אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
בפעם האחרונה שקניתי דיסק קשיח - לפני כשנה וחצי דיסק בנפח 500GB של samsung מסוג F3 עלה לי 190 ש"ח. עכשיו אני רואה שהמחירים נעים באיזור של 270 ש"ח. יכול להיות שפיספסתי משהו? כמו כן, למה אי אפשר למצוא דיסקים של samsung? תודה למעדכנים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי רוצה לרכוש LITE-ON 52X32X52 אך משום מה המוכרים מנסים להניע אותי "יש להם הרבה תקלות, יש הרבה החזרות, סתם צורב מורכב בארץ ?,מרעיש מאוד" אך משום מה באתרי מחשבים בעולם הוא מקבל ***** אז מה אתם אומרים ? אולי LG ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי בחנות צורב OEM nec3500 , וקצת "החשיד" אותי שלא רשום בשום מקום "NEC", חוץ מאשר באותיות מיניאטוריות היכן-שהוא בחלק התחתון של הצורב, בתוספת המילה "corporation" או משהו בסגנון........ מישהו שקנה את הצורב הזה יכול לאשר לי שאכן קשה מאד למצוא את המילה NEC? :s05:
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
400 גיגה עולה 1500 שקל בערך ן 2 של 200 עולים 1200 שקל בערך
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Samsung S2 Portable Western Digital Elements Samsung G2 Portable Western Digital My Passport Essential Verbatim Store n Go אני מחפש הדסיק אמין שלא יהרס, יהיה קל לשימוש,
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
-
רב פעמית? (כלומר כמה פעמים ניתן לכתוב/למחוק כל פעם מחדש) קניתי לפני מספר ימים דיסק של וורבטין, ולא כתוב עליו לכמה כתיבות הוא מתאים. בעבר היה לי נסיון מר מאוד עם הצורב הישן "שדפק" לצמיתות דיסקים רב פעמיים לאחר מכסימום 4 צריבות. מאז החלפתי צורב והחלטתי לחזור ולנסות את המדיה הרב פעמית. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו כן, אשמח להמלצות לכונן בגודל הנ"ל.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי SAMSUNG HD204UI לצורך אחסנת סרטים, בזמן הפרמוט יש צורך לבחור ב ( Allocaction unit size (512,1024,2048,4096,8192,16K,32K,64K או בדיפולט 1) באיזה ערך יש לבחור? 2) מה ערכו של הדיפולט \ איך ניתן לבדוק זאת? בחירה נוספת שיש לעשות בזמן הפירמוט היא האם לסמן V על רובריקת ENABLE FILE AND FOLDER COMPRESSION 3) מה נותנת אופציה זו? 4) בכונן המשמש לאחסנה יש בה צורך? פרט ל HDD זה (שהטייפ שלו הוא בייסיק) יש לי עוד 3 HDD (פיזיים), שניים מוגדרים כבייסיק ואחד כדינמי 5) יש צורך לשנות את הדינמי לבייסיק? 6) איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי Corsair Voyager Mini מזה מספר שנים ואחרי יותר מדיי הצפנות וניסויים' הוא כבר לא במיטבו והגיע הזמן להחליפו. לפי מה שבדקתי, גם מספר שנים אחרי, CORSAIR עדיין הכי מהירים בשוק. הדגם הזה, Corsair Voyager GT יותר מהיר מה VOYAGER המקורי ואף מה-VOYAGER GTR החדשים. http://www.corsair.com/usb-drive/flash-voyager-gt.html שאלות: 1. האם יש מתחרים לכוננים האלה? 2. מדוע ככל שהנפח גדול יותר, כך המהירויות הקריאה/כתיבה הופכות אסטרונומיות?! *רק מוצרים הנמכרים בישראל ואנא הביאו לינקים לדף המוצר באתר החנות.
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
<נושא>? שמעתי על הרפטור 36G שהוא מהיר מאוד, האם יש מהירים ממנו? (למטרת שידרוג הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה אצלי המחשב).
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעוניין להוסיף SSD בנוסף ל HDD בנייד שאמור להגיע (Lenovo Flex 2 14, בהנחה שיתאפשר). מהו ה-SSD M.2 המשתלם ביותר? (בטווח 128-256GB) יש דברים שצריך לדעת? (אורכים, סוגי סלוט וכדומה)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מהו האמצעי איחסון המועדף עליכם? *הערה: אני כל כך שונא לצרוב בצורב כל דיסק לוקח לי לצרוב אותו לילה שלם ורוב הפעמים הוא נדפק לי, וגם הדיסקים מאוד יקרים (TDK X4 23nis) מצפה לתגובות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עוסק בפרויקט שמייצר וידאו ואודיו בנפחים של ג'יגות. כרגע אני מגבה באמצעות צורב לייט-און. האם אתם ממליצים לעבוד עם טייפ גיבוי? מה היתרונות? האם ישנו אמצעי מומלץ אחר? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מחפש את הארדיסק הכי מהיר כיום ל PC בממש SCSI מן הסתם, כסף היא לא בעיה, לא להתייחס לשיקול הזה בבחירה. כמו כן הייתץי רוצה לדעת כמה הארדיסקים אפשר לחבר ביחד בסקאזי, ואם אפשר לחברם ב RAID, ואם כן אז כמה במקביל ? תודה לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון להעברת נתונים מהירה בין הדיסק לזכרון\מעבד. כמו שכולנו יודעים, רוב הזמן המעבד מחכה לדיסק, ואני כבר כמה שידרוגים מנסה לשים דגש על איכות הזכרון\דיסק כדי לצמצם את הצוואר בקבוק הזה. בהתחלה קנינו פי שניים ראם (ביחס לסטנדארט) אח"כ קנינו פי שניים קאש, ואז קנינו RPM יותר גבוהה, ואח"כ קנינו SATA, SATA2, ואפילו ניסינו (ניסיתי) רייד 0. וזה לא מספיק. אז לפני שאני קונה ראם דרייב (משהו קטן, רק למערכת ההפעלה), רציתי לדעת האם ידוע לכם על פתרונות יותר טובות. חבר שלי פעם סיפר לי על דיסק קשיח עם לוגיקה פנימית, שגם אמור להיות משהו טוב. יש הצעות?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהו ההארד דיסק בעל הנפח הגדול ביותר כיום למחשבי pc ביתיים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות הארדיסק חדש שישמש בין השאר גם להתקנת המערכת עצמה אני לא צריך נפח מטורף אבל ראיתי שהמחירים כבר מממש זולים והגעתי למסקנה שמבחינת התמורה לכסף הכי כדאי לי לרכוש את ההארדיסק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5472 השאלה שלי היא, האם אני יכול להיות רגוע ובטוח שהדגם הזה הוא אכן 7200.12 כמו שגם מציין הלינק בסימן השאלה הצהוב באתר של KSP? המחשבה הראשונית הייתה על כונן באזור ה-500 ג'יגה ו-300 שקל, אבל אם זה עוד רק 65 ש"ח אני מאמין שזה כבר הרבה יותר משתלם לקנות את הכונן הזה.. האם הסדרה הזאת מומלצת יותר מזו של WD? אשמח לקבל עזרה בנושא תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב? אז אחרי שקרסו לי עוד כמה הרדדיסקים, החלטתי שאני צירך לקנות לי אחד טוב, ולהעביר את ה WD80GB שלי לאמא, שתעביר את שלה לאחותי והלאה... אז זה מה שאני מחפש בהרד דיסק: 1. ש-ק-ט !!! בזמן עבודה מעט פחות חשוב, ב IDLE יותר חשוב, שאני יוכל לישון בשקט. 2. ביצועים טובים, אני חושב ש 8MBCACHE זה הכרח, SATA זה יתרון, וגם 7200 סל"ד כמובן. 3. שהחוטים לא יתפסו הרבה מקום במארז, עדיפות ל SATA, למרות שאם יש כבלים מעוגלים אז גם ATA זה לא כזה נורא... 4. זול, שלא יהיה יקר מדי, ומכאן העדיפות ל 80 ג'יגה ולא ל 120, למרות שגם 120 בסדר(נראה לי בזבוז לקנות היום 40) 5. אחריות לזמן רב, כלומר עדיף מאודדד שיהיה ל 3 שנים. 6. שתהיה חנות אמינה ולא אחת שתיתן לי אחריות ל3 שנים ושבוע הבא תסגור ותטוס להוד…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-