אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הי, מפרט נוכחי: I7 4790K 4.5GHz 32GB RAM GTX770 GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Antec P280 מערך כוננים כרגע: Samsung EVO 840 120GB SATA - בו הווינדוס וה-pagefile WD 1TB SSD SATA - בו VM-ים\משחקים וכו'. 4 כוננים קשיחים נוספים. המערכת שלי כבר בעייתית לשימושים שלי (פיתוח כבד, VM-ים, קונטיינרים, דפדפן) ואני מוצא את עצמי בבעיות RAM כל הזמן. הגדלה של ה-pagefile על ה-ssd עזרה (ברור שזה לא אידאלי). אני אקנה מערכת חדשה בהמשך, אבל אני מעדיף לחכות כרגע כמה שאפשר - תקופת קורונה, כרטיסים חדשים של nvidia וכו'. (זה חשוב לציין, כי הכונן יצטרך לעבור למערכת החדשה בתור ראשי) אני חושב על השדרוג הבא למערכ…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
זה צורב טוב? http://www.plextor.com/english/products/40_12_40a.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך מדיות CD-R טובות,אך לא יקרות,הייתי אומר אפילו זולות, בסביבות ה45-50 ש"ח ל50 דיסקים שיהיו מספיק איכותיות לצריבת מוזיקה עליהם לשמיעה בסטריאו(לא MP3). יש המלצות?וכיצד אוכל לדעת בין זיוף או לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חברה מיהו יכול להסביר לי איזה צורב שווה לי לקנות ומה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה :D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר הדלקתי את המחשב כמנהגי ושמעתי רעשים מוזרים של נקישות, הרעשים באו מהארד דיסק ובהפרשי זמן קבועים. הווידוס כמובן לא עלה ובמסך הופיעה ההודעה ששולחת אותי לעשות בוט מהדיסק. כשניתקתי את הארד דיסק מהחשמל הרעשים של הנקישות הפסיקו וכך הגעתי למסקנה שזה 100 אחוז בא מהארד הדיסק. מישהו יודע מה זה אומר ? האם איבדתי את כל המידע שהיה לי על הארד הדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום קניתי היום דיסק קשיח של maxtor SATA ויש לי בעיה לחלק אותו אני רוצה לחלק אותו ל 35 גיגה ול 43 גיגה (סה"כ יש 78 גיגה או משהו כזה) הבעיה שלי היא שבזמן התקנת הווינדוס המחשב שואל על המחיצות ואני יוצר שתי מחציות אבל רק את המחיצה הראשונה (35 גיגה) הוא מפרמט ומתעלם מהמחיצה השנייה היא פשוט לא מופיעה. יש משהו שאני עושה לא נכון? או איך אני מפרמט את D?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
היי שאלה פשוטה שאני חייב לדעת לפני קניה.יש לי SSD M4 128G ואני רוצה לקנות INTEL 330 120G עכשיו אני לא רוצה שיהיה לי 2 מחיצות של 120 אני מעדיף אחת של 240 ככהשאלה שלי RAID 0 בין שניהם? יהיה אפשרי בצורה מלאה? כלומר יהיה לי שילוב מלא של 2 ה SSD או שבגלל הגודל הנוסף של ה M4 יהיה לי שיולב של 2X120 ועוד כוננן לא מוגדר של 8G?תודה רבה.שאלה נוספת פחות קריטית יש לי לוח עם H77 הבקר יכול להתמודד עם 2 RAID במקביל? יש לי כבר RAID 0 על 2X500G HDD מכני תודה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, יש לי דיסק קשיח שבטעות חיברתי אותו כשהמחשב עבד ומאז הוא לא עובד לי ומשמיע רעשים, גם הBIOS לא מזהה אותו. האם יש דרך לתקן אותו ומהי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מהו הצורב האמין ביותר לאורך זמן שמבצע צריבה איכותית על מדיה מסוג DL- 8.5 GB? אני דווקא מעדיף דגם ישן ו-"איטי " שהוכיח כבר את אמינותו מאשר דגם חדיש ו-"מהיר " עם גימיקים כמו lighscribbe ,labelfish וכל שאר השטויות שהיצרנים דוחפים לשוק על מנת לבדל את מוצריהם לעומת המתחרים . אני מוכן גם לשלם יותר עבור מוצר שעובר בקרת איכות מחמירה ונהנה מזמן אחריות מורחב ככול האפשר.