אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מדיות לצריבה של DVD בגודל 8.5 (Dual Layer)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
משום מה המדיות הנ"ל לא עובדות על הצורב שלי (LG GSA-4163B) מה יכולה להיות הבעיה? כי דיסקים אחרים כן עובדים (Silver line,TDK ואפילו של חברה סינית לא ידועה) ודוקא אלה לא (וכן בדקתי את המדיות על צורב אחר והם עובדות)
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים הגיעה אלי המחשב החדש שלי. יש לו קשיח של SEAGATE 500GB, במחשב החדש אין כרגע אינטרנט ואני מוריד משחקים במחשב הישן. הבעיה היא שלוקח שעות להעביר משחק אחד ל- DOK שלי, ולדיסק קשיח של המחשב הישן היו בעבר כמה וירוסים בו. האם זה יהייה מסוכן להעביר את הקשיח למחשב החדש, להעביר את המשחקים הרצויים ולהחזיר אותו למחשב הישן? במילים אחרות האם יש סיכוי, אפילו בין הקלושים ביותר, שיעבור סוג של זיהום למחשב החדש?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חובה בעיה עם העברת קבצים ממחשב ה-NU5PPYH להרדיסק חיצוני Seagate Expansion 5TB Desktop External Hard Drive. ההעברה מתחילה בקצב גבוהה מ-100MB ואז מתחילה לרדת לכדי עצירה מוחלטת, רק אחרי כמה שניות טובות ההעברה מתחדשת לכ3-4 שניות ונעצרת שוב. התהליך חוזר חלילה עד שכל הקובץ/קבצים מועתקים. ניסיתי כמה העתקות של קבצים קטנים (<1GB), קבצים גדולים (2GB-25GB) ושילוב של קבצים קטנים וגדולים ללא שינויים במהירות. ניסיתי לשנות "Removal Policy" של ה-HDD וגם לאפשר/לבטל "Write - caching" ללא הועיל. לכאורה "quick removal policy" היה עם הכי פחות נפילות במהירות ההעברה. בחיבור ה-HDD החיצוני למחשב הנייד שלי אני לא חובה בעיות וההעברה/העתקה מבוצעת במלוא המהירות וללא נפילות/עצירות.…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש תרד על צורב DVD למעלה אבל יש שם יותר מדיי המלצות אני צריך המלצה על צורב טוב אני לא מבין בזה כל כך
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זה המחיר הכי זול שראיתי להארדיסק הזה. לפי מה שהבנתי הוא מורכב משתי פלטות של 320 ג'יגה כל אחת. מישהו כאן ראה את זה?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב, צריך המלצה למשו טוב ושלא יהיה יקר מידי. ראיתי את ה NEC ND-4550 ואת ה4570 עכשיו: מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בינהם לבין 4551 האם יש צורבים אחרים יותר מומלצים? האם יש לו מתחרים מחברות כגון LG או סמסונג שגם נחשבים טובים תודה
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שמעתי רבות על ההמלצות שאנשים נותנים לצורב DVD של LG. יש לי 3 מחשבים בחדר, ואני מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני טוב. כזה שיעבוד כמו שצריך ב USB ויעשה את העבודה כמו שצריך. חוץ מאשר המחיר, יש עוד סיבות שבגללן ממליצים תמיד על צורב פנימי ולא חיצוני ? אבקש דגם ספציפי וחברה טובה, ואם אפשר אז גם טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי היום הר דיסק של 160 ג'יגה sata של חברת מקסטור אחרי שהתקנתי אותו יש לו מין רעשים של תקתוקים כשהוא עובד האם זה אמור להיות כך או שזה רק אצלי ואם כן צריך להיות האם יש חברות שקטות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, לפעמים כאשר אני מעתיק קבצים ל- DOK תהליך ההעתקה נפסק באמצע, מופיעה ההודעה: cannot copy _______: cannot find the specified file Make sure you specify the correct path and file name והאייקון של ה- DOK נעלם מה- My Computer. בכל פעם שתקלה זו מתרחשת אני שולף את ה- DOK מה- USB ומכניס אותו בחזרה על מנת שיופיע האייקון שלו. תקלה זו מתרחשת עם DOK זה במספר מחשבים שונים לכן התקלה נוסעת בוודאות כתוצאה מה- DOK עצמו. מכיוון שהתקלה לא מתרחשת בכל פעם שמתבצעת העתקת קבצים ל- DOK המסקנה היא שישנם תאי זיכרון פגומים. האם ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה של כל תאי הזיכרון ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני בונה לאבא שלי מחשב עכשיו המידע של המחשב הזה עומד להיות רגיש מאוד ככה שאני חייב להשתמש במערך RAID בנוסף הוא צריך ביצועים טובים הכסף פחות משחק בקטע הזה. איזה מערך RAID הכי טוב במקרה הזה? לדעתי RAID 0+1 יהיה הכי יעיל אבל אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא RAID5 שלא הבנתי אותו בדיוק
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תהליך הDV אחרי הצריבה (בASUS DRW-1608P3S או Pioneer 111) נמשך יותר זמן אפילו מהצריבה עצמה, למרות שזה אמור להיות רק קריאה? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז חיצוני לכונן SATA אשר יהיה לו גם חיבור USB וגם חיבור ESATA. הכוונה לכונן 3.5". אידיאלי מבחינתי יהיה תמיכה בכונן של 2TB (הכונן הפנימי אשר אחבר). התקציב שלי לצורך העניין - עד 500-600 שקל. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בא בקשר לכתבה באתר: https://hwzone.co.il/main-computers/בפעם-הראשונה-כונן-ssd-של-טרה-בייט-מ-western-digital-במח/ ברצוני לדעת אם הוא גם תומך במחשב נייח? מאחר שראיתי באתר של אמאזון שכתוב רק LAPTOP תודה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף ראפטור של 36GB 10000RPM SATA או 120GB SATA2 X2 RAID -0 השאלה שלי מתייחסת אך ורק למהירות של הדיסקים ולא למקום האיחסון וגם לא מבחינת כסף!!!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
לדוגמה, הדיסק הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=Toshiba
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הגיע הזמן באמת,לפי דעתי אין שום דבר חדש...גם ה3500 מספיק (אלא אם אנשים מספיק חרמנים בשביל DL)....בסה"כ מהירויות צריבה קצת יותר גבוהות. http://www.cdfreaks.com/article/206
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי HD מדגם SAMSUNG 501LJ, בן 4 בערך, שהתחיל להשמיע רעשים ולעשות בעיות. בדקתי אותו עם HD Sentinel, היה כתוב שיש לו 6% HEALTH ושנשארו לו 6 ימים לחיות. כמו כן היה כתוב: here are 429 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. There are 103 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 987 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, …
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי 25 מדיות CD-R של חברה בשם XEO שעליהם כתוב 800MB/90Min, כלומר דיסק של 800 מגה בייט. בכל מקרה, אני מכניס דיסק אחד לצורב, בוחר תיקיה ששוקלת 799 מגה בייט לצריבה, לוחץ התחל צריבה, ואני מקבל הודעה מה-Nero שלי שאין בדיסק מספיק מקום ויש להכניס דיסק...שיש בו מספיק מקום. הורדתי כמה דברים מהתיקיה כך שהיא שקלה 762 מגה, וניסיתי שוב. אותה שגיאה. למה זה קורה? האם עלי לפקפק באמינות החנות שבה קניתי את הדיסקים או באותה חברה גרמנית בשם XEO? האם יש איזושהי דרך לצרוב על הדיסק יותר מ-700 מגה בייט, או שזה באמת לא דיסק של 800 מגה? http://www.xeo.de/90_100.html - הדיסקים שקניתי.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לאחרונה את ה-samsung 850 evo 250gb. לפני הקנייה ביררתי האם הדיסק יהיה תואם ללוח האם שלי. וגיליתי שעל לוח האם צריכה להיות האופציה של AHCI. ללוח האם שלי (GA-N650SLI-DS4L) אין את האופציה הנ"ל, אך קיימת אופציית הRAID. ולפי מה שהבנתי מהרשת, זאת אופציה מקבילה לAHCI. הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה להפעיל את האופציה דרך הביוס, הוא מפסיק לראות את הכונן לחלוטין. וכמו כן גם את הכונן הישן שמחובר למחשב (HITACHI 320GB). אשמח מאוד לעזרה בכיוון הביוס על מנת שאוכל להוציא את המקסימום מהSSD החדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-