עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by almogas,

שלום לכולם.. אני מחפש דיסק קשיח בגודל 120 או 160 ג'יגה.. זה לא כל כך משנה לי כי יש לי כבר 80.. אבל לפי דעתי ההבדל במחיר לא יהיה כל כך משמעותי.. אז אני מחפש משהו שיהיה טוב.. מהיר .. שקט.. וזול.. כאילו אני לא מתכוון ב 100 שקל.. אבל שלא יהיה משהו ב 600 שקל.. תודה מראש.. חשבתי על זה: http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=374 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={249D43C8-3ECB-4403-BE27-738643EB57E2}&details_type=1&itemid={69751789-245A-46FE-AD60-0253B13B8544} אה חשוב לצייו שאין לי sata לפי מה שאני יודע..

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Armageddon26,

מה דעתם על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151_79_1664&products_id=24297 (מעדיף לקנות מחנות בבאר שבע) תודה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by owen,

הדיסק חייב להיות שקט מאוד, קר ועדיף חסכוני בחשמל. יש למישהו המלצות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם, משתמש חדש, וכו'. בכל מקרה, אני מחפש דיסק קשיח 2.5 אינץ' בגודל 80 GB. המטרה כאן היא להפוך אותו לדיסק נייד, אז דיסק נייד קומפלט גם יתאים, רק חשוב שנפחו יהיה 80 GB. עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=621 ואת זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=5174 האם יש ביניהם הבדל מלבד המחיר? אם כן, איזה כדאי לקחת? תודה בהקדם.

5. פתחו כבר הרבה תראדים על HD שקט אבל הדרישה פה היא ל80GB (רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות) הדרישה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  6. היי אני לא כל כך מבין בחומרה לכן אני פונה אליכם בעזרה אני מחפש דיסק קשיח של 250GB או 300GB שיהיה משהו טוב, מהיר והתקציב הוא 600 או 700 שח, לא יותר מ 700 יש מצב למצוא חיה כזאת? תודה רבה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by zoman,

מבקש המלצה לי על דיסק קשיח חיצוני בקיבולת של לפחות טרה (1000 גיגה) ,חשוב שהיה אמין ומהיר וכמה שניתן יותר קטן.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by smootskin,

שלום חברו'ס אני רוצה דיסק קשיח חיצוני של 1TB עד - 700 ש"ח אם אפשר במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין חשוב שיהיה מהיר, חיבור USB, הגודל לא כל כך משנה - העיקר שיהיה נייד. אין לי כל כך סבלנות להרכיב אז אם יש משהו ששווה קנייה בלי להרכיב אז עדיף, אם עדיין מומלץ לקנות בחלקים אז שיהיה... עשיתי חיפוש בפורום ואני עדיין לא יודע... אשמח לעזרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן. יש לכם המלצות לדיסק קשיח חיצוני, בעל נפח של 2 ג'יגה וכמה שיותר קטן? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברי פורום אמצעי אחסון. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני 3.5 אינץ' עם נפח של 2TB. השימוש בדיסק יהיה לגיבוי תמונת מערכת וקבצים חשובים באופן רציף מהמחשב, וכן אחסון של נתונים כמו וידיאו ותמונות. הדיסק יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. אשמח לקבל את ההמלצה לדיסק שמתאים לדרישות, מהיר (תמיכה ב USB3 כמובן) ובעל אמינות גבוהה. תודה!

11. מחפש דיסק קשיח חיצוני 500GB , לצורכי גיבוי ואחסון בעיקר של מוזיקה בקרוב אני פותח פורום מוזיקה , התקציב שלי הוא 500 עד 650 שקל,חשבתי על הווסטרן דיגיטל מיי בוק,מה אתם אומרים?תודה

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  12. היי אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בעיקר לצרכי גיבוי. ראיתי שאין הבדל ממשי במחיר בין 500 ל1000 GB. חיבור:USB2 לא צריך יותר מזה. גודל:2.5 אינץ למישהו יש המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by K-R0x,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני מהיר בנפח של 1TB ואני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז תוכלו בבקשה להמליץ לי? ולהגיד לי איך מבדילים בין אחד טוב לאחד גרוע? וראיתי שיש דיסקים קשיחים חיצוניים עם USB 3.0, אני צריך פורט כזה במחשב בשביל זה יעבוד?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by natan805,