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים כשסתם שעשיתי ריסט למחשב קיבלתי את ההודעה הזאת S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace CPU Fan Error! הבנתי זאת בעיה עם ההארדיסק ושצריך לגבות ולהחליף אותו, אבל אני לא רואה שום שינוי בהתנהגות שלו... לא תקיעות ולא נעליים... השאלה שלי היא מזה CPU Fan Error? בדקתי את המאוורר של המעבד והוא עובד בסדר גמור. בדקתי טמפ' של המחשב והן תקינות... אז מה זה אומר לעזאזל? בנוסף בדקתי עם SpeedFan את S.M.A.R.T ובשורה של Reallocated Sector Count הוא אדום... על מה זה מצביע? * סתם לידע כללי אני משתמש בהארדיסק בודד של מקסטור דגם 6Y120M0 בחיבור SATA. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי נפלו לידיי מספר דיסקים ריקים לצריבה, בצבע שחור. כמו דיסקים של פלייסטיישן.. מדובר בדיסקים רגילים (CDR, 80min/700MB/x48), וכתוב עליהם "Black & White". אז סתם מסקרן אותי לדעת.. חוץ מהעובדה שזה מגניב, מה הקטע של הצבע השחור בעצם? thanks
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הכונן מוזהה ועולה והכל, אבל בהעתקות קבצים ממנו לכוננים אחרים הוא מתנהג בצורה מאד מוזרה, חלק מהקבצים עוברים במהירות רגילה, וחלק פשוט "נתקעים" על 20K וההארדיסק טוחן בצורה מטורפת ולא מתקדם. לא מצאתי חוקיות בקשר לקבצים שעוברים ואלה שלא, יכול להיות סרט 720P גדול שיעבור סבבה וקובץ ANGY BIRD קטנטן שנחנק על 20K. מה זה יכול להיות ? בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לצרוב דיסק של 8.5 GB אבל אין לי מושג אם הצורב שלי תומך באפשרות של dual layer. יש לי: NEC DVD_RW ND-4550A
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום! בן דוד שלי הביא לי את הכרטיס של הפל' שלו עם מתאם. הכרטיס שיש לו זה MINISD והוא הביא לי מתאם איתו. הבעיה שבפל' שלו (6280) אם הוא מנסה להיכנס לכרטיס הוא רושם לו שהוא צריך להכניס סיסמא. הוא הביא לי וניסיתי דרך קורא הכרטיסים שלי והוא רושם לי שצריך לפרמט את הכרטיס. אני מנסה לפרמט והוא רושם שאין כרטיס שמוכנס. ניסיתי שוב לפרמט ואז הוא רשם לי שגיאה בזמן הפירמוט. האם יש דרך לפרמט את הכרטיס ואז להחזיר את הקבצים שבו? תודה לילה טוב ופורים שמח.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כונן סיגייט 500 ג'יגה מהיר למדי - ממוצע 110 (מגה לשניה) ויש לי עוד שני כוננים קשיחים (שניהם 80 ג'יגה) - אחד ממוצע 50 והשני 35. את המערכת הפעלה התקנתי בחדש המהיר ואני שוקל אם לנתק את השאר או להשאיר אותם, כי ממילא זה לא יפגע בביצועים. איך זה עובד בעצם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לבצע את התהליך שבכותרת. מישהו התנסה עם העניין? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתן לדעת האם הדיסק קשיח הזה מסוגל לאכסן מערכת הפעלה 98 למה אני שואל כי הוא ישן וניראה קטן (נפח)זה מה שרשום עלוי western digital caviar 21600 at compatible intelligent drive drive-parameters:3148 cyl.16heads.63spt.1624.6mb mdl:wdac 21600-00h p/n: 99-004199-000 clc:f3 07 jul 98e dlm chbbhap accept only the finest caviar made in malaysia 5vdc....0.40a 12vdc....027a רשמתי את כל מה שרשום על הכונן .ד'א אני רוצה להוסיף אותו לכונ…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ממש לא מכיר את הנושא = וחשוב לי לדעת אני עומד לירכוש את כרטיס המסך http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 ולהלן כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי: כתוב שם 3 x SATA connectors 2 x IDE connectors כמה HD אני יוכל לחבר בכל ערוץ? כמה כבלים צמות מספקים במיסגרת הרכישה של הלוח? אם יש לי 3 HD שאני צריך להעביר ממחשב ישן HD SATA 2 חדש שאני יקנה וגם צורב DVD רגיל או SATA שאני יקנה חדש האם המארז מספק לי את כל הכבלים הדרושים? - או אני צריך ליקנות עוד כבלים? THX
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן, הצורב שלי עבד מצויין. לא עשה בעיות עם שום דבר. לאחרונה, כאשר הדיסק כמעט נגמר להצרב בNero, וכתוב "Lead in and lead out", העסק פשוט .. נתקע! אני אפילו לא יכול לפתוח את הצורב עם הכפתור שלו .. אבל, שמתי לב - שכאשר אני צורב בשיטת Disc at once, הכל הולך חלק ובלי הבעיה הזאתי. העניין הוא, שבNero, אני יכול לצרוב רק ISO , BIN, זאת אומרת - Images בשיטת DAO. כשאני רוצה לצרוב Data Cd, אין לי אפשרות לבחור בין שתי השיטות, וברירת המחדל היא Track at once, שעושה לי בעיות. אז איך אני פותר את הבעיה , או לחילופין, מצליח לצרוב גם Data CD's בעזרת Disc at once? האם בתוכנת צריבה אחרת יתמזל מזלי ואני אוכל לבחור את השיטה שעובדת לי יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום קניתי HD SATA 500 GB עכשיו אני רוצה לחבר אותו ולפי מה שקראתי צריך להגדיר אותו וכל מיני דברים כאלה יש מצב שמישהו מסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה של תקיעת המחשב זאת אומרת שהוא נתקע ואני צריך לאתחל אותו כדי שהוא יעבוד אבל היום כשניסיתי להפעיל תוכנה מסוימת (אימולטור לפלייסטיישן) התוכנה עצמה נתקע אך כול החמשב עבד בסדר ואז שמתי לב לטיקים בסוף הצלחתי לכבות את התוכנה והתיקים הופסקו אך הם חוזרים שוב ושוב ולעניין המחשב לא מקרטע או נתקע כשיש את הטיקים האלו, אז האם אני צריך לגבות את כול המידע על הארד או להחליף אותו?? ובבקשה תעזרו לי אני כבר נתקלתי בבעיית טיקים לצארי ואני פוחד שזה יגמר כמו זאת
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בין צורב של LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_320&products_id=3128&advertisor=zap לבין צורב של חברת סוני http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D851825 תייעצו לי מה יותר כדאי? בעיקרון זה המחיר שמתאים לי (סביבות 300) ואני מחפש צורב מהיר x52 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם כדאי לכבות Hard Disk ? לא העיניין של חיסכון בחשמל, רק לדעת אם זה מועיל להארכת חיי הדיסק, (או בכלל מקצר אותם...) (דרך אגב, מה הכוונה ב - Turn off - ניתוק החשמל להרד דיסק או רק stop spinning ? ) * WD3200AAKS - SATA2 ..
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-