אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD, דגם MYBOOK 250 גיגה אני מחפש דרך, שיכולה לנעול תיקיות ואפילו את כל הכונן כך שאין אפשרות לגשת אל הקבצים ללא סיסמא. מכיוון שזהו כונן נייד שעובר בין מחשבים, אין אפשרות להתקין תוכנה שמבצעת דברים כאלה. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון או דרך מסויימת לנעול את הכונן או תיקיות מסויימות בתוכו תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמובן USB 2.0 ועדיף כתוספת את ה FIRE WIRE , שיתמוך ב SATA ( ואם יש גם עם IDE אז סבבה ) אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מכאן . יש לי העדפה לקנות דרך AMAZON.COM תודה .
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב שני הארדיסקים של SEAGATE אחד של 40 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה. הדגמים שלהם : ST340016A ו ST380021A אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש ממש חזקים אחרי שנגעתי בו קצת עם הרגל (המחשב נמצא על הרצפה ונתתי לו בטעות מכה.. לא איזה משהו חזק) פעמיים הוא הרעיש אחרי שנגעתי בו עם הרגל .. כיביתי את המחשב, הדלקתי, והרעש נעלם. הרעש שהוא עושה ממש ממש חזק, והוא רצוף.. כלומר מרעיש כל הזמן עד בלי הפסקה עד שסוגרים את המחשב.. כשמפעילים מחדש הרעש נעלם.. לפני כ 10 דקות הרעש הזה התחיל שוב מעצמו בלי שנגעתי במחשב, כיביתי את המחשב, הדלקתי, ושוב אין רעש... פתחתי את המחשב כשהיה הרעש והוא לא בא לצערי מאף מאוורר אלא כנראה מההארד דיסק.... עד כמה שהצלחתי להבחין (שני ההארד דיסקים דיי קרובים) …
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי קניתי את ה ASROCK VSTA שתומך רק בSATA1 ורציתי לדעת אם הWD שלי בטכנולוגיית SATA 2 יעבוד אתו כמו שצריך בחיבור SATA תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מממ.. משום מה, כבר 5 צריבות שניסיתי לצרוב עם הצורב, נכשלו. ניסיתי לצרוב איתו רק קובץ אחד מאתמול, (עליו התבזבזו 5 צריבות), האם הקובץ יכול להוות בעיה? קובץ ISO , ובגלל שזה לא נשמע הגיוני אז האם קרה למישהו שהנק שלו פשוט הפסיק לצרוב פתאום? עריכה: כן בהחלט לא מדובר בקובץ הספציפי או משו כזה.. הצורב מת נראה לי..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם...... מזמן לא הייתי כאן בפורום והיום נזקקתי לעזרה. אני מחפש צורב DVD חיצוני למחשב התקציב לקניה זה עד 500-600 שקל. אם אפשר כמה שיותר דחוף כי אני רוצה להזמין אותו כבר היום. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קראתי כל-כך הרבה דברים טובים על הצורב הזה. הנה לינק: http://www.cdfreaks.com/article/242/1 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הם נותנים אחריות חמש שנים כמו SUNDISK. האם יש הבדל בביצועים מול SUNDISK? הם עולים פחות במידה ניכרת. ל 2G לדוגמא הם עולים 200 לעומת 300 ש"ח. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הדיסקים שלי התחילו להרעיש יותר מהרגיל כנראה משימוש מסיבי שלי (כותב וקורא בכמויות גדולות) האם זה סופם, או שזה מצב נתון WD2500 SP120
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום , יאתמול באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, הובר את הביוס מגיע לשלב שהחלונות נטען, יש מסך שחור וכלום לא קורה. חשבתי זה בעיה בלוח אם כי הוא בעייתי אצלי, פירקתי הכל, ניקיתי חיברתי מחדש ואותו הדבר. חיברתי את הכונן במחשב אחר ואני לא מצליח להכנס אליו. אני חייב את המידע שיש עליו (תמונות מאוד חשובות) איך אני יכול להציל את המידע? (כן , אני יודע שהיתי צריך לגבות, אני מפגר. רק ככה לומדים את הלקח!) אגב זה ההודעה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש DOK בגודל 1GB ומעלה, שגם תומך בקידוד המידע, כלומר שיהיה ניתן לקרוא אותו רק ע"י הכנסת סיסמה. הכוונה היא שאני גם אוכל להריץ תוכניות (כמו למשל FIREFOX) רק ע"י הכנסת הסיסמה, ושחוץ מההכנסה שלה שהתהליך יהיה שקוף לגמרי מצידי. דבר כזה קיים(במחיר סביר)? סביבת U3 של סנדיסק תומכת בזה?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב שך LG H10 הזה שכולם ממליצים עליו בפורום מפרטים. עכשיו הבעיה היא כזאת :כאשר אני סוגר תמחשב, הצורב מוציא את הדיסק שבפנים ולא סוגר את הכונן. ככה שיוצא שהכונן בחוץ, והמחשב מכובה. איך אני מבטל לו את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכל הצורבים הכבדים שנמצאים בחיפוש מתמיד אחרי מדיה איכותית. המדיה המדוברת התחילה להופיע בביקורות באתרים מכובדים ולהציג תוצאות משובחות כמו שתראו פה למשל: Brand: Plextor Thanks to Plextor for sending us this media Manufacturer: Taiyo Yuden Code: YUDEN000T03 Disc Type: DVD+R Capacity: 4483MB Certified Speed: 16x Write Speed: 16x (CAV) Write Time: 6m:13s PI-8 errors Average/Sec: 2.58 PI-1 failures (PIF) Avg/Sec: 0.03 Another excellent burn from the Plextor media manufactured by Taiyo Yuden. Highly recommended! עכשיו, TY נחשבת (או אולי נחשבה), ליצרנית מספר אחת בעולם ולכן אני מאוד שמחתי שהגיעה לארץ וכמוני "חולים" אחרים פה בפורום. אבל מה, מסתבר ש TY התחילה כנרא…
-
- 77 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מעניין אותי להבין משהו. נגיד יש לי 3 כוננים ב-raid0. עכשיו, תמיד אומרים שבגלל שזה raid0 אז זה פחות בטוח כי אז אם יש באד סקטור באחד מהכוננים בדיוק איפה שיש את התוכנה אז לא תוכל להפעיל אותה. השאלה היא, אם נגיד וניקח את ה-3 כוננים ולא נחבר אותם ל-raid אז מה זה משנה? עדיין אם יהיה באד סקטור על איפה שיש את התוכנה אז היא תדפק. מה אני מפספס פה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו פתחתי CD FREAKS ומה אני רואה http://www.cdfreaks.com/news/14189 הם אומרים שהרווחים ברבעון ה3 כל כך נמוכים שזאת ההחלטה.מה אתם אומרים כדאי לקחת את האחרונים?לפחות בשביל הסריקות.איזה דגם מומלץ(אולי OEM)?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח שאני רוצה לחבר למחשב. קודם כל רציתי לשאול, אם אני מחבר את הדיסק הקשיח איך אני מפרמט אותו? האם אני אצטרך לפרמט גם הדיסק הקשיח שכבר קיים לי במחשב? ועוד שאלה לגבי ה-RAID. אני מעוניין ב-RAID 0, יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג 250GB SATA2 ועוד אחד של ווסטרן דיגיטל 200GB SATA, זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD אבל אני לא מתכון להוציא עליו הרבה . . . ראיתי ב-ZAP צורבים ב-175, 180 ויותר . . . אבל אמרו לי שיש יותר טובים באותו מחיר או פחות . . . הצורב ישמש בעיקר לצריבות קטנות כמו, תוכנות ואולי סרטים מדי פעם, לא משהו רציני . . . בגלל זה אני לא מעוניין להוציא הרבה. . . יש לכם המלצות על חברות טובות ? צורבים טובים ? לילה טוב.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ווינדוס הפסיק לעבוד, בניסיון לתקן אותו דפקתי את הpartition table של ההארד דיסק. אני יודע על איזה סקטורים ישבו המחיצות הפגועות. 320GB בחלוקה הבאה: 1. Fat32 30GB -סיסטם 2. NTFS 130GB 3. NTFS 130GB מישהו יודע איך לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-