עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מצידי שיהיו 160 GB כל אחד . רצוי עם פלטה אחת כל אחד. חשוב השקט והאמינות (אחריות) - פחות חשוב המהירות וכו'

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. הייתי רוצה ליישם RAID0 זמני על מחשב זמני שאני עובד עליו ואני זקוק לשני SSD כדי לקבל נפח של 1-2TB (לא ממש משנה). הצצתי באמזון (אני מעדיף לקנות משם חלקים שאולי ידרשו טיפול/אחריות ולא מעלי/איביי מסיבות מובנות.) וראיתי כונני 1TB במחיר 100-120 ש"ח מחברות שאף פעם לא שמעתי עליהן (Fikwot, fanxiang וכו'). -אפשר לסמוך עליהם מבחינת אמינות? אני צריך שישרדו לי כמה חודשים וזה מספיק. -מה ההמלצה לשני כוננים הכי איכותיים עד 270 ש"ח לשניהם? -במנו עם RAID0 בו נדפקו סקטורים קיבלתי הודעה מהבקר כי ה RAID0 דפוק ולא ניתן להשתמש בו, האם ניתן כל זאת להשתמש בו? -האם ניתן לתקן RAID0 בו נדפקו סקטורים באמצעות תוכנה כלשהי? לא ממש אכפת לי לאבד חלק מהאינפורמציה כל זמן שאוכל עדיין להשת…

3. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש שני צורבים DVD במחיר של 200 שקל בערך לכל אחד. בעיקרון אני צריך אחד בחיבור IDE ושני בחיבור SATA.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. אהלן חבר'ה... אני חדש כאן מצטער אם אני רושם / פותח אשכול לא לפי נהלים אני מחפש שרת NAS גיבוי קבצים + שיהיה ניתן להפעיל את השרת עצמו טורנט והורדות ראיתי את השרת הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SE-NAS-08G~108~0.htm כמה שאני יודע ניתן להתקין עליו מודים של טורנטים והורדת קבצים (יצא לי במקרה להתעסק איתו) השאלה היא אם יש משהו דומה ומתקדם כמובן תקציב באזור של ה800 -900 שקלים המטרה היא שרת בסיגנון של השרת הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SE-NAS-08G~108~0.htm כמה שאני יודע יש את xtreamer eTRAYz אבל לצערי לא מצאתי אותו בארץ... אם מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג אותו אני אשמח פשוט יש בו כבר הכל מובנה תודה על העזרה תודה מראש על העזרה..

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אני יודע שיש את PartitionMagic אבל היא עולה כסף.... אני רוצה בסך הכל לעשות עוד מחיצה ביביל להתקנין עוד מערכת הפעלה.... איך אני יכל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. צריך שתבדוק תקינות כללית סקטרוים וכו', מהירות קריאה וכתיבה וכו'. אם יש מדריך בנוסף זה יהיה ממש אחלה. אני משתמש בדיסק SSD מדגם MX100 של CRUCIAL שאתו קנית ביום שישי האחרון.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. משהו מכיר תוכנה שפועלת תחת מערכת הפעלה שניתן לשחזר איתה???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה לבדיקה ותיקון בעיות וסקטורים פגומים נוחה ועושה עבודה טובה מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by roeiw,

מחפש תוכנה שתעשה מה- Dok שלי מן מפתח שכל פעם שיהיה צריך להכנס למחשב הוא יהיה צריך להיות מחובר..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. מכירים תוכנה טובה לבדיקת ביצועי הדיסק הקשיח ? אני מעוניין להשוות בין הדיסקים שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  11. החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by ranko,

יש לי דיסק קשיח 250 גיגה,של חברת Seagate . הורדתי מאתר היצרן תוכנה לבדיקה,אבל אני לא מצליח לתפעל אותה. אשמח לקבל עוד תוכנות לבדיקה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. לא יודע אם זה מתאים יותר לפורום תוכנה או לפורום זה . אז כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שתבדוק לי את ההרדיסק (MAXTOR 40GB ) ותגיד לי אם יש סקטורים פגומים או אין . תודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Joli,

אני חושש מבעיה שיש לי בכונן.. אשמח לקבל הצעות לתוכנה לבדיקה כללית של כשירות הכונן.. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. בזמן האחרון אני רואה שהדיסקים שלי "נטחנים" כהוגן בזמן ששום דבר מיוחד לא רץ, אני זקוק לתוכנה כגון ה Filemon שתציג לי איזו אפליקאציות מעמיסות את הדיסקים ובכמה הם מעמיסות אותם (באחוזים למשל או כמות נתונים לשנייה). תוכנת ה Filemon מאוד לא נוחה לעבודה ואינה מציגה את הנתונים בהתאם. הייתי מעדיף חלון בו יוצגו האפליקאציות הניגשות לדיסק ומספר או תצוגה גרפית המראה כמה האפליקאציה צורכת משאבי דיסק.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  17. שלום מחפש תוכנה שמאפשרת לראות כמה שעות עבודה יש לדיסק הקשיח של WD. אני אמור לקבל דיסק קשיח לאחר שהפעלתי אחריות על דיסק שהתקלקל,ואני מעוניין לדעת אם קיבלתי דיסק חדש. ידוע לי שבתוכנת היצרן:"לייפגארד דיאגנוסטיק" אין אפשרות לקבל את הנתון שאותו אני מחפש. תודה מראש לעוזרים

18. שלום, אני מחפש תוכנה שתעביר לי את כל המידע שיש לי בדיסק קשיח אחד לדיסק קשיח שני, ושניהם זהים בכל הפרמטרים(500GB,SATAII,16MB) אני רוצה להעביר מידע כולל את המחיצות ומערכת ההפעלה. האם זה אפשרי? ואם כן אם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה? האם אפשר לעשות זאת בעזרת משהו שקשור איך שהוא ל RAID? תודה, ויום טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. יש לי דיסק און קי ובו מידע די רגיש. אני צריך תוכנה שנועלת את הדיסק, והשיחרור מתבצע ע"י סיסמה. במקרה ואני יאבד את הדיסק, שאף אחד לא יוכל לגשת למידע שבדיסק. שהתוכנה תמצא בתוך הדיסק און קי עצמו, ושלא יהיה צורך להתקין תוכנה מסוימת על כול מחשב שאני עובד עליו אם האון קי תודה נ.ב עשיתי חיפוש לפני ולא מצאתי כלום :s05:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ha,

יש לי ST31000528AS בן כשנתיים שלוש ששימש אצלי כדיסק נשלף לגיבוי בשנה האחרונה. בפעמים האחרונות שהכנסתי אותו קיבלתי התראת SMART (לא זוכר איזה) ולעיתים המחשב הזהיר שלא ניתן להשתמש בו כי הוא אינו מפורמט, הכנסה והוצאה פתרו זמנית את הבעייה. בפעמים האחרונות גם זה כבר לא עזר וכרגע הוא מופיע כדיסק ללא שום הגדרות וכנינסה אילו מעלה את הבעיה " Y:\ is not accessible The request could not be preform because of an I/O device error". -ישנה תוכנה שתאפשר לי להעתיק את הנתונים ממנו? ניסיתי את ה R-Studio ואת ה Auslogics ללא הצלחה. ישנו משהו מומלץ? -כיצד ניתן לדעת מה גילו של הדיסק? הFirmware שלו הוא CC38 -אני כבר לא זוכר מהיכן קניתי אותו וכמה זמן האחריות, יש דרך לגלות זאת? -חשבתי על ה Seagate …

21. הרבה זמן לא התעדכנתי בזה, אז אני לא יודע מה מומלץ היום. פעם, ממש פעם, היתה תוכנה ghost 2003, הייתי עושה אליה בוט, והיא היתה יוצרת אימייג' לדיסק תוך 2-3 דקות, וגם משחזרת מצויין. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מעוניין בתוכנה נוחה שתעזור בניהול אוסף דיסקים שונים. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים שמחוברים ברייד ולפעמים פעולות מסוימות שאני מפעיל במחשב/מהמחשב עובדים לאט ולפעמים לא. היתי רוצה תוכנה לניטור דיסקים קשיחים שתראה לי בזמן אמת טמפ\מקום\מאמץ ועוד... תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. Started by hatzhaik,

ניסיתי אם התוכנה VirtualDub-MPEG2 אבל היא לא יודעת לשמור חזרה קבצי VOB אלא רק קבצי AVI אם מישהו מכיר תוכנה נוחה שיספר לי עלייה בבקשה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש תוכנה מומלצת וטובה לשיחזור קבצים לאחר מחיקה של פירמוט. זה מאוד חשוב לי יש מספר קבצים שאני חייב לנסות לשחזר. תודה רבה זאב.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים