עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by thegame998,

מה אתם אומרים זה שווה או שלא? כי אני לא רוצה שידפקו אתי אין לי כוח לבלגנים . ואם כבר אז איזה חנות אמינה ושווה קנות ממנה?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  2. שלום, לא מזמן רכשתי הארד דיסק של WD, דגם: WD2500KS, מאתיים חמישים ג'יגה SATA2, בווינדוס אני רואה שהוא עובד לי על 50MB לשניה ולא 300MB [כמו IDE רגיל] אנירוצה לדעת ביתר בירור איך אני יכול למדוד את מהירות התעבורה של ההארד דיסק כדי לקבוע האם הוא עובד ב50MBPS או 300MBPS והותוכנה שהסתכלתי בה עד עכשיו טועה. בנוסף, אם זה באמת עובד ב50MBPS, איך אני מגדיר את זה לעבוד בתור SATAII? יש לי Gigabye 965P-DS4. -ג'ו

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by ofir38,

שלום, כיצד ניתן להוסיף עוד כונן קשיח למחשב? כרגע יש לי כונן קשיח אחד של 40 GB של WD ויש לי עוד אחד כזה בצד ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. ניסיתי לחבר את הכונן קשיח השני ליציאה הנוספת שיש בחוט שמתחבר לכונן הקשיח הראשון וזה בכל זאת לא עובד לי. כאילו הוא לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בנושא? תודה רבה למי שיעזור אופיר.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  4. מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by ilstockman,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 הוא טוב ומהיר הבעיה כשהוא עובד "יותר מידי" (מוריד קבצים גדולים והאינטרנט או פותח ZIP גדול) וסתם מידי פעם יש מן רעש כזה... המחשב עובד 24/7 ואני מוריד מהאינטרנט בסביבות ה 5 GB ביום? האם זה הגורם? כי על המחשב הישן שלי גם WD אין כזה רעש... בנוסף פיצלתי אותו ל 50 ו 200 גיגה האם זה טוב? (כל מה שאני מוריד הולך לדיסק של ה 200) או כדי פשוט לשמור הכל על דיסק אחד? האם זה משפיע על מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק והדפרגמנטציה של הדיסק???

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  6. Started by sh9696,

שלום, האם יש הבדל משמעותי במהירות בינהם? תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. איך הדגם הזה: SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB: דגם: ST3320620AS אוו שמומלץ ללכת על WD ? אוו MAXTOR.? שאלה לא קשורה, על איזה דיסקים אתם ממליצים לצרוב? יש לי של TEACH, הם בסדר? אוו לקנות SILVER LINE \VERBATIM.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by tavor21,

אני מכניס דיסקים והוא פשוט לא מזהה אותם ... זה התחיל פתאוםם ...הוא זיהה דיסק שלא נתן לי לצרוב עליו ואז הוא כבר לא זיהה שום דבר אחר ..... יש לי צורב DVD של LG לא זוכר את הדגםם ( הראשון שהגיע לארץ עם DL נדמה לי .. ) בבקשה תעזרו ליי ...

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by integral,

טוב, אז היות וזה היה הכונן היחיד השחור בחנות, לקחתי אותו לחבר (ולבדיקה). הצורב הזה הוא ה OPTIARC 5170 בעטיפה של סוני (מי שלא יודע אופטיארק זו החברה המשותפת החדשה ל NEC וסוני). ה PREVIEW ב CD FREAKS נחמד: http://www.cdfreaks.com/article/292 הצורב בעטיפה של סוני מרשים יותר מה NEC ומגש הטעינה שלו נראה ומרגיש איכותי יותר. זמן הצריבה סביר ל X18 (רחוק מה LG, אבל טוב יותר מה X16) מה שמאוד מוזר היא יכולת הסריקה שלו. זו צריבה של TY T003 ב X18. שימו לב להבדל בין תוצאות הסריקה בפיוניר, שמצויינות, וטובות משמעותית מאותה מדיה ב X16 שנצרבת על הפיוניר, לבין תוצאות הסריקה בסוני שעל הפנים. כמובן שבפיוניר זה נבדק ב ECC1 ובסוני ב ECC8 אבל ההבדל לא יכול להיות כל כך גדול. מה שעוד יותר מוזר, ז…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gangsta,

שלום אני חדש דרך הגב ואני צריך המלצה לצורב טוב שיחזיק לי לפחות שנתיים - שלוש אני צריך אותו לצריבת קבצים חשובים תקציב 200-250 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by kobi_af,

שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת הטכנולוגיה הנקראת double laye? קראתי באיזה מקום שמדובר על צריבה של שתי שכבות נתונים על צד אחד של התקליטור, אך אינני מבין מה המשמעות של זה. ומה זה אריזת bulk או אריזת oem?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by NightWing,

כרגע יש לי HD שמחובר לערוץ ה-IDE הראשון וצורב DVD שמחובר לערוץ השני. השאלה היא האם יש בעיה להוסיף גם HD נוסף ב-SATA? איך הוא יוגדר ע"י המחשב? לפני ה-IDE או אחריו? (זה יצור בעיה עם ההתקנה הקיימת של windows?) (או כדי להפוך את זה לממש פשוט עד כדי טימטום, אם כרגע הכונן הקשיח הוא C והצורב הוא D, מה יקרה אחרי הוספה של כונן SATA נוסף?)

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כשבועייים קניתי סוף סוף מחשב ובו שני הארד דיסקים: האחד RAPTOR של WD של 36GB והשני SEAGATE שך 250 GB. לא ברור מי מהם אבל אחד מהם בטוח מרעיש (או שאולי שניהם..) זה נישמע כאילו המחשב לועס משהו. אני מכירה את הרעש הזה של ההארד דיסקים ב- PC (ב-MAC לא שמעתי) אבל אפילו במחשב הישן שהיה לי עד עכשיו לא היה כזה רעש חזק... בכל מקרה רציתי לשאול אם הבעיה מוכרת והאם ניתן לעשות משהו בנושא? כי לחנות כבר הלכתי עם המחשב ולא בגלל ההארד דיסקים אלא בגלל שהתחיל רעש, כנראה של המאוורר במהלך השבוע השני שהמחשב אצלי. בחנות הרכיבו איזה חלק על המאוורר (ZALMAN) של ה- CPU (שכנראה שכחו להרכיב) ואיתו ניתן לווסת את הרעש...אבל...זה עזר בדיוק ליום...היום שוב אני שומעת את הרעש הזה. אבל סלי…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. היי!, אני רוצה לאחד שני הרדיסקים של סאטא 2 250 גיגה לאחד של 500 בRAID 0 , האים צריך שהם יהיו של אותה חברה או שאני יכול לקחת 1 מקסטור ו1 ווסטרן? תודה!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. Started by רועי החתיך,

LG H20 הכי חדש וטוב היום בשוק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אתמול רציתי לגבות כמה דברים מהדיסק קשיח של המחשב, אשר כמובן מתחבר למחשב ב-SATA. הוצאתי מהאריזה של הלוח את אחד מהכבלי SATA וניסיתי לחבר אותו ליציאה בפאנל האחורי של הלוח. אחרי 10 דקות של ניסיונות עם כל כבל שהגיע באריזה הבנתי שמדובר בכבל SATA מיוחד שאמור להתחבר ליציאה. חיפשתי וחיפשתי, הלכתי לחנות כדי לודאות שלא שכחתי בטעות את הכבל בחנות (פתחתי לוח חדש כדי לראות אם מגיע כבל מיוחד איתו). שום דבר. לא מצאתי את הכבל. בחוברת הדרכה של הלוח כתוב משהו מעורפל על הנושא: בחנות אמרו לי שאני טועה וכונן SATA רגיל לא מתחבר ליציאה הזו. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tick tak,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 160gb מי הכי טוב , של מי הכי כדאי דיסק קשיח - sata2

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  19. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. אני בטוח שהבעיה במע' ההפעלה (לכן שאלתי גם בפורום windows) האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  20. היי , קניתי חבילת 100 דיסקים של Verbatim תוצרת China ב114¤ באופיס דיפו, היה גם India(הודו) , אבל עברתי פה בפורום ושמעתי שהם זבל של מדיות. האם מה שקניתי נחשב להכי טוב? , או שיוכלתי לקנות משהו יותר טוב? (לא יודע, אבל לא ראיתי משהו חוץ מindia וchina . ראיתי רק דיסקים כאלה צבעוניים גם של Verbaim , רק לא הבנתי ממש מה המשמעות שלהם? על האריזה כתוב בכל צבע שזה מתוצרת ארץ אחרת או משהו כזה... מה בידיוק העניין ? ) CD-R 52X 700MB, עד כמה הChina עדיפה על תוצרת India ? תודה.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  21. שלום לכולם! ברצוני לדבר על הדיסק הקשיח מסוג RAPTOR. קודם כל חובה לציין ש-RAPTOR עובד במהירות 10K כלומר 10000 RPM (סיבובים לדקה). RAPTOR מחולק לשני קטגוריות: 1. 8 MB CACHE 2. 16 MB CACHE הנפח של RAPTOR הוא: 36GB או 74GB או 150GB World's fastest SATA drive: 10,000 RPM, 4.5 ms seek, 8 MB cache With a next-generation SATA interface, 1.5 Gb/s data transfer rate, native command queuing NCQ המחיר נע בין 126$ ל- 280$ כל המעוניין להגיב ולפרט מוזמן, במיוחד עם הוא כבר משתמש באחד כזה. חשוב גם שהאחרים ידעו האם שווה להשקיע סכום כזה כדי לשפר ביצועי מערכת הפעלה והתוכנות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by aviv512,

שלום, היה לי כרטיס מסך שנשרף עכשיו לאחר שחזר מתיקון אני רוצה לוודאת שזה לא יקרה שוב, בתמיכה בדקו והבעיה כנראה בספק. עכשיו איך אפשר לבדוק את הספק ? כלומר את המתחים שלו או מה שזה לא יהיה

24. Started by free fraek,

איך אני עושה דבר כזה? (הקובץ הוא סרט) ואם אני צורב דיסק נתונים של מוזיקה אני יכול לשמוע אותם גם במערכת סטריאו רגילה? זתומרת כמו דיסק אודיו? תודה על העזרה ואיך אני יכול לחתוך את הסרט? (את ההתחלה ואת הסוף)

25. השאלה בכותרת... תודה!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים