אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
במחשב יש דיסק 160GB מפורמט NTFS המחולק ל 30GB ויסטה ו 130GB XP אני צריך להרחיב את מחיצת הויסטה על חשבון XP ממערכת הפעלה ויסטה תחת ניהול אמצעי אחסון יש אפשרות לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה יש הודעה על כך שיתכן וקובץ החלפה ו shadow copy יכולים להפריע אך אין אפשרות לשלוט על כך ממערכת הפעלה XP שוב ניתן לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה פרטישין מגיק מותקן על XP (ולא תומך בויסטה ) מאפשר לכאורה לבצע את הפעולות כך בשלב היישום על הדיסק של ויסטה מתקבלות הודעות שגיאה 1513 על chkdsk השאלה: מה עושים כדי לבצע הרחבה ללא פירמוט? מה זה דיסק GPT והאם הוא יכול להכיל מערכת הפעלה?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש איזה 20 סוגים שונים של WD 500GB חיצוני ממה שאני ראיתי זה מתבטא רק בכניסות שונות... מה אני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
למי שיש, בבקשה הצעות מחיר, טלפון ואיזור בארץ בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2.5, ובקיבולת של 500GB ומעלה , השימוש שלי הוא בעיקר להעברת סרטים ולגיבוי של מסמכים וכו' התלבטתי בין ??? 1. WD עם שנתיים אחריות : דגם : WD : My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 מחיר : 300 ש"ח החיסרון העיקרי בכונן זה, זה שהחיבור שלו הוא לא מיני USB רגיל, ולכן צריך להתנייד עם הכבל שלו בלבד. היתרון הגדול שהוא תומך ב USB3 !. הוא הכי מוכר והכי נמכר. 2. סיגייט עם geoflex שנתיים אחריות דגם: FreeAgent 500GB 2.5'' GoFlex Ultra-Portable Drive USB 2.0 מחיר: 285 ש"ח חסרונות: הכונן מגיע עם בקר לחיבור לUSB 2, כאשר הבקר עצמו לא ממש יציב וחזק, ובנוסף טוענים שהכונן הפנימי הוא לא של סיגייט. יתרונות:…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכונן בנפח 500GB למערכת הפעלה והתקנות. המליצו לי פה לפני כמה זמן לקחת את הכונן הזה- Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB אבל החלטתי שבסוף אני קונה את המחשב שלי מ RSM ואין אותו שם. איזה כונן כדאי לי לקחת במקום? Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 , יחידות 1 ¤276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=800 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ¤294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 SeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, …
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, אחד של 80 ואחד של 320. השגתי עכשיו עוד אחד של 80, אז חשבתי לעשות raid 0 ביניהם, השאלה שלי היא כזאת - האם ניתן לעשות מערך raid 0 מבלי לאבד את המידע הקיים? אני מניח שבעזרת מחשב אחר אני אוכל לעשות ghost לכונן, לבנות את המערך ואז לשחזר, השאלה אם זה אפשרי גם בדרך אחרת? אם זה לא אפשרי אז יש לי עוד שאלה - האם מערך raid 1 משפר את קצב קריאת הנתונים, כלומר האם המחשב יודע לנצל את זה שהמידע רשום בשתי מקומות? אם כן אז אולי אני פשוט אבנה מערך raid 1, קצב קריאה יותר חשוב לי מקצב כתיבה. תודה יואב עריכה - אני אציין שיש לי לוח אם Gigabyte GA-K8VT800M עם בקר RAID
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון. הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה... חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ??? חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי הרד דיסק בנפח 300 ג'יגה מתוצרת Maxtor (סדרת Diomond Max 10) עם ממשק SATA1. בזמן האחרון התחילה לעצבן אותי האיטיות של ההרד דיסק, אז חשבתי לקנות דיסק קשיח נוסף זהה ולעבוד במצב Raid 0, אבל לפני שאני רץ לבזבז 700 שקלים הייתי שמח לשמוע מאנשים שכבר עובדים עם Raid 0, האם יש שיפור משמעותי ? האם התמורה תהייה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 80GB מחולק לשתי חלקים וניסיתי לפרמט אותו דרך MS-DOS ושכחתי איך עושים את זה. עוד שאלה: כאני מפרמט אותו גם המחיצה נמחקת? תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד כונן Samsung 840 Pro 512GB בתור הכונן היחידי על המחשב. לא רוצה ל"ערבב" במחשב גם כונן SSD וגם כונן HDD. אם אצטרך איחסון נוסף, יש לי כונן חיצוני של 1TB שעושה את העבודה נפלא. השאלה שלי היא כזו - האם כדאי לי לקנות כונן אחד בלבד של Samsung 840 Pro 512GB? או.. האם כדאי לי לקנות שני כוננים של Sasmung 840 Pro 256GB בתצורה של Raid 0? עכשיו סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין את המונחים של Raid למיניהם. הדבר היחידי שהבנתי זה ש- Raid 0 מציין איחוד של שני כוננים לכונן אחד והמהירות בעצם גודלת בהתאם (כל זה רק מחיפוש בגוגל. אני ממש לא בטוח שזה נכון). אבל.. במידה וזה נכון, לא עדיף לקנות באמת שני כוננים נפרדים, לבצע איחוד ביניהם ואז תהיה לי מהירות הרבה יותר גבוהה?…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי דיסק קשיח 80 גיגה של חברת MAXTOR עם 8 מגה ו7200 RPM ב480 שקל... מה אתם אומרים זה בסדר? קניתי לפני 4 חודשים
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום תהיתי איזה מהדגמים(SH-S223F , GH22NS30/40) של הצורבים שציינתי בכותרת הוא הכי עדיף מבחינת אמינות מכל הבחינות (צריבה עם כמה שפחות שגיעות , איכות המוצר, חיי המוצר) תודה לעוזרים Master-S כתבתי את המילה שגיאות בכוונה עם שגיאה(וקריצה)*
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
ברשותי כונן 80GB ישן SATA I. ברצוני לשדרג את המחשב ובין היתר להוסיף עוד כונן קשיח 160GB בתצורת SATA II, השאלה שלי היא, האם אני צריך לפחד מכך שביצועי המחשב שלי ירדו? האם מותר לשלב בין השניים? והאם אני צריך לוח אם שיתאים לשניהם? או שכל לוח אם מתאים לשניהם? ראיתי בKSP שיש לוחות מסוימים בלבד שתומכים בSATA II. ועוד שאלה כללית ממש, SATA II משמעותית מהיר יותר מ-I? כי אם תהיה לי בעיה עם הלוחות אם אני יעדיף לקנות נגיד עוד 160GB של SATA I.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי את הדיסק און קי הזה מאי ביי: http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32g-USB-2-0-Flash-Drive-Thumb-Disk-Pen-Memory-Stick-Round-Keys-model-/161046046143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item257f17a5bf עכשיו ניסיתי לאתחל אותו כדי לשנות אותו לNTFS אבל כשאני מנסה לפרמט אותו זה רושם לי "לWindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול". מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חילקתי דיסק חיצוני על המחשב שלי וראיתי את הכוננים המחולקים שלו בתיקיית מחשב שלי בנוסף לכוננים של הדיסק שנמצא בתוך המחשב פרמטתי את המחשב שלי ואחרי זה אני לא רואה את הדיסק החיצוני במחשב, אני שומעת את הצלילים שחיברתי אותו למחשב אבל לא מופיעה לי ההודעה של חומרה חדשה ולא הכוננים שלו במחשב אחר שלי אני כן רואה את הכוננים של הדיסק הקשיח החיצוני למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
SANDISK CRUZER 8 GB הקובץ המדובר הוא סרט בפורמט HD.720p שוקל 4.5 ג'יגה ניסיתי להעתיק את הסרט וקיבלתי הודעה שאין מקום ועלי לפנות מקום, כמובן שבדקתי ויש מלא מקום, בסך הכל תפוסה של 245 מגה, מחקתי ולא עזר. אז ליתר ביטחון פירמטתי וגם לא עזר, הדיסק ריק לגמרי אחרי פירמוט ועדיין אותה הודעה שאין מספיק מקום. יש לציין שזה קורה רק עם קבצים (סרטים) מהסוג הזה בלבד.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום מישהו פעם אמר לי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך כמעט כל תוכנה שתיהיה U3, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותה כמו כל תוכנת U3 רגילה על הDOK. מישהו מכיר חייה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי NUC אינטל ויש בו חיבור USB Type C, מה אפשרי לעשות איתו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הזמנתי את הנגן הזה רציתי לדעת אם כל המדיות יעבדו איתו... יש לי צורב NEC3540 והאם שווה לי 100 מדיות X8 DVD-R של TEAC ב 1.60 ליחידה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי לוח מסוג GA-8I955X Royal . http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I955X%20Royal.htm ויש לי את ההארד דיסק הזה: Western Digital 7200RPM 200GB/8MB Cache SATA II - 300 וכדי שהמחשב יזהה אותו אני חייב לכנס לביוס ולהגדיר שה- RAID יהיה DISABLED . השאלה שלי האם עדיף לי לקנות : Western Digital 7200RPM 250GB/8MB *RAID Edition* SATA150 פשוט מהשם זה נשמע יותר טוב, לכן רציתי לשאול אם מדובר באיכות ומהירות יותר טובה, ואם זה יותר טוב ללוח כי אז לא צריך שאבחר שה- RAID יהיה על DISABLED . אשמח לקבל תשובות ענייניות! תודה!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD דיי ישן Creative PC-DVD 12X בעבר הכונן עבד יופי [מתי שקנו אותו] אבל מאז עברו כמה שנים טובות ובינתיים הכונן קורא רק דיסקים רגילים, אבל כשמכניסים דיסק DVD הוא לא מצליח לקרוא אותו ומוציא אותו חזרה החוצה. מישהו יודע מה הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה בלי להחליף כונן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תקציב - עד 500 ש"ח. לא חשוב לי שיתמוך בusb3 , חשוב לי שיתמוך בחיבור esata. מטרה עקרית לצורך גיבוי , אך אולי אשתמש בו לצרכים אחרים לכן חשוב שיהיה מהיר בכל זאת.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1000GB ושמתי לב שסי-גייט ממש זולים יחסית לשאר החברות וגם מספקים 5 שנות אחריות (יחסית הרבה לשאר החברות). מדובר על כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS איך הדיסק קשיח הזה ? פשוט נראה לי מוזר שיש כזה הבדל משמעותי בין המחיר של סי-גייט לשאר החברות בזמן שסי-גייט נותנים 5 שנות אחריות (שזה הרבה יחסית לשאר החברות) אם אין באמת הבדל בין סיגייט לWD או לכל חברה אחרת אז אני אקח את זה (את סי-גייט) גם בגלל המחיר וגם בגלל האחריות.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 HDD של WD מסדרת avjs בגדלים 160 ו 500 GB ויש לי בעיה מוזרה: אני חושב שאחד מהדיסקים נכבה ונדלק כל כמה זמן (שומע רעש של איתחול). נא דעתכם תודה,
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי מחשב נייח מהדגם הבא: GIGABYTE GA-H61M-S1 אני רציתי להחליף לו את הHD לSSD על מנת שיהיה יותר מהיר היות ולאחרונה הוא איטי בצורה מפחידה... עשיתי העתקה מהכונן HHD אל כונן הSSD שלי ע"י תוכנה בשם GHOST והכל עבר בהצלחה. כעת אני מעוניין להעלות מהדיסק החדש את הBOOT של המחשב, הוא מקבל את הבקה מתחיל לעלות ואז נתקע וממשיך לחשוב עם מסך שחור ללא הפסקה- הוא בעצם לא מצליח לעלות ממנו אבל נראה שהכל בסדר... פתאום חשבתי על האפשרות שהבעיה טמונה בזה שהSSD שקניתי הוא SATA 3 וייתכן שבמחשב אין לי חיבור תואם ולכן הוא לא מצליח לקרוא אותו כמו שצריך ובמהירות המתאימה.. מה דעתכם? יש לכם רעיון על בעיה אחרת שיכולה להיות? האם לדעתכם זה ייתכן שהחיבור משפ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-