אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
בקר חדש לשוק הביניים אמור להעניק מהירויות העברה רציפות של מעל ל-10,000MBps מבלי להזדקק לאמצעי קירור אקזוטיים מתקדמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
??? אם כן אז לוקח לצרוב דיסק שלם באיזה חצי שעה?!?! ואם זה Dual Layer אז שעה?
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! ברשותי dok usb 3.0 בנפח של 64gb מהירות הקריאה שלו היא 225mb והכתיבה 135mb העברתי קובץ במשקל של 28gb מהמחשב אל ה-dok והמהירות כתיבה עמדה על 78mb ומ-הdok למחשב המהירות קריאה עמדה על 80mb האם המהירויות תקינות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום רב! אני לפני קנייה של כונן HDD חיצוני ולמרבה הפלא אני כמעט ולא מוצא התייחסות למהירות הסיבוב של הכוננים החיצוניים במפרט הטכני של דפי המוצר האם זה חשוב? מישהו יכול לעזור לי במציאת הRPM של הכוננים הבאים ובכלל https://www.wdc.com/products/portable-storage/wd-elements-portable.html#WDBUZG0010BBK-NESN https://www.wdc.com/products/portable-storage/my-passport.html#WDBYNN0010BYL-WESN
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מקבוק פרו רטינה 13 עם 128GB SSD , רכשתי מ OWC את http://eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/SSDAP12K480/ עשיתי התקנה, העברה של הדיסק הישן לחדש עם CCC , ובדקתי מהירות...המהירות המובטחת באתר בכלל לא מתקרבת בתוצאה שקיבלתי בכתיבה אני מקבל 300MB/S וקריאה בטווח של 500+/- , פניתי אליהם והם אמרו לי לעשות ריסט ל PRAM והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, עשיתי את הכל אבל עדיין המהירות נשארה כמו שהיתה...יכול להיות שקיבלתי SSD פגום? הבלייקמאג'יק דיסק לא הכי אמין בעולם נראה לי אבל ניסיתי לבדוק עם AJA SYSTEM ושם הוא לא מזהה לי את ה SSD החדש... עם איזה תוכנה מומלצת למק אפשר לבדוק מהירות SSD? מה ההמלצות שלכם לבדיקת מהירות? הגדרות, פירמוטים וכו'
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
להלן 2 תמונות של SSD . תמונה ראשונה כאשר הוא חדש... תמונה שניה כאשר הוא ב 70% מלא. סתם רציתי לשתף.. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, SSD של קרוזיר 250 גיגה דגם BX100, אחרי כל שינוי ההגדרות בביוס לAHCI וכו', התקנתי את המערכת מחדש והרצתי בדיקה, מצורפת תמונה, כמו כן שחיברתי את המחשב למחשב נייח של דל דגם optiplex 3020 הוא קיבל תוצאה הרבה יותר טובה, גם מצרף תמונה. מפרט המחשב: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 8GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GeForce GT 630
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שכרגע הSamsung 850 EVO הוא הדגם המומלץ והאופטימלי לרכישה, התקציב מאפשר את ה250GB, השאלה אם יש אחד אחר, שהוא קצת פחות מהיר ביחס לסאמסונג אבל עדיין באותו טווח מחיר ושהוא 500GB?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , רציתי לדעת לאיזה מהירות העתקה בין הכונן למחשב הכונן יכול להגיע .. האם 28 מגה לשניה זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק WD80 8MB עליו 2 מחיצות. מחיצה קטנה לWINDOWS ותוכנות ומחיצה גדולה לקבצים. אני עורך וידאו ולכן אני צריך נפח אכסון גדול. אבל חשובה לי גם המהירות. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק. אבל מתלבט בין: 1. מהירות - שזה אומר להוסיך עוד הרד דיסק 80 זהה ולעבוד ב RAID 0? 2.נפח - להוסיף הרד דיסק 160 GB SATA. מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מעביר קבצים בין ההרדיסקים הפנימיים שלי מאחד לשני או מפנימי לחיצוני דרך חיבור USB המהירות ממש איטית. מקסימום שאני מקבל זה 35MB/s. חשבתי שבUSB מקבלים עד 480 ,לא?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום מצ"ב תמונה נתוני מערכת I7 920 X58A-UD7 9GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X SSD 60GB SATA 3 קורסר GT המערכת עובדת על AHCI דרייברים מעודכנים אני לא מבין למה אני מקבל ציון כזה השמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ראיתי את זה באינטרנט הייתי חייב לשתף את חברי פורום משהו הזוי... 24 דיסקים מחוברים ברייד... מהירות של 2GB לשניה...
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים. אחד 80GB אחד 500GB הגיוני שהעברת וקריאת קבצים מהדיסק 500GB איטית יותר מהדיסק 80GB ? אני רוצה לוודא שלא עבדו עלי אני לא זוכר את הדגמים..על רמת העקרון...מה התשובה ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כמה זמן יקח לפרמטט דיסק Western Digital My Book Essential Edition 1000GB ל-NTFS? כמה זמן יקח להעתיק אליו 300GB מהדיסק הפנימי?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, באילו פעולות באה לידי ביטוי המהירות 7200rpm לעומת 5400rpm? בהצגת תיקייה בעלת הרבה קבצים? בקצב העברת קבצים בין מחיצות? אשמח למידע בנושא, תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרגישים את ההבדל במהירות בין 16 ל-32? או שזה מורגש רק במשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ( שיתופית עדיף ) שתגלה לי את מהירות הדיסק הקשיח שלי? הכוונה ל 5400 RPM או 7200 RPM לדוגמא... ורצוי גם שתיהיה אמינה...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי דיסק און קי USB 3 לראשונה והופתעתי לגלות שאני מקבל מהירות העברה מאוד איטית ביחס למה שהוצהר עליו. הדיסק און קי מסוג CORSAIR FLASH VOYAGER SLIDER. כאשר אני מנסה להעביר סרט לדוגמא לדיסק און קי, אז אני מקבל מהירות בין 13-17 מגה בייט לשנייה. ממש כאילו עובד על usb2. כמובן שאני מחבר את הכונן לכניסה הכחולה במחשב. אולי יש בעיה בדריברים של הלוח? כי לא התקנתי דריבר מיוחס ל usb3 בזמנו. הלוח הוא GA-Z87X-UD4H אודה לעוזרים. תודה
-
- 19 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
היי יש לי כאמור 1 טרה קויאר בלק עכשיו כשאני מעביר מ c ל d הוא מתחיל גבוהה ואז מתחיל לרדת הוא מתחיל לפעמים מ-130 ואז יורד עכשיו העברתי קובץ של 6100 מגה ראיתי שבאיזשהוא שלב..כבר אחרי שהעברתי 4 גיגה הוא ירד לי מתחת ל28 ואפילו מגיע לפעמים ל- 20 זה בעיה או שמה זה הקצב הרגיל???? שוב ניסיתי חיפשתי ולא מצאתי בפורןם אשמח לתגובה מהירה..כי בחנות אמרו לי שאיןשום בעיה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי VOSTRO 3460 ו כונן קשיח חיצוני Transcend StoreJet 25H3P TS1TSJ25H3P 1TB USB 3.0. הסתכלתי פה בפורום והבנתי שהמהירות העברה שלי היא נמוכה מאוד 22 מגה לשנייה. ראיתי המלצה לחבר את שתי הקבלים שקיימים למכשיר במקביל אבל זה לא שיפר את המהירות. למחשב יש רק כניסות של USB 3 אז לטעות בחיבור אני לא יכול. ראיתי פה גם שיכול להיות שזה בעייה בדייברים אבל בדקתי וקיים לי דרייבר של USB 3, רציתי לדעת אם יש רעיונות אחרים או שזה פשוט המהירות הקיימת? תודה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת העברת קבצים לכונן חיצוני, אני מקבל מהירויות של סביבות ה- 100 מ"ב לשנייה. האם זה סביר? בחנתי את זה בשני כוננים חיצוניים שונים (Seagate Backup Slim Plus 2TB ו- Western Digital My Passport Ultra 2TB), שניהם חוברו כמובן דרך USB 3.0, הן דרך השקעים בקדמת המארז והן דרך השקעים באחוריו. השתמשתי בקובץ גדול של 4 ג'יגה כדי לבחון את זה לאורך זמן - ואכן, 100 מ"ב לשנייה. תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש עם יציאות usb 3 וכשאני רוצה לעביר קבצים מהארד דיסק לdok אני מקבל אותה מהירות כמו מusb 2 אני לא אמור לקבל מהירות גבוהה יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 וכשמתי לב כשאני מעביר סרט ממחיצה אחת למחיצה אחרת בכונן זה מעביר במהירות של כ-16MB\S זה לא ממש איטי? הכונן הוא WD BLUE
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, הבעיה היא כזו, נראה לי שקצב העברת הנתונים ב-USB 3 שלי נמוכה מאוד. לפי מה שקראתי בהתקן של USB 3 אפשרי להעבר בקצב של עד כמה גיגה לשניה . ברור שזה תלוי גם במה שההתקן שאני מחבר(דיסק און קי) מסוגל. חיברתי את הדיסק און קי שלי מדגם קרוזייר 16 גיגה של סאן דיסק לכניסת USB 3 וניסיתי להעביר סרט בנפח 8 גיגה בקירוב. הוא התחים בכ100 ומשהו מגה בייט לשניה וירד ל20 מגהבייט לשניה שזה נראה לי מאוד איטי אפילו לUSB 2. איך אני יכול לבדוק את זה ולדעת שהכל בסדר? דרך אגב במנהל ההתקנים רשום לי USB 3 לוח האם שלי הוא Z77X-D3H של גיגהבייט. יכול להיות שמצאתי את התשובה ואני מוגבל בגלל הדיסק און קי שלי ? http://usbspeed.nirsoft.net/?pdesc=S…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-