עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by EF,

<p>אהלן,</p><p>רכשתי מחשב חדש ואני מנסה לברר האם התקינו לי את כל הרכיבים הנכונים...</p><p>במקור ביקשתי במפרט צורב DVD של סמסונג S183L שאמור להיות שכבה כפולה ועם lightscribe</p><p>הצצה במנהל ההתקנים גילתה לי שמה שהותקן בפועל זה: TSST corp SH-S182D</p><p>אשמח אם תגלו לי מה לעזאזל התקינו לי? האם זה בכלל סמסונג? כי על ה"מגירה" רשום רק writemaster בלי שם חברה ובלי כלום...</p><p>ואם זה סמסונג, האם עדיף על פני מה שביקשתי במקור? או לא?</p><p>ממש אשמח לעזרה...ואם אפשר במהרה כדי לדאוג לתיקון...</p><p>תודה </p>

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by ZXY1,

שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , המליצו לי על LG , מה אתם אומרים על דיסק של LG , הוא ברמה של TDK ? תודה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  3. Started by A1eX,

אתחיל מזה שבצריבת CD רגיל הכל עובד מצויין, הבעיה מתחילה כשאני רוצה לצרוב DVD... אני בוחר בDATA DVD ומתחיל לצרוב, רק שהתוכנה ניתקעת על 2% ולא זזה.. מדובר בתוכנת NERO 10 וצורב בן שנתיים לפחות.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  4. יש עוד הבדל בין הצורב H10 לH12 של LG חוץ מזה ש12 הוא כפול18?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by MadEddy,

אני רוצה לקנות כונן (או כרטיס,מה שזה לא יהיה) IRAM,ואני לא מצליח למצוא. איפה בארץ אפשר להשיג,או לפחות דרך מי להזמין? ???

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by FatalZero,

אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by MtAk,

שלום! יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש בלוח-אם שלי יש 6 חיבורי sata. אם אני שם 2 צורבי די-וי-די + 1 כונן די-וי-די שכולם עובדים על sata, ז"א אני נשאר רק אם 3 חיבורי sata לדיסקים הקשיחים האם ישנה אפשרות לחבר עוד דיסקים קשיחים או שאני יהיה מוקבל רק ל -3?? תודה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by bla7,

יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה

9. Started by TomB,

יש למישהו?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by aviv5g,

שלום ובוקר טוב מה יותר עדיף לי.מבין שני הכוננים הבאים Maxtor Basics 1000GB בעלות של 450 שקל או Western Digital WDH1U10000 בעלות של 680 שקל... מה עדיף מבחינת יצרנים וכו'.. חשבתי על WD בעדיפת ראשונה מה אתם ההיתם קונים

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. אני צריך כונן ATA\IDE. מה עלי לדעת בקניה? ומה דעתכם על הכונן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=996&CatCode=399 ? אגב, יש חשיבות לכך שזה OEM? חיפשתי תשובות בנעוצים אבל לא מצאתי, אני חושב שאתם צריכים להוסיף כל מיני מדריכי קניה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by ninjastar,

שלום לכולם! אני חדש כאן, ואשמח לעזרה בכמה שאלות שיש לי: אני מעוניין לשמור מידע רב על דיסקים כגיבוי (במיוחד קבצי AVI ו MPEG ). השאלה שלי היא: מה הדרך הכי איכותית ובעלת זמן מדף ארוך לשמירת מידע כזה. קראתי את כל מה שרשום בסטיקי של צורבי די.וי.די. מומלצים, והתקשתי להבין את ההבדלים בפרטים הקטנים. מה שאני מחפש בשורה התחתונה הוא צורב די.וי.די בעל איכות צריבה\שמירת מידע גבוהה ככל האפשר ( להגיע למצב של 99 אחוזים בבבדיקת טעויות של CD SPEED ), מהירות קריאת הדיסק נמצאת אצלי בחשיבות משנית ואילו קריאת הדיסק בחשיבות אחרונה. אשמח לתשובות. תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  13. http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-750g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-%D7%91-335%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by mystikal,

שלום ,הבעיה שלי היא שהכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED אמרו לי לבטל את הRAID בביוס כי כנראה שהרדיסקים דומים מבלבלים את המחשב איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  15. Started by splspl,

מה עדיף? WD 500AAKS 16MB Cache Hard Drive ST3500320AS Barracuda 7200.11 500GB 32MB Cache Hard Drive מעוניין לקנות השבוע...

