אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . אשמח לכל רעיון ! תודה !
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק MaxlineIII 300GB 16MB והמניאק גידל סקטורים דפוקים. אני חושב שקניתי אותו בNewegg, אבל אני פשוט כבר לא זוכר. מישהו יודע אם אפשר לממש אחריות על כזה דבר בארץ? הרי בסופו של דבר, הדגם הזה נמכר כאן, וסקטורים דפוקים זה סקטורים דפוקים כבר בארץ הקודש.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהדיסק הקשיח הקודם שלי?(WD) שבק חיים, קניתי הארד דיסק של סמסונג. בדקתי בסנדרה וגם ב-HD Tach וההארד מזוהה כ-ATA. האם זה נורמלי או שזה לא צריך להיות ככה? ואם כן איך גורמים למחשב לזהות אותו כ-SATA? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני אגש ישר לעניין: הצורב שלי לאחר עידכון קושחה ודריברים לא מוכן בשום פנים ואופן לצרוב דרך NERO 7 במהירות שעולה על X8. אני מדבר על צריבה של MP3/DATA או כל דבר אחר.. בבקשה תושיעו אותי מהצורב הסורר
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות למחוק את הדיסק ב"מחיקה מהירה" או "מחיקה מלאה" עד היום מחקתי את הדיסקים שלי במחיקה מלאה (שלוקחת הרבה יותר זמן) ורציתי לדעת אם יש בזה טעם בכלל.... איזו מחיקה עדיפה? ואיזו מחיקה טובה יותר לדיסקים ובאיזו מחיקה הדיסקים שלי יחזיקו יותר זמן? תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום.. עם המחשב הזמנתי דיסק קשיח של היטצ'י עם חיבור של SATA2. כשהוא הגיע ישר פתחתי אותו ואני עובר על הרכיבים ואני רואה שכתוב ככה..: model: HDTTXxXxXxXx SATA LES מה זה אומר? זה SATA הרגיל??!? (XxXxXx זה מספר ארוך שכתוב שם)
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הדיסק קשיח הזה שווה משהו או שאפשר קצת להתעלל בו ולהפוך אותו למשו יפה?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד ואני רוצה לעביר קבצים לא דרך הרשת האם זה אפשרי ואיך אני עושה זאת חשבתי על חיבור usb
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, ברצוני לבצע פרמוט יש לי דיסק קשיח אחד שחילקתי אותו לשתי מחיצות עכשיו איך אני מפרמט אותו, אני אצטרך את כל התהליך כי אין לי מושג איך מפרמטים המחשב הוא כמעט בן שנה ועדיין לא עבר פרמוט. ד"א מנהלים\מודרייטורים אתם מוזמנים להעביר את הת'רד הזה לאן שהוא שייך פשוט חשבתי שהוא יהיה הכי מתאים כאן.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצרוב דיסק וזה רושם לי תבעיה הזאת.1! החלפנו את הסידי וזה לא הבעיה מהסידי מה יכול ליהות הבעיה? כמבון שהדיסק גם טוב תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגבי westrern digital מה זה משנה לגבי כונן 160BG 7200 8mb אם הוא sata או SATA2 ? מעבד אינטל ליבה כפולה E6300 לוח אם gigabyte 945ps3
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב דרך לדעת אם הארדיסק שלי טוב!!!! כמו שרשמתי בנושא אחר, הארדיסק שלי עושה רעשים טיפה חזקים יש איזה תוכנה משהו שיכול להגיד לי אם משהו דפוק בארדיסק הארדיסק הוא Maxtor Diamond משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף? LG או NEC? ערכתי את ההודעה. אני אגיב כשאני אדע את שני הדגמים.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מה עדיף Western Digital או Hitachi? Hitachi Deskstar 160GB SATA II או Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של NEC דגם 3550A שאני צורב דיסק הוא רושם בסוף שהכל בסדר. אני מכניס את הדיסק בחזרה לצורב ונפתח לי המסך של וינדוס ששואל מה אני רוצה לעשות לפתוח את התקיה, או לצרוב. כאילו זה דיסק ריק.. שאני יעני מנסה לצרוב עליו רשום לי מהירות 2.4 מקסימום , שבד"כ רשום 12 מקסימום. כמובן שאי אפשר לצרוב כי אז הוא רושם שהדיסק לא ריק. הכל אופן, שאני לוקח את הדיסק למחשב אחר , לדוגמא למחשב של אחותי שיש שם צורב פיוניר ישן X4 רואים שם הכל וזה עובד פיקס. לדעתי, זו לא בעיה בצורב אלא יותר בעיה במערכת ההפעלה אז התקנתי מחדש וינדוס... ועדיין לא השתנה כלום. אולי זה הנרו שלי, יש לי נרו שבא עם דיסק ויש שם מלא תוכנות יש למישהו רעיון? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המכשיר נראה אחלה.. אמנם נראה קצת עדין אבל אחלה.. אבל בכל מה שנוגע למערכת - אני לא ממש מוצא את עצמי... מה גם שכל ההסברים עליה באנגלית שם ואגלית זה ממש לא הצד החזק שלי. אשמח לקבל פה קצת הסברים איך בדיוק פועלת המערכת הזאת ולא איך היא פועלת בחלק התיאורתי והיכן ניתן למצוא עוד תוכנות המתאימות למערכת הU3? תודה רבה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כרגע קושחה של liggy and dee, ואני רוצה לממש אחריות... יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי להחזיר לקושחה הרשמית של NEC? חוץ מלהוריד מהאתר של NEC את הקושחה הרשמית ולהתקין אותה רגיל?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חיברתי הכל למחשב אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שהמחשב לא קרא אותו מה לעשות עכשיו??? (נראה לי add new hardware)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מפצל את ההארד דיסק שלי ל-2 מחיצות האם כל מה שההארד דיסק מכיל יימחק ??
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי אני רוצה לאחד חלק מהפרטישנים שלי כי חילקתי אותם בצורה דיי מטומטמת, ההארד דיסק - 120 ג'יגה פרטישנים: 28 ג'יגה, 58, 25, ב-60 יש 18 פנוי ב-28 2 פנוי וב-25 6 פנוי אני חושב שאני יאחד את שלושתם כבר ויעשה את זה כונן אחד גדול להורדות, סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה ויש לי עוד הארד דיסק של 80 של פרטישן של וינדווס ותוכנות ועוד קצת מדיה למקרה שב-120 נגמר המקום בכל מקרה לאחד את זה ככה יש סיכון כלשהוא לאיבוד מידע או יותר גרוע פגיעה בהארד דיסק ? אם אני ירוקן את אחד הפרטישנים ואז יאחד איכשהוא אז אין סיכון כלשהוא ? (ולא אין מצב שאני מפרמט עכשיו הכל, יש לי 37 ג'יגה פנוי ב-80 ג'יגה לכן שאלתי את השאלה האחרונה כי היא רלוונטית) תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-