אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שאלה קטנה, אם אני משתמש בדיסק קשיח SCSI U320 עם בקר של U160, דיסק בודד, צריכה להיות איזו הורדה בביצועים ? כי תאורתית הדיסק לא מגיע ל 160 MB/s שהבקר מגביל. מדובר ספציפית ב Seagate Cheetah 10K.7 תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן אני בחרתי את כל מה שיש בכוןנן C וזה מראה לי 10 גיגה אבל מתי שאני מסתכל באפשרויות של הכונן זה מראה לי ש13 גיגה תפוס לאיפה נעלמו 3 גיגה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מה כדי 2 דיסקים Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS שיעבדו בRAID או 1 Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS למרות שיוצא אותו גודל ארדיסק (320) 2 דיסקים עולים כ - 200 שקל יותר... מה יותר טוב... רוב המחשב לסרטים משחקים וכו' יש להוסיף שמחשב עובד 24/7 ומוריד מהאינטרנט בסביבות 100 גיגה בחודש
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי.. דיברתם פה מתישהו על מאפיינים של הצורב כמו נגיד בדגם שלו יש כל מיני אותיות בסוף.. S ו-ל K או משהו כזה.. מה הן אומרות..? האם יש דגם אחד של צורב שהוא יותר טוב מהאחר?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב Pentium 4 כרגע כי המחשב הראשי שלי התקלקל ואין לי כוח לתקן אותו.. בקיצור במחשב הנוכחי יש לי כונן של 20 ג'יגה וזה בקושי מספיק לי למשהו... יש לי כונן 250GB של SATA שיושב לו ללא מעס, אז יש לי מספר שאלות: 1. האם יש המלצה ספיציפית לכרטיס כזה? או שכל כרטיס יהיה טוב? 2. האם כאשר אני יחבר את הכונן הקשיח למתאם הזה, הוא יוכל לשמש כהארדיסק ראשי? 3. מה טווח המחירים בערך של כרטיס כזה? תודה מראש, חג שמח. [br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 16:16:15 מצאתי את זה, וזה זול להפליא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1901&CatCode=47 והכי חשוב לי זה מה ששאלתי בשאלה מס' 2 ...
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה תשובה סופית,פרסמתי הודעה בנידון אבל הדעות היו חלוקות.חלק אמרו ככה וחלק אחרת. הדיסק המדובר הוא של wd 250 gb sata 2.שקניתי כחלק ממחשב חדש ב ksp. צריך לשים לידו מאוורר או משהו כזה? המרחק בינו לבין המאוורר הראשי דיי גדול והאוויר לא מגיע בצורה אופטיטמלית אליו. המארז אם זה משנה הוא של צ'יפטק מידי טאוור מאש תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זיהום במפעל ייצור שבבי הבזק שהוביל לאובדן כמות אדירה של מוצרים פוטנציאליים עתיד לתת אותותיו כבר בתקופה הקרובה - עם מחסור אצל יצרנית בולטת אחת, חגיגה אצל המתחרות ומחירים תופחים עבור הצרכנים שבקצהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי עושה בעיות ברגע שהוא מחובר, כשאני מנתק אותו ועובד בלעדיו המחב עובד בצורה תקינה. הבעיות שהדיסק הקשיח יוצר שהוא מחובר הן איטיות בפעולות פשוטות של המחשב, כמו הדבר הכי בסיס פתיחת תיקייה וזה מגיע גם להרבה מצבים של מסכים כחולים עם צורך להפעלה מחדש של המחשב. מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח? מישהו נתקל בבעיה דומה? ויודע מה יכול לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-אשמח לקבל הסבר לנושא. -אני צריך לרכוש אחד בנפח של 16 גיגה ופשוט הבנתי שיש {או שלא}כמה סוגים. -הכרטיס אמור לשמש את הפלאפון שלי HTC-HD2 . -איזה חברה עדיף לבחור מבחינת אמינות ואיכות ? תודה לעונים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. חשוב לציין כי מטרת המחשב היא בעיקר משחקים. אני מעוניין לקנות 2 הארדיסקים של 250GB כל אחד ולהריץ אותם ב raid 0 בנוסף אני מעוניין לקנות איזה הארדיסק שיוכל להחזיק מערכת הפעלה כגון VISTA ו XP אני מעוניין שההרדיסקים יהיו שקטים וכמובן שינתו ביצועים טובים. התקציב הוא עד 1000 בשביל שני ההארדיקסים של ה raid 0 ו 250 שקל להארדיסק שיכיל את מערכת ההפעלה. כמה שאלות: 1)האם זה נכון באמת להריץ את מערכת ההפעלה על הארדיסק שאינו במערך ה raid 0? 2)בנוגע להתקנת הraid 0. לפי הבנתי כל מה שצריך לעשות הוא לעשות לאפשרות "enable" בביוס. לאחר מיכן שנמחשב עולה ללחוץ על CTRL s או f10 או מה שלא יהיה ושם לבחור את ההארדיסקים שרוצים לעשות להם raid 0. א…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כאילו אם אני חבר SATA למחשב שלי ה SATA2 יעבוד במהירות של ה SATA?(בלי רייד)
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איזה הארד דיסק יותר טוב? ATA 100 ATA 133 ומה הבדל המחירים? ועוד שאלה P4P800 Deluxe תומך ב100 או 133? תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם אפשר לחלק את הכונן החיצוני ולהשתמש בחלקו כמקום איחסון ובחלקו לגיבוי עם התוכנות המצורפות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לציין שהמפרט בו בוא יושם ישמש למשחקים כבדים רק שתדעו אם יש לזה השפעה על ההחלטה........
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי יש לי הרד דיסק טרה וחצי שמלא חומר וסרטים , שאני מחבר אותו עכשיו המחשב לא מזהה אותו .......!!! זה לא משמיע רעש וגם לא נפל , אבל אני חושב שאני הוצאתי את הכבלים שלו בזמן שהמחשב היה עובד ....?!! מה עושים עכשיו , איך מסדרים ? איך מוודאים שזה מת ..? לפחות לדקה שאני יעשה סרין שוט לחומר שנמצא !!??
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה ממש דחוף עד מחר בבוקר. הזמנתי כבר מחשב אבל התברר שניגמא לחנות במלאי את הHD המקורי שרציתי לקנות שהוא WD 3200aaks של 320GB וכחלופה אני יכול לקחת אחד משני אלה: 1. בדיוק אותו WD רק של 250GB 2. Samsung 16mb HD403LJ שניהם עולים 70 ש"ח פחות. מה אתם ממליצים לעשות להישאר על הWD רק ב70GB פחות ? או לקחת את הSamsung שהוא באותו נפח רק 70 ש"ח פחות ? כעיקרון קראתי על הSamsung תגובות והן ממש בסדר, מהיר ושקט אבל מה אתם אומרים ??? תודה רבה רבה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים של SATA... הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.. אז מה זה בעצם SATA?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רציתי להוסיף למחשב שלי דיסק נוסף, אשר ישמש כדיסק הראשי, בנפח של 1TB. לפי מה שראיתי בזאפ, הGB Deskstar 7k1000 750GB וה- Samsung GB HD103UJ מופיעים במחיר הנמוך מ 500 ש"ח. לפי מה שקראתי פה עדיף כרגע לא להסתבך עם ה-Seagate Barracuda ושאר הדיסקים כבר יקרים הרבה יותר. 1. האם אני מבצע את הבחירה הנכונה מבין שניהם או שעדיף דיסק אחר? 2. איזה משניהם עדיף? חשובה לי בעיקר המהירות, מכוון שהדיסק ישמש כדיסק הראשי שיריץ את מערכת ההפעלה. רעש וחום פחות חשובים (המארז שלי הוא Anteck P182 בעל יכולות קרור והשתקה גבוהות)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אם למישהו יש תמונה של כבל SATA תפרסמו פה בבקשה ... ותענו לי גם על השאלה שבכותרת של האשכול ..... תודה מראש . !!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בעקבות חוסר המבחר של מארזיים לקשיחים בארץ, חשבתי ללכת על הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12636 איך הוא? חברה טובה? יציב\עמיד?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מקבל תוצאה נמוכה עם כונן Samsung SSD 840 256GB. להלן המפרט של המחשב: מעבד: Intel Haswell Core I5 4570 לוח אם: GA-H87-D3H זיכרון: Crucial 16GB TRIM פועל ולמרות זאת אני מקבל תוצאה נמוכה. מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים של הכונן?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צרבתי היום סרט DVD ובסוף התחרתתי וביטלתי. עכשיו המדיה עם חלק מהסרט. ואני לא רוצה סתם לזרוק תמדיה.. יש אפשרות למחוק את כל מה שיש במדיה?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ניסיתי כבר את 2 הגרסאות - גם SATA וגם ATA ... בשתיהן אותה בעיה - הכל עובד מעולה - אבל אף תוכנה לא מזהה לי את התכונה של הLIGHTSCRIBE לא הNERO ולא הLABEL SIMPLE בדקתי את הBLT עם DVDINFO והוא מזהה LIGHTSCRIBE אבל זה לא עוזר .. אניי לא מצליח לצרוב את זה (את הכתוביות,מידע כן) מישהו מכיר? :s05:
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-