עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RS4,

רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by lidor_abo,

יש לילוח ורשום לי שהוא תומך sata raid מזה בעצם?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by ringostar,

באמת הכי טובים שיש, רציתי לשתף אותכם בזה. קניתי מהם והאיכות דליקטס. את המדיות קניתי באתר lira.co.il

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. נגיד שאני משחק במשחק ועובר שלב או מעתיק קבצים כבדים אמור להיות רעש מהארדיסק? רעש טיפה חזק

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by M-a-T-a-N,

אני רוצה לקנות HD רק אין לי מושג מה טובים מה שמעניין אותי אלה איזה חברה טובה מה נחשב הכי שקט מה מתחמם הכי פחות וכו' תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by חובב,

שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by avi2006,

מ KSP ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ב 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 ב 195 ש"ח יש אחד מהם שמתיימר להיות טוב יותר? (אגב, מישהו מוכן לכוון אותי לאיזה אתר בחו"ל עם סיקור לגבי בעיות הצורבים של הנק.. מעניין אותי הנושא הזה)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. האם אפשרי לעשות RAID 0 עם שני הארדיסקים זהים בנפח אבל משני יצרנים שונים? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by assafmag,

יש לי לוח אם S3-965 . חיברתי את ההארד דיסק לחיבור SATA של GIGABYTE שתומך ב - RAID ועשיתי לו שENABLE דרך הביוס. עכשיו פועלת לי ברקע תוכנת ה- RAID של ג'יגה -בייט והיא מזהה את ההארד דיסק שלי. מה עושים עכשיו? [ואם אפשר הסבר קצר על הפונקציה הזו ככלל אני אשמח]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by cold fire,

קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. יש ברשותי זיכרון CF 4GB KINGSTON. אין לי בו שימוש, אולי ניתן לחברו בתור כונן ל USB ולהשתמש בו בתור כונן שמאכלס זיכרון וירטואלי? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by חובב,

אם יש לי יש לי שני כונני IDE על אותו כבל שמחובר לתושבת אחת, האם זה אמור ליצור בעיה או ירידה בקצב העברת נתונים כאשר אני משתמש בשני הכוננים בו זמנית??

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. הבנתי שאפשר לעשות שינוי ב FIRMWARE מה 10A ל 10N? מה זה נותן והאם זה עובד טוב? שווה בכלל לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by ciauai,

אך אני עושה ScanDisk ואיחוי?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  15. מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by Systema,

כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by yonir,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק 250GB. (יגיע רק עוד שבוע אבל אני כבר עושה הכנות.. :>) איזה Partitions כדאי לעשות? דבר ראשון, בשביל שימוש ב-Windows XP, עדיף מערכת קבצים NTFS נכון? דבר שני, אני אעשה מחיצה אחת של נגיד 30GB בשביל windows ושאר התוכנות כדי שיהיה אפשר לפרמט אותה בלבד במקרה הצורך. יש סיבה לחלק את ה-220GB הנותרים ליותר ממחיצה אחת?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by noam12,

נרכש לפני חצי שנה צרב יופי עד כה האם יש מה לעשות? עידכון ה FIRMWARE יכול לעזור? צורב על אותם דיסקים כל בזמן אם FIRMWARE יכול לעזור אפשר לינק והוראות גרסת הFIRMWARE 1.01 תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. נו , הכותרת דיי אומרת הכל , אבל בכל זאת , אני צריך צורב דוד שתומך בכמה שיותר פורמטים , שלא ממש מפריע לו אם הוא צורב על מדיות איכותיות או לא , וכמובן , שלא יידפוק דיסקים על מהירויות בינוניות (CD אני צורב בכיף על 32X והצורב הנוכחי שלי לא הורס , זאת פחות או יותר המהירות שבא אני אצרוב דוד , חלקיי 4 כמובן , אז יוצא שאני אצרוב על 8X ואני צריך צורב שיכול לעמוד גם בקצת יותר )

20. יש לי מחשב נייד והוא איט מאוד אני חושד ב HD (בדקתי את הזיכרון עם MEMTEST) אבל אני לא מקבל אחרי הביקה פלט סיכום מהשום מה ...? מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by SandLegion,

העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. Started by Mr_SnaKe,

סקר זה, לפי דעתי, מסכם נושא כבר בפורום הזה, אז תצביעו ונראה מה התוצאות!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14106 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=70 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2936 מי מבין השלושה יהיה השקט ביותר..? יש הבדל בביצועים ביניהם ?

25. Started by dennis14,

אני מעוניין לקנות הארדיסק בנפח 250GB וחיבור SATA או SATA2. לפי מ'ס ביקורות (כולל זו של האתר) הבנתי שההארדיסק הזה יהיה בחירה מצוינת בגלל שהוא שקט,קריר ובעל ביצועים טובים. לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_55_255_56&products_id=177 רציתי לשאול מה דעתכם על בחירתי? והאם יש הארדיסק יותר טוב/משתלם בתקציב?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים