אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לרכוש זוג כונני SAMSUNG בנפחים של 160 ו 320, האם נתקלתם בבעיות שהם בקשיחים של החברה?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בעיקרון אין לי מסגרת תקציב כי אני לא מבין ממש בחברות היצרניות של הבקרים האלו. אני הייתי מעוניין בבקר עם מעבד וזיכרון עצמאי אבל המחירים מרקיעי שחקים וזה ממש מקשה בבחירה. אני אשמח לתגובות ואתן כל מידע שידרש על מנת להגיע לבחירה טובה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם חברי הפורום. לפני מספר ימים קניתי ssd מהסוג הזה corsair force gt 120gb. והתקנתי אותו למחשב הזה(שאגב נקנה אחרי ההמלצות פה) את הכונן HDD החלפתי עם הCD-ROM וה-SSD במקום הHDD. asus n56vz Intel i7-3610QM 2.30GHz 8GB RAM 750GB 7200 RPM+120GB SSD geforce 650m 2gb השאלה שלי האם התוצאות של הבנצ'מרק מספיק טובות?וכן הוא מוגדר בביוס כ- AHCI. על פי היצרן זה אמור להיות 555 MB/S קריאה ו- 515 MB/S כתיבה. אז השאלה שלי האם יש עוד דרכים שבעזרתם ניתן לקבל את הנתונים המטורפים של היצרן? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכוון להוציא את צורב DVD שלי (LG GSA-H10A) ממארז של מחשב, ולחבר אותו לכבל USB to IDE שיש לי (קניתי בעיקר שיהיה יותר כל לעבוד עם HD אחרים בלי לפתוח את מחשבים). רציתי לדעת האם ביצועי הצריבה צפויים לרדת (בעיקר שגיאות)? האם כדאי לצרוב במהירות נמוכה יותר (ולגבי איזה פורמטים)? פעם קראתי שהדגם שלי ניתן ל"שדרוג" ל H10N (מהיר יותר) או H10L (עם lightScribe) יש עוד אופציות "שדרוג" שנוספו מאז? האם חיבור דרך כבל ה- USB to IDE שלי ימנע או יגביל את השימוש בצורב (רוצה לדעת בעיקר לגבי lightScribe כמובן אחרי "שדרוג" אם אעשה)? האם עדיף לערוך "שדרוג" כשצורב מחובר פנימית או שזה לא משנה וניתן לעשות אותו גם כשאר הוא מחובר בכבל USB to IDE? תודה לעונים, טל
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין קניית HD אחד גדול לבין קניית 2HD קטנים יותר וחיבור שלהם כמאסטר וסלייב... נכון לעכשו יש לי שני HD שמחוברים בטור. על אחד (:C) מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות שרות למינייהן (אנטי וירוס, אופיס...), וגם כל המשחקים והמוסיקה שלי (). על הHD השני יושב האימיול (:E) ומוקצה שטח יחסית קטן (כ-10GB) בשביל משתמשים אחרים במחשב (:F). השאלה שלי היא, האם הסידור הזה (אימיול שרץ תמיד ברקע וכותב על דיסק אחד, דפדפן\ משחק+מערכת הפעלה+AV+... שרצים במקביל על דיסק שני) בריא יותר ומהיר יותר ממצב שהכול רץ על אותו הHD. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, אוקי, הבנתי שאם אני מחבר שני הרדיסיקים ברייד 0 אז הם הופכים לאחד, עכשיוו יש לי כמה שאלות בנידון (יש לי שניים של ווסטרן 160 גיגה): אין לי בלוח אם רייד ואני מחפש כרטיס פי סי שיבצע את העבודה כהלכה המלצות? אם אני משתמש בכרטיס, האים הביוס יזהה אותו?, כלומר האים אני אוכל להפעיל במצב דוס את המחשב? מה קורה אם אני מנתק הרדיסק אחד? איך הוא ממיר בחזרה את הקבצים? נניח והמהירות קריאה של ההרדיסק שלי 20 מגה לשניה (שניהם), מה המהירות תיהיה ברייד 0? (אני יודע שזה לא מדע מדויק אבל בערך). כמה לדעתכם שווה להוציא על כרטיס רייד ביחס לביצועים הכללים שזה מוסיף? תודה רבה!!!!
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי כבל סקאזי שאני לא מכיר להלן התמונה שלו האם מדובר בחיבור 1) 68-pin for LVD SCSI או 2)68-pin VHDCI for LVD ואיזה חיבור נקבה יש לחיבור זה, איך הוא נקרא ? אשמח לקבל עזרה תודה רבה אמיר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על גיבוי לפני החלפת מערכת ההפעלה: 1) איך אני יכול לשלוט על איזה קבצים אני רוצה לגבות ומאיזה לשכוח? 2) נניח גיביתי מה שאני רוצה, איך אני יכול למחוק באופן כולל את אחד מעותקי המידע (הרי גיביתי, עכשיו כל דבר יש פעמים) כדי להמנע מכפילות מידע? 3) בהחלפת מערכות הפעלה האם בכלל צריך לגבות, או שיש דרך סתם לשמור תוך כדי הימנעות מכפילות מידע ואז מחיקת עותק (מי יודע, אולי ctrl+s יפתור לי הכל )? אשמח להיענות, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת איך ניתן להציג את שורת הסטטוס של גודל הדיסק ב NERO v6.6.0.3 במידות של DVD ולא של CD רגיל? תודה :-) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בעיית חומרה / תוכנה , מקווה שהגעתי לפורום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה . כשנכנסים להגדרות לראות את המפרט , הוא כולל HD בגודל 250GB של WD . התחלתי להתקין את מערכת ההפעלה , ובשלב שהוא מבקש לחלק את הדיסק למחיצות הוא מזהה רק 130GB . אני מניח שזה משהו שקשור אולי ל 32 ביט / 64 ביט , כי 128 כפול 2 זה 256 . אולי אני בכיוון ואולי לא, מישהו נתקל בזה פעם ? מה לא בסדר ? צריך לוח אם שתומך 64 ביט ? מערכת הפעלה ללוח 64 ביט ? או שאני טועה לחלוטין והפתרון יותר פשוט. תודה , ליאור .
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שבמקום לצרוב כל דבר על דיסק כדי לפנות מקום במחשב הגיע הזמן לקנות איזה HD נייד חיצוני. http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=391 מה אתם אומרים עליו? ראיתי ב KSP שהוא עולה 430 ש"ח, שווה את זה? ראיתי אותו המחיר גם באייבורי... יש חשש מקניה בשניהם? המקום הכי קרוב אלי הוא ב"ש בגלל זה השיקול. האם יש משהו אחר בגודל הנ"ל יותר מומלץ? בעיקר הלכתי על הסוג הזה כי בנוסף לקיבולת הגדולה שלהם הם ממש ממש יפים, העיצוב שלהם מהמם במיוחד בצבע האדום. אגב, האם בכלל יש אפשרות להזמין את שאר הצבעים? באתר מפרסמים בדרך כלל את הרגיל שזה השחור. שווה?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי HD מהדגם סמסונג HD204UI. הוא מאוחסן בתוך קייס חיצוני. הוא משמיע תקתוקים כבר בערך חודשיים, אבל הוא עובד בסדר גמור ובכלל לא נראה שהוא הולך להתפגר. (כבר ראיתי הארד דיסקם שהשמיעו קולות והתפגרו אחר כך, וזה בכלל לא נראה אותו דבר). הוא גם די חדש (בן פחות משנה). כל מי ששאלתי עד עכשיו אמר לי שהארד דיסק שמשמיע תקתוקים=הארד דיסק גוסס, אבל זה פשוט לא נראה ככה, ועובדה שכבר חודשיים הוא משמיע תקתוקים ועובד יופי, וגם תוכנת HS SENTINEL אומרת שהוא תקין לגמרי. צירפתי קובץ קול עם הרעשים שההארד דיסק עושה. תוכלו להגיד לי מה הקולות האלה אומרים, והאם ההארד דיסק בסדר או לא? בנוסף, קניתי לפני חודש לפטופ ASUS K53E שיש לו HD מדגם WD6400BPVT. המחשב משמיע רשרושים רוב הזמן, שאני די בטוח שהם באים …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
בעקרון, כל מה שאני צריך זה להעביר איתי איזה 40 ג'יגה תוכן, אני עובר לארה"ב, וזה יוצא יותר משתלם מDISK ON KEY (יחס מחיר\נפח). חבר שלי חוזר מארה"ב בעצמו עוד שבועיים - הנה האופציות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414&page=1&bop=And למרות זאת, חשבתי לקנות איזה 160 ג'יגה בארץ, איך זה ? http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=100 אגב, זה SSD ? תודה מראש עריכה: איך זה שבNEWEGG: Fantom G-Force GF400EU 400GB External Hard Drive - Retail עולה 60$ בעוד Fantom MTT160 160GB 5400 RPM External Hard Drive - Retail עולה 65$?! בגלל שהוא יותר קטן ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אc מעוניין לקנות HD של 1TB (לשימוש רגיל, הורדות, קבצים וכו' - לא גיימינג). ראיתי את 2 האופציות הבאות שהן מומלצות: http://ksp.co.il/?uin=14740 - seagate barracuda SataIII http://ksp.co.il/?uin=11651 - WD caviar blue על איזה הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים: אחד SP2504C והשני WD2500JS (שניהם 250GB) אני יכול ליצור מהם כונן RAID אם אני אחבר את שניהם ביחד? ואם כן - האם המהירות תהיה כפולה, ולגבי המקום האם יהיה לי 250GB עדיין משניהם (במקום 500GB)? בנוסף, איך אני מגדיר אותם כ RAID והאם הקבצים שהיו לי עליהם יילכו לאיבוד (יש לי פחות מ-250GB סה"כ בשניהם יחד)
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עם הספק שלי מגיע כבל SATA... הSATA2 יעבוד איתו נכון ? כי לפי מה שהבנתי זה אותם מידות רק התעבורה שונה...
