אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי צורב 3550A של NEC, ושאני מכניס דיסק לכונן הוא מזהה אותו, ומראה לי שיש דיסק בכונן, אבל שאני מנסה לראות את התוכן של הדיסק אז כאילו יש דיסק ריק בכונן ואין בפנים כלום. מישהו מכיר את התופעה ואיך מסדרים?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שני כונני SATA שאני רוצה לחבר ללוח אחד מהם כבר מורכב והוא מחובר ללוח לSATA1 שזה האדום (מאסטר) רציתי לדעת אם את השני אני מחבר לSATA2 השחור? הבנתי שיש קטע שנקרא RAIDE0 והוא הכי מומלץ מבחינת ביצועים, אם מישהו יכול להגיד לי איך אני בונה מערך זה אני אודה מאוד תודה אופס עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום,מנהלים, בבקשה להעביר לפורום המתאים, אני מצטער לא שמתי לב : :-[
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הזמנתי הארד דיסק חדש של WD 160GB SATA2. הלוח אם שיש לי הוא מכיל תמכיה של SATA 1 האם הארדיסק של SATA 2 יעבוד אצלי בלי בעיות? ושמעתי של WINDOWS יש בעיה לזהות נפחים של 160 GB האם זה נכון ומה אפשר לעשות בנוגע לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הבא : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB SATA2 3.0 7200 RPM - 6V250F0 - NCQ - ATA 150 - RoHS http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1108&Pname=MAXTOR עכשיו... אני מעוניין לעשות RAID 0 בשביל ביצועים. התקציב מאפשר אז למה לא? OK אז מה צריך בדיוק? לוח אם עם רייד יש (P5B אני יקח כנראה). אם אני יקנה את הדיסק קשיח הנ''ל + עוד דיסק קשיח של 80 סמסונג או סיגייט.. אני יוכל לעשות RAID 0 ? האם חייב דיסק קשיח שרשום עליו RAID? כמו זה WD 250GB 16MB SATA 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2370&Pname=WD *לאן מחברים בלוח אם כדי שזה יחשב מערך רייד ויוסיף לי ביצועים? **דרך אגב האם זה באמת מוסיף ביצועים א…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן, ואשמח לעזרה בכמה שאלות שיש לי: אני מעוניין לשמור מידע רב על דיסקים כגיבוי (במיוחד קבצי AVI ו MPEG ). השאלה שלי היא: מה הדרך הכי איכותית ובעלת זמן מדף ארוך לשמירת מידע כזה. קראתי את כל מה שרשום בסטיקי של צורבי די.וי.די. מומלצים, והתקשתי להבין את ההבדלים בפרטים הקטנים. מה שאני מחפש בשורה התחתונה הוא צורב די.וי.די בעל איכות צריבה\שמירת מידע גבוהה ככל האפשר ( להגיע למצב של 99 אחוזים בבבדיקת טעויות של CD SPEED ), מהירות קריאת הדיסק נמצאת אצלי בחשיבות משנית ואילו קריאת הדיסק בחשיבות אחרונה. אשמח לתשובות. תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הוא תומך בצריבה של DUAL LAYER?? ונ.ב מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה(של שמונה וחצי GB) באזור המרכז? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הדגם הזה HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A של LG והוא התחיל להרוס דיסקים בואו נגיד שכל דיסק 5 הוא הורס לא משנה סוג וחברה כדאי לממש אחריות
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
380,000,000 BYTES הם ? 380 מגה בקירוב או 3.8 גיגה בקירוב ? מקווה שזה המקום לשאלה :-X
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cdrlabs.com/#4467 נראה לי שהם קראו את הסטיקי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שבו יהיה כונן קשיח דגם: Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD עכשיו יש לי בבית כונן קשיח של maxtor 120GB 8mbcach שהוא לא sata עכשיו השאלה שלי היא כאשר המחשב החדש יגיע אני מתכוון לשים את המאקסטור הישן עם הWD החדש.. אני יוכל להעביר נתונים בין שתי הדיסקים? כאילו אתם יודעים למשל להעביר משחק בין כונן C (שהוא יהיה ה SATA) לבין כונן D (שהוא יהיה המאקסטור הישן) תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שאני לא יכול לעשות עם צורב רגיל רק לצרוב דיסקים בנפך ענק של כמה ג'יגה? זהו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיסק קשיח בן פחות מחודש - WD 250GB SATA2 16MB KS שלוש מחיצות NTFS נתקע בפירמוט מחיצה בת 120BG לאחר 72% ,הורדתי את כלי הבדיקה של WD עשיתי שתי בדיקות מהירה ומורחבת הנה התוצאות : מהירה Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD2500KS-00MJB0 Unit Serial Number: WD-WCANK6570597 Firmware Number: 02.01C03 Capacity: 250.06 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 65 (Error Log Test) SMART self-test did not complete on drive 1! Test Time: 11:58:47, October 31, 2006 מורחבת Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD2500KS-00MJB0 Unit Serial N…
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ומהירות. מה טוב יותר למערכת ההפעלה, כונן במהירות סיבוב של 10KRPM או מערך RAID-0. כשיש לי שני אפשרויות לרייד א. על ידי בקר זול של סיליקון אימאג' בחיבור IDE. ב. על ידי שבב מובנה בלוח P5B דלוקס, שזה כמובן בחיבור SATA2. ידוע לי שמבחינת השקעה כספית אני אקבל פחות נפח איחסון פר שקל, באופציית הראפטור, מאשר באופציית הרייד. אבל אם ההבדל משמעותי לכאן או לכאן זה לא נורא.
-
- 69 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין להפוך את המערכת קבצים שלי מFAT32 ל-NTSF. אני משתמש בתוכנת פרטישיין מג'יק 7. האם תיתכן בעיה לעשות זאת בלי שיעלם לי מידע. לפני פעולת ההעברה התוכנה כתבה לי הודעה בקשר לשמות הקבצים. האם יתכן שתהיה לי בעיה עם העברית? ממה להיזהר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים וערב טוב, איני יודע איפה עלי לפרסם נושא זה ולכן אבקש ממנהלי המערכת להעביר את הנושא לפורום הנכון, תודה. ובכן, שאלתי.. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? אני ממש מופתע מהמחירים של ה-Raptor שקורע לי ת'כיס והוא סה"כ 150GB ואני זקוק למינימום 250GB אז ככה שאני לא יודע מה עדיף.. אז יש לי מספר שאלות ואני מקווה שתענו לי עליהם: 1. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? 2. מה יהיה מהיר יותר? 3. בבקשה תפרטו בקשר לתשובות.. תודה, אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב מאיזה חברה חאפרית בעיתון חודש אחרי שקיבלתי את המחשב היה לי הפסקת חשמל ומאז הדיסק קשיח לא מגיב! ניסיתי לפרמט אותו עם כל תוכנה ובכל צורה שרק אפשר אבל תמיד המחשב נתקע לי כשאני מנסה לפרמט אותו בקיצור הדיסק קשיח ניזוק באופן רציני זה דיסק קשיח מסוג MAXTOR DIAMOND MAX 10 200 GB ניסיתי לחפש את החברה שממנה קניתי את המחשב אבל לצערי זרקתי את כל הקבלות של המחשב ואין לי מושג איך קראו לחברה שממנה קניתי את המחשב. יש למישהו מושג לאן צריך לשלוח אותו כדי לתקן אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יש לי צורב dvd(לא יודע איזה חברה) ושאני מנסה להעלות עליו דיסיקים צרובים שאני צרבתי או חברים שלי הוא מראה לי בעיה "הדיסק לא מאותחל" ניסיתי להעלות עליו דיסקים צרובים מסוג אחר וזה כן האלה לי אותם אני לא יודע מה לעשות וזה מאד מתכסל בבקשה מישהו יכול לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
את הודעה זאת פירסמתי גם באשכול הצורבים המומלצים אך זה דחוף לי ואף אחד לא ענה מישהו רכש את הצורב Samsung SH-S182M? האם הוא באמת טוב? מאחר ואני לא מבין בצריבת DVD לא הבנתי כלום מהיתרונות ומהחסרונות שלו אני מצפה מהצורב שלי לצרוב סרטים לDVD הביתי באיכות מעולה ולצרוב משחקים לPS2 האם הוא יוכל לספק לי דרישות אלה? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי 160gb sata2 של seagate, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב יש כזה רעש די ארוך שנפסק אחרי 2 שניות... זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הצורב הזה : ?Philips DVD±RW x16 LightScribe? SPD6000BM הסתכלתי בסטיק של המומלצים וקצת דידפתי אחורה ואף אחד לא הזכיר את הצורב קישור: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2908
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אם זה חשוב לוח האם שלי הוא gigabye ga-7nnxp עם מעבד amd athlon 2500 .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב שבחישוב מהיר יוצא כי חסר לי 8 גיגה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה את הזיכרון של הDOK לשגיאות BAD SEKTORS ועם יש לDOK שגיאות פשוט לחתןך אותו ע"י צריבת נתונית חדשים לביוס של הDOK העם יש כזה דבר ??...... ריאיתי תוכנה כזואתי אבל אני לא זוכר מה שמה אני רק זוכר זהיה לה בחלון שאתה לוחץ לה אנלייז והיא אומרת עם הדיסק תקין או לא ואז אתה לוחץ בדיקה והיא חותכת לך ממנו את החלק התקין חברה עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-