עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. או שצריך להגי שלום למה שיש לי על הכונן ויהיה לי רק 80? תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by royi,

שלום... מקרה שקרה, אל תשאלו איך...אבל ההרדיסק הישן שלי (IDE) הגיע למצב הנ"ל (מצורפת תמונה) בקיצור, נשבר שם אחד הפינים...והכתום הזה גם קצת קרוע עכשיו העניין שיש לי דברים ממש ממש חשובים על ההארדיסק הזה...איך אפשר בכל זאת להעלות אותו? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום לכולם ושבת שלום! בפני עומדת שאלה מאוד מעניינת שחשבתי עליה בזמן האחרון, האם ישנה אפשרות כלשהי לחבר HD SAS כדוגמת ההארדיסקים הקיימים בשרתי system X של IBM למחשב רגיל? אולי קיימים מתאמים כלשהם או משהו אחר? אם קיים מתאם כזה האם הוא גם תומך במערך רייד בין מספר כוננים? ושאלה נוספת, האם כבל כזה יתאים?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  4. Started by berner,

הי חבריה לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את מקור הזיהוי של כונן מערכת ההפעלה והייתי צריך דרך הBIOS לקבוע מחדש בבדיקה של הHD התברר שיש לי כ52 סקטורים פגומים יתכן בגלל זה התקלות שגורמות לאיבוד הזיהוי של הHD ובכן אשמח לקבל המלצה לHD חדש נפח של 640 לפחות עבור מחשב שהוא כל הזמן עובד אני חייב כונן אמין וחזק ואחריות מרבית האם יש HD לשרת האם יש חשיבות למספר הפלטות אודה לקבל במיידי המלצות ??? בברכה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ודיסק 320 של סמסונג HD321KJ רציתי לדעת האם הלוח שלי תומך ברייד בכלל, והאם אני יצטרך לקנות דיסק כזה בדיוק, או שאפשר לקנות דיסק של 500 GB? תודה רבה, דוד.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by 114508534,

טוב אז ככה ברמת העיקרון הצורב תומך מהירות של עד 16 בDVD אז שלשום קניתי חבילת 50 דיסקים של סילבליין DVD-R X16 אלה עם הצבע הכחול למי שמכיר, ניסיתי לצרוב ב 16 צרב עד הסוף ובסוף רשם writing shor lead out כמובן הדיסק לא יצא איזה כמה דקות עד לאיתחול המחשב שיוציא את הדיסק. עשיתי בדיקה לדיסקים והיה כתוב , מהירות התחלתיתי X6 מהירות ממוצעת X12 ומהירות סופית X16 והכל עבד . הכנסתי עוד דיסק שמתי על X12 והוא לאחר כמה דקות כשל בצריבה אותו סיפור של ה writing shor lead out רשם שצריבה נכשלה . מה הקטע פה , צרבתי קודם על דיסקים של פוגיי DVD+R במהירות X8 והיה מעולה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by hz707,

איך בודקים אם SSD הוא ALLIGNED ?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by RTTW,

היי אנשים. קניתי כרטיס זיכרון לפלאפון של SANDISK של 2GB הכרטסי הוא MICRO-SD TRANS FLASH והוא עושה לי בעיות... למשל ביום הראשון עבד טוב מאוד היה מזהה 2GB ואחרי זה באותו יום חשבתי לנסות לעשות לא פורמט מאז הוא רק משתגע לי אני בא עושה פורמט אז הוא מתחיל לעשות איתחולים חוזרים לפלאפון.... ניסיתי לבדוק במחשב נייד מה ניסגר והמחשב הנייד אומר שזה כרטיס של 1GB ... ניסיתי לבדוק בפלאפון אחר גם שם הוא מזהה רק 1GB ובעוד פלאפון הוא רושם שיש 2GB אבל אחרי שאתה עושה פורמט הוא רושם שפנוי רק 1GB ובשימוש 1GB ...

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  9. מפרט מחשב אתם יכולים לראות בצד. אני רוצה להוסיף כונן קשיח 250GB SATA, ורציתי לדעת אם זה אפשרי, ביחד עם שני הכוננים הנוכחיים שיש לי?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי שאלה שיותר מופנית למקצוענים ובעלי הניסיון כאן... אני מחפש אמצעי איחסון מידע כזה: כניסות: וידיאו (קומפוסיט, פורמט אנלוגי, למשל PAL) וכניסת מידע כלשהי בפורמט TTL או RS-232. הכרטיס/מודול ידע לשמור את האות וידיאו כאשר הוא דוחס אותו ב-REAL TIME וידע לשמור גם את אות המידע שנכנס.... מומלץ מוצר מדף. הגבלה כספית -אין. (טוב, נו, נגיד 2000$ ;D) יש המלצות? תודה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. לפני כחודש קניתי HARDDISK 250GB של WD - SATA. יצרתי עליו 2 מחיצות - C ו-D. שמתי לב שכשאני עושה ל-D את ה- FULL FORMAT ולא את ה-QUICK - הוא מוחק גם את המחיצה אז עשיתי QUICK. הבעיה הגדולה שהתחלתי להשתמש בכונן ואחרי מספר ימים של שימוש פתאום כונן D נמחק לי. הוא מופיע ברשימה אבל דורש לעשות לו FORMAT וכמובן כל המידע שהיה עליו לא נגיש. כונן C שעליו מותקן ה- WINDOWS מתפקד (ביינתים) כמו שצריך תודה לאל. השאלה מה יכול לגרום לזה ? הכונן לא תקין ? הגדרות בביוס ? חיבור לא נכון ? מצורפת תמונה :

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by Hitman_47,

קניתי דיסק קשיח חדש חדש Hitachi 80 GB 7200 ATA-100 עכשיו אני רוצה לחלק אותו ל 4 קוננים של 20גיגה כל אחד ואני כבר מיזמן לא עשיתי F- DISK יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה..? שמעתי שיש איזה תוכנה ב XP שגם עושה את זה אז אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני ומצאתי כבל בDX http://www.dealextreme.com/p/usb-sata-ide-cable-set-474 ניראה טוב הבעיה היחידה היא שממה שהבנתי הוא לא יתאים לשקע של ישראל המתאם הזה יעביר טוב את החשמל? http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 אם לא אז בקשה תמליצו לי על אחד אחר שיעבוד עם זה תודה רבה אה ועוד שאלה יש למישהו מושג מתי מחירי ההארד דיסקים יחזרו להיות נורמלים?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by antgold,

יש לי dell 8300 עם הרד דיסק מהיר מאוד - 10000 RPM ( לא scasii( אני חושב שהוא SATA (כבל נתונים דק ) המחירים של דיסקים כאלה עדיין מאוד גבוהים - מה גם שמה שחשוב לי שמערכת ההפעלה עם קובץ swap ישבו לי על ה דיסק המהיר ונתוני ארכיון ישבו על דיסק קצת יותר איטי וזול משמעותית . השאלה - אם אני מוסיף דיסק יותר איטי מבחינת מהירות הסיבוב (7500 במקום 10000 ) האם המערכת לא "תתישר" לפי הדיסק האיטי יותר ? וזה אומר שאני מחויב להוסיף דיסק במהירות זהה לדיסק המקורי ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by I.Robot,

הרצתי HD TUNE וקיבלתי תוצאה מוזרה בהחלט, ממוצע של בערך 5.5GB\s, מה הקטע פה? וגם זמן הגישה הוא 0.0 שניות, אני חושב שזה שיא עולמי. עכשיו, מה קורה פה? התוכנה השתגעה או שהתברכתי בהארד דיסק הטוב בעולם? עריכה: עכשיו גם הרצתי בדיקת שגיאות והוא בדק במהירות של בערך 8GB לשנייה, זה בסדר או שגם זה מוזר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. יש לי כמה שאלות, בנוגע למחשב הנייד שלי וקנייה של צורבי DVD. נתחיל במחשב. בעיקרון, מצאתי את המחשב הישן של אחי, 200 MHZ. עכשיו, מה שאני צריך לדעת זה 1) האם אתם חושבים שאפשר לנגן סרט, נגיד שהורדת מהאינטרנט על המחשב הזה? כי עוד מעט יש טיול שנתי, וחשבתי לקחת את המחשב הנייד לשם. ואני רוצה לדעת אם הוא יוכל לנגן סרטים באופן נורמלי. 2)נראה לי שיש למחשב כונן דיסקים חיצוני, אני צריך לשאול את אחי. פשוט אני רוצה להתקין office, כדי שיהיה אפשר לעבוד על המחשב. וגם כמה תוכנות לנגן סרטים. בינתיים, איזה פתרונות להעברת מידע מהיר יש לכם? למחשב יש USB 1.0, ואני לא רוצה לקנות ZIP drive סתם בשביל הטיול. אגב, יש לי זמן כי הטיול הוא בעוד 3 שבועות. ובנוגע לצורבי DVD, חיפשתי הרבההה זמן, ואני לא יודע…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by rafip77,

שלום רב, קראתי את רב ההודעות וגם את הסטיקי. אך לא הצלחתי להגיע לתשובהץ תוכלו לעזור? 1. האם יש הבדל בביצועים בכונן 320GB מול כונן 500GB ? 2. ראיתי שיש הרבה דעות בעניין ביצועים לא מצאתי תשובה החלטית בעניין: האם בהתקנת מחשב חלוקת הדיסק למחיצות משפרת את הביצועים? קצת, הרבה? רב תודות

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. Started by yuyudodo,

קניתי NEC 3550A והוא צורב לי על2X בדיסקים של RICOH X8! עידכנתי קושחה ל1.06 ואין שיפור... ייתכן והספק חלש מדיי (שדרגתי גם כרטיס מסך ויש לי ספק 300 גנרי) ?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כונן קשיח חיצוני ואיכותי בגודל 2.5 אינטש? (גודל קטן וסקסי) במהירות 7200RPM ולפחות 8MB Buffer ואם אפשר שיהיה לו גם חיבור E-SATA בנוסף ל- USB רצוי שגדול הכונן יהיה 160GB ומעלה התקציב שלי עד 700 ש''ח האם קיים בשוק כונן עם נתונים כאלה פחות או יותר? :s05: תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. Started by TomB,

הזמנתי צורב LITEON, אז "על הדרך" הזמנתי גם DVD של LITEON, השאלה אם הDVD שלהם טוב כמו הצורב ואם בכלל משנה לי איזה DVD אני קונה או פשוט להזמין את הזול ביותר?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by arnon,

לדיסק של הIBM R30 כניראה נימאס מהחיים , יש עליו שגיאות המחשב לא זז והוא מתחמם לכן אני רוצה אחד חדש :,5400,60GB,IDE קריטריונים לפי הסדר: -אמינות -צריכת חשמל נמוכה -מהירות -מחיר היום יש לי היתאצי אשמח לישמוע המלצות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by yotamavi,

הצורב פשוט נעלם מ"המחשב שלי". וינדוס XP. חשוב לצין שעידכניתי גרסה בהצלחה לJL11 לפני כמה ימים אבל הצורב עבד מאז, רק עכשיו הוא פתאום נעלם. הצורב: LG GSA-H10N

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by Bud,

מה ההבדל בין הצורב LG DVD±RW GSA-H42NB x18 לצורב הזה - LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 תודה .

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. Started by danshimsh,

שלום רב, בעיקבות הדיון בפורום זה אני מתכוון לקנות היום אחד משני הדיסקים הבאים (SSD) http://ksp.co.il/?uin=23483 http://ksp.co.il/?uin=26609 העניין הוא שהמחשב שלי הוא עם SATA2 בלבד. אני חושב לקנות מחשב חדש תוך חצי שנה. השאלה היא: האם קודם כל זה יעבוד עם המחשב שלי ? מדובר בכונני SSD של SATA3, ואינני יודע אם יש תמיכה אחורה ב SATA2 מבחינת תאימות כבלים וכו' שאלתי השנייה - האם זה ייתן ביצועים סבירים ? אני לא מחפש משהו מיוחד, אם זה ייתן ביצועים של פחות 20 או 30 אחוז בממוצע זה גם טוב בברכה דן

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  25. תעזרו לי למצוא דיסק קשיח 250 giga בחיבור ide בבקשה... תודהה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים