עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני מחפש דרך לאחסן תמונות משחקים ועוד שאר דברים. דרישות: 1.חיבור מכל נייד ויכולת להעלות תמונות וסרטונים מהנייד. 2. יכולת להתחבר מכל מחשב ברשת הביתית. 3. התמונות והסרטונים יגובו אחת לכמה זמן שיוחלט. 4. הערכת גודל 1-2טרה אם אפשרות להרחיב חשבתי על נאס אבל לא ברור לי מה ההבדל בינו לבין כונן חיצוני שמחובר בusb. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by The_Byter,

שיהיה הכי מהיר\יעיל\אמין\זמין\זול LOL

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מתכוון לקנות 2 כוננים ולחבר אותם ב RAID 0 האם אפשר לקנות כונן למשל RAPTOR 36 GB ולחבר אותו לעוד 7400 רגיל של 80 GB ? והאם זה יתן הבדל ביצועים מול 2 כוננים של 7400 80 GB ?

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  4. יש לי כרגע שני מערכי RAID האחד בעל שני דיסקים 1.5TB ב-RAID0 ומערך נוסף של 2 דיסקים ב-RAID1. לאחרונה הלכו לעולם שני דיסקים, אחד בכל אחד מהמערכים. אומנם אני יכול לגשת לנתונים אבל המערכת מתריעה זה זמן מה ששני הדיסקים ברמת Degraded ומומלץ להחליפם. אני מעוניין לבנות מערך של 8-10TB בסך הכל ואני מחפש את הפתרון הזול ביותר וגם הפשוט ביותר. אני יוצא מנקודת הנחה שדיסק באיכות סבירה של 2TB עולה כ-450₪, ובמידה והוא מתקלקל אני פשוט מחליף אותו, ואם זה בתקופת האחרויות ההחלפה היא בחינם. לאחר מכן המחירים בטח ירדו, אז העלות של תחזוקת המערכת צריכה להיות לא גבוהה. המטרה העיקרית שלי היא אחסון מדיה (סרטים, טלויזיה, מוזיקה) וכרגע הכל מאוחסן על מחשב העבודה העיקרי שלי, משהו שהייתי רוצה להימנע ממנו,…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by guy 12,

איזה צורב אתם מכירים אם ביצועים טובים שהוא יחסית שקט ולא עושה רעש של טרקטור שמכניסים דיסק ואם אפשר בצבע שחור תקציב ככה בסביבות ה700 שח אם אתם מכירים תוכלו לענות על שאלתי בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BreezeNET,

אני מחפש צורב(עדיף רגיל/לא צורב DVD) שיכול לצרוב גרפיקה/תגים וכדו' על הצד השני של המדייה . ועדיין לא מצאתי (בארץ) :-\

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by itzik_vip,

שהטכנולוגיה עוד עדיין בחיתוליה, היום לא קיימים הרבה צורבים בארץ וגם בעולם- צורביי SATA שבאים עם טכנולוגית LIGHT-SCRIBE אפשר לספור על יד אחת את מספר הצורבים (SATA + LIGHT-SCRIBE) מבדיקה מקיפה שערכתי מצאתי את הצורבים הבאים שעונים לדרישה והם: LG GSA-H62LI Lite-ON LH-20A1L Samsung SH-S183L Asus DRW-1814BLT הצורבים היחידים שמצאתי מרשימה זו בחנויות בארץ הם: Samsung SH-S183L ו- Asus DRW-1814BLT אבל לא כדאי להתקרב אליהם. שני הצורבים האחרים: LG GSA-H62LI ו- Lite-ON LH-20A1L עדיין לא הגיעו לארץ, בנתיים הם נחטפים מהחנויות ברחביי העולם וזוכים לביקורות מעולות רוב האתרים הנחשבים בעולם דוג': cdfreaks ועוד... ממליצים על ה- LG ו- Lite-ON (דישדשתי לא מעט זמן בפורומים שם) מדוע הצ…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. בחרתי שלושה סוגים של צורבים שנראו לי, לפי כל ההצעות בפורם שאתם הממלצתם ,כפי שרשמתי בפורומים הקודמים אני מחפש צורב מהיר זול ואמין. הצורב של LiteOn 48x24x48 LTR-48246S אמרו שאם מעדכנים לו התקנה של קשוחה הוא יכול להפוך ל- LiteOn 52x24x52 LTR-52246S אז אני ממש לא יודע מה לקנות ואיזה צורב ממש אמין למשך זמן לכן אני שואל אותכם שתעזרו לי נ.ב: כל הצורבים עובדים על Buffer 2 MB .והאם שמעתי נכון ש- TEAC 48x24x48 יש 8MB (והשאלה האם הוא צורב טוב?) תודה רבה זאביק.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חבר'ה .. אני מחפש צורב DVD בחיבור של SATA בתקציב של 140-150 ש"ח .. אני פשוט די מבולבל מכל הדגמים שיש אשמח לכמה המלצות טובות .. תודה רבה והמשך יום נעים ..!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by e-d-a,

מחפש לקנות צורב dvd עד 300 שקל וחייב שיהיה בצבע שחור מחכה להמלצות תודה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

אני צריך המלצה לצורב DVD עד 300 שקל. אני לא ממש מבין בצורבים אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין. יש לציין שהוא חייב להיות מ LOGIC תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by אריה7,

שלום, אני צריך לקנות צורב DVD. חשוב לי שיהיה SATA (ושיהיה שחור). על איזה צורב הייתם ממליצים (רצוי שיהיה זול...) תודה,

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by dids22,

יש לכם המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by ben060,

לפי דף ההמלצות נראה לי אני אלך על זה LG GSA-H22N יש לי IDE על הלוח האם זה יתאים? והאם לא יהיו בעיות אם אני יחליף את הת הצורב הנוכחי שלי ויחיף בחדש? יש ל LG GSA-H22N דרישות מיוחדות כלשהם? אשמח לתגובות והמלצות נוספות

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by ScreameR,

אבא שלי נמצא בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מ-NEWEGG למלון, למישהו יש הצעות בשבילי ? דרישות : שתי שכבות מהירות צריבה מהירה וDVD RAM ! תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  16. שלום חברים קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, עכשיו אני מחפש לו צורב חיצוני כי זה ממש מציק. יש לי דיסקים שקיבלתי (גם ווינדוס) ואני רוצה לסדר כמה דברים, יש המלצות למשהו נחמד? רוצה שהוא יראה טוב, מקסימום 350 ש"ח, שיהיה חסכוני במקום ולא עדין כל כך. יש כמה נחמדים שראיתי בזאפ והייתי רוצה המלצה, תודה. נ.ב: ה - LiteScribe לא דחוף, אבל אם אפשר, שיהיה. ואם יש הצעות אחרות, אשמח לשמוע, תודה. דוגמאות: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=85 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725434 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757651 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by לוח שנה,

אני מחפש צורב DVD ממשק SATA. חשוב שיהיה retail, תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by maphisto,

טוב לאחר שהחלטנו בבית להתקדם קצת , אני מחפש צורב DVD טוב לא מעניין אותי איך הוא מנגן DVD ואיך הוא ככונן רגיל הכי חשוב שיהיה תואם לכונני DVD ביתיים ! זה הכי חשוב לגבי מחיר - נראה לי שעד 1500 שח בערך זה הרף העליון כרגע. יש הצעות ? כמובן רק חנויות בארץ.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by pc student,

איזה צורב עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Spook77,

שלום, הבת שלי הצליחה לשבור לי את הצורב הישן, ועכשיו אני מחפש צורב DVD בצבע אפור (שיתאים למארז), ובעדיפות יודע גם לקרוא bluray. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? כי חיפשתי באתרים של כל החנויות המוכרות ולא מצאתי. תודה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. אוקיי אז הסתכלתי על דיון ההמלצות, בן חודשיים פלוס כבר מה שדיי משנה כשמגיעים לטכנולוגיה. רציתי לדעת מה הכי הכי מומלץ שבכל מפרט חדש תוקעים? 120 שקל הכי פשוט ומומלץ ונפוץ שעושה הכי פחות בעיות..לא צריך איזה טכנולוגיה מסובכת שכנראה שמשתמש ממוצע כמוני לא יבין מה לעשות איתה, מיועד בשביל לצרוב בצורה הכי פשוטה שיש עם הNERO המיושן שלי. עכשיו אני הולך לקנות מ www.ksp.co.il כי הסניף שלו במרחק 5 דקות נסיעה ממני ולא אכפת לי מאמינות שממינות..כולה צורב אחד לא עסקת מליונים. בקצרה: צורב DVD 120 שקל , הכי מומלץ , KSP - שוט!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by iakovl,

אני כרגע עוסק בפרויקט MK3 שלי ברגע נחמד של גאונות עלתה לי השאלה... למה שהצורב יהיה במארז עצמו? למה שלא יהיה חיצוני עכשיו הנה הבעיה שלי, אני לא מכיר את הפאקים של צורבים חיצוניים קנויים. מה לא טוב בהם לעומת הפנמיים דבר שני... במידה ואני רואה שזה יותר מדי בעייתי לקנות חיצוני טוב בכל מקרה הNEC3520 שלי עשה את שלו וצריך להחליף אני חושב על לקנות צורב SATA ולהשתמש במתאם ESATA בשביל להריץ אותו דעות בנושא

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by tsvika,

אני מחפש צורב DVD במחיר של לא יותר מ 325 ש"ח. אני רוצה שהצורב יהייה איכותי, לא יעשה בעיות עם כל מיני סוגי דיסקים, יצרוב מהר (כמובן יחסית לצורבים האחרים כיום) ושיהייה בצבע לבן. כמו כן אם תוכלו להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין + ל - בצורבי DVD והאם כדי שיהייה בצורב Dual Layer אני אודה לכם מאוד.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by No_Man,

אני מעוניין לקנות צורב DVD אבל אני לא מתכון להוציא עליו הרבה . . . ראיתי ב-ZAP צורבים ב-175, 180 ויותר . . . אבל אמרו לי שיש יותר טובים באותו מחיר או פחות . . . הצורב ישמש בעיקר לצריבות קטנות כמו, תוכנות ואולי סרטים מדי פעם, לא משהו רציני . . . בגלל זה אני לא מעוניין להוציא הרבה. . . יש לכם המלצות על חברות טובות ? צורבים טובים ? לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. שלום... אני מחפש לקנות דרך KSP צורב DVD טוב,שיהיה גם במחיר סביר הסתכלתי על רשימת הצורבים שלהם,אבל אין לי מושג בכלל בתחום הצורבים,ולכן גם אני לא יכול לאמוד מה טוב ומה לא... אני מחפש צורב טוב מרשימת הצורבים שלהם,שהמחיר שלו יהיה במקסימום 250 ש"ח... תודה לכל העוזרים... נ.ב-מה ההבדל בין DVD RAM לבין DVD RW?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים