עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MetalB,

קניתי דיסקים של סילבר ליין x8 אבל נרו לא נותן לי יותר מ x4 יכול להיות ש LG לא תומכים טוב בסילבר ליין? לא נשמע לי הגיוני

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by rotman,

מה המצב אנשים? קניתי HD 320 ג'יגה SATA של WD אני צריך לחלק אותו ל partitions או שאני לא חייב? כמו כן , אם אני לא חייב , כדאי? ואם כן , אז לכמה ושל איזה גודל?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני קונה תצורב הזה שלH20L LG מה אתם אומרים? http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=123&keySearch= יותר טוב מH10A ?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by sharonbh,

שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה

5. Started by sahargt,

חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??

6. הביאו את דעותיכם בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by 114508534,

קראתי את המומלצים,אחרי זה נכנסתי ל KSP לבדוק מה יש במלאי ומחירים וגיליתי את הדגמים הבאים LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe Black איזה מבינהם הוא מומלץ וכדאי לקנות או שכולם לא משהו ועוד דבר כדאי לקנות אחד מהם או שעדיף ללכת על הפיונר 111D תודה

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  8. אם מישהו יכול לייעץ לי בעניין הצורב שלי קניתי דיסקים רב שימושיים (rewritable) אני לא למה הצורב שלי לא צורב עליהם למרות שהוא מסיים את הצריבה בשלמות..... חיייייב עזרה דחוףףףףףףףףף 161725061- למי שיותר קל אפשר גם באיי סי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tkhvbcht,

יש לי בעיה במחשב...אני מפעיל סרט אז הוא פועל עם תקיעות קטנות כל הזמן...שאני מפעיל את הוינדוס לוקח הרבה זמן...משחקים מקרטעים... המחשב בכלל עובד פחות מהר...אפילו שירים. זה נראה לי הדיסק קשיח כי המחשב כבר 5 שנים איתי והוא פעל המון זמן ( אני משאיר אותו דלוק בלילה) והוא חטף כמה הפסקות חשמל. וניסיתי לעשות בדיקת וירוסים וספיוורים ועשיתי איחוי לשתי הכוננים וגם בדיקת שגיאות וזה לא עוזר... זה נראה לכם בעיה בדיסק קשיח? אם לא מה עוד יכול להיות שלא טוב? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by InFecT[0]r,

איזה דגם של דיסק קשיח עדיף ליקנות WD2500KS 6V250F0

11. Started by GGuyZ,

חבר'ה אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על צורב די וי די משובח, אך עד 200 ש"ח . עדיף מאיזור המרכז ובפרט ת"א-ר"ג. תודה לכם!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  12. Started by omerma,

היתכן כי יש דיסקים קשיחים הפועלים גם בטכנולוגיה של sata 2 וגם בטכנולוגיה של ide/ata? האם הכונן WD2000JS Western Digital הוא כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by marlboro,

:s05:

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  14. אפשר לנקות דיסקים עם מגבונים שיש בהם אלכוהול?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות קונן קשיח חדש בסיביבות ה 200 GB באחד מאתרי המחשבים ראיתי את שני הכוננים הבאים : WD 200 gb 7200RPM 8mb SATA II מחיר 435 ש""ח WD 250 GB 7200RPM 16MB SATA II מחיר 410 ש"ח עכשיו האם הגיוני שה 250 GB יותר זול מה 200 GB???? זה שיש לו 16MB ולא 8MB זה יותר טוב או פחות טוב... תודה לעוזרים ..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הצורב שלי התעורר לחיים ?!?! WTF ?! הוא נפתח ונסגר מעצמו בצורה רנדומלית ללא שום פקודה ממני. מישהו מכיר את התופעה ? זה צורב CDRW של LG. יש לציין שעד היום לא הייתה לי שום בעייה איתו. SOME1 PLZ HELLP! WTF עריכה : עכשיו שמתי לב שהוא לא מגיב לי לכפות הפיזי ! מה קורה כאן לעזאזל !?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by aleXtazi,

שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD... עכשיו ראיתי את הסטיקי... השאלה שלי איזה צורב אתם ממליצים לי(אפשר גם לא רק מהסטיקי) ...המחיר עד איזה 300 שקל

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום לכולם, אני קונה בקרוב דיסק קשיח חדש ומתלבט בין שניים שמתאימים לי: 1) Western Digital - 250GB, 16mb buffer, SATA-2 2) Maxtor- 250GB, 16mb buffer, SATA-2 אני נוטה יותר לכיוון ה-Maxtor למרות שהוא קצת יותר יקר, קראתי ביקורות שטוענות שהוא יותר אמין מה-W.D. מה דעתכם?

19. Started by sahargt,

קבלתי את הקשיח החדש שלי ורציתי לדעת באיזה שיטה לפרמט את הקשיח יש שתי אפשריות NFS FAT32 משהו כזה ??

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. יש לי דיסק קשיח בנפח 160GB עם חיבור SATA ואני רוצה לחברו למחשב הנייד שלי, מכירים מארז חיצוני טוב וזול? תודה! שמוליק.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by omerma,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח למחשב בגודל של 160 גי'גה, 8 mb, חיבור ata, עם 7200 rpm. הבעייה היחידה היא שבלוח אם יש לי רק חיבור אחד-לכונן העכשוי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני אך השיקולים העיקריים הם:מהירות,רעש,מחיר. האם כונן חיצוני יהיה כביל להפעלת משחקים וכו' ללא בעיות?. התקציב הוא 350-450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by rotman,

WD - 8MB Seagate - 16MB Maxtor - 16MB 8 מגה באפר זה לא מעט בשביל 320 ג'יגה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלי והמחשב לא מזהה לא את הדיסק הקשיח ולא את הצורב, ומקודם בצורב NEC 3540A הכל עבד... פשוט יש לי בלוח אם רק כניסת IDE אחת ואמרו לי שאין בעיה לחבר 2 כוננים ואפילו עבד לי הצורב והדיסק הקשיח ביחד ועכשיו כלום, אפשר רק דיסק קשיח או צורב בנפרד .. מישהו יודע למה זה? דא ההבדל היחיד בביוס בין הNEC לSONY זה שבסוני זה DMA-4 ובנק זה DMA-2 ושיניתי בביוס את ההגדרה הזאת לסוני גם לDMA-2 וגם עדיין המחשב לא מזהה לא את הHDD ולא את הDVD..

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות צורבdvd, וראיתי שיש צורב בלו ריד, אני רוצה לדעת עם יש אותו בארץ? כמה או עולה? ועם כדי ליקנות בלו ריד או ליקנות לגיל

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by giliboy,

רציתי לדעת אם הלוח שלי עובד בsataI הוא יעבוד עם הרדיסק ב ?sataII אם כן חשבתי ללכת על ההרדסיק הבא: Seagate ST3320620AS הצעות על הרדיסקים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים