עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by krusty,

הי יש לי צורב חדש יחסית, של סוני 52x24x52. אני עובד עם תוכנת nero.צרבתי דיסק של 900 מגה אבל לא יצא טוב. אני יודע שיש צורבים שלא מסוגלים. איך צורבים כך שיעבוד? האם צריך לקנפג משהו? תודה A

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by DrLEON,

יש איזה דרך להציל אותו? כמובן שהוא גם לא צורב.. בצורבים של סאמסונג וLG אין משהו שקשור לNEC? ובKSP יש אחריות של שנה על צורבים של NEC נכון?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  4. היי לכולם 2 צורבים של WD .מה ההבדלים ביניהם ואת מה לקחת?<שניהם אותו מחיר,308 ש"ח SATA 2> 1-Westren Digital WD1600JS 160GB 2-Westren Digital 1600AAJS 160GB בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. Started by MaoR_KilleR,

בדיון של משתמש שקראו לו berserk הוא שאל על סוגי צורבים בייחוד על Benq DW1620. הוא שאל מה הגרסא הכי מתקדמת ו Integral אמר ש DW1620Pro. אז מן הסתם צריך להיות גם NonPro. עכשיו אינטגרל - איפה ראית גרסת פרו? או שזו הייתה סתם טעות? או שכל דגם נקרא pro ז''א אין non-pro? אם יש פרו, מה ההבדלים בין פרו ללא פרו ואיפה אני משיג את הפרו.. יש לך איזה ביקורת\לינק?? המון תודה מראש...... מאור

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  6. טוב יש לי 2 הרדיסקים אחד הוא: http://www.24p.co.il/model.aspx?cat=BEA&id=22891 והשני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/401312-REG/Hitachi_18P6270_147GB_Ultrastar_15K147_80_Pin.html#features איזה עדיף לי מבין שניהם לשמש למערכת הפעלה? נא להתייחס למהירות לרעש לחום וכו תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. שלום! נראה שיש לי בעיה מוזרה מאוד ולא ידעתי אם לשים את זה פה או המחלקת OC כי זה מעורב כזה... כפי שהכותרת אומרת, כאשר תדר הבאס של המעבד שלי גדול ב-50 מהמקורי (OC של 25%), כשאני מנסה לצרוב או לעשות סימולציה בנרו הוא אומר לי "Communication Failure" וזהו, אם אני מוריד את תדר הבאס חזרה לתדר הנורמאלי שלו הצורב עובד כמו שצריך. מה קורה?! תודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by Royz,

שלום. אני קונה מחשב חדש ואיתו גם צורב. על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  9. היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  10. יש לי דיסק חיצוני MY PASSPORT WD 320GB חדש יחסית, כל פעם שאני מחבר אותו ל-USB הקדמי אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להשמיע רעש פיזי (מעיין קליקים כאלה מתוכו) ואז המחשב לא מזהה אותו יותר. עכשיו חיברתי אותו לאחורי המחשב לא מזהה אותו ביכלל?? מה הסיפור של החתיכת זבל הזה?? נעם

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Bud,

מה ההבדל בין הצורב LG DVD±RW GSA-H42NB x18 לצורב הזה - LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 תודה .

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. שלום אני עומד לרכוש מחשב. במקור חשבתי לרכוש דיסק קשיח יחיד (עוד לא החלטתי אם סיגייט 320GB או 500GB). מישהו אמר לי שעדיף לרכוש שניים קטנים יותר (למשל 250GBX2 או 320GB + 160GB), וזאת מאחר שהם נותנים יותר ביטחון למקרה שאחד מהם יתפגר. הבעיה היא שיש הפרשי המחירים משמעותיים בין רכישה של כונן גדול יחיד לבין רכישה של שניים קטנים. אם אפשר להשיג היום 500GB באיזור 400 ש"ח, הרי ששניים של 250GB יעלו כ- 550 ש"ח. וההפרשים דומים גם אם יורדים בנפח. רציתי לשאול לדעת חברי הפורום עד כמה לדעתכם העניין הזה קריטי?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by amirsht,

רכשתי היום מחשב, הוא הגיע, וכמובן שהתחלתי בהתקנה של ווינדאוז 7 ואז נתקלתי בבעיות, הוא לא מצליח לזהות את ההארדיסק לאחר מכן הורדתי דרייבר RAID ועדיין לא עזר... כמובן שהגדרתי בביוס בהגדרות SATA הכל, לאחר מכן שידרגתי את הביוס וניסיתי שוב להתקין את הוינדאוז עם הדרייבר של הRAID, ושום דבר לא הולך החלפתי כבל של ההארדיסק ולא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! הלוח אם שלי של Gigabyte: ‏MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a‎ הדיסק קשיח של Segate: ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS‎

14. Started by AndreY`,

"כשמדליקים את המחשב הוא מגיע עד לטעינה של הווינדוס ונותן מסך כחול עם הודעת שגיאה: unmountlbe_boot_volume. זה קורא כל הדלקה וזה התחיל אחרי הפסקת חשמל. אז יצאתי מתוך הנחה שזה ההרדיסק.. הלכתי לריקוברי קונסול ומשם עשיתי chkdsk עד שלא הופיעו לי סקטורים שובבים. אחרי זה פירגנתי גם פקודת fixboot וקיוויתי שהכל יעבוד. ותנחשו מה? זה לא.. עזרה בקשה?" קשיח של WD בחיבור SATA..אין לו כוח לבדוק את הדגם המדויק תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Tushi,

קניתי פלופי (בבקשה לחסוך ממני את השאלות של "למה את צריכה את זה? ), חיברתי אותו, הגדרתי בביוס, הווינדוס מזהה, הכל לכאורה נראה בסדר, טוב ויפה. הכנסתי 25 דיסטקים לבדיקה, מחבילות שונות ומשונות, אלה דיסקטים ישנים, אבל לא יכול להיות שכולם לא עובדים!!! כשאני מפעילה מחדש את המחשב אז לפני שהוא יוצא מהווינדוס (כשאין דיסקט בפנים) הוא נותן לי את ההודעה: {אתחול דיסק לא מוכר} הדיסק בכונן A: אינו מאותחל כראוי. נא בדוק את הדיסק ואתחל אותו מחדש במקרה הצורך. (ביטול, נסה שנית, המשך) כשאני מנסה להריץ בדיקת אנטי ווירוס על דיסקט (וניסיתי על כולם) אז אני מקבלת את אותה ההודעה + הודעה מהאנטי ווירוס: Boot sector of disk A: - Error reading disk sector Path A:\ is invalid. נו, אז מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות רבות עם אחד ה-HD במחשב שלי. באילו תוכנות אני יכול לבדוק את תקינותו של ה-HD ולדעת האם הוא בדרכו למות? תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by Black_Devil,

יש לי הארד דיסק של 80 ג'יגה, שפעל כבר שנה+ הדיסק הראשי שלי מחובר עם SATA הדיסק הנ"ל מחובר בIDE הבעיה היא שהמחשב מזהה את הדיסק בהתחלה, אבל שהוא נכנס לווינדוס הוא לא מזהה אותו. בdevice manager הוא מראה אותו, אבל My Computer הוא לא מראה אותו. נכנסתי ל- Event Viewer וקיבלתי את ההודעה הבאה: The Logical Disk Manager Service failed while registering for device handle notifications on device \\?\storage#volume#1&30a96598&0&signature30002foffset7e00length12a14b8200#{53f5630d-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}. Win32 Error: 2. אם אני עושה בdevice manager דיסייבל ואז אנאייבל להארד דיסק הנ"ל הוא מראה אותו בMy Computer. איני יודע איך לסדר את זה. אודה למי שיוכל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. מישהו יודע מתי המשתיק Stabilizer של חברת Scythe יגיע לארץ? ולאיזו חנות אם אפשר... אני חייב את זה דחוף... תודה מראש. .swg

19. Started by dlogan,

לפני חצי שנה היו שטפונות בתאילנד שפגעו במפעלי של WD ו Seagate בגלל אותם פגיעות מחירי ההרד דיסקים עלו, כל זה היה לפני חצי שנה מתי נראה לכם הם יתחילו לרדת שוב?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. שלום, יש לי שני 250AAKS ב RAID0 בשתי מחיצות, אחת של 80GB והשניה של כ-380GB. אני מקבל היום את ה 1TB F1 של סמסונג ומעוניין להעביר את כל המידע משתי המחיצות הללו - אל ה F1, כנראה לתוך שתי מחיצות, אחת של 80GB, והשניה של השאר(840 בערך). יש לציין שאני אח"כ מפרמט ומממש אחריות על המערך, כיוון שיש בו סקטורים פגומים. השאלות שלי הן כאלו: 1: איך אני עושה זאת(האם דרך GHOST זה אפשרי?). 2: האם עקב כך שיש סקטורים פגומים, אך המערכת הפעלה יציבה(יחסית), יכול לגרום לבעיה בהעתקת ה IMAGE? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by galh_5,

האם זה עוד מעט יוצא? או שאני טועה ועדיין לא מתכננים כזה דבר

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  22. יש לי הארדיסק של 500 ג'יגה אני רוצה להוסיף 2 הרדיסקים של 160 במערך רייד האם אפשר שה-2 כוננים של ה160 יעבדו ברייד 0 ו ה500 לא, פשוט ככונן נוסף. והאם זה בכלל ישפר את המהירות אם המערכת הפעלה תהיה על הרייד יש לי לוח אם P5K עם בקר רייד מובנה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by eranza,

אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by chmmr,

ה BIOS מזהה אותו אך ה WIN XP לא מזהה אותו, מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  25. טוב אז נכנסה המשכורת לכיס והארד דיסק הקודם הלך אז אני צריך לקנות אחד חדש(אני עכשיו עם מאקסטור 120 GB של חבר -זמני...)יש לי אפשרות ללכת או על מאקסטור או על WD ......הלכתי לברר מחירים והגעתי להחלטה שאני קונה 160 GB החלטתי להביא את הדגם WD1600JD ....הוא הגיע אליי שהוא פגום אז החנות בנתיים מזמינה חדשים אז יש לי התלבטות כי אני יכול להחליף למקסטור וע"פ הכתבה שX-BIT LABS עשו הווסטרן לא יוצא טוב מהכתבה אז מה אתם ממליצים......אני רוצה הארד דיסק הכי מהיר שיש לחברות הנ"ל בדגם של 160 GB כמובן עם SATA שקט הוא גם אפשרות אבל לא מוכרח......תודה ! ד"א הכתבה של אקסביט לאבס: http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/21hdd-160_2.html

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים