עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by devek,

קניתי כונן חיצוני בנפח 500 גי'גה של MAXTOR ורציתי לדעת אם מכשירי DVD אמורים לזהות אותו ולהציג את התכנים ברגע שמחברים בינהם בUSB? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by yossi_s1,

תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי MyBook ES 500G, מחובר כרגע ב USB2 (יש לו גם חיבור ESATA) בעיה מס' 1 - אם אני מעביר את המחשב למצב suspend, כשאני "מעיר" אותו, בד"כ הוא מאבד את הקשר לדיסק החיצוני ואני צריך לנתק את הדיסק גם מהמחש וגם מהחשמל כדי לזהות אותו שוב. אין לי מושג אם זו בעיה של ניהול החשמל של הUSB או בעיה של הדיסק. מישהו נתקל? 2 - קניתי כבל ESATA כדי לחבר את הדיסק למחשב דרכו ולדלג כך על בעיית הUSB שיש לי, אבל מתברר (אחרי שנברתי בהמוני פורומים עם הבעיה הזו) שהחיבור של רוב הכבלים לא מספיק ארוך כדי לשבת בצורה מאובטחת במקום שלו והדיסק לא מזהה שהוא מחובר. מישהו נתקל בזה כאן? יש למישהו דוגמה לכבל ESATA שכן עובד כמו שצריך עם ה-Mybook? בעיה 3 - Retrospect Express שמגיעה עם הדיסק הזה היא תוכנה נוראית, …

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. רציתי לישאול מה דעתכם על הצורב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_109&products_id=2184 אם כדאי לי לקנות אותו?

• 68 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. כמו הטופיק עצמו אני מחפש גירסאת XL בארצנו כי היא יותר טובה בינתיים בקושי מצאתי את ה109 OEM באתרים המחיר שלו בסביבות ה520 ומעלה מישהו יודע אם ישווקו גירסאות XL של הצורב הזה? כי לפי השמועות באירופה לא ישווקו אותו באופן רשמי מה שלא ימנע שוק עצמאי אבל...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. שלום, לא נראה לי שיש אפשרות להתקין אותו במארז , כי הוא קטן יותר מכונן רגיל 3.5 . מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by ilya83,

יש לי מוזיקה של MP3 אבל אני רוצה מוסיקה *.CBA איך עושים צורב מחליף MP3 לCBA

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yahavon028,

יש לי צורב ואני רוצה לחבר למחשב גם סידי רגיל. עכשיו יש לי את הסידי ואני לא יודע איך. אם תוכלו לומר לי אני אודה לכם (איך בדיוק מצמפרים אותו?)

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by deluxe,

עקבתי לאחרונה אחרי המלצות בפורום וגם המלצות באחת החנויות המוכרות בפורום לפיהן הכונן שהכי משתלם מבחינת עלות/תועלת הוא ה- Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB. הבחור בחנות אמר שהכוננים ש"הכי חוזרים אליו" עקב בעיות הם של WD (אני כמעט בטוח שלא מדובר על CAVIAR BLACK).... אז חשבתי ללכת ולקנות כונן כזה. הבעיה, שהדירוג שלו באתרים שלהלן מאוד מדאיג... ההתפלגות בין אלו שנתנו לו 5 לבין אלו שנתנו לו 1 גורמת לי לרדת מהכונן הזה ולבדוק אלטרנטיבות כמו CAVIAR BLACK וללכת על בטוח במחיר גבוה.... כמו כן גם האחריות על הסיגייט היא שנה לעומת 5 של הקאויאר בלק. אני לא מעוניין בכונן ירוק אלא בכונן עם ביצועים אך במחיר הכי משתלם. אשמח לשמוע קצת עצות.... http://www.amazon.com/Seagate-ST2000DM001-Barracud…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Chevy,

SCSI Controller - Symbios 20810 SCSI-II Kit 10MB PCI ??? מצאתי בגוגל: http://www.fakie.ch/oshop/g10g138g.htm וזהו, שזה יוצא - 78$ (US Dollar). תודה לעונים, אין ברצוני לבצע פה מכירה כלשהי של המוצר הנ"ל, אני רק מבקש הצעת מחיר !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ירון,

אני מחפש את המשווק של המכשיר בארץ מישהו יודוע היכן ניתן לרכוש כזה מכשיר בארץ ...תגובות מכאלו שיש להם יתקבלו בברכה...תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אני עומד לקנות הארדיסק חדש ורציתי לדעת האם למישהו יש סקירה לסידרה החדשה של wd - סידרת JD ? חיפשתי ולא מצאתי... תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by vladk,

יש לי לוח epox 8k5a2 (פלוס), שלושה דיסקים (שניים 7200 והשלישי 5400), ו DVD. בביוס ההגדרות הם ATA100 לשני דיסקים של 7200 (על כבל 80 גידים), ו ATA33 לדיסק השלישי ול DVD (הם על אותו הכבל). יש לי שני חיבורים פנויים על הלוח (של ה RAID אבל הם יכולים לעשות IDE רגיל) - האם כדאי לחבר את הדיסק השלישי לכאן ולא יחד עם ה DVD? איך אני יכול לדעת בוודאות שהדיסקים פועלים ב ATA100? (ה IDETOOL של EPOX בחלונות מראה UDMA Mode 4 ATA66...) ועוד עניין: הדיסקים וה DVD רשומים ב windows xp כ SCSI למרות שהם לא (לדעתי כך הגדירו אותם הדרייברים של הלוח) - האם ככה זה אמור להיות או שצריך לשנות משהו?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by rip3d,

יש לי צורב חזק בכינוי : pinor עכשיוו אני מכניס לו דיסק של 700 mb הוא עושה קצת רעש שאני מכניס לו דיסק של די וי די 4.7 הוא קורא אותו חלש מאוד..! לא איכפת לי הבהעיה היא שאני מנסה ליצרוב בnero כמו שצורבים מישחק מחשב? לדיסק bin cue עכשיו שאני מנסה ליצרוב אותו הוא מוציא לי את הדיסק ואומר לי שהדיסק לא טוב .. למה.... גם שניסיתי דיסקים של 700 מב הוא מוציא את הדיסק ולא מתחיל בצריבה העם אני צריך איזה דריברים בישביל זה או תוכנה אחרת או שפשוט הצורב לא טוב תעזרו לי בבקשה אני מיואשש :bash:

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  15. הכוננים הארגוניים החדשים של הענקית הקוריאנית מנצלים את טכנולוגיית ה-V-NAND על מנת לספק לנו נפח גבוה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/רואים-תוצאות-סמסונג-משיקה-כונני-ssd-בנפח-4/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofeky1,

שלום! המחשב שלי מכוון לעשות איחוי אוטומטי אחת לשבוע השאלה שלי אם כונן SSD גם צריך איחוי? כי אם לא זה סתם יוריד את אורך החיים שלו תודה לעוזרים ושבת שלום! _________________________________________________ עריכה: אפשר לנעול! אחרי שפירסמתי את הדיון הנ"ל ראיתי למטה את הדיון הזה ומצאתי תשובה לשאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523512.0 ושוב תודה!

• 20 תגובות
    • 11.4k צפיות
  17. Started by kovar,

מי מבין השניים יותר ממומלץ? שני הכוננים 128 ג'יגה הסנדיסק זול ב 50 ש"ח

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. שלחו לי לינק לאיזה ת'ראד עם בנצ'מארק של 2 כוננים עם שני RAIDים, אחד RAID 0, והשני RAID 1. המהירות שבה עובדים הכוננים בRAID 0 פשוט מטורפת לדעתי. מגיע לכמעט 1GB/S בBURST ו 160MB/S קבוע מהירות קריאה רציפה. לא יודע יכול להיות שזה לא משהו חדש בשבילכם, אבל לדעתי זה דיי מרשים. קישור: http://www.ocforums.com/showthread.php?t=467848

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by LeftRight,

הורדתי את הקושחה ועשיתי הכל לפי המדריך, אך כשאני נכנס להתקנה הוא רושם שהוא לא מוצא את הכונן. מצורפת תמונה עם מה שהופיע לפני החוסר זיהוי של הכונן. ואם אנחנו כבר נמצאים כאן אז עוד שאלה. הBIOS שלי עולה ממש לאט ובמיוחד אחרי שהתקנתי את הSSD האם יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by 114508534,

אתמול הצורב איסיר הישן שלי שבק חים ועכשיו אני מעוניין לקנות צורב חדש. אז בדקתי מחירים וראיתי הרבה צורבים זולים שכתוב לידם RETAIL , אז מה זה ?

• 12 תגובות
    • 11.7k צפיות
  21. שלום רב לחברי הפורום, שוב הגיע הזמן לקנות דיסק קשיח נוסף. בגדול אני מעדיף לקנות חיצוני ולהשתמש בו כאילו היה פנימי - כלומר, לרוב יהיה מחובר למחשב ויעבוד כל עוד המחשב פועל, אבל אני כן אוהב את הגמישות שבכונן חיצוני - להתנייד איתו בין מחשבים כשצריך, לכבות כשלא זקוקים לו וכו'. כלומר, המטרה שלו היא לא גיבוי אלא שימוש שוטף (גיבוי של קבצים חשובים אני מבצע בדרכים אחרות) הדיסק ה"קודם" שלי (כרגע כבר מלא...) היה פשוט WD Green רגיל שהרכבתי בתוך מארזון USB3 של thermaltake - הוא מבצע את תפקידו כהלכה, אין תלונות. הנפח הנחוץ הוא 4-5 טרה, ובמחינת תקציב אני מעדיף לא לחרוג בהרבה מאזור ה200 שקלים לטרה אם אין סיבה טובה. אז אשמח לקבל הצעות לדגמים, תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by tordek,

שלום כולם, מכרתי את הדיסק הקשיח ומחר אקנה חדש WD 80gb 8mb buffer, אחרי שאני מחבר אותו למחשב איך אני אמור להגדיר אותו? מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Chura,

צהריים טובים אני צריך מדיות חדשות, בעיקר עבור הXBOX שלי... http://www.officedepot.co.il/(hf2jmgmgyijz4t45fw4e5e45)/catalogSku.aspx?id=700518&famid=5419&PR=QJ5 או http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 ? הראשונות הם TY במידה והם מטאיוון ?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by ro,

רציתי לדעת עם מישהוא מכיר את הצורב הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38029 ומה האיכות שלו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.