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים

17. Started by uzana2004,

איזו חברה הכי טובה (dvd+r dl 2.4x 8.5gb)?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  18. האם ניתן לעשות RAID עם יותר משני כוננים ואם כן אז כמה ניתן?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by lshamir,

שלום, קניתי דיסק קשיח לסטרימר (EcoGreen Samsung), אבל עקב בעיות התחממות של הסטרימר (מאוד מאוד חם) אני רוצה להוציא אותו למארז חיצוני. יש לי מספר שאלות בקשר למארז חיצוני לכונן קשיח: האם יש למישהו נסיון עם מארז לכונן קשיח של Dynamode? ראיתי בKSP דגם עם USB 3 האם כדי לי לקנות למרות שכרגע אין לי חיבור כזה במחשב? האם כדי לקנות דגם הכולל מאורר למניעת התחממות הדיסק? האם יש דגם ממולץ אחר? תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. Started by pavlo,

שלום רציתי להתייעץ כאן ולדעת אם כדאי לי לקנות את הכונן של MAXTOR MAXTOR 250GB SATA/SATA150 8MB 7200RPM NEW ב 700 ש"ח מארה"ב ? ? ? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  21. שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by ronitav,

יש לי קובץ ששוקל קצת מעל 8.5GB דיסק DL לא מצליח להכיל אותו כשאני פותחת את הקובץ עם DAEMON TOOl הוא מעלה לי את הקבצים אני לוחצת על ה-SETUP מכניסה סיריאל מסכימה לרישיון ואז כשהוא מנסה להתחיל את ההתקנה הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק לכונן ולא ממשיך בהתקנה למישהו יש פתרון? תודה מקווה שזה הפורום הנכון

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  23. היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של Promise, כרגע אני עם שני הדיסקים הקשיחים שבמפרט, ויש הבדל גדול מאוד, הדיסקים הקודמים (מקסטור IDE) שישבו לי במחשב הקודם על הבקר עבדו יותר מהר (במיוחד בהעתקת קבצים מדיסק אחד לשני), כרגע בלי בקר, על SATA שאני מעביר קובץ גדול מסוים, ונגיד אני שומע שיר ברקע, או רואה סרט, התוכנות נתקעות עד שהקובץ מסיים להעביר. האם זה דבר סטנדרטי שבזמן העתקת קבצים מדיסק אחד לשני הכל יקפא ככה? (אפילו אם זה לשניות בודדות). האם יש כבר בקר SATA II? אם למישהו יש בקר SATA ויכול להעלות כמה בנצ'מרקים? (נא לציין איזה בקר בדיוק). תודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. שלום מחר יש לי יום הולדת והחלטתי לפנק את עצמי בהארד דיסק חדש של 500 ג'יגה במיוחד שעכשיו שמתי לב שהמחירים נמוכים במיוחד, אז כמה שאלות קטנות לפני שאני קונה, אני רוצה לוודאות כמה דברים. המפרט שלי נמצא בצד 1. את כל החיבורים להארד דיסק אני מקבל איתו , נכון ? 2. יש צורך במשהו מיוחד במארז שלי (p180 ) בשביל לחבר ? 3. איך אני יודע עם יש עוד מקום לחבר את הארד דיסק ללוח אם ? (יש לי רק הארד דיסק אחד) 4. איזה הארד דיסק מומלץ ? ראיתי ב-KSP (לרוב אני לא קונה משם,אבל המחיר ממש זול ) את -WD5000AAKS ב-375 ש"ח זה מחיר ממש מפתע, אבל האם יהיו לי איזשהם בעיות ?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים