אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
כדאי לצרוב במהירות X16? הבנתי שכמה שיותר מהר ככה יש סיכוי ליותר בעיות לא או שזה אורך חיים? ו50שקל ל25 דיסקים של סליבר לין (טיאון) X16 זה מחיר סביר?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איזה הHD כדאי WD SEAGATE Barracuda 160GB SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y ש``ח 362 WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y 367ש"ח מה יותר כדאי שימו לב הראשון עם חמש שנים אחריות והשני עם שלוש שנים אחריות
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי אני עובד איתו עכשיו וחושב על לקנות עוד HD (הוא מבין המחירים הזולים לשאר) ועכשיו עוד משהו עם יש לי נגיד 8M BUFFER וSATA, יש טעם לקנות משהו מהיר יותר? א.ב RAID 0 ב. לא בRAID..
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP PRO שמותקן על כונן WD 7200 RPM 8MB BUFFER של 40 גיגה את האחסון שלי אני עושה בכונן אחר , הכוונה לא רק מחיצה אחרת אלא ממש כונן פיזי שונה באותם נתונים אלא של 160 גיגה האם אחסון של נפח כמו 120 גיגה פוגע במהירות המחשב? זה רק לאחסון ולא לשימוש כאילו שם רק אחסון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי ובמחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי בנורטון מג'יק MERGE(CELLS) PARTITION לכונן D: שיעבור לC: וקיבלתי הפתעה לא נעימה כונן D: שלי נמחק טוטאלית עם מלא מלא חומר חשוב.. אני ממש צריך את החומר הזה שנמחק האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של LG שבמשך הרבה זמן צרב נהדר... עד שיום אחד נמאס לו. הוא קורא דיסקים, אבל לא מוכן לצרוב בכלל...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם הוא מהיר, האם הוא שקט, האם למישהו יש ניסיון איתו, האם הוא תומך IDE. מפרט הכונן הוא: 7200 rpm, באפר 8 מגה, 250 GB. מחיר 407. האם כדאי? אגב הלוח אם (אם הבנתי נכון) הוא: APG PCI IBM USB i2c/SMBus תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחפש Disk on Key עד 250 שקל... U3... בכלל אם אפשר הסברים בכללי על כל האפשרויות החדשות... U3 הבנתי... האם יש עוד כמה דברים בסגנון שאני צריך לשים לב אליהם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו באמצע פירמוט ראשון של HD של seagate 320 ג'יגה SATA אני מפרמט עם ה wizard של seagate ל dos ועכשיו הוא מבקש ממני לבחור cluster size. כמה לבחור?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש כונן שגם יתמוך במחשב הישן שלי שיש לי עכשיו בחיבור Ide, וגם בעתיד אם אני יחליף מחשב יהיה לי חיבור sata2 שיתאים למחשב החדש... יש כזה כונן בנפח 200 או 250? תיקנתי... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הוא מתאים רק IDE או ל SATA 2 יש לי בלוח רק IDE האם הוא יתאים?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה יותר עדיף לקנות : צורב ו- CDROM בנפרד מהDVD או צורב ו- CDROM ו- DVD כגוף אחד תודה.....
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, קראתי על זה בPC MAGAZINE - יש לי פה כונן קשיח של 3 גיגה 5400 סל"ד - יש טעם להשתמש בו לSWAP ? http://www.pcguide.com/opt/opt/osSwapLocation-c.html
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. איך הוא נחשב להארדיסק טוב 2. איך אני מפרמט אותו זה ארדיסק שני על אותו מחשב אני רוצה להוסיף אותו אני צריך לפרמט אותו בnfts איך אני עושה את זה דרך הווינדוס או בדרך אחרת תודה ניסים
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בכל אתר של מחשבים אני רואה דיסקים קשיחים של אותה החברה באותו הגודל אבל שבאחד מהם יש JS JB KS YS מה זה כל הדברים האלה? מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש WD 250GB SATA II אף פעם לא התקנתי במחשב SATA אז אני לא בקיא בזה כל כך אבל אני יודע שמתי שמתקינים SATA II בד"כ לפני התקנת הווינדוס צריך להתקין לו דרייבר חיצוני ושאני התקנתי את הווינדוס הוא לא ביקש ממני שום דבר ישר התקין אותו רגיל.. עכשיו איך אני יודע שהוא התקין אותו בתור SATA II תודה לעוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
אני רוצה כונן קשיח חדש 200 גיגה בחיבור Ide... ושלא יעלה ממש יקר... מה אתם ממליצים? כי אני לא ממש מבין בחברות ובנתונים של כל כונן... תודההה רבהה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם צורב DVD של LG ועוד כונן DVD רגיל של סוני. הכונן של ה LG עובד מעולה, שקט מאוד וקורא מהר את הדיסקים (אני חושב שזה H10K משהו) ואילו הכונן של SONY זוועתי. עושה רעש פי 2 יותר מכל המחשב כאשר אני פותח את WINDOWS, מרעיד את המארז, ויש מדי פעם שהוא לא קורא קבצי RW. *למדו והשכילו.
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה יש לי צורב Dvd שבקושי השתמשתי בו הצורב עבד לי מצוין צרב דיסקים וקרא דיסקים ולאחרונה הוא פשוט הפסיק לצרוב לי דיסקים(הוא קורא דיסקים של Dvd מצוין או דיסקים רגילים אין איתו בעיות) אני משתמש בנרו 7 ומנסה לצרוב קבצי סרטים שקודדו בשיטת Diax(אני מנסה המון סוגי קבצים Iso Bin שום דבר לא הולך) יש לציין שניסיתי שני סוגים דיסקים אחד של Dvd R+ Dvd R- הדיסק של Dvdr+ הוא של Sky Pro X4 צבע ירוק למי שמכיר עד 120 דקות (זה מה שרשום אליו) הדיסק של Dvdr- הוא של Silver Line X8 עכשיו אני מצרף תמונות של השגיאות ולוגים וכמובן את פרטי הDVD אשמח לדעת מה הבעיה(אם זה אפשרי לדעת..) לדעת באיזה סוגי דיסקים אני צריך להשתמש ואם לא רשומה הבעיה איך לדעת אולי החיבור לא טוב?(למרות שהסיכוי נמוך כ…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת אמינות ? הכוונה איזה מהם ישרוד יותר זמן רעש פחות חשוב ,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין LG H10 לבין PIONEER DVD111 ? הPIONEER שווה את התוספת של ה70ש"ח ? אני צורב 99% מהזמן רק על VERBATIM , איזה מהצורבים עובד יותר טוב עם המדיות הנל? תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-