אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 הארד דיסקים: אחד SP2504C והשני WD2500JS (שניהם 250GB) אני יכול ליצור מהם כונן RAID אם אני אחבר את שניהם ביחד? ואם כן - האם המהירות תהיה כפולה, ולגבי המקום האם יהיה לי 250GB עדיין משניהם (במקום 500GB)? בנוסף, איך אני מגדיר אותם כ RAID והאם הקבצים שהיו לי עליהם יילכו לאיבוד (יש לי פחות מ-250GB סה"כ בשניהם יחד)
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332819,00.html
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך אני יודע על אילו פינים צריך הג'אמפר של ההארד דיסק לשבת? (המדבקה שעל ההארד דיסק מראה 3 אפשרויות - Device 0, Device 1 ו- Cable Sel.)
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
סוף כל סוף העפתי את הצורב DVD X4 שלי והתחדשתי בצורב DVD עם לייט-סקריב ;D מאיפה אני קונה עכשיו דיסקים שמתאימים וכמה זה יכול לעלות :s05: :s05: :s05: (הכי זול שיש )
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה מה שאני מסוגל להוציא כעת..יש משהו טוב על הפרק? אם נבקש עזרה קצת מאבא אולי אני אוכל לקנות את ה H20 Iriver שנראה לי חמוד רצח וגם 20 גיגה, מה אתם אומרים, יש משהו אחר יותר טוב עם איכות שמיעה טובה יותר? דרך אגב ראיתי שיש גם נגנים עם חיבור קטן ומוזר כזה לאוזניות, שלא מתאים לכל אוזניה, אז אם אפשר עם החיבור הנורמלי לאוזניות.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איך מוחקים את כללללללללל הקבצים שיש לי במחשב? אני רוצה למחוק את כל הדיסק הקשיח איך עושים זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם לפני שאני קונה דיסק קשיח חדש בחיבור Ide צריך לבדוק אם הלוח אם מתאים לata 133 או ata 100? ואיך מרכיבים דיסק קשיח? משהו שאני צריך לשים לב אליו? צריך לפרמט את הכונן החדש אחרי שמתקינים? תודההה!
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי לצרוב כמה סרטים מהמחשב ולראות אותם ב DVD, חלק עבדו, חלק לא עבדו, חלק עבדו רק על חלק מה DVDים. אני מבין שיש עניין של DVD תומך DivX, אבל יש הרבה מאוד סרטים שהם בכלל ב Xvid, וגם הם עובדים ב DVD שלא רשום עליו מילה על תמיכה ב Xvid, אלא רק תמיכה ב DivX, ואף אחד מהם לא יעבוד בDVD רגיל. בשורה התחתונה כל העניין הזה של הפורמטים והתמיכה של DVD זה בלאגן אחד גדול. הייתי רוצה לקבל תשובה, אם למישהו יש מושג - מה זה Xvid, מה זה Divx איזה DVD תומך במה ובעצם מה אפשר לצרוב ואיך? מקווה שיש פה מישהו שיש לו מושג מכל הבלאגן הזה =\ תודה רבה מראש. נ.ב. אה, ואם אפשר בבקשה לקבל תשובה במילים מובנות ובלי מושגים שרק יבלבלו עוד יותר... שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אנסה שוב... האם שווה לקנות כונן מסוג זה בנפח של 300 גיגה במחיר של 200 ש"ח למטרות אחסון וצריבה מתוכו בלבד? כמה עולה מתאם? והאם הוא עובד בצורה טובה עם מתאם זה..
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
ראיתי בינתיים של פלקסטור הוא עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה מתי שאר החברות מתכוונות לעבור לSATA? ואם שווה לחכות לזה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבנתי שיש מתאם שיכול להעביר אותו לIDE או כרטיס PCI... השאלות שלי הם ככה: האם שווה לקנות אותו(במחיר של 200 ש"ח)...למרות שהלוח אם שלי לא תואם... המטרה שלו היא אך ורק למטרת אחסון וצריבה מתוכו...ולא להפעיל מתוכו ישומים או מערכת הפעלה...
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לדוד שלי נכבה המחשב וכשלקחתי את ההארדדיסק אלי אז ב WINDOWS הוא אומר ש1 הכוננים לא מפורמט אבל היה שם מידע ומידע חשוב האם יש דרך לשחזר את המידע הזה??? צריך עזרה מהר תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות צורב דיוידי חיצוני. השאלה שלי היא מה עדיף לקנות, צורב DVD פנימי עם מארז חיצוני , או צורב DVD חיצוני שבא קומפלט כבר עם המארז. השאלה היא לא מבחינת עלות,זה 50 שקל פחות 50 שקל יותר, אלה מבחינה, שביצועים של איזה צורב יהיו טובים יותר? של הדייודי הפנימי עם המארז החיצוני, או של הצורב החיצוני שבא כבר חיצוני, יכול להיות שהוא מותאם מבחינת החומרה\ קושחה להיות חיצוני כך שהוא עובד טוב עם החיבור הUSB מאשר הצורה הפנימי עם המארז החיצוני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב דיוידי הזה. הוא כבר לא קורא דיסקים דיוידי שהוא צרב. שאלתי פה בעבר ואמרו לי שזו בעיה ידועה ויש אותה להרבה אנשים. אז מה שאני רוצה לשאול זה אם צריבת עדכון קושחה אחד מאלה יעזור? http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את VISTA והופיע לי שיש לי 230GB (מה שנכון יש לי WD2500KS) ואז עשיתי לי שתי מחיצות, האחת של 50GB השניה של 100GB וזהו חשבתי שמה שנשאר זה עוד כונן של 100-+ אבל כשנכנסתי לWIN הופיעו לי רק שני הכוננים שעשיתי והכונן השלישי של ה100 לא מופיע לי בכלל.. קיצקץ מקווה שהבנתם את הבעיה אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.. זה יענו נעלם לי 100GB נראה לי שאני פשוט צריך לפתוח עוד מחיצה אני לא יודע איך עושים את זה בכלל בVISTA..
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן MP3- iRiver iHP 120 , בעל 20 ג'יגה נפח. לאחר שלוש שנימ של שימוש , וסה"כ 2 נפילות, ההארדיסק נדפק (בנפילה השנייה, הנפילה הראשונה הייתה כלום). איך הסקתי שההארדיסק נדפק? חיפשתי בגוגל. גיליתי שהבעייה שהייתה לי כשמפעילים את הנגן (Check HDD Connection) השאירה 2 אופציות: א. החיבור נדפק. ב. ההארדיסק נדפק. בכל אופן, אחרי שפתחתי את המכשיר (נגמרה האחריות מזמן) , ראיתי מה דגם ההארדיסק, ואני שוקל לקנות חדש (כמובן אחרי שאני אשלח את הנגן לHandy לבדוק האם הבעייה אכן ההארדיסק או החיבור). ההארדיסק הוא- Toshiba MK2004GAL. http://www.geeks.com/details.asp?invtid=MK2004GAL-R&cat=HDD לאחר כל המגילה, אתם בטח שואלים מה לעזאזל אני רוצה מכם, אז הנה השאלה: הבנתי שהמערכת ה…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חדש בחיבור ide... מצאתי את זה: http://www.seagate.com/support/disc/specs/ata/st3250823a.html מוכרים אותו בksp ב470 שקל...הוא חיבור ide בכלל? איך הכונן? והאם החברה נחשבת טובה? תודהההה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הצורב דיוידי שלי הלך... אני קונה צורב עם LIGHTSCRIBE אני צריך המלצה לצורב עד 250 שקל והסבר על הLIGHTSCRIBE ואיך הוא בידיוק פועל.... עדיף אזור נתניה... ודרך אגב ריך הצורב הזה - http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=S182M&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719&aff=Zap〈=he#
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי לפני כ 3 שבועות מחשב חדש עם צורב של LG GSA-H10N בדיסקים רגילים של DVD זה צורב מצוין... אבל קניתי 10 דיסקים של TDK DVD-RW 1-2X ואני לא יכול לצרוב עליהם.??????!!!!!! ניסיתי את תוכנות ROXIO, NERO (וגם את התוכונת הפנימיות שלהם לכתיבת דיסקים INCD) וכלום פשוט לא נותן לי לצרוב... ניסיתי להוריד FIREWIRE חדש אבל אין כלום... צריך עזרה :jump:
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-