עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני לא יכול לצרוב קובץ שהוא מעל 2G הוא אומר לי משהו עם UDF WRITE....

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by THE FOX,

http://wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=249 http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=133&language=en מה עדיף מבינהם? האם הבדל האמינות הוא כזה גדול ששווה תכסף?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  4. אחרי שחיברתי אותו לחשמל וחיברתי בכבל USB למחשב זה העלה לי בצד להתקין חומרה חדשה התקנתי והכל היה סבבה וזה מראה שההתקן עובד טוב בלי סימני שאלה עליו או סימני קריאה במנהל ההתקנים.. אבל זה לא מראה לי אותו במשחב שלי בתור כונן כשהוא מחובר.. אז איך לעזעזאל אני אמור לשים על הכונן הזה דברים אם אני לא מוצא אותו בשומקום.. אז מה אפשר לעשות..?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by roy_bi,

יש ברשותי מחשב עם כונן SCSI ו בנוסף יש לו RAID (שרת) כיצד ניתן לבצע לו IMAGE?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. נתחיל עם הצורב. יש לי צורב nec 2510a כבר, נראה לי שנתיים. כל הצריבות שלי נעשות במהירות 4X. פשוט זה מספיק איכותי ומספיק מהיר בשבילי. לפני כמה דקות קראתי בריפרוף את האשכול שנמצא בנעוץ לגבי הצורבים של NEC. איכשהו ראיתי שלצורב שלי יש אפשרות לצרוב ב8X דיוידי... שאני צורב על מקס זה צורב לי על 4X. בעיה... עכשיו לא אכפת לי להשאר במצב הקיים, גם ככה אני לא יצרוב יותר מ4X דיוידי, אבל האם זה אומר שהצורב ידפק בזמן הקרוב? (למרות שהעניין קיים כבר הרבה זמן, לא יודע כמה זמן, כי תמיד צרבתי ב4X). לגבי ההארד דיסק. שוב... ( 8) ) קראתי אשכול לגבי WD שהוא רועש. שמתי במפרט של המחשב שאני הולך לקנות 160G של WD. בעבר היה לי הארד דיסק של WD והוא נדפק, ולפני שהוא נדפק היו לו בעיות של רעשים ממש מציקי…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by nir_varon,

טוב, אז קראתי את הת'רד על הצורבים של NEC ובתור הבעלים המאוכזים של ND-3520AW (אחרי עדכון קושחה) אני מתחבר לתלונות של כל האנשים וגם הצורב שלי לא קורא דיסקים מסויימים... אכזבה.. אני שוקל להחליף אותו לצורב של LG .. רציתי לדעת מה דעתכם על הצורבים שלהם באופן כללי ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם צורבים של LG (בעיקר על תקלות שלהם) *על בעיית המגש שנתקע כבר קראתי* (: חשבתי בעיקר על שני דגמים: GSA-H10A GSA-4167B

8. Started by x-dude,

LOL חזק ביותר (כן, זה אמיתי). http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE

9. Started by nir_varon,

היי יש לי שתי שאלות : 1) איך אני יכול לזהות בוודאות איזה צורב DVD התקינו לי , שלא כולל פירוק של הכונן עצמו? 2) אני מנסה לנגן דיסק DVD שחבר שלי צרב .. ומשום מה אני לא רואה כלום בדיסק.. הדיסק מנגן במקומות אחרים לכן אני יודע שהכל בסדר איתו.. איך אני יכול לברר עם חסר לי תמיכה בפורמט של צריבה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by G@L,

קניתי לאחרונה צורב Pioneer DVD+RW 107 8x ויש לי סרט DVD מקורי שקניתי. אני רוצה לצרוב אותו. באיזו תוכנה אני צריך להשתמש ומאיפה להוריד אותה?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by Ancient1,

העליתי כבר את הבעיה המוזרה שכשאני מעתיק , בודק תקינות הכל בסדר, מכה ,מדליק, בודק שוב ויש שגיאות CRC עשיתי המון בדיקות .. שתי שאלות כאשר הזכר USB נוגע במתכת מארז החשב יש ניצוץ קטן . למארז יש ספק 12V ו 5V משלו. האם זה נורמלי ?? Underpowered USB יש מצב שהUSB במחשב לא מספקים מספיק מתח. יש ל WD כבל USB שמתחבר לשתי כניסות כדי לקבל מספיק מתח. מישהו מכיר / ראה דבר כזה בארץ ? או מכיר אתר שמסביר איך לעשות חיבור כזה (ולקנות קונקטורי USB מתאימים - 2 *חיבור A )

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by lirancoh85,

מדוע כל כך הרבה זמן של ניסויים הדיסקים הקשיחים (ביחד עם הכוננים האופטיים) אלה הרכיבים היחידים שלא מצליחים לשפר במערכות של ימנו, הרי הדבר היחידי שהשתנה במהלך השנים האלו זה הנפח אבל המהירות עדיין נשארה כמעט אותו דבר.? והאם משיהו יודע למה ה HD הוא צוואר בקבוק למערכת (מהבחינה הפיזית) אשמח לשמוע תשובה.. שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש ואחד הדברים שאני מעוניין בהם הוא הפרדה בין כל קבצי ותוכנות מערכת ההפעלה לבין כל שאר הדברים במחשב שיהיה. לצור כך חשבתי לקנות שני כוננים קשיחים, כאשר הכונן שיכיל את מערכת ההפעלה לא צריך להיות גדול מידי. 80GB זה מעל ומעבר. ---- אבל ---- אין כוננים בנפח כזה בעלי 16MB CACHE. וכאן באה שאלתי אליכם: עד כמה כמות הCACHE תגביל אותי בעבודה בתצורה של דיסק אחד בעל 8MB CACHE למערכת ההפעלה ודיסק אחר בעל 16MB CACHE לכל שאר הדברים? כעקרון חשבתי על 2 אופציות: 1. לקנות שני דיסקים כמו שציינתי קודם ואז השאלה היא מה אני מפסיד בביצועים? 2. לקנות דיסק אחד גדול בעל 16MB CACHE ולחלק אותו לטובת מערכת ההפעלה. פיזית עדיין יהיה לי כונן אחד. מבחינת אמינו…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. הכונן מראה שיש לי 33.6GB תפוסים אבל בעצם רק 22.4GB תפוסים ואני לא מבין מה קרה להפרש ולאן זה נעלם :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש ביצעתי תצלום מסך זה אמור להיות קישור ישיר http://www.2send.us/uploads/92f1cf5415.jpg

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. היי!, יש ברשותי מחשב R50E IBM , קניתי לו הרדיסק חדש, התקנה פיזית היא מאוד פשוטה אפילו אין צורך במברג. הבעיה היא שאני צריך לפרמט את הכונן החדש לתקן ACCESS IBM ואת זה אני לא יודע לעשות. IBM רוצים על זה 250 ש"ח, אני קמצן מידי. מצאתי באינטרנט את המאמר הבא: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-55165 אבל לא בטוח עד כמה זה מה שאני צריך. מישהוא יכול לעזור לי בנושא? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. ברשותי דיסק קשיח נייד שמעביר דרך usb2. עם הלפטופ שבו יש usb2 המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואפשר להשתמש בו, והמחשב הנייח עם ה-usb הישן והרגיל לא מזהה אותו. איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. רכשתי כבל USB ל IDE/SATA שמגיע גם עם ספק (שנאי) שמתחבר ל HD. אני מעוניין לעבוד עם HD חיצונית למחשב (ובעתיד עם צורב DVD) 1. האם ניתן לעשות חיבור וניתוק חם? (כלומר לחבר/לנתק תוך כדי עבודה על מחשב פועל בלי לכבות אותו לשם כך) 2. האם ישנה עדיפות לחיבור וניתוק קר (כשמחשב כבוי) על פני חם? (או אולי זה בכלל מזיק לנתק אותו לאחר הכיבוי) 3. מה סדר הפעולות שצריך לעשות בחיבור (קודם חשמל ואח"כ USB או להיפך) ? 4. מה סדר הפעולת שצריך לעשות בניתוק ? 5. האם כשHD מחובר רק לחשמל ורץ (שומעים שהוא עובד) המחט זזה? כלומר ניתוק יגרום לנזק כמו בהפסקת חשמל או כיבוי כפוי של מחשב? 6. הדברים שונים בעת עבודה עם HD מבוסס חיבור SATA? תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרת גיבוי.. בין 320 ל400 ג'יגה.. התחלתי להתעניין יש את הOne touch הזה.. אני ממש לא מבין בזה.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. מה הדיסק הטוב ביותר במחיר סביר שישרת אותי נאמנה.. ומה זה הOne touch הזה בכלל ולמה הוא טוב?!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. היי חבר'ה. חברה שלי מעוניינת בצורב די וי די. מהמומלצים כאן נשארתי עם הסמסונג והLG. לשני הצורבים החסרונות שלהם, אבל מה שבאמת חשוב לה זה אמינות. כלומר, שהצריבות יעברו חלק. הפונקציה היחידה שגם נראתה לי נחמדה היא הLightscribe שבסמסונג. אבל כמה עולה מדית LS? מעלעול בתוצאות החיפוש ראיתי שהמחיר בארץ יקר והמדיה הזאת נדירה. אבל כמה יקר וכמה היא נדירה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Jesper,

היה לי הארד דיסק שנדפק, ולקחתי אותו למיטסי (MiTsi), שזו חברת שחזור מידע, שם נתנו לי הצעת מחיר של 2135 ש"ח, וגם בנוסף לזה אני צריך להשיג אלקטרוניקה מקורית בשביל הדיסק הזה, כי הם לא יכולים להשיג, מה שאומר שבטח אני אצטרך לחפש הארד דיסק כמו זה שלי ב-EBAY ולשלם עליו עוד הרבה כסף. הסכומים האלה ממש מוגזמים ואני לא ממש יכול לעמוד בהם... מצד שני המידע על הדיסק הזה חשוב לי... יש אולי חברה אחרת לשחזור מידע שהמחיר בה יהיה משמעותית יותר נמוך (משהו בסביבות 1000+ ש"ח), או שבכל חברה של שחזור מידע ירצו סכום כמו או קצת פחות ממיטסי?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה ל hard disk חדש : 1. בסביבות 400-450 שקל (אפשר יותר אם זה שווה את ההשקעה) 2. שיהיה בנפח של ~250gb 3. לא מרעיש 4. שיהיה בחיבור SATA II 5. מסידרה טובה (למדתי שחברה של ה HD משנה פחות ויותר חשוב שהוא יהיה מסדרה טובה). באתר של KSP (החנות נוחה לי בגלל הקירבה לבית) ראיתי את הנ"ל שמתאימים לדרישות : Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II -> 395 nis Maxtor, 250GB 16MB, SATA II -> 450 nis איזה כדי לקנות ולמה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by Nahum2,

אלוהים שומעים אותו על חצי דירה! מה עושים? זה ככה מאז שקניתי אותו כדאי לנסות להחליף או משהו? הוא מסתובב כלכך חזק שאם מניחים יד על המחשב מרגישים אותו נע במעגלים.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by Xilver,

שלום, קניתי צורב DVD, ואני פשוט לא מצליח לצרוב משחקי PS2 או כל דבר אחר ב-DVD. הוא מצליח לצרוב רק דיסקים רגילים, אבל משום מה הוא לא מצליח DVD \: השגיאה שמופיעה לי היא User Aborted, והפירוט שלה הוא זה: הדיסקים הם דיסקים של RITEK (www.ritek.com אם זה עוזר), שרשום על האריזה שלהם 8X, DVD-R. אשמח לפיתרון.. אגב, ניסיתי לצרוב גם עם NERO וגם עם Alcohol 120%

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by GZA3,

SATA-RAID SiI 3112 SATALink זה הכרטיס שיש לי והוא עודה לי בעיות. הוא מסכים לקרא רק הרד דיסק אחד ומהשני הוא מתעלם. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה ? אולי יש בעיה שהוא עושה RAID אוטומטית? אם כן אשמח לדעת איך אני מבטל את זה..

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שלום, יש לי הארד דיסק דווקא די חדש של סאמסונג 160 ג'יגה 8 מגה בופר אבל PATA הכל היה בסדר כבר כמה חודשים, בכונן E היה לי 110 ג'יגה ורציתי עוד 10 כי הייתי זקוק כי הוא היה עושד מעט מתמלא, לכן בלילה דרך תוכנה: Norton Partition Magic 8 עשיתי "ריסייז" לכונן והעברתי מכונן C שהיה בו 35 פנוי ג'יגה לכונן E 10 ג'גיה... המשחב עשה רסטרט והיה מסך שחור וראיתי שהארד דיסק פעל... אז עשיתי רסטרט חשבתי הוא נתקע (כן כן הייתי טיפש ולא חיכיתי) ואז שוב פעם זה היה ועשיתי שוב רסטרט עד שחיכיתי חצי שעה וזה הסתדר והמשחב עלה והכל טוב... אני מפעיל משחק והוא לא עובד.. נפתח חלון שחור קטן ל 3 שניות ומתכבה... אז יוצא עכישו מצב ששום משחק לא עולה, כל המוזיקה של (40 ג'יגה) כשאני פותח את כל התיקייה מסתבר א…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים