אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש והדיסק הקשיח מרעיש כמעט בכל פעולה שאני עושה רעש של גררר כזה מאוד מעצבן לא שומעים מאוורים וכל המחשב חוץ מזה שקט המחשב הוא I5 לוח P8H67 כ. מסך GTX460 דיסק הקשיח הוא של היטאצ'י 7200 32M 1TERA בחנות החליפו לי כבר לדיסק קשיח אחר (היה לי בהתחלה של WD) ושניהם עשו את אותו רעש.. בחנות טוענים שזה רעש נורמלי אבל זה לא רעש נורמלי מה אני יכול לעשות? מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פרו אבולושין 2009 לעשות קופי מדיסק איך אני יכול לצרוב אותו? כלומר זה דיסק אחד של 7.42 גי'גה איזה דיסק צריך ? דיסק DVD קטן מידי ואין אפשרות לצרוב על 2 כאלו כי זה דיסק אחד! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב את המחשב המשני שלי כרגע (נמצא ב"מפרט מחשב") ויש לי שאלה יש לי בקר scasi של adaptec בדגם: 29160 ושני כונני hdd של ibm בגודל 18.5gb 10000rpm אני רוצה ששניהם יהפכו לכונן אחד.. זה אפשרי עם מה שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי הרדיסק Western Digital בנפח 40 GB מסידרת WD400EB ומאז הוא עושה לי רק צרות!!! בהתחלה עוד הוא לא הראה שום סימן לבעיה אבל ככל שחלף הזמן ככה הוא נדפק יותר ויותר. בהתחלה נתקלתי בבעיה לפתוח קבצים מכווצים שלמרות שהקובץ היה תקין לגמרי הוא הציג לי הודעות שגיאה (CRC ERORR) ואם הייתי מנסה עוד פעם או פעמיים הוא היה פותח לי את הקובץ ללא בעיות. לאחר מכן, כאשר ניתקלתי בבעיה, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (XP אבל לא רק) וכן החלה הבעיה הגדולה!!! בהתחלה הוא הציג הודעה שקובץ זה או אחר לא הועתק כמו שצריך והוא שואל אותי האם לנסות שוב ואז אם אני אומר לו לנסות שוב אז שוב אחרי פעם או פעמיים הוא מדלג על ההודעה ומעתיק את הקובץ כמו שצריך להרדיסק (בספק...). וזהו, לאחר שהמערכת הו…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
איזה צורב איכותי יותר,עמיד יותר ומשתלם יותר? Asus 1814BLT SATA Lightscribe או LG HN-62 או שיש אחד אחר שמספק את הסחורה טוב מהם?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני למחשב ראיתי את שני האפשרויות האלה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11552 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11436 ניסיתי לבדוק ולא מצאתי הבדלים בינהם..יש בכלל? בכללי אני מחפש כונן של 1 טרה חיצוני שיהיה לו חיבור USB3 יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6925 איך הצורב הזה ביחס לצורבים המומלצים בסטיקי ? ומה ההבדל בין הדגם שמסתיים ב - H לזה שמסתיים ב - P ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים... אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare? אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסוף קניתי 840 EVO של סמסונג. יש לי את ה-MAGICIN והכל טוב, גם RAPID מופעל.. והמחשב באמת מטוס. הבעיה היא שלעיתים די רחוקות שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר להכנס לאף אייקון בשולחן העבודה, ולעומת זאת אם אני נכנס להתחל או משהו זה מגיב ישר.. למה זה ככה? וגם שאני מתקין משחק על ה-SSD אז המחשב ממש תקוע.. (לעיתים רחוקות, לא בכל התקנה).. בקשיח לא זכור לי שזה קרה מפרט: i5 3470 8GB RAM
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם בעבודה עם ארדיסק בופר 16MB מרגישים הבדל מארדיסק 8MB האם מרגישים שהוא יותר מהיר מ8MB?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מבחינת שקט ולא רועש ומבחינת מהירות ויעילות מה ההבדל בין חיבור PCI EX לכונן SSD לחיבור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את הצורב LITE-ON 48X12X48, לא משנה המחיר זה קומבינה. רק רציתי לדעת אם הוא צורב טוב? וכמה זמן הוא מחזיק? (הכוונה עד לשלב שהוא מתחיל לדפוק דיסקים בקצב?). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה עם הצורב שלי... כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצורב המחשב פשוט קופא למספר דקות, ולאחר מכן חוזר לפעולה... ניסיתי לפרמט מאה פעם את המחשב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי לנקות את העינית של הצורב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי להחליף כבל IDE הבעיה לא נעלמה... יש למישהו עצות ? מדובר בכונן ricoh 7200a. תודה...
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת האם הצורב DVD פועל באופן תקין? ישנם כוננים שעובדים, אבל מאוד לאט ואז שאתה מתקין משהו זה עוצר באמצע. כלומר הכונן עובד באופן חלקי. שאלתי היא אם אפשר לעשות בדיקה שעולה על הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-