עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  2. קניתי אתמול מחשב חדש עם כונן WD של 640GB וכאשר התקנתי את הוינדווס וחילקתי את הכונן למחיצות הקיבולת הכללית של הכונן היא610GB למה זה קורה, והאם יש פתרון לדבר כדי שאוכל לנצל את ה-30GB הנוספים??? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק SATA 2 ושמעתי שישנה בעיה להתקין XP על דיסקים כאלה? האם זה נכון? אם כן איך מתקינים? תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by berner,

חבריה שלום אני עומד לרכוש HD חדש של 250 G וכאשר חפשתי ברשת ראיתי שיש לנפח הדיסק הזהה מספר HD לאותו יצרן WD רק תוספת של אותיות מה המשמעות האותיות בסוגי הHD לדוגמא 250 KS או YS או YD אשמח לקבל מה המשמעות לצורך בחירה המיטבית בברכה :s05:

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by maverick,

ראיתי באתר נטאקשן צורב DVD מסוג GSA-4136B ושמתי לב למשפט הזה: "המוצר כולל את הכבלים, הספרות, וחבילת התוכנות המקורית של LG. בלעדיהם לא ניתן להשתמש בפורמט הצריבה." למה הכוונה? האם יש למישהו את הדגם הספציפי הזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/640gb-hdd-roundup.html ה-BLACK של WD באמת נחמד, בנתיים אני מאוד מבסוט ממנו :]

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by zion561,

האלן חברים אני לא יודע עם אפשר לדבר על זה "השגתי"משחק לXBOX והוא שוקל 7.5 גיגה ומתי שאני בא לחלץ תקבצים דרך WINRAR הוא רושם לי 1:שאין לי מספיק מקום=אחרי שהשגתי תמשחק עוד נשאר לי בערך 12 גיגה פנוי .. לא מבין א תזה 2:שאני לא יכול לחלץ יותר מי 4.5 גיגה מה אני עושה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. אני רוצה לקנות כונן קשיח לא גדול במיוחד 160giga, אבל לא ראיתי מנפחים גדולים יותר יש לדיסקים הקשיחים 16mb cache. האם שי הבדל ביצועים משמעותי בתוצאה מהגדלת זיכרון הקאץ ? שאלה נוספת: מה זאת טכנולוגית ה - ncq והאם משיהו יכול להמליץ על כונן קשיח לא יקר וטוב.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by hz707,

איך בודקים אם SSD הוא ALLIGNED ?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  11. מדובר על ה M4 128GB , מעודכן לגרסת FIRMWARE אחרונה (00F) אני מריץ FEDORA 15 תחת DELL LATITUDE E6400. וידאתי שהבקר שלו הוא SATA2 . זה מה שאני מקבל ב HDPARM # hdparm -Tt /dev/sda /dev/sda: Timing cached reads: 3550 MB in 2.00 seconds = 1776.63 MB/sec Timing buffered disk reads: 768 MB in 3.00 seconds = 255.87 MB/sec הרצתי כמה פעמים, תוצאות דיי דומות זה מה שאני אמור לקבל לפי https://wiki.archlinux.org/index.php/SSD_Benchmarking#Crucial_M4 # hdparm -Tt /dev/sde /dev/sde: Timing cached reads: 19094 MB in 2.00 seconds = 9559.40 MB/sec Timing buffered disk reads: 786 MB in 3.00 seconds = 261.63 MB/sec ההרגשה שלי שהלפטופ מגביל את הבקר SATA כדי לחסוך בחשמל. בכל מקרה, הוא…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. Started by cha_had,

שלום לכולם, בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות את הדיסק הבא: http://ksp.co.il/?uin=17091 למיטב הבנתי הוא תומך בתקני usb 2/3, והוא מתוכנן להכיל קבצים גדולים מ-4gb, כגון סרטי 720p ומשחקים כבדים. המשמעות לכך היא שאצטרך לפרמט אותו ל-exfat או ntfs, מה שמשאיר לי בעיה אחת - זמן שאין לי. אפרט את הבעיה כך: יש לי כונן 1 tb של אותה חברה רק בצבע ירוק (2.5), ולקח לי יום וחצי לפרמט אותו! בקיצור, יש לי 2 מחשבים: נייח ונייד. הנייח הוא עם מעבד i3, וממשק usb2, הנייד עם i5 ויציאה אחת של usb3. כך שברור שבנייד התהליך יהיה מהיר יותר. השאלה שלי היא כמה זמן? אני מודה לכל מי שיעריך בשבילי את הזמן.... גם בערך יתקבל בברכה. חיים

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

קניתי דיסק קשיח חדש חדש Hitachi 80 GB 7200 ATA-100 עכשיו אני רוצה לחלק אותו ל 4 קוננים של 20גיגה כל אחד ואני כבר מיזמן לא עשיתי F- DISK יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה..? שמעתי שיש איזה תוכנה ב XP שגם עושה את זה אז אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  14. יש לי שני קשיחים של 1TB בחיבור של SATA. על שניהם יש מערכת הפעלה WIN7. אני רוצה להעביר חומר מדיסק אחד לשני (אני בכוונה לא משתמשת בעזרים חיצוניים כי חיבור באופן ישיר ללוח הוא הפעולה הכי אמינה להעברת כמות של מידע) מה יקרה אם אחבר את שניהם ללוח? ההגיון אומר שלא יקרה שום דבר נורא או לא רצוי. ההגיון אומר שהמחשב יתחיל מהמערכת ההפעלה הראשונה שהוא מוגדר בביוס לעלות ממנה (0 או 1) ואת שאר המחיצות הוא פשוט ימספר כהמשך D \ E \ F \ G \ H וכו..... - (האם אני צודקת?) על שני הקשיחים יש WIN 7 , ושניהם מחולקים ל 3 מחיצות ( C\D\E) . האם תהיה התנגשות מאחר ויש שני כונני C? אנא עזרו לי להבין. לוח - ZGIGABYTE Z86P - DS3 קשיח - WD 1TB BLUE 64MB

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by digitalseeker,

חיפשתי גם בEBAY , מצאתי רק DL של רב פעמי בBLURAY. למישהו יש קישור לDVDRW שהוא גם DL ?

16. Started by yaloner,

האם קיים הרדיסק שאפשר לחבר אותו ב-IDE ללוח אם ישן וגם בעתיד ב-SATA ללוח אם משודרג ? (או אולי יש מתאם IDE לדיסק SATA ?)

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Seagate ST3000DM001-1CH1 Seagate ST3000DM001-1CH166 Seagate ST3000DM001-9YN166 לפי PASSMARK הם מקבלים ציונים שונים משמעותית.. מה ההבדל ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by alfus73,

שלום. מתלבט בין רכישת HD: 1. W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER : נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 16MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק 2. SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA II 32MB SATA II נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 32MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק המחיר כמעט זהה. בשני נותנים אחריות ל- 5 שנים.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. יש עוד הבדל בין הצורב H10 לH12 של LG חוץ מזה ש12 הוא כפול18?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by arnon,

לדיסק של הIBM R30 כניראה נימאס מהחיים , יש עליו שגיאות המחשב לא זז והוא מתחמם לכן אני רוצה אחד חדש :,5400,60GB,IDE קריטריונים לפי הסדר: -אמינות -צריכת חשמל נמוכה -מהירות -מחיר היום יש לי היתאצי אשמח לישמוע המלצות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  21. יש לי עכשיו WD 500GB 16MB בן כשנה. שהמקום בו הולך ואוזל מהר למדי בעקבות לא מעט סרטי 1080P. שמעתי על RAID אבל מעולם לא השתמשתי בזה. יש לי כרגע כונן אחד בלבד ללא גיבוי. מאז שאני משתמש במחשב אני ככה ומעולם לא איבדתי מידע. מהי הדרך הכי טובה להגדיל את הקיבולת שלי? לקנות כונן חדש זהה? לקנות כונן חדש ולהעיף את הישן? תודה לחברי הפורם.

22. נתקלתי בבעיה שכשאני צורב שירים על הדיסק אז הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אין שיר אחד אפילו שנצרב ונמצא בדיסק אחרי הצריבה ניסיתי לצרוב את הדיסק דרך כמה תוכנות צריבה חוץ מנרו ולא מצאתי פתרון. הציעו לבדוק אם הצורב שלי מקבל את הדיסק rewritable אבל אני לא יודע איך למצוא תפתרון לבעיה. מי שיכול לעזור לי אני נמצא גם באי מייל natalie03@bezeqint.net או באיי סי קיו: 161725061

23. שלום אני פותח דיון שונה כי פה מדובר על עניין המחירים שעולים כל הזמן - היה בפורום מסכים לפני חצי שנה או יותר רעיון "לאחד כוחות" מול גורמי השיווק וליצור כח קניה גדול ולאלץ אותם לתת מחיר אטרקטיבי.הדיון בעבר היה על מסך הדל 2007 בעל פנל IPS המיתולוגי... אני פה מדבר על הדיסקים 640 שכבר זכו לתהילת עולם והמחירים שלהם מתחילים לעלות. אם ניהיה בין 5 ל 10 אנשים יותר נוכל לקבל מחיר אחר מאשר אדם בודד. **למנהלים אני לא מקבל תגמולים ראיתי את התקנות החדשות - אני פשוט רוצה מחיר טוב**

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. אהלן חברה...מקוה שזה המקום הנכון לשאול(מהנלים לא לכעוס אם טעיתי) קיבלתי מחשב חדש ואיתו הרד דיסק חדש עכשי נכנסתי לFDISK וכמובן שלא אמורות להיות לי מחיצות קיימות עכשיו אנשים אמרו לי(עד היום השתמשתי ב FDISK? להביא WIN BOOTABLE ואני לא יצטך להתעסק עם ה FDISK והמחיצות.. עזרה בבקשה?!!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים