE...ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה??.. אגב...XP PRO כמה תופס אחרי התקנה??

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by ophir555,

יש לי שני צורבי DVD שניהם 3550A ו4551A . תמיד שאני מנסה לצרוב הצורב נפתח ולכאורה לא מקבל את הדיסק. רק אחרי כמה נסיונות מתחיל לעבוד. מה הסיבה. תוכנת הצריבה נרו 7

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. האם קיים הבדל בביצועים בחיבור שני דיסקים זהים בSATA לעומת חיבור דיסק בודד (לא RAID)? נניח כונן אחד: מערכת הפעלה ותוכנות למינהם כונן שני: משחקים + pagefile אני ארגיש שיפור לעומת זה שהכל יהיה זרוק על כונן יחיד?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  7. Started by artyom,

חבר שלי קנה את ה4571... (לא היה לנוע 4551)... וזה OEM... (ולא היה RETAIL/BOX) ולא היתה תוכנה לLABLEFLASH... אתם יודעים איזה תוכנה צריך? אפשר עם הNERO? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. אני מעוניין לדעת מה מבין כל אחד יותר טוב כי אני מעוניין לרכוש אחד מהם. דיסק קשיח הראשון הוא 160gb sata2 w.d והשני הוא 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty צורב דיוידי אני יודע מה אני רוצה לקנות.. אני רק רוצה דעה עליו. DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. Started by yossi126,

תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by Jesper,

שלום אתמול כשהפעלתי את המחשב ראיתי שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. נכנסתי לביוס וראיתי שבאמת לא מוגדר בו הארד דיסק. החיבורים של הארד דיסק היו תקינים לגמרי ואפשר היה לשמוע שהוא מסתובב. כמובן שאף אחד לא פתח בכלל את המחשב כבר המון זמן. הקולות של הסיבוב שלו נשמעו לי די מוזרים, אבל יכול להיות שאני טועה. יש לציין שמדובר בהארד דיסק ישן (בן 4), של 60GB של IBM ניתקתי את הדיסק, ניקיתי אותו מאבק (חיצונית, ככה שאני בספק אם זה שינה משהו), ושמתי אותו בצד. היום החלטתי לנסות לראות אם הארד דיסק יעבוד בכל זאת, ולהפתעתי אחרי שחיברתי אותו הוא באמת עבד. השאלות: למה הארד דיסק לא עבד אתמול? האם יכול להיות שהארד דיסק יתחיל לקרטע לפעמים ולפמים לעבוד? האם זה מעיד שהדיסק הגיע לסוף ימיו? האם רצוי שאקנ…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by tick tak,

היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb יש לי כמה שאלות 1.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by Aner,

מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by tigery,

יש לי תצורב די וי די הנ"ל lg h10a עכשיו איך אני מבצע איתו ביסטינג? אני מכתוון איך אני הוך דיסק די וי די רגיל ל dvdram

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by DrLEON,

מה יותר מהיר SATA*2 בRAID או ראפטור? ובראייד הנפח נהיה כאילו זה דיסק קשיח אחד או 2? ועל איזה כרטיס RAID אתם ממליצים למערך של 2 דיסקים?

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by dante123,

על מי מהם אפשר לנהל קבצים יותר גדולים (יותר מ4 ג'יגה כמדומני)? תודה. עריכה:אגב,אם אני מתקין ווינדוס לא כדאי להתקין על C (קבצי מערכת) את NTFS ועל D (בעל הקבצים הגדולים,נראה לי) FAT?אפשר בכלל לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  17. יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד 120 SATA אחד 60 IDE ( משמש להורדות בלבד) חשבתי להוציא את ה-IDE ולהביא מחר דיסק נוסף של 120. מבחינת מקום גם 120 ללא ה-60 יכול להספיק לי (אני צורב הכל)... המחשב ליצור RAID 0 הוא בשביל המהירות בלבד. השאלות: 1)האם ביצירת RAID 0 יש צורך לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש אחרי המערך? 2)האם חייב אותו סוג דיסק קשיח או שרק הגודל משנה? 3)האם גם למערכת כמו שלי אני ירגיש בשיפור מהירות? 4)בלוח שלי יש לי אפשרות לחבר 2 דיסקים מחוץ למחשב (SATA, ממש חיבורי חשמל ו-SATA מאחורי המחשב), האם כדאי לבנות קופסא חיצונית למערך הזה לקרור טוב יותר של הדיסקים? האם היציאה הזו גורמת לנפילת ביצועים? תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  18. היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb 1.בנוגע לדיסק קשיח יש לי כמה שאלות ניגמר לי המקום אז אני קונה דיסק קשיח sata1(הלוח לא תומך בsata2) של wd השאלה שלי היא איזה דרכים יש "לנקות" את הדיסק(הישן)...דרך אגב הכונן מחולק ל 2 אחרי שביררתי מה לוקח את המקום בכונן גיליתי למשל שיש לי תיקיה ב-local setting בשם-temp ב-c ,האם לימחוק? 2ראיתי האת הצורבים המומלצים שלכם,ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הצורב dvd הזה של lg- GSA-H20L תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. שלום לכולם אשמח לקצת יותר מידע,וקצת מספרים לא יזיקו. תודה.

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by dd7,

יש לי מחשב נייד של lg בטעות מחקתי קבצי מערכת הונדווס לא עולה איך אני יכול לגבות את הכונן קשיח יש לי כונן אחד של c: וכמעט שלא נשאר מקום להתקין עוד ווינדוס מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  21. קניתי צורב DVD ועכשיו שאני מחבר את הCDRW ביחד עם החדש אז המערכת לא מזהה שום דבר..לעומת זאת אם אני מחבר את את הצורב DVD לבד אז הוא מזוהה.ניסיתי המון אפשרויות בג'ימפור אבל זה לא מזדהה עדיין.האם זה קשור לכבל אודיו?עכשיו הDVD מזוהה גם בלי כבל האודיו.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by naorai,

hp הכריזה על מתקן (2x4mm), שיכול להכיל עד 4Mbit מידע, יש לו תקשורת אלחוטית של 10mb/s והוא נטען דרך inductive coupling! מה אתם חושבים, דבר כזה יתפוס בזמן הקרוב? http://www.tgdaily.com/2006/07/18/hp_grain_sized_memory_chip/ http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press/2006/060717a.html

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by crabrocket,

התקציב שלי הוא עד 200ש"ח רציתי המלצה לצרוב שיעבוד מצויין הרבה זמן ולא ידפוק דיסקים: מה אתם אומרים על אלו: DVD LG RW GSA-4167B http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=198 DVD±RW X16 LG GSA-H10A http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DVDRWH10A&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איזה מהם עדיף? ובכלל אם יש לכם המלצות לצורבים אחרים טובים יותר. בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by The Winter King,

לאחרונה התקנתי צורב של LG, ומאז המחשב מאוד איטי. (הוא גם ככה די ישן) האם יש קשר? ומה אני יכול לעשות למנוע את זה?

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  25. צורב DVD יכול לקרוא סרטי דיוידי וגם לצרוב DVD וגם CD על 700 MB?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים