אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש הרדדיקס חיצוני טוב 320 גיגה משהו בסיסי וטוב תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בתקציב הזה אשמח לכמה שיותר גודל... (2GB/4GB או אפילו יותר אם יש). יכול להיות נחמד אם יהיה גם U3, או פיצ'ירים אחרים טובים. רצוי שלזיכרון גם יהיה אפשרות של READY BOOST של ויסטה... הבנתי שהפונקציה זאת ממש טובה ומוסיפה זיכרון או משהו למחשב... (אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על העניין, אני אשמח.) תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, וערב טוב! יש לי במארז חיבור cm storm scout) ESATA). יש לי הרדיסק (3.5) והייתי רוצה לחבר אותו דרך ממשק ה-ESATA וכמובן שגם ינוק את החשמל משם. ראיתי ב-EBAY את זה ואת זה. האם יש למישהו מושג אם זה יוכל להתאים לצרכים שלי? תודה מראש חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שדגש על מהירות שקט אמינות ומחיר נ.ב כצמה מקום צריכה מערכת הפעלה ווינדוס 7 כדי לעבוד כמו שצריך? על מנת לדעת מה הכונן SSD המיניאמלי האפשרי שיריץ מערכת הפעלה בצורה סבירה (רק מחשבה כרגע)
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן אקסטרימר פרו נבעיה שלו זה שיש לו מאוורר די רועש ולכבות אותו זה לא משהו שאני יעשה עם ההרד דיסק שיש עליו אז חשבתי לשדרג להרד דיסק נורמלי שקט וקריר האקסטרימר תומך בSATA כמובן ובהרד דיסק 3.5 אשר נכנס ישירות אליו (כלומר הרדדיסק פנימי) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: אחסון והרצת סרטי BR מהדיסק קשיח. חשוב לי מאוד אמינות... נכוויתי לא פעם בעבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש הארדיסק 500 גיגה של SEAGATE. יש הסתייגויות כלשהן לגביו? אני מחפש משהו שקט, שגם לא יהיה איטי מדי. הווסטרן הרעישו לי. כנל דיסק מחברה אחרת. לכן חשבתי עליו. יש פה איזה הודעה שנותנת לינק לבדיקת סיגייט נגועים, זה יצר אצלי חשש מסוים עכשיו לגביו. מישהו יכול להסביר מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות הרדיסק לידידה שלא מבינה ממש, וגם בתור מתנה עם קבלה והכל לכן ארצה שהחנות תהיה מאזור הקריות(KSP,IVORY) גם טוב מבחינתי ומבחינתה אם יהיו בעיות. אלא אם כן יש לכם מחירים טובים וזמינים גם מחנויות אחרות אין לי בעיה. , ולא להזמין באינטרנט מאיפשהו.. דרישה: 500GB, כונן נייד, עד3,5... באזור ה400 (היא לא צריכה יותר, בעיקר גיבוי תמונות ) נ.ב יש בקיאספי ST305004FDA1E1-RK של סיגייט. 500GB, ב350 שקל. ובאייבורי ST905004EXA101-RK 500GB סיגייט - גם ב350 שקל. ST305004FDD2E1-RK 500GB סיגייט - 375 ש"ח. אשמח שתאירו את עיניי לדגמים גם שיהיו טובים .. (ושווים להוסיף עליהם כסף מבחינת המחיר) - לאחרונה מחירי WD MY BOOK, עלו סתם, אני קניתי 500גיגה ב360 שקל, עכשיו הם עולים 430…
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בנפח 120/128GB, כרגע אני מתלבט בין 4 הדגמים הראשונים פה בעמוד: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל לא באמת מבין מה לבחור, עצות? (אני לא נעול על החנות הזאת, ככה שאפשר להציע ממקומות אחרים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכונן שיתאים למחשב ACER ASPIRE 5740G הגודל הדרוש הוא סביב ה250GB והתקציב סביב 100 דולר מישהו יכול להמליץ לי? אשמח גם להמלצה על חנויות שיעשו משלוח בתוך ארה"ב תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לSSD שישמש להתקנת מערכת הפעלה בלבד(ופה ושם תוכנות קטנות שתמיד "תוקעים" בC) ולכן הגודל שאני צריך הוא 60-64GB ולא יותר. ראיתי שיש את OCZ בשוק ואת CROSAIR, מה מומלץ משניהם? התקציב שלי הוא 400-450 שקלים (הקרוסאיר עולה 430 שקלים) תודה לעוזרים, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכונן SSD חיצוני לגיבוי קבצים חשבתי על הכונן הזה https://www.bug.co.il/brand/sandisk/color/black/extreme/portable/ssd/1050mb/s/2tb? עקרונית נראה לי אני אקח 1tb יש המלצות לכוננים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 240 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ביום ראשון הקרוב מחשב ביתי חדש בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כונן ה- SSD. אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב, אבל אני לא יודע איזה כדאי לי, אין לי צרכים מיוחדים. בעיקרון מספיק לי 128GB אבל אולי מבחינת ביצועים כדאי לי כונן גדול יותר. אמרו לי שכדאי ללכת על הכונן: Samsung 840 128 Pro הכונן עולה בסביבות 695 ש"ח. אבל אולי כדאי לי לקנת כונן בעל נפח גדול יותר בגלל הביצועים? ואולי הכונן: Samsung 840 120 שעולה 525 ש"ח עדיף כי הוא מספיק לי מבחינת הנפח. אני קצת מבולבל... באופן עקרוני מספיק לי 120-128GB ואני רוצה להישאר בתקציב סביר (500 ש"ח) אבל אם ישנם הבדלים משמעותיים אז אני יכול ללכת על תקציב קצת יותר גבוה, השאלה מה כדאי, מה אתם ממליצים? כמובן שגם דגמים אחרים יל…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הלפטופ שלי LENOVO G570 יש לי i5 (דור מעט ישן אבל עושה את העבודה) הזמנתי זכרונות לשדרג ל8GB במקום 4GB ועכשיו נשאר לבחור כונן SSD השימושים שלי הם: פוטושופ, צריך גם להפעיל עוד מערכת הפעלה וירטואלית (לומד QA). 1. הבנתי שיש 2 אפשרויות - כונן M2 שהאמינות שלהם מוטלת בספק (או שאני טועה?) 2. או כונן 2.5 שאוכל להתקין אותו במקום הרגיל. ואת הרגיל העביר למתאם יעודי במקום הכונן DVD (אני מוכן לוותר עליו) 3. אופציה אחרת??? מה מבין האפשרויות עדיף? אמין? הנפח הנדרש הוא מעל 200 ג'יגה תקציב באיזור ה 400-600 ש"ח אודה לעזרתכם, תומר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש כונן SSD לפעילות עסקית בלבד. ז"א הרבה קימפולים הולכים לרוץ על הכונן. אמינות היא הפרמטר החשוב ביותר. צריך להחזיק לפחות ל3 שנים. נפח אחסון 250-500GB יספיק. תודה מראש לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים יהיו למערכת הפעלה VS2010, MySql. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מארה"ב כונן חיצוני, אני מחפש המלצה לכונן בעל נפח של 500GB-1TB, עד גבול ה100$\400-500 ש"ח, שישמש בעיקר לסרטים בין המחשב לטלויזיה. צריך לציין שיש במחשב USB 3 אשמח להמלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
דרישות: 2.5" ללא חיבור לחשמל USB 3.0 500GB מחפש המלצה לדגם אמין ויציב שלא יעשה בעיות אחרי שנה תודה!
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות כונן חיצוני שישמש בעיקר לצורכי גיבוי. תקציב עד 500 ש"ח, ואם יש צורך להתגמש זה אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול איזה כונן מומלץ יותר (בחינת עמידות ופחות סיכויים להידפק) 2.5 או 3.5 בהנחה שאני לא הולך להסתובב איתו והוא יהיה על השולחן בבית. או שבכלל אין הבדל ? ואשמח המלצה לכונן חיצוני איכותי 1TB. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קראתי בדיון הסטיקי למעלה, ורציתי לשאול על המלצה לכונן חיצוני של 1TB, השימוש שאני צופה לו הוא שהתחלתי לצלם לפני תקופה לא גדולה, והכונן הקשיח מתמלא תמונות (משקל, ודברים חשובים על המחשב), וגם העובדה שהמחשב שלי בן 5 בערך (ועוד עובד מעולה, איכשהו), לא מוסיפה תחושת ביטחון. אני מחפש כונן שיהיה עמיד לאורך תקופה ארוכה, בעיקר שיישב בארון, ומדי פעם ייצא החוצה לגבות מספר סטים של צילומים אחרונים. באשר ל2.5 או 3.5, לא משנה לי, אם הבנתי נכון, 3.5 פחות נייד, יותר זול, ויותר עמיד, אז אני מעדיף אותו. הבנתי שלWD, אחריות ארוכה יותר מלשאר, זה חשוב לי. חיבורים? אני לא קראתי הרבה על הAHCI והזה שמתחבר דרך הלוח אם, אני מעדיף להמנע מסרבול, ולא אכפת לי לחכות יותר דרך הUSB. אני גם עורך לפעמים בפרמיי…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רוצה לקנות כונן חיצוני אבל מבולבל קצת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. * הכונן אינו מיועד לגיבוי * אני צריך אותו כדי להעביר וידאו וקבצים גדולים (iso/img) בין מחשב למחשב בקשר לממשק החיבור, אם הבנתי נכון, USB3 הוא המהיר וגם בעל תמיכה לאחור. אוכל לחבר אותו ללוחות-אם ישנים וזה יעבוד בלי בעיה? הגודל הרצוי זה 500-1000GB, מה שיותר משתלם. שיהיה שקט (כמה שאפשר) תקציב: 600~
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחפש המלצה לכונן חיצוני 2.5 עד 300 ש''ח (אם חריגה של 50 ש''ח) לחיבור למחשב ו-LCD לצפייה בסרטי HD ובלו-ריי. שיהיה 250GB+ עשוי מחומרים איכותיים. תודה .
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-