אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האופציות שנלקחו בחשבון הן (אין חשיבות לסדר): 1. Patriot Xporter XT Boost 32GB. Average write speed 15MB/s2. Sandisk Extreme Cruzer Contour 32GB. Average write speed 18MB/s 3. Kanguru eSATA/USB2.0 32GB. Average write speed eSata 30MB/s USB2.0 28MB/s 4. OCZ Throttle eSATA/Mini USB2.0 32GB. Average write speed eSata 33MB/s USB2.0 30MB/s 5. Silicon Power eSATA/Mini USB2.0 32GB.Average write speed eSata 40MB/s USB2.0 25MB/s אני מתכוון להזמין מחו"ל (ebay או חנות ששולחת ארצה). את ה- Kanguru אפשר לקנות רק מאתר הבית שלהם (היחידים ששולחים ארצה), ומחיר המשלוח עושה את הקניה ללא כדאית. ה- OCZ Throttle גם קשה להשיג במחיר כדאי (בעיקר בגלל עלות המשלוח). יש עוד המלצות לח…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן אחסון מדגם WD2000JS, והוא איטי ביותר. הוא מעביר קבצים במהירות של 700KB וכאשר מעביר קבצים גדולים הוא פשוט מתנתק (כאילו לא רואים אותו יותר במחשב שלי) יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? עקרונית החלפתי כבר כבר SATA וזו לא הבעיה. מה שכן - הבעיה מתרחשת רק כאשר מעתיקים קבצים אל הכונן - ולא כאשר מעבירים מהכונן לכונן אחר.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו. האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם? מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי צורב DVD של Plextor (דגם 708A) ועכשיו אני מחפש מקומות לקניית מדיות DVD (+ או -) שיהיו באיכות טובה ובמחיר סביר. העדיפות למדיות מיצרנים מוכרים כמו Maxell, Verbatim, TDK, RICOH וכו'. אני פונה לצורבי ה DVD המנוסים שבפורום - מאיפה אתם קונים מדיות ? מצאתי חנויות אינטרנט בחו"ל שמוכרות מדיות DVD מצויינות במחירים מאוד אטרקטיביים, אבל הן לא שולחות לארץ. מישהו מכיר חנויות בחו"ל שישלחו לכאן ? כל אינפורציה שיש לכם בנושא תעזור...
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק חדש לא מזמן, אחרי הרבה זמן הבנתי שהוא הסיבה לשריקה במחשב מאיזה סיבה זה קורה ומה יש לעשות לפני שאני זורק אותו בחנות כי לא בא לי לפרמט שוב ולהתקין
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מצאתי את הדגם הזה במחיר של 1176 משלוח כולל מיסים דגם כזה חדש עולה למעלה מ-2000 ש"ח עיסקה כדאית או בזבוז כסף ? (השימוש: תחליף לכונן ססד שעומד להתמלא מאותה חברה ומאותה סדרה ואני מאד מרוצה מהסדרה הזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם המהירות של USB 2 לא אמורה להיות כמה מאות מגה? אני מעתיק מכונן חדש של טרה, לכונן חדש של 250GB בלפטום של HP מסדרת פביליון DV6690, וזה זוחל על 20 מגה לשנייה בלבד... מה שעוד יותר מוזר, זה שהחליפו לי את הכונן בלפטופ לכונן חדש (אמור להיות בדיוק אותו דגם), ואפילו בכונן הישן שהוחלף, המהירות המקס' הייתה 30 מגה לשניה (ואני מנסה להעתיק ספריה ספריה ללא מבני קבצים מסובכים, ככה שזה לא אמור להשפיע)... אז למה זה כזה איטי באופן כללי? ואיך ייתכן שבכונן החדש המהירות העתקה אפילו יותר נמוכה? אגב חשבתי שזה איטי בגלל הויסטה, אז אני מבצע את ההעתקות דרך UBUNTU וזה עדיין ככה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, אני מתעניין ברכישת כונן 3tb ורציתי לדעת מה דעת אנשים על סיגייט ST3000DM001 מבחינת נתונים ומבחינת רעש? הכונן הוא כונן שקט? הוא יחסית מהיר? הכונן הנ"ל אמור להחליף לי כונן בן 7 של 1טרה... בנוסף: מישו יודע להגיד כמה פלטות הכונן והאם יש גירסא עדיפה גם של חברה אחרת באותו טווח מחיר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב. אז התקנתי רייד 1 בעזרת הפורום. אז קודם כל תודה רבה על העזרה. קינפגתי את הלוח אם. התקנתי באמצעות NLITE אחרי שהטמעתי את הדרייברים של RAID ICH10R ו AHCI הרלוונטים (אני מקווה...!) אם אני מבין נכון לא צריך ללחוץ F6 בהתקנה של וינדוס במקרה כזה, נכון? יופי. חילקתי את הכוננים הקשיחים לשני חלקים. 1. אחרי שהתקנתי, איך אני יודע שבאמת מתבצע רייד1? 2. איך אני מפרמט את מה שנשאר מהכוננים? בברכה, SPC
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, דיסק קשיח בנטבוק (שהגיע עם Win_7_Basic) היה מחולק שלא לטעמי.. בעזרת כונן אופטי חיצוני (USB) עשיתי Ghost_Image ל- C, פירמטתי, חילקתי מחדש ופתחתי את ה- Image ל- C החדש. האיתחול מהדיסק הקשיח נקבע למקום הראשון ב- BIOS. --> המערכת לא עולה (בין אם הכונן האופטי החיצוני מחובר או לא). --> המערכת כן עולה אם אני בוחר (ידנית) לאתחל מהכונן האופטי ואז משם (תפריטי דיסק ספציפי שמוכנס לכונן החיצוני) אני בוחר "לוותר" ולאתחל מהדיסק הקשיח. --> כשהמערכת עולה, ב- Manage, ה- C מופיע כ- System, Boot, Page File, Active, Crash Dump, Primary Partition עזרתכם בבקשה! תודה מראש. הפיתרון: 1. יצירת דיסק REPAIR דרך ה- WINDOWS עצמה. 2. איתחול מדיסק זה. 3. לבחור CMD ולרשום…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות חברי פורום אמצעי איחסון, לאחרונה התפגר כונן הDVD שלי ולכן קניתי חדש של LG (הדגם הוא GDR- 8164B, אם זה מעניין מישהו). עם הכונן קיבלתי Audio cable וכמו כן היה מחובר לי audio cable לכונן dvd הקודם אבל לא לא לשום דבר אחר(הא?) עכשיו, ניסיתי לחבר את הכבל אודיו לdvd החדש והוא לא בדיוק מצליח להיכנס, כך גם הכבל הישן. החלטתי לזנוח את הכבל והדלקתי את המחשב לבדוק אם התקנתי את הכונן בהצלחה. הכונן עובד נפלא והוא אף "מנגן" אודיו. שאלתי היא - מה לעזאזל היא מטרתו של הכבל audio? למה אני צריך אותו?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אחד מהשניים מה אתם אומרים איזה אחד מהם ... הם באותו מחיר כמעט ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2433&products_id=13196 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2437&products_id=15534 בראשון יש יותר נפח אבל מה שמצא ען בעיניי בשני זה שאין צורך בכבל חשמל וזה יותר נוח
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
במערכת קבצים FAT32 לא ניתן להעביר קובץ יחיד ששוקל 4GB ומעלה, האם במערכת קבצים FAT ניתן לעשות את זה? אני רוצה את זה בשביל הפלסטיישן 3...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חושב לקנות הרדיסק sata 160/120 g הכי חשוב שיהיה שקט על איזזה חברה ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עם המחשב החדש שאני הולך לקנות, אני רוצה לעשות מערך RAID 1 לשמירה מירבית על הכונן. חשבתי לקחת שני 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS, איך ההארדיסק הזה? מה האינטל פאוואר מציין בדיוק? הולך להיות עומס על הכונן, עד 1% מקום פנוי רוב הזמן, + העתקות מחיקות והעברות כל הזמן בתדירות די גבוהה. 24/7 לעשות RAID 1 הבנתי שזה לא קשה, כמה הגדרות בביוס וחיבורם בסאטה ונגמר. (אני מניח שאפשר להגיד לחנות מחשבים שמרכיבה שתעשה לי כבר שם, גם אין ווינדוס או מוחקים אותו אח''כ) ז''א עכשיו ששתיהם יעבדו, וזה שאני אראה במחשב שלי(היחידי) ויתעסק איתו, הוא יעתיק אוטמטית את המידע להארדיסק שלא רואים? הזהה אליו. * כמו כן, הולך להיות עוד 500GB גם של WD מסדרת IntelliPower למערכת הפעלה, שכנראה, יחולק לשת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני חיצוניים של 1TB כל אחד אחד של WD MY BOOK ועוד אחד של SEAGATE FREEAGENT DESK משו כמו 2-3 שנים שני הכוננים משמשים לאכסון מידע והם מלאים ושאלה אחת שלי אם כדאי לקנות כונן חדש ולהעביר את המידע אליו או שלא אמורה להיות בעיה עם זה שהם בני כמה שנים כבר ואני צריך גם עזרה בבחירה של הארדיסק חיצוני חדש כי הם כבר מלאים חשבתי לכיוון של 2TB והייתי רוצה המלצות בנושא תקציב סביבות 500 600
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדלעיל {לא הבנתי מה לשנות איך לכתוב יותר ברור?}
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה my book הבעיה שלי שאני לא יכול להעביר אליו קובץ שגדול מ 4 ג'יגה הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי יש מה לעשות בנידון ? ולא אי אפשר לקבץ אותו עם winrar אוו משהו כזה אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
במסגרת שידרוג ה-Notebook (Lg X120 - N270(, החלפתי את ה-RAM ל-2GB, ואתמול קניתי והתקנתי את FM-25S2S-60GBP2, של G.Skill. מרגישים שיפור בביצועים אבל לדעתי הוא נמוך מדי, ה-TRIM מופעל, ה-Offset של המחיצה מוגדר ל-1024kb. רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה יש משהו שממש מרגיז אותי, שאני מעביר קבצים גדולים (8GB ומעלה) לוקח להעביר לDOK הרבה מאוד זמן, במשך הזמן הזה לעיתים הדפדפנים (גם FF וגם IE) נתקעים בשלבים שונים והיכולת להשתמש במחשב מאוד מוגבלת. גם לאחר שהסתיימה העברה הקבצים לא מתנגנים על ה DOK, כאילו שמנסים לעשות buffer ויש כאלו שבכלל לא נפתחים. חייב לציין שה DOK הוא ג'נרי 128GB אבל זה קורא לי עם עוד סוגים למשל של sandisk. ה DOK היה מחובר לחיבורי USB שונים אבל גם מאחורי המחשב יש ללח האם עם אותה התוצאה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מזמן חוסך כסף לNAS, סתם חיפשתי לי דרך זאפ, ועליתי על הדגם הזה, על נייר נראה טוב, מעבד 2 ליבות, לא יודע איך ה OS אבל.. http://www.expertreviews.co.uk/network-storage/1298089/iomega-storcenter-ix4-300d והוא זול יחסית ל4BAY, יש USB3 קידמי, 2XGB LAN..
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן קשיח D (לא שמותכן אלו המערכת הפעלה) שם:maxtor 6E040L0 יש לי אותו איזה 3 שנים בערך יש בו מלא דברים (3GB מקום פנוי מתוך 38) עכשיו מידי פעם הוא היה נתקע לי אבל לא משהו רציני עכשיו אחרי שהתקנתי תוינדוס (לא פרמתי התקנתי שוב תוינדוס כי יש לי דברים שאני צריך) בגלל וירוס ועכשיו הכונן עולה שאני נכנס לתיקיות עם קבצים שלא שוקלים הרבה זה לא נתקע (זה היקית של המועדפים יענו אתרים) אבל שאני לוחץ על תקיות שיש שם הרבה קבצים (דברים כבדים הכוונה) זה נתקע להרבה זמן ושזה מפסיק זה שואל אותי אם לעשות לדיסק אתחול.... כשיו לפי מה שאני יודע אם אני יאתחל אותו זה ימחוק לי את כל הקבצים יש איזה דרך לאתחל בלי למחוק או שיש איזה בעיה שאפר לפתור בלי למחוק את כל הקבצים? הא ואני עכשיו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 250 גיגה,של חברת Seagate . הורדתי מאתר היצרן תוכנה לבדיקה,אבל אני לא מצליח לתפעל אותה. אשמח לקבל עוד תוכנות לבדיקה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם בדיסק הקשיח שלי יש סקטורים פגומים? בגלל שהיתה לי בעייה בקבצי המערכת של חלונות הרצתי chkdsk /p ו- chkdsk /r וזה מצא שגיאות ותיקן אותם. למרות שזה לא פתר את הבעייה. (הייתי צריך לשחזר ידנית את הקבצים) ב-http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php זה כותב לי: NOTE: not all warnings are reflected on fitness and performance overall values as relevancy is based upon the settings from the hard disk manufacturer who is the best entity deputed to define such relationships. NOTE : your hard disk has 5 pending sectors. Those are sectors that couldn't be properly read and that the hard disk logic is waiting for a write operation to try to remap to a spare sector (i…
-
- 32 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף. רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 5 ג'יגה לגיבוי של המערכת, 30 ג'יגה לווינדוז וכל השאר (260 ג'יגה) לכל שאר הזבל שלי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-