עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מדובר במחשב ישן: celron850 256RAM עם הרדיסק של 20GB, עד לפני כחצי שנה הוא הריץ win2000pro במהירות סבירה. כיום כל פעולה שמצריכה קריאה מההרדיסק לוקחת זמן רב, ואם אני מפעיל תוכנה בזמן שאני מנגן שיר ב winamp אז השיר מגמגם / נפסק לזמן מה. גם כאשר אני עושה פעולה קטנה כמו התקנת תוכנה קטנה של MBים בודדים, השירים מגמגמים, וגם תנועת סמן העכבר לא חלקה. ביצעתי איחוי לשני המחיצות: 3GB לחלונות ואופיס, ומחיצה נוספת לכל השאר (השתמשתי ב perfectdisk) בכל מחיצה יש יותר מג'יגה פנוי. במחשב יש כרטיס קול onboard ac97, נסיתי לשחק עם hardware acceleration אבל זה לא עזר. כרגע המחיצות מאוחות, האם סופו של ההרדיסק שלי קרב? האם יש תוכנה שתוכל לעזור, או לפחות לאבחן את הבעיה יותר במדיוק?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dldnt,

נתקלתי לאחרונה בכתבה פרסומית על צורב lg-5169d, נאמר שם שהוא צורב ישירות מהטלויזיה. האם נכון הדבר? היכן אוכל למצוא מידע מהימן על צורבים ישירות מהטלויזיה, והאם רכישה של הצורב הנ"ל כדאית?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. אז ככה ההרדיסק שלי והצורב מחוברים באמצעות אותו כבל IDE וממה ששמעתי זה גורם להפחתת הביצועים של ההרדיסק האם זה נכון ובמידה וכן עד כמה זה משמעותי ??? תודה מראש למגיבים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. עדיפות גבוהה לממשק firewire והכי חשוב, שיהיה נייד מאוד, לא גדול פיזית. עד 1000 ש"ח עדיפות למוצרים שיש אצל זיגזג ולמיר.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by bissli82,

שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע על פעולתו של כונן קשיח, האם הכתיבה על הפלטה מתבצעת כפי שצריבת דיסק מתבצעת כלומר מהעיגולים הפנימים כלפי חוץ? איפה על הדיסק הקשיח מאוכסן הMBR? האם זו הטבעת החיצונית בפלטה או הפנימית? תודה מראש, לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by yanhak,

הצריבה הבאה נעשתה על גבי הצד של ה- DATA על גבי מדיות רגילות (LG DVD-R 4.7GB) ולא מדיות LF. הצריבה נעשתה באיכות הטובה ביותר. צריבת תמונה על מדיה ריקה לחלוטין לוקחת כ- 40 דקות. צריבת המלל נעשתה בחלק הריק של ה- DATA על גבי מדיה אשר נצרב עליה מידע מבעוד מועד. צריבה זו באיכות הטובה ביותר לקחה כ- 20 דקות. כאשר צורבים תמונות על שטח ה- DATA עדיף להשתמש בדיסקים עם רקע כהה ובנגטיב של התמונה (יש אופציה כזו) או בתמונות שחור לבן. בצריבת מלל עדיף לשים רקע כהה ולצרוב מלל בצבע לבן. בגדול היה קשה להמחיש בעזרת התמונות את התוצאות האמיתיות בגלל הפלש של המצלמה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי 4570 ואני רוצה להוריד פלאש ל4571 בשל התמיכה בלייבלפלאש... זה שימושי בשבילי לייבלפלאש...וגם קניתי כבר דיסקים כאלו... הקיצור אפשר יתרונות של הפלאש הזה חסרונות... איך אני עושה את זה? אין בעיות כלשהן? ואיך אני יכול לצרוב בלייבל פלאש...אם אני מכניס דיסק רגיל ומנסה לעשות עליו לייבלפלאש.??

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by sahargt,

נראה לי שהגיע הזמן לקנות קשיח חדש בגלל שנראה לי הקשיח הישן עובד לאט למשל FIFA06 המשחק קופץ מקרטע אני צריך המלצה הקשיח נפח 150-200 שהיה מהיר ושקט

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by stas12,

שלום. אחרי קריאה קצרה בפורום התסבכתי עם כל המושגים של המדיות. מה שאני השתמשתי עד עכשיו לצריבה זה מדיות DVD-R של אופיס דיפו. ב NEROINFO הוא הראה לי TYG02 תחת קוד יצרן. (ממש קשה לי להאמין שזה של TY, וגם אין שום מספר סידורי על גבי הדיסק, אין כלום). אחרי שהסטוק של המדיות שלי נגמר אני מחפש לקנות עוד 50 מדיות DVD-R לסרטים בעיקר. אני צריך שתמליצו לי על מדיות ואיפה ניתן לקנותם, כמו-כן איך אני יכול להבדיל בין המדיות השונות (מה טוב ומה לא) כאשר הם באריזה סגורה... תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by liav12,

אני צורב המון מוזיקה ובמיוחד עם האקולייזר של התוכנה נרו. המליצו לי על הדיסקים האלו בתור דיסקים טובים לצריבה כזאת של מוזיקה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=353&cat=368 יש יותר טובים או שלהזמין וזהו?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by itaysp,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו... הדרישות שלי: קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2. המחיר: עד 300 שקלים חדשים. ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Systema,

אני מעביר הרבה סרטים מהמצלמת וידאו שלי ואיכות גבוהה חשובה לי... ככה שיוצא 4 ג'יגה לסרט של שעה וחצי. אז אני רוצה לקנות דיסק קשיח בנפח גבוהה... בסביבות ה-200 ככה... כי יש לי רק 80 ג'יגה. איזה דיסקים איכותיים (שלא ישעשו בעיות) אפשר לקנות מומלץ זול... והאם יש משהו שאני צריך לדעת עוד? תודה לעוזרים! עריכה- יש מצב שהדיסק הזה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=hitachi250gb&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=0 טוב?? 250GB ב500 שקל??

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by Nemesis,

כשקניתי את הצורב החדש להחליף את ה 3500 המזדקן, לא שמתי לב להמלצה להמנע מה-4571. בכלאופן, אם כבר אז כבר, הנה לכם כמה סריקות: גרסת קושחה 1-01 1. DVD נצרב ב-x16, נסרק ב-x8 2. DVD נצרב ב-x16 נסרק ב-x16 3. CD נצרב ב-x40, נסרק ב-x24 4. CD נצרב ב-x40 נסרק במהירות x40. בסריקה של ה-CD במהירות 48 ישנן שגיאות C2. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by eliranl,

יש הארד דיסק WD SATA ולוח אם של MSI בביוס הוא לא מזהה את הארד דיסק ,כמובן שהמחשב לא עולה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב הניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? ??? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by ROEY--1,

שלום רציתי לשאול אם ברשותי שני משחקים שכל אחד מהם 2 גיגה לדוגמא... האם ניתן לאחסן אותם על גבי דיסק די וי די 4.7 גיגה...עכשיו לא ע"י הכנסת הקבצים פשוט לשם כי כך אני יודע..(DATA) אלה בצורה כזאת כאילו זה פועל מדיסק אחד ..כאשר מכניסים את הדיסק למחשב ישר עולה ה תפריט הראשי...עכשיו זה לא הכרחי שיעלה אוטומטי אפילו שאני ילחץ כל ה EXE ואותו תפריט של משחק מסוים יעלה...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by lipa,

מה עדיף לקנות ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by xtaz,

יש לי שלושה הרד דיסקים של וסטרן דיגיטל שניים 20 גיגה ואחד 10 גיגה ואני תוהה בכמה אני יכול למכור אותם כי לא רוצה למכור אותם מעל המחיר שלהם

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם האם יש מדריך לשימוש בתוכנה הנ"ל - אני צריך ליצור קובץ אימאג' יש שני דיסקים: המקורי עם מערכת הפעלה WIN 2000 ואני צריך לעשות ממנו אימאג' כדי שאוכל להעביר אותו לכמה דיסקים אחרים שיושבים במחשבים עם אותה קונפיגורציית חומרה וגם כגיבוי שאם נדפק הווינדוס אז יש גיבוי ואין צורך להתקין הכל מחדש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by carbo20,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של MAXTOR מותקן ועובד. קניתי דיסק נוסף SATA של WD . אני מחבר את כבל החשמל וכבל הנתונים ללוח האם.הביוס מזהה את שני הדיסקים הקשיחים. אך אחרי שה WINDOWS עולה הוא לא מזהה את הכונן החדש תחת MY COMPUTER . אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה את שני הדיסקים בלי הודעות שגיאה. איך אני מגדיר אותו על מנת להשתמש בו ? תודה ניר

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by at,

אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by R9547655G,

אני לא מצלייח לגרום ל COMOS לזהות כונני PATA (צורב( ה GIGARAID מזהה אבל ה COMOS לא... אני לא רואה את הצורב שמחובר דרך : CHIP IT8212 ב WIN וגם לא ב COMOS אבל כאשר המחשב עושה BOOT הוא מזהה את הכונן ב UDMA2 או משו כזה... איין לי מושג איך להשתמש בשני חריצי ה IDE שיש לי.... תודה לעוזרים מפרט <------------------

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by udist,

במחשב מחוברים שני HDים, אחד SATA, והשני IDE רגיל בן כמה שנים... האם מומלץ להשאיר או לנתק את הHD הישן (IDE)? יש לזה השפעה על הביצועים? אני אוכל להסתדר בלעדיו אבל מה אתם אומרים? המפרט המלא בצד... תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by at,

אם אני מבין נכון כל מה שכבל עושה בעצם יוצר בקר IDE שמחובר דרך ה USB? אם זה נכון אז בעצם המחשה יראה את הארד-דיסק או הצורב CD או DVD כמחוברים לחיבור IDE לכל דבר? כלומר לא תהיה בעיית זיהוי של הכוננים ושימוש בתכונות השונות שלהם? (למשל נרו אמור לראות את צורב בצורה תקינה לאפשר את כל אפשרות ומאפייני הצריבה של הצורב המקורי, ללא בעיות ומגבלות?) תודה מראש לכל עונים ומסבירים, טל

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים