אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש את זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7B250R0 ויש את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3050 מה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיק ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני באמצע בחירת כונן קשיח בנפח 250GB. עד אתמול הייתי די סגור על הWD2500KS אבל שהסתובבתי בKSP ראיתי את הMAXTOR ?6V250F0. ההבדל הוא 40 ש"ח (450 ש"ח ל-Maxtor ו-410 ש"ח ל-WD) מה עדיף? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 250Gb SATA II 7200rpm 16Mb vs. Western Digital Caviar WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA מה יותר שווה? האם כדאי להוסיף את ה40 ש"ח האלו? עוד שאלה קטנה, אני כנראה אלך על הצורב Samsung S182D, האם הוא באמת הבחירה הטובה ביותר? (עולה 170 ש"ח, 180 ש"ח לדגם השחור) ולא אפכת לי מLightScribe. תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול בנושא של הארד דיסק. איזה חברה מייצרת הארד דיסק SATA II שנחשב אמין כיום? תודה מראש, איתי
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 שווה 170 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
ראיתי את ההארדיסק הזה בזאפ בהבדל משמעותי וגם בנתונים יש 2 דגמים של הכונן אחד SATA2 ואחד IDE כמו כן שמגדילים את התמונה היא בכלל של דגם של 400 ג'יגה.. אם אין פה טעות אז המחיר טוב (למרות שיותר זול לקנות שניים של 250) רציתי לדעת לגבי הביצועים והאמינות של הכונן, האם הם טובים? אני מדבר על 500ג'יגה IDE.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי איזה צורב הכי טוב והכי כדאי לקנות מהרשימה הבאה: (עדיפות לצורבים עם LIGHTSCRIBE, וחובה שיהיה שחור) DVR111BK PIONEER DVR-111BK X16 BLACK BULK (+ DVD-RAM ) DVR111DSV PIONEER DVR-111DSV X16 SILVER BULK DVR111DBK PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK BULK DVR111D PIONEER DVR-111D X16 BEIGE BULK H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK H10LB LG H10LB X16 Bulk WHITE + SOFTWARE Lightscribe H22NK-B LG H22NK Bulk X18 BLACK ND7170A-B NEC 7170A X18 BLACK + DVD-RAM X12 ND5170A-S NEC 5170A X18 SILVER DW1620 BENQ DVDRW DW1620 x 16 bulk Q170ABK SONY AW-Q170ABK (+DVD-RAM X12) X18 BLACK S182M SAMSUNG S182M + SW + X18 Lightscribe black אנשים אני לא יוכל ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי כבל סטנדרט יש לי חיבור IDE בודד על הלוח אני רוצה לחבר גם צורב וגם הארדיסק עליו המארז הוא פול טאואר [גובה 54] הכבל הרגיל לא יכול להגיע גם להארדיסק וגם לכונן רציתי לדעת אם יש כבל מאריך או כבל ממש ארוך עם שני חיבורים כשהאמצעי ממש באמצע ולא קרוב לחיבור בקצה? אם כן איפה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול מה ההבדלים בין SATA II לבין ATA IDE ומה עדיף ליקנות. יש הבדלים במהירות או משו? או שזה רק חיבורים אחרים?! וללוח אם מסוג http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4036 מתאים הכונן הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.... אני מתלבט מאוד ואבקש את עזרתכם. החלטתי על קניית כונן גיבויי למחשב. כל החומר שלי נמדד במשהו של 25 GB חשבתי על כונן 2.5 של WD ואז התברר לי שאין בו גיבויי בלחיצת כפתור ולכן אני יכול לעשות את אותו גיבויי על אייפוד. מצאתי באנטרנט כונן של PHILPS 2.5 עם גיבוי בלחיצת כפתור. בהנחה ששניהם עולים אותו הדבר מה לדעתכם עדיף? http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=110&language=en כתובת של WD. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&=כתובת של PHILIPS/ אשמח לתשובה.........
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני יודע NEC לא מומלץ אבל בכל זאת אשמח לעזרה אני מתכנן לקנות צורב ולפי הבקורות בפורום לא כל כך הצלחתי להבין מה מומלץ חוץ מה BENQ שאין בארץ בקיצור ראתי שלNEC יש צורב חדש שהם הוציאו ביחד אם SONY ולפי הביקורות הוא נראה די סבבה הדבר העקרי שאני צריך מהצורב זה איכות צריבה די טובה בקיצור מה דעתכם שווה לנסות? ועוד שאלה יכול להיות שאני מזמין חבילה מחו"ל שווה להשקיע ולהזמין גם את הBENQ או שזה לא כל כך משנה?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למה HD 250 ג'יגה 16 מגה עולה ב50 שקל פחות מ250 ג'יגה 8 מגה בופר? זה לא אמור להיות ההפך?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים צורב של פיונר DVD כמו במומלצים עכשיו לקחתי איתו 50 דיסקים ועלה לי 70 ש"ח אמרו לי שאפשר למצוא 100 דיסקים בעלות של 120 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך. האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל? עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון? ומה המחיר לדיסק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי בהתחלה הארדיסק דרך אתר שבסוף כתוב KS התקשרו אלי ואמרו לי שכדאי לי לקחת YS כי זה יותר טוב (והתוספת היא רק 20 שקלים) זה באמת ככה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט DVD FULL לא הRIP...בעיקרון צריכה להיות לי בחירת שפה וכל מיני כמו בסרט DVD מקורי אני צרבתי DATA רגיל וזה לא נתן לי לעשות בחירה זה מראה לי את האייקונים של הבחירה כאילו זה חלק של הסרט [טריילר או משהו...] שוב..איך לצרוב טוב שזה יעבוד? -תודה. מקווה שזה המקום הנכון... :s05:
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
חיברתי הרד דיסק חדש למחשב חדש, פיצלתי את הכונן הראשון ל-12 גיגה ווינדאוס פירמט לי את C, אני בא מחשב חדש הכל מותקן, פותח אותו וכונן ד לא מאוחה או משהו, אני מנסה להכנס הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרט אמרתי לו כן, וזה כותב לי "cannot complete format" אחרי שהוא מסיים לפרמט
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, אני צריך שרת קבצים לבית,בין 2 ל4 TB. מינימום 2, אבל כמה שיותר - יותר טוב. בנוסף, אני צריך יתירות מסויימת, אבל שום דבר שקרוב לMission Critical. חוץ מזה, אני רוצה שהכתיבה לדיסק תהיה יותר ממהירות של 1Gbit Ethernet עם Jumbo Frames, כלומר יותר מ600 מגה-סיביות (למרות שאין לי ספק שזה לא בעייה להשיג בכמעט כל קונפיגורצית RAID שאני אנסה). חשבתי לעשות RAID 5 עם כמה שיותר דיסקים. ראיתי בקרים של 8 פורטים, אבל הם יקרים לפנים ולא ראיתי אותם בשום מקום בארץ. חוץ מזה ראיתי לוחות אם עם 8 ו 9 פורטים של SATA ועם בקרי RAID ONBOARD שמציעים RAID5. ספציפית את הAB9 Pro של ABIT, ואני תמיד הייתי חובב ABIT (זה לא איזה סטייה, פשוט יצא שלוש פעמים שלוח שלהם התאים לי). הבעייה שאני רואה בלוחות האלה …
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בדיסק הקשיח: דיסק של Maxtor בנפח 40 גיגה (מחולק ל- 10 ול- 30). מדובר במחיצה C אשר גודלה 10 גיגה. הבעיה: כאשר אני נכנס ל- Properties של מחיצה C בכדי לראות את תכולתה, אני רואה שהיא מנוצלת בכ- 8.9 גיגה מתוך ה- 10. כאשר אני נכנס לאותה מחיצה ומסמן את כל הקבצים והתיקיות, המחשב "טוען" שהכל ביחד מנצל 4.5 גיגה בלבד! להיכן נעלמו 4.4 גיגה??? עשיתי חשיפה של קבצים מוסתרים וזה לא עזר... עשיתי ניקוי דיסק וזה לא עזר... ביצעתי אנליזה ולפיה אין צורך לעשות איחוי דיסק (לא יודע אם זה קשור)... הדיסק פורמט לפני מספר שבועות... בבקשה עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איזה צורב CD-R הכי כדאי לקנות כיום? אני לא מחפש צורב DVD, יש לי אחד במחשב אחר. הצורב מיועד לצריבת מוזיקה ככה שהנושא הזה הכי חשוב. האם שווה להשקיע קצת יותר בצורב PLEXTOR PX-230A או שאפשר להסתפק גם באחרים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-