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
סרט שמקודד ב bitrate של 4000-3000 בערך. אם אני יצרוב אות על DVD אני יראה הבדל בין המקור על הטלוויזיה(שמעתי שהמקור ל DVD זה בערך 8000)?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות dok חדש של 16gb אבל יש הרבה חברות וקשה לבדוק מי הטובה ביותר (מבחינות קריאה\כתיבה וכו'). בעיקרון חשבתי לקנות מksp , יש המלצות לחברה מסוימת ? עד עכשיו השתמשתי ב4gb של sandisk דגם ה blade cruzer אבל לפי מה שראיתי הוא לא נחשב מי יודע מה, קיצור אני ישמח לעזרה והמלצה. עדיף לא usb 3 כי זה מכפיל את המחיר. תודה .
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי ביד שניה דיסק קשיח סיגייט שבא עם בקר על PCI E (החריץ הגדול של הכרטיסי מסך לא הקטן ). שאלתי האם הסט הזה שווה השקעה והאם הוא ישפר את ביצועי המחשב (כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 ). תודה. עריכה : האם יש הבדל ביצועים בין 32 מגה ל 16 מגה שכדאי לקחת אותו במחיר של 550 במקום 400 של WD עם 16 (שאלה טפשית אבל אני לא עבדתי עם סיגייט אף פעם) אשמח לקבל דעות ממי שכבר מחזיק בכונן.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי הארדי דיסק של SEAGATE דגם BARRACUDA 7200.9. יום אחד ההארד דיסק קיצר את המחשב (עד שלא ניתקתי אותו המחשב לא העלה ווינדוס בכלל וכתב יש בעיה). כשהוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב הוא גם הריח כמו משהו ששכחו בתנור... נראה שיש קצר, אבל הבנתי שעדיין אפשר להציל את החומר שבפנים. איזה הארד דיסק אני צריך לקנות כדי לבצע את ההחלפה של הפלטה? האם אני זקוק לאותו דגם בדיוק או (7200.9) או שיש לי טווח אפשרויות גדול יותר? ואיפה עכשיו משיגים דגם כזה שבטח כבר לא נמכר (יש לי אותו לפחות 3 שנים).
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט האם כדאי לי לקנות SATA 8MB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה וזאת על מנת לשפר את ביצועי המחשב שלי. אפשר להגיד שכרגע צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הדיסק הקשיח (60GB ללא SATA ועם CACHE רגיל!) וחוץ מזה יש לי מחשב די טוב: Pentium 4 3.0Ghz HT 512MB DDR 400 FX5200 128MB Seagate 60GB IDE Normal Cache השאלה שלי היא האם הוספת הדיסק החדש והתקנת מערכת ההפעלה עליו תשפר את ביצועי המחשב במידה ניכרת. האם אתם יכולים להפנות אותי לסיקורים בהם בוצעה השוואה בין ביצועי מחשב עם SATA 8MB וללא? ועוד שאלה: אם אני קונה דיסק קשיח נוסף אני כנראה יקנה HITACHI בגלל שאותם אני יכול להביא ממש בזול. יש התנגדויות?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי הרד דיסק של היטאצ'י(80 GB)והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי להחליף את ההרד דיסק הקיים בהרד דיסק החדש ועדיין המחשב לא מזהה אותו. האם בטוח שההרד דיסק פגום או שיש עוד משהו לעשות. אולי יש משהו שצריך לעשות כדי להפעיל את ההרד דיסק של היטאצ'י?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי win vista ושני כוננים: C ו-D. על כונן C מותקן מערכת ההפעלה והוא מלאה כמעט עד אפס מקום וכונן D הוא כונן שונות שבו יש הרבה מקום פנוי (הוא לא ריק!). אני רוצה להעביר זיכרון (משