אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק ל-DOK בנפח של 256 מ"ב במחיר של כ-30 ש"ח. לצערי מוכרים DOK בנפח כזה במחירים גבוהים מאד. אשמח להמלצות על חנויות/אתרים במחיר הנ"ל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לקטע של הבוט הוא אומר לי: GRUB Loading stagre1.5. GRUB loading, please wait... Error 15 מהי השגיאה הנתונה? וכיצד פותרים אותה? :-\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD,אך שהכנסתי דיסק הוא ניגן אותו בWMP אך עם מסך שחור (לא יודע מבחינת הסאונד) מה צריך לעשות שיעבוד? האם זה קשור לתפריטים בדיסק?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש לו הארד דיסק אחד של 120 GB ואני קניתי אתמול הארד דיסק חדש של 250 GB ואני רוצה להרחיב את המקום ולחבר למחשב שתי הארד דיסקים אז חיברתי את ההארד דיסק החדש ב SLAVE אבל ה WINDOWS לא מראה לי שיש לי עוד כונן אז בדקתי בBIOS בהוא הופיע אבל הWINDOWS לא מזהה אותו בבקשה תעזרו לי :)
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון. נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש. טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר. מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין. הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
משהו עם 80GB אם יש של 120G זול גם מצויין.. לא משנה לי כזה הגודל של הכונן הוא יכול להיות 3.5 ולא 2.5 העיקר שיעביר מהר את הכל ולא שיקח לו שעות על גבי שעות.. ושהחומר שבפנים לא יקרה לו כלום וישמר.. אז מה מומלץ..? יש כאלה כוננים שבאים עם מארז מיוחד משלהם למה עוזר המארז?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הבעייה שלי איתו היא כזאת: כל פעם שאני צורב מוזיקה (דיסק רגיל של סילבר ליין X52, 80min, 700MB) ולא משנה באיזה מהירות אני צורב אותו, אני מנגן אותו באוטו ותמיד יש לי שגיאות כאלה או קפיצות קטנות ומעצבנות למרות שהדיסק בכלל לא שרוט או משהו כזה.. מה אני יכול לעשות? נ.ב ** אני יכול לצרוב במהירות של מקסימום 48 של דיסק רגיל. ** זה צורב DVD X16 ** יש לו buffer underrun protection ** במקור הוא בא עם גירסת קושחה של DL10 אבל עדכנתי אותו ל- DL13 מהאתר http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=16 ובכל זאת אני לא יודע מה לא טוב!!! זה ממש מתסכל ולא משנה באיזה מהירות אני צורב את הדיסק... ניסיתי את כל המהירויות!!! בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה אני כבר לא יודע מה לעשות!!!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם Asus P4P800 SE ויש לו רק חיבור SATA ואחשיו אני רוצה להריב את ההדיסק אבל הדיקסים הזלים יותר הם SATA 2. אז אנמי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בדיסק קשיח כזה שיש לו SATA 2
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך,רצוי מאוייר או וידיאו של הרבה ופירוק כוננים מPC יש כמה כוננים שאני רוצה לפרק ולחבר למחשב אחר ואני לא יודע איך תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141822&DB187326=187333&DB141818=141819 ברצוני לרכוש אחד מהמוצרים הנ"ל אולם יש לי התלבטות לגבי הדגם וההבדלים בינהם
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום... אני זקוק להמלצה על הרדיסק וצורב דיוידי ניידים טובים מהירים ואיכותיים... אין בעיית תקציב...אולם אשמח לקבל המלצות ממבחר חברות ומחירים מבחינת גודל הרדיסק שיהיה לפחות 160GB ומעלה וכמובן חיבור USB 2 לגבי הצורב דיודי החיצוני שיתמוך בכל הפורמטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: Asus P4S800-MX SE אני רוצה לקנות דיסק קשיח. אם אני יקנה דיסק SATA II זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמה זמן, בערך, מחזיקים DVD צרובים (מדיה איכותית)? רוצה לגבות דברים ולדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שהמידע בפנים ילך... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ובכן נגן הדיסקים במכונית שלי (Sony) עושה skipping כך שאני מעוניין לנקות את עין הלייזר שלו. הבעיה היחידה היא שהוא כמובן Slot-Loading כך שאני לא חושב שדיסקי ניקוי רגילים יעבדו כאן... אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
[אותה השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית"] מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במ…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אהלן יש לי צורב של Nec (צורב די וי די) ולאחרונה יש לי בעיה קטנה. הצורב מצליח לצרוב דברים בסדר... זתמארת מבצע צריבות מכל סוג בלי בעיה אבל משום מה הצורב לא קורא 80 אחוז מהדברים שאני מכניס אליו... נגיד צרבתי משחק עכשיו, הצריבה הצליחה (ועובדת במחשבים אחרים) אבל כשאני מכניס את הדיסק אחר כך, הוא לא קורא אותו ! עיזרו לי בבקשה ! תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD עד 200 שקל של חברת LG מחפש את הצורב עם התכונות הכי חדישות בקיצור המילה האחרונה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לנטר בזמן אמת את מעבר המידע בהארדיסקים המותקנים במחשב ? האם יש תוכנה יעודית לדבר ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הצורב LG GSA-H10A, יש אותו בKSP אבל בשם הוא נקרא H10AB (לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113), רציתי לדעת אם יש הבדל בין הצורבים? אולי בכלל כדאי לי ללכת על צורב אחר?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים! OK אז ככה, אני די בלחץ להתקין את המחשב החדש. הזמנתי- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD קבלתי- Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לוח אם- ASUS M2NPV-VN?GEFORCE 6150 SOCKET AM2 1. כמה זה משנה? 2. האם שווה להתעקש? 3. האם יש איזשוהי בעיה אם ה ATA100? או עם ה-SATA2? 4. מי עדיף? אגב הם עולים אותו מחיר... אולי לא היה להם בסטוק אז הם דחפו לי? בבקשה עזרו לי כבר 3 ימים אני מתכנן להתקין את המחשב בשבת. וחבל להתקין ומחר להחליף... אני פה בקטע מסריח-תגיבו מהר בבקשה. יאללה ביי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
למישהו יש מושג באיזה RAID לוח אם צריך לתמוך בשביל חיבור מחיצות בין הארדיסקים? כלומר 3 הארדיסקים מחוברים למחיצה אחת לדוגמה. ואיזה הארדיסק צריך בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-