אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, הגדרתי RAID 1 ואחד מהHDDs מת.. הוצאתי את הדיסקים הקשיחים מהמחשב כדי לבדוק איזה מהם מת, אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא כאילו שכח את המערך של הרייד (הוא לא מראה לי את מבנה המחיצות..) איך ניתן לגשת למידע? תודה עריכה: אני לא יודע אם מה שגרם לזה זה זה שבשלב כלשהו ניתקתי את שניהם או זה שהעברתי בBIOS ל IDE ואז החזרתי ן RAID
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם: DV6160ea בתוכו יש הארד דיסק 80GB של חברת FUJITSU דגם: FKL-MHY2080BH הממשק שלו הוא SATA 1.5 לפי מה שהבנתי. אני רוצה להחליף את הארד דיסק ולא מצאתי בעל ממשק 1.5 האם הארד דיסק SATA 2 יעבוד על המחשב הזה? אפשר המלצה לגודל 320 GB?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
צורב הDVD שלי מסוג Optriac A7200s לא קורא DVD . CD הוא מזהה ללא בעיה ולפעמים DVD צרובים אך מקוריים לא .זה אבסורד . אפילו לאחר התקנה מחדש של Windows XP/Vista לא עובד. מה עושים ? באתר של היצרן יש firmware חדש שיצא ב28.1.09 שווה לעדכן ?..
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
Seagate ST3000DM001-1CH1 Seagate ST3000DM001-1CH166 Seagate ST3000DM001-9YN166 לפי PASSMARK הם מקבלים ציונים שונים משמעותית.. מה ההבדל ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב. כבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה וכד' ואני כלל לא מעודכן למה שקורה בשוק. אני מחפש צורב DVD שיעשה את העבודה במחיר מינימלי, כלומר מקסימום תמורה למינימום מחיר. חשוב שהוא יגיע מהאתר הזה: http://www.scorptec.com.au/ [זה בדולארים אוסטרלים, בערך 3.1ש"ח לדולר.] בעקרון, הצורב ישמש אותי לצריבה של מדיה\משחקים בפרט. אני מקווה שלא החסרתי שום פרט, ואני אשמח לקבל עזרה asap. תודה מראש DrowNz.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לדיסק של הIBM R30 כניראה נימאס מהחיים , יש עליו שגיאות המחשב לא זז והוא מתחמם לכן אני רוצה אחד חדש :,5400,60GB,IDE קריטריונים לפי הסדר: -אמינות -צריכת חשמל נמוכה -מהירות -מחיר היום יש לי היתאצי אשמח לישמוע המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
2 כונני Optiarc שונים לא מצליחים לקרוא את המדיה, למרות שהיא נצרבה ע"י אחד מהם. לעומת זאת כונן Matshita כן מצליח לקרוא את המדיה. אני מעוניין לקנות צורב של Matshita ל- PC, אבל לא מצליח למצוא. מישהו יכול להמליץ על צורב DVD שיכבה כפולה מתוצרת אמינה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
משום מה המדיות הנ"ל לא עובדות על הצורב שלי (LG GSA-4163B) מה יכולה להיות הבעיה? כי דיסקים אחרים כן עובדים (Silver line,TDK ואפילו של חברה סינית לא ידועה) ודוקא אלה לא (וכן בדקתי את המדיות על צורב אחר והם עובדות)
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מעטים יודעים, שבדיסקי פלאש מכל הגוונים, בניגוד לדיסקים מכניים - מערכת ההפעלה אינה שולטת על כתיבת המידע, אלא קונטרולר חומרה. ולכן אין אפשרות לתוכנה למחוק פיסית את התאים המדויקים בהם אוכסן הקובץ. לפיכך, אף תוכנה מהתוכנות הקיימות היום שמוחקות קבצים בודדים על ידי secure erase (מילוי מקום הקובץ במידע) לא תעבוד בדיסקי SSD. למשל, מי שמשתמש ב-CCleaner למחוק את היסטורית הגלישה באופן בטוח, לא יוכל לעשות זאת ב-SSD. הדרך היחידה היא לעשות זאת היא למלא את כל המקום הפנוי בדיסק בבת אחת - דבר בעייתי ב-SSD מכיון שאורך החיים שלו מתקצר משמעותית עם כל כתיבה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המהירות של הכונן Western Digital 250GB Passport Essential Portable USB 2.0 Hard Drive , היא 5400 RPM. רציתי לדעת האם זה מורגש ממש באיטיות עבודה בהנחה שאני עובד על הכונן באופן רציף בנייד, או שלא ממש יורגש ההבדל בין 7200 ל- 5400 וזה זניח ? אשמח לתשובה תודה !
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
איזה סוג מדיות מומלץ לקנות עם הצורב החדש? מינוס או פלוס? מה זה משנה בעצם? (מלבד המחיר) כמו כן, האם הכוננים של NEC אכן דורשים מדיות "איכותיות" יותר?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הי ... ברשותי הארדיסק שחשוב לי המידע בו ... לאחר ניתוקו וחיבורו לפתע הוא לא זוהה יותר ולאחר זמן מה שהיה מחובר נשרף בו הג'וק(מצורפת תמונה עם סימון) לאחר שהתחמם יותר מדי... סברתי שהבעייה הייתה בבקר שנשרף בו ג'וק ולכן הזמנתי בדיוק אותו בקר ...החלפתי והפתעה !! לאחר שתי דקות שהיה מחובר למחשב נשרף שוב בדיוק אותו ג'וק ובדיוק באותו במקום !!! כלומר הדיסק עצמו גורם משום מה לשריפה של הג'וק ... מה לעשות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק DVD של חברת אופיס דיפו שצרבתי לפני כחצי שנה(DATA) ומנסה לבדוק בעזרת התוכנה אם הדיסק טוב או לא בעזרת כמות שגיאות C1 וC2. משום מה אני מקבל שגיאה. (תמונה מס' 1) על כל דיסק שאני מכניס, אולי ההגדרות שלי לא בסדר, לא יודע תעזרו לי! וההפתעה- ראו תמונה 2. הדיסקים של אופיס דיפו הם למעשה דיסקים של ורבטים, המיוצרים ע"י מיצובישי כימיקלים. אז למה להשקיע כסף מיותר בשביל לראות לוגו של ורבטים, כאשר אפשר לראות לוגו של אופיס דיפו בזול? עריכה: הכנסתי הרגע דיסק של חברת Nashua שפעם נחשבה לחברה טובה ואמינה והתפרקה. הדיסק נקנה בציפיה לדיסק מדבקה זול כי שנים לא שמעתי על החברה, אך בdisc info נכתב שהוא מיוצר ע"י ורבטים,במפעל מיצובישי כימיקלים. כמו הדיסק של אופיס דיפו. חומר למחשבה.. […
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי ליפני חודש מארז לדיסק SATA 3.5 USB 2 בסטרימר פשוט ולינוקס הוא מזוהה בווינדוס פרופשונל 7 לא בדקתי בשני מחשבים וחפרתי בגוגל לא מוצא דרייבר או פיתרון מישהוא מכיר תודה רונן
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי רבות על ההמלצות שאנשים נותנים לצורב DVD של LG. יש לי 3 מחשבים בחדר, ואני מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני טוב. כזה שיעבוד כמו שצריך ב USB ויעשה את העבודה כמו שצריך. חוץ מאשר המחיר, יש עוד סיבות שבגללן ממליצים תמיד על צורב פנימי ולא חיצוני ? אבקש דגם ספציפי וחברה טובה, ואם אפשר אז גם טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קשה שהHDD מהווה בישבילי צוואר בקבוק ענק! אני עובד בפוטושופ בקבצים שמגיעים עד לגיגה ויותר וכל פעולה לוקחת לו שנים!!(כמה שניות הוא מעבד ואחר כך רק רושם לHHD!!) יש לי: 2GB זיכרון ו250GB 16MBX2 בRAID 0 האם קניית בקר RAID כמו זה למשל ישפר את הביצועים משמעותית?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_283_66_1249&products_id=7883 ואם לו אז מה לעשות? האם 4GB יספיקו ? כי לא משנה כמה זיכרון יש הפוטושופ אחרי כל פעולה כותב הכל שוב לHDD וזה לוקח המון זמן!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך איחסון נייד, וה USB FLASH מתאים, מתאים לי ה 128MB אבל הבעייה שיש הרבה חברות, איזו מהם לקנות : Pockidrive M-Systems Easy Disk UrTrend Leadtek תנו לי אתרים עם REVIEW או שתיתנו את דעתכם וכמה פרטים עליו תודה :
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
קניתי היום הר דיסק של 160 ג'יגה sata של חברת מקסטור אחרי שהתקנתי אותו יש לו מין רעשים של תקתוקים כשהוא עובד האם זה אמור להיות כך או שזה רק אצלי ואם כן צריך להיות האם יש חברות שקטות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה עדיף ראפטור של 36GB 10000RPM SATA או 120GB SATA2 X2 RAID -0 השאלה שלי מתייחסת אך ורק למהירות של הדיסקים ולא למקום האיחסון וגם לא מבחינת כסף!!!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר יצא לי לשכפל כונן קשיח עם כל המיידע שעליו לכונן אחר באותו גודל, לצורך איחזור מהיר של כל המערכת ללא צורך לבצע התקנה של כל המחשב מחדש. עשיתי זאת בעזרת תוכנת אקרוניס, ולא הייתה שום בעיה. הבעיה היא שהכונן אליו מעתיקים את החומר נאלץ לעבור פירמוט על מנת להתאים עצמו לכונן המקור. השלאה שלי היא, האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט של הכונן השני. אשמח להצעות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
האם ואיך ניתן לכבות הארדיסק דרך הוינדוס XP ? כלומר שהוא ממש יפסיק להסתובב עד שאצטרך אותו ?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תשמעו..חשבתי לקנות דיסק SSD עוד כמה זמן, אבל חשבתי על הנפח הקטן, 40GB, ושזה כלום ולא שווה לי להסתכל על הנפח הזה בכלל. בקיצור דיסק SSD של 40GB עולה בממוצע 400-500 שקל..ושל 80GB עולה בממוצע 800-900..לדעתכם, עוד כמה זמן בערך יש מצב שאוכל להשיג SSD של 80GB במחיר של 400-500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל שבכותרת מדגם: Barracuda 7200.10 250GB ST3250410AS האם היה כדאי באייבורי ותמורת 290 ש"ח ? בבקשה תענו לי כי יש לי שבועיים להרוס את העסקה ולקבל הכסף בחזרה... דבר נוסף... כאשר קניתי אותו הוא הגיע בשקית אנטיסטטית אבל מצד אחד היא היתה סגורה הרמטית ומצד שני היא היתה פתוחה שרואים שגזרו אותה ואחכ שמו מדבקה של "יוצר בתאילנד", האם לדעתכם הוא יכול להיות דפוק ? האם יש תוכנה לבדיקת הכונן ? בשירות שלהם הטלפוני אמרו לי שהם פותחים את כל השקיות שלהם ע"מ לשים מדבקה לאחריות. נשמע לי כמו חירטוט כי פעם קניתי HD של WD אצלהם והדרך היחידה להוציאו מהשקית היתה לגזור אותה... אני מרגיש די רע עכשיו עם העסקה הזו...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-