אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב ב- ksp חיפה לפני כמה חודשים עם הארד דיסק 80 ג'יגה sata של westen digital וחסרים לי 5 וחצי ג'יגה אני יודע שזה אף פעם לא 80 בידיוק אבל למה כל כך הרבה? :s05: תודה למי שעונה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח A7N DELUX כרגע יש לו דיסק 80 IDE ואני מתכנן לבנות מערך רייד 1 או 0 עם שני כונני SATA לא זהים אחד היטא'צי ואחד מקסטור שניהם זהים בנפח אבל אחד SATA 1 ואחד SATA 2 האם יהיה שיפור בעבודה של המחשב?? עלייה של מערכת ההפעלה ?? רציתי להרכיב מערך דומה ב IDE אבל הלוח תומך רק ב SATA. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה מאייבורי הרדיסק חיצוני בגודל טרה אחד של סיגייט לאחר כמה ימים הוא לטענתו הוא ניקה וירוסים דרך תוכנת nod32 מאז ההרדיסק לא מוצג במחשב שלי. קצת פרטים : שמכניסים אותו ל USB הוא עובד משמיע רעש שומעים את ההתקן מתחבר למחשב אבל לא רואים אותו בניהול דיסקים רואים שהמחיצה מפורמטת למרות שיש עליה 500 גיגה חשובים מאוד של עבודה ניסיתי להפעיל אותו דרך SATA ישירות למחשב וזה לא עזר , במנהל התקנים הוא מזוהה תקין ההרדיסק לא מעניין פה בכלל רק המידע שיש בתוכו חשוב לי לדעת אם יש משהו לעשות לפני שלוקחים אותו לשיחזור מידע. תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לדוגמה, הדיסק הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=Toshiba
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שקניתי דיסק קשיח - לפני כשנה וחצי דיסק בנפח 500GB של samsung מסוג F3 עלה לי 190 ש"ח. עכשיו אני רואה שהמחירים נעים באיזור של 270 ש"ח. יכול להיות שפיספסתי משהו? כמו כן, למה אי אפשר למצוא דיסקים של samsung? תודה למעדכנים
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי לפורום המתאים יש לי דיסק 320 GB ודיסק 500 GB אני רוצה שיעבדו ב- RAID 0 על שטח של 100 GB שהם 50 GB בדיסק איך אני מכוון נפח של שטח בכל דיסק הדיסקים מאותו יצרן ואותו נתונים של כתיבה וקריאה זאת הסדרה של הדיסקים http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=299
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ כאן ולדעת אם כדאי לי לקנות את הכונן של MAXTOR MAXTOR 250GB SATA/SATA150 8MB 7200RPM NEW ב 700 ש"ח מארה"ב ? ? ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה הארד דיסק יותר טוב? ATA 100 ATA 133 ומה הבדל המחירים? ועוד שאלה P4P800 Deluxe תומך ב100 או 133? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עומד ליקנות צורב כזה - במסגרת רכישת מחשב חדש רציתי ליקנות את הפיוניר הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550 ואז ראיתי שאתם משלבים בהצעות שרצות כאן - את הצורב של LG שהוא עם ממשק SATA מה היתרון האמיתי של זה ? האם המהירות קריטית? ( שהרי מהירות הצריבה היא מכאנית ...לא? ) חוץ מיזה עוד שאלה: מה משמעות התכונה (+ DVD-RAM) שיש בצורבים? ומיקרת אותם ב50 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי יש לי צורב חדש יחסית, של סוני 52x24x52. אני עובד עם תוכנת nero.צרבתי דיסק של 900 מגה אבל לא יצא טוב. אני יודע שיש צורבים שלא מסוגלים. איך צורבים כך שיעבוד? האם צריך לקנפג משהו? תודה A
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הזמנתי את הצורב Samsung SH-S203B והחליפו לי אותו אל הצורב Samsung SH-S223F באותו המחיר. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הצורב הזה ויכול לעמוד על טיבו? , לא מצאתי ביקורת מקצועית על הצורב הזה אז אני מהסס לקחת אותו במקום ה- Samsung SH-S203B שהוכרח כצורב מעולה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי MAXTOR 40G 7200RPM IDE מזה 4 שנים. האם יש איזו תוכנה שיכולה לתת לי אינדיקציה אם הדיסק נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים? תודה
-
-
בטח אלף אנשים כבר חשבו על הדילמה שנוצרת משימוש המחשב לצרכי עבודה ובין שימוש במחשב לצרכי פנאי. הקטע הוא שאתה לא רוצה "ללכלך" את מחשב העבודה בתוכנות ושטויות שמגיעות עם KAZZA, EMULE וכדומה. עד עכשיו עבדתי עם שני כוננים קשיחים במגירות נפרדות. כאשר רציתי את מחשב העבודה הייתי מכניס את המגירה עם HD של העבודה ולהפך. מגירות לכונן קשיח הם לא הדבר הכי בטוח לכונן (הלך לי הHD של העבודה בגלל זה) ולכן הכנסתי את הכוננים למחשב. אני רוצה לברור ביניהם בלי להיכנס/ לנטרל את אחד מהם מה-BIOS (מאחר ויש עוד אנשים שמשתמשים במחשב ואני לא רוצה שהם ידפקו משהו ב-BIOS). הציעו לי לנתק את חיבור החשמל/ כח של הכונן אותו אני רוצה לנטרל ואז חשבתי שאם כבר לנטרל ככה ישירות אז אולי אפשר לעשות מתג המאפשר לי לבר…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
דיסק של Western Digital גודל: 1TB דגם: WD10EADS דיסק בן 3 חודשים בלבד !! מתקבלת הודעת השגיאה הבאה בתוכנת Utorrent במסך של הטורנטים מופיע:(Data error (Cyclic redundancy check ותחת לשונית ה-LOGGER מופיעה ההודעה: IO ERROR: 23 Line: 370 Align: -99 Pos: -99 Count: 131072 Actual: 0 להבנתי ואני לא טכנאי או מומחה למחשבים הדיסק אינו תקין באם מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לספר מנסיונו מה היה לאותו דיסק קשיח ואם היה מה לעשות כנגד התופעה או רק ללכת לחנות ולמסור אותו כתקול בתודה מראש על כל עזרה מחברי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי 2 חברות שמציעות כבל מאריך של USB 3, שניהם אותם מחיר, אבל מתלבט מה יותר טוב? Gold Touch https://ksp.co.il/?uin=63221&ver=2 VS Etion https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14833 תודה רבה, אשמח לשמוע חוו"ד בעניין.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואיתו גם צורב. על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכל משתתפי פורום . מחוסר שטח איחסון הייתי רוצה להוסיף למחשב שלי קצת שטח מכיוון ואני עוסק במוזיקה וכמו כן בצילום שני הדברים זוללים מקום כרגע מותקנים אצלי שני הכוננים הבאים WD2500KS-00MJB0 WD5000AAKS-00A7B0 שניהם ב SATA ישנו עוד כונן DVD/RW שמחובר גם כן ב SATA בנוסף יש כונן נייד WD2500KS-00MJB0 שמסתובב עלי. הלוח אם הוא GA 965P -DS3 אני חשבתי לוותר על ה 250 שמותקן במחשב ולרכוש את ה T1 אשמח לכל יעוץ והכוונה בשדרוג והמלצות לבחירת כונן . תודה .
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
זה המחיר הכי זול שראיתי להארדיסק הזה. לפי מה שהבנתי הוא מורכב משתי פלטות של 320 ג'יגה כל אחת. מישהו כאן ראה את זה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צרוב די וי די.... כמה אמור לעלות לי? איזה לקנות? מה היכולות שלו....זאת אומרת אפשר לצרוב עליו רק סוג מסויים של קבצים.... האם אני יכול לצרוב עליו סרטים מסוג AVI/MPEG....... האם אפשר לצרוב קבצים מסוג NRG....... וכו' וכו'.... תודה מראש... אלון
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן עושה לי גיבוי וזה תופס לי מלא מלא מקום ואני לא רוצה ולא רציתי לעשות גיבוי, עכשיו כל פעם שאני מוחק את הגיבוי הזה זה חוזר על עצמו ועושה לי שוב ושוב.. וזה מטריף אותי ! איך אני אמור לבטל את זה ושהמחשב לא יעשה לי יותר גיבוי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
כבר יומיים שה HD שלי משחק משחקים מסוכנים, אני שומע באמצע העבודה את כיבוי ה HD שלי (יש לי שניים ואני מדבר בוודאות על HD 40 GB של WESTERN שהוא גם C אצלי) אני שומע אותו פשוט באמצע העבודה מתכבה, עכשיו, יש לי פנל קידמי למארז שמחובר יחד עם ה HD והוא גם מתכבה, אז אני חושב שהבעיה היא לא ב HD אלה באחד החיבורים במולקס או בספק, האם אני צודק? או שזה ה HD?
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-