שיהיה מינימום 320 ג'גה אם מומלץ לחרוג אני מוכן

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  15. לפי מה שהבנתי מגלישה ברשת שלא כל הכוננים תומכים בPS3.. ובאתר שלהם כתוב: The HDD must be a 2.5” internal Serial ATA HDD. Parallel ATA is not supported. מה זה אומר בדיוק? האם מישהו יכול לתת לי המלצה לדיסק קשיח שיעבוד עם הסוני? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dolev16,

לפני זמן מה פתחתי פה דיון בקשר לגיבוי של קבצים , ושם נאמר לי שהדרך הבטוחה והטובה ביותר (חוץ מצריבה) היא לקנות דיסק קשיח שיישמש לגיבוי יום-יומי ,במקרה של קריסה של המחשב חלילה. עכשיו אני צריך מכם המלצה האם לקנות דיסק קשיח חיצוני או רגיל ואיזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by navk2,

מה עושה מי שקונה מחשב חדש ? המחירים פשוט בשמיים ואני לא מעוניין בSSD, מאיפה קונים? דיסק של 500GB עולה 500 שקל, זה לא סביר! אני מתכוון לקנות מחשב סטנדרטי בתקציב יחסית קטן בתקופה הקרובה והדיסק זה בערך 25% מהערך של המחשב. יש אולי אפשרות להזמין משהו משתלם מחו"ל ? אני לא מחפש משהו גדול, אני מחפש משהו מתשלם, אני חושב ש320 יהיה מספיק ומשתלם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ערב טוב. רציתי לבקש עזרה בבחירת דיסקשיח. עד עכשיו הייתי סגור על WD Caviar Black 500GB אבל עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוח לגביו. המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים לכן חשוב לי מאוד כל FPS, וכמו שהבנתי גם הדיסק הקשיח משפיע. אז מה שחשוב לי הוא לא הנפח אלא הביצועים. התקציב הוא עד 500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  19. Started by orlupo,

אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפחים של 20 עד 60 גיגה. אני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות (עדיפות ל-LOGICPC). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by tomermu,

שלום יש לי ACER נייד מסוג TRAVELMATE 290. הוא בן 6-7 אבל עובד מצויין. הבעייה היחידה היא שהדיסק רק 30 גיגה. אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר גדול. 1. האם כל דיסק קשיח של נייד יתאים? 2. אם לא - איך אני יודע מה כן יתאים? 3. מחפש המלצה למקום זול לקנות בו את הדיסק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by natan805,

אמרו לי שלעריכת וידאו חשוב שיהיה דיסק קשיח כמה שיותר מהיר .העריכה והרינדורים קורעים את הקשיח כך שאני צריך שהוא יהיה יציב וחזק. הלוח שלי זה gigabaite p55m ‎750‎ soket ud3‎ ‎.אולי הוא תומך ב.‎ .usb3‎ ‎‏ ‏ ודרך אגב חשוב לי לציין שאני משתמש אך ורק בwinxp ‎‏ ככה שתשימו לב אם הביצועים של הקשיח יתמכו בו

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  22. Started by ifs2003,

עד היום השתמשתי ברפטור 150GB אבל הוא כבר נהיה קטן בשבילי. אני מחפש דיסק קשיח מהיר ככל האפשר על SATAII בנפח 1TB או 1.5TB מומלץ של WD, האם למישהו יש המלצה על כונן כזה ? כמו כן האם הסדרה הירוקה של WD טובה ומהירה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. וכמובן שיהיה אמין (אפילו אם קצת יקר יותר מהממוצע).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by gns,

קוונטום 20 גיגה מקולקל מבחינה טכנית לא חשמלית לצורך לימודים

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. Started by kovar,

שלום אני מחפש דיסק קשיח נייד חיצוני 500 ג'יגה 2.5 אינץ' עכשיו אני לא מבין בזה כלום אז אני מבקש מכם עזרה. שמעתי ש WD טובים אבל המליצו לי גם על סיגייט. אם מישהו יכול פשוט לתת לי דגם ממולץ זה יהיה נחמד דרך אגב לא משנה לי אם הדיסק יעלה 350 או 500 העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים