עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הי, יש לי מספר כוננים (פנימיים) ממחשבי עבר שהייתי רוצה לבדוק מה יש בהם ולפרמט או לזרוק. האם אני יכולה לחבר אותם למחשב הנוכחי שלי והמחשב יזהה אותם כמו דיסק רגיל נוסף או שזה מסובך יותר ודורש הגדרות וביוס וכל מני כאלה? תודה

2. אם אני קונה כונן SCSI למחשב רגיל E6600 עם לוח P5W DH או כל לוח 680I אחר. איך אני מחבר אותו למחשב? אני יודע שצריך מתאם או משהו (מה הוא בדיוק עושה? איפה אני מוצא את זה? וכמה זה עולה?) אני רוצה לקנות את אחד משני אילו אם זה משנה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822141134 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822111148 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  3. אני מנסה להתקין XP הוא לא מזהה את כונן הSATA, אני צריך את הדיסקט, אני מחפש אותו בכל מקום, גם באתר של MSI וגם של SIS זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=661FM2-LSR מישהו יודע אולי איך מכינים את הדיסקט, כי מה שהורדתי משני האתרים לגבי SATA/RAID אין בו אופצייה להכין דיסקט ניסיתי גם להעתיק קבצים זה לא הלך אולי למישהו יש את הדיסקט/יודע מאיפה?! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם.. איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Variety,

שלום רב, יש לי CD ישן (לא היה בשמש ואין עליו שריטות). כאשר אני מכניס אותו למחשב המחשב נתקע לכמה זמן. למשל אם אני שם את הדיסק ונכנס לMy Computer אז אני צריך לעשות End Task כי הוא הופך להיות Not Responding. על הדיסק יש גיבוי של מלא תמונות חשובות שנמחקו מהHD שלי. ניסיתי לשחזר על כמה תוכנות שונות אבל כולן נתקעות כאשר הן מנסות לגשת לCD. ניסיתי את Badcopy וכל מיני תוכנות כאלה. מה עוד ניתן לעשות? אני לא רוצה לשלם מליון דולר למיצי. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ורציתי לקבל המלצה על דגם + המחיר שלו (כדאי שהדגם הזה ישווק גם בצבע שחור) ואשמח אם תענו לי על שאלה קטנה, אני יודע שזאת שאלה טיפשית, אבל אני חייב להיות בטוח בזה, האם צורב DVD מסוגל לצרוב גם דיסקים רגילים ? אם כן, איך ניתן לדעת את כל מהירויות הצריבה שמספק המכשיר לפי סוג המדיה ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. Started by shaigot,

שלום, מרכיב מחשב למטרת משחקים ועריכה ( Premiere\Photoshop), המערכת הפעלה והתוכנות יהיו על הכונן הזה, יש בנוסף כונן samsung 970 evo plus 2TB, חשבתי על samsung 980 pro nvme m.2 1TB, ראיתי באמזון שיש את אותו דגם עם צלעות קירור, ההפרש במחיר לא גדול (הקנייה תעשה דרך אמאזון) האם יש סיבה לקנות את הדגם עם הגוף קירור ? (ראיתי הרבה שירשורים שהוא מיועד יותר ל PS) דבר שני האם הוא מתאים ללוחות אם, ההאם בהרכבה שלו צריך להוריד את הגוף קירור ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by dorratz,

שלום יש לי שאלה: יש לי כונן שלך 40GB, וכבר עכשיו אין לי מספיק מקום פנוי עליו, הוא מפוצץ במלא דברים. השאלה שלי היא האם אפשר לקנות עוד הארד דיסק שיפעל לצד הכונן הקיים? אגב, אין לי RAID על לוח האם.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  9. שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. Started by dazzler,

האם מישהו התנסה עם הרדיסקים שלהם? האם הם משתווים לרמה של wd? בנוסף יש לי עוד שתי שאלות האם יש הבדל משמעותי בין הרדיסק ata 133 בלי באפר ולבין אחד של ata 100 עם באפר ?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Nevo,

השאלה שלי היא : אם אני צורב שירים בדיסק ואחרי הצריבה אני רוצה להוסיף שירים נוספים האם זה אפשרי? דיסק רגיל של 700 MB צורב רגיל גם ! לא רב פעמי ולא צורב DVD !!! אמרו לי שיש אפשרות שאתה לא סוגר את הדיסק (נועל) ואז ניתן להמשיך מנקודת הצריבה האחרונה. אני אומר שאי אפשר בגלל שאתה צורב זה סוגר אוטמטי (בדיסק רגיל) תודה לעוזרים!

12. זה עם המערכת הפעלה וטורנט עובד ברקע זה החדש שעובד רק לאיחסון בביוס של dq6 הגדרתי Set 'On-board SATA/IDE Device' to 'Enabled' -Set 'On-board SATA/IDE Ctrl Mode' to 'IDE' -Changed 'SATA RAID/AHCI Mode' to 'AHCI' -Changed 'SATA Port 0-3 Native Mode' to 'Native' היה גמפר על החדש שמגביל ל 1 וחצי הורדתי אותו אבל אין הבדל

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by shahar1987,

שלום יש לי כונן קשיח של my passport היה איזה לילה אחד שעשיתי עדכון לכונן לא יודע מה שחקתי שם וכנראה שנעלתי אותו המחשב קרס למזלי הרע והכנון כבה באמצע כרגע לא נותן לי להיכנס לכונן וזה לא נותן לי גם לפתוח עפ סיסמא זה כאילו נעול הלכתי לטכנאי מחשבים שניסה בכל דרך ולא הצליח אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות חייב את עזרתם בנושא בבקשה כל החיים שלי שם

15. יש לי ארדיסק של 300 גיגה שמפוצל למספר מחיצות... פצלתי עכשיו איזה מחיצה דרך ה COMPUTER MANAGEMENT של וינדוס ואני רואה שנישארה מן מחיצה של כמה מגה בייטים ואני לא יכול להיפתר ממנה... ניסתי לבטל את המחיצות... לקבץ אותם ביחד אבל כלום... אני פשוט רואה מן "חור" של כמה מגה בייטים בין המחיצות שלא מוכנים להתחבר לכלום... מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שתפתור את זה?

16. מה יותר מומלץ מבחינת אמינות ? הכוונה איזה מהם ישרוד יותר זמן רעש פחות חשוב ,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין LG H10 לבין PIONEER DVD111 ? הPIONEER שווה את התוספת של ה70ש"ח ? אני צורב 99% מהזמן רק על VERBATIM , איזה מהצורבים עובד יותר טוב עם המדיות הנל? תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Jesper,

יש לי HD מדגם SAMSUNG 501LJ, בן 4 בערך, שהתחיל להשמיע רעשים ולעשות בעיות. בדקתי אותו עם HD Sentinel, היה כתוב שיש לו 6% HEALTH ושנשארו לו 6 ימים לחיות. כמו כן היה כתוב: here are 429 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. There are 103 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 987 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by orental5,

שלום, יש לי 2 HDD של WD מסדרת avjs בגדלים 160 ו 500 GB ויש לי בעיה מוזרה: אני חושב שאחד מהדיסקים נכבה ונדלק כל כמה זמן (שומע רעש של איתחול). נא דעתכם תודה,

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by psycho,

הצריבה עצמה עוברת חלק ובמהירות עד שזה מגיע לשלב ה Lead in-Lead out. מתחילת השלב הזה לוקח לו דקה או יותר עד שהוא מסיים וככה הצריבה נמשכת 3.5-4 דקות. אני משתמש בנרו 6 ובדיסקים של Memorex ו TDK. הבעיה נמשכת כבר כחצי שנה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי ועם אוויר דחוס, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by quantoM,

אני מדבר על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  21. Started by mescalin,

האם אפשר לחלק את הכונן החיצוני ולהשתמש בחלקו כמקום איחסון ובחלקו לגיבוי עם התוכנות המצורפות?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. Started by ורד2010,

היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by a.li,

שלום לכולם. רכשתי לאחרונה את ה-samsung 850 evo 250gb. לפני הקנייה ביררתי האם הדיסק יהיה תואם ללוח האם שלי. וגיליתי שעל לוח האם צריכה להיות האופציה של AHCI. ללוח האם שלי (GA-N650SLI-DS4L) אין את האופציה הנ"ל, אך קיימת אופציית הRAID. ולפי מה שהבנתי מהרשת, זאת אופציה מקבילה לAHCI. הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה להפעיל את האופציה דרך הביוס, הוא מפסיק לראות את הכונן לחלוטין. וכמו כן גם את הכונן הישן שמחובר למחשב (HITACHI 320GB). אשמח מאוד לעזרה בכיוון הביוס על מנת שאוכל להוציא את המקסימום מהSSD החדש. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

שאלה בכותרת, תודה.

דיונים חדשים בפורומים