עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by OutRaGe,

היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. אחרי שעשיתי קרוסאובר אני חושב שהצורב התחיל לצרוב דפוק למרות שלא עליתי יותר ממהירות 8. עשיתי הכל כמו שקראתי בכל מקום שמצאתי ולא היה שום הסבר. אני רוצה להחזיר את הפירמוויר לקודם ולתת אותו לחנות שיחליפו. אני רוצה לדעת איך עושים את זה כי ניסיתי ל"עדכן" לפירמוויר המקורי וזה אומר שלא נמצא כונן תואם. יש דרך שאני יכול לעשות את זה עם תוכנה כל שהיא או משהו? יש לי דיסק און קי דיי עתיק של 128 מגה (למרות שמאז שקניתי אותו הוא מראה 120) והוא עשה לי בעיות עוד מזמן מזמן. הוא כאילו מת. המחב קורא ממנו אבל לא נותן להעתיק ממנו. פורמט גם איאפשר. למחוק גם איפשר ולהעתיק אליו גם כן. אני דיי השתמשתי בו הרבה מאוד ואשמח לקל עזרה איך לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by Booooome,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD חדש של עם 250GB של חברת Western Digital 1. יש לי את ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM שאני לא חושב שהוא תומך ב- SATA מה הן האופציות שלי במקרה הזה? האם עלי לוותר על הקניה אם שיש מתאמים בין SATA ל- IDE. האם יש דרך אחרת לחבר את ה- HD למחשב? 2. האם כדי להשתמש ב- 250GB עלי לשדרג את ה- windows Xp מ- Service Pack1 ל- Service Pack2? תודה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך עזרה דחופה... יש לי כונן קשיח כלשהו שהמחשב שלו שבק חיים (הכונן תקין) על הכונן הזה יש חומר קריטי שאני חייב לחלץ ניסיתי לחבר את הכונן למחשב שלי אבל אין לי גישה אליו.. אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט כונן לפני שהמחשב יכול להשתמש בו אבל נתקעתי בלי אפשרות כזו אני חייב לחלץ את מה שכתוב שם או אפילו חלק מהחומר שם... אני מוכן לקבל כל עצה... אני ממש תקוע... יש על הכונן מסד נתונים שחייב להינצל... יש דרך לעקוף את החסימה של המחשב ולחבר את הכונן רק כדי לשלוף את החומר לכונן השני אצלי? תודה מראש!! (כבר אמרתי שזה דחוף וקריטי)

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Trol,

האם הצורב DvD הזה: http://www.officedepot.co.il/(cdmupa55czmbx3np3guxjvq0)/catalogFamily.aspx?ID=593310&CID=100 טוב מבחינת כל תחום שצריך להיות בצורב DVD? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by swg,

השאלה בכותר מאד מעצבן העסק הזה של המחיר

7. שלום אני מחפש אמצעי איכסון נייד לשם העתקת סרטים ממחשב מתחבר לטלויזיה והצגתם בטלויזיה בחיבור USB2 OR FIREWIRE

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by Felix23,

שלום לכולם! מאיפה אני מוריד גרסה טובה של NERO? תודה מראש לעונה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by penny1,

לא בטוח שזה המקום...אבל יש לי שאלה קצת מוזרה.. יש ברשותי מחשב ישן (פנטיום ) ללא יציאת USB שעליו מותקן WIN98. המחשב הוא לצורך משהוא ספציפי שמחייב סביבת עבודה שתומכת DOS ולכן הוא כזה ישן בכל מקרה...למחשב זה יש רק כונן דיסקטים רגיל שאלתי האם יש דרך זולה לחבר DISK ON KEY למחשב כזה...יש לו כל מיני יציאות ישנות ...אולי יש איזה מתאם פשוט שמאפשר חיבור של DISK ON KEY והאם בכלל WIN98 ידע לזהות משהוא כזה ??? או צריך להתקין משהוא בשביל שיזהה... בכל מקרה האם יש מישהוא שיודע על דרך לעזור לי ...אשמח :-)

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by orgordin,

קניתי כונן קשיח 300 GB ב KSP באר שבע קיבלתי תכונן ככה רגיל בתוך שקית שלו בלי קופסא \ אחריות \ כבלים . עכשיו אני בא לחבר תכונן אני רואה שחסרים לי כבלים - אחד אדום ואחד צבעוני מתאם לכבלים שבאים מהספק. הייתי אמור לקבל תכבלים האלה? מאיפה אני מביא אותם עכשיו?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  11. טוב בזמן האחרון אני רואה באתר המון שאלות על RAID, הסוגים שלו ומה הביצועים.. אז לאחר התקנה טריה של מערך RAID 0 החלטתי לכתוב מדריך קטן ולתת מנסיון אישי שלי חוות דעת וביצועים לפני ואחרי. Raid 0 רמה זו מספקת ביצועים גבוהים לפעולות הקריאה והכתיבה אך היא אינה מספקת הגנה על המידע. כדי ליצור מערך Raid ברמה 0 יש להשתמש לפחות בשני דיסקים קשיחים. המערכת מאחדת את נפח הדיסקים ומתייחסת לדיסקים שבמערך כדיסק אחד גדול. המידע מחולק בצורה שווה בין הדיסקים כך שפעולות הכתיבה והקריאה מתבצעות במקביל בכל הדיסקים, כתוצאה מכך פעולות הכתיבה והקריאה מואצות מאוד. מכיוון שמערכת זו אינה מספקת הגנה על המידע, במקרה של קריסת אחד הדיסקים כל המידע אובד (גם מהדיסקים התקינים המהווים חלק מהמערך). Raid 1 …

• 22 תגובות
    • 45.2k צפיות
  12. Started by feel,

שלום רב , ברצוני לרכוש הרד דיסק 250 של WD יש לי פה רשימה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&orderby=price אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים לי לוח שלי הוא ( תוצאות מסנדרה ) SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 Processor(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-K8NE Version : x.x System BIOS : 12/05/2005-NF-CK804-6A61FG0KC-00 Chipset : nVidia nForce4 ICP System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 12GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : Empty Bank4/5 - A2 : Empty Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by isach,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by isach,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by ilan_fix,

שלום.. יש לי היום מחשב שתומל רק בחיבור IDE רגיל, אבל אני מקווה בחודשים הקרובים לקנות מחדש חדש. מה שכן, אני די לחוץ על הארד דיסק חדש כבר עכשיו. עכשיו השאלה, אם אני יקנה היום כונן SATA, האם ניתן לרכוש מתאם שיאפשר לי להפעיל אותו במחשב הנוכחי שלי? האם מתאם כזה פוגע בביצועים? דרך אגב, יש לי היום שני כונני IDE, ככה שבמידי אני בטוח יצתרך לוותר על הקטן בינהם, אבל כן הייתי רוצה לנצל אותו כשאני יקנה מחשב חדש.... תודה...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לצרוב לדיסק אחר דיסק מקורי של משחק need for speed איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  17. Started by Chura,

צהריים טובים אני צריך מדיות חדשות, בעיקר עבור הXBOX שלי... http://www.officedepot.co.il/(hf2jmgmgyijz4t45fw4e5e45)/catalogSku.aspx?id=700518&famid=5419&PR=QJ5 או http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 ? הראשונות הם TY במידה והם מטאיוון ?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by Jeka90,

שלום! כיצד אתם ממליצים לי חלק HD של 160 ג'יגה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by puma,

אני רוצה לקנות הארד דיסק אבל לא יודע איזה בדיוק לקנות תודה אגב הלוח אם שלי הוא: MSI M-6566

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Chura,

משום מה שאני צורב DVD המחשב מת מת מת, לא זז בגרוש... ושאני צורב CD רגיל הוא ממש נורמלי והכל.... מישהו מכיר סיבה הגיונית לזה ?

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  21. מיהו יצרן הדיסקים הקשיחים הכי טוב בעולם?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by asaf999,

הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by pazer005,

אני מחפש קצת מידע על איך מתקינים raid מבחינת כרטיסים ועל אפשרויות ה-raid השונות. חיפשתי פה בפורום ולא ממש מצאתי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום , אז ככה ... התפנה לי HD -IDE שהיתי רוצה להשתמש בו בתור HD נייד על מנת להעביר קבצים ביתר נוחות מה גם שאני עוסק בתור טכנאי מחשבים כך שזה יהיה לי מאוד שימושי ולכן אני מחפש גם משהו איכותי האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by cold fire,

באיזו תוכנה ניתן לבדוק bad sectores ושהיא תעבוד בwindows xp כי ניסיתי שתי תוכנות אחת של norton ותוכנה שנייה של windows ושתיהן איננן עובדות בכמה ניתן כיום למכור הרד דיסק של 20GB של seagate

• 0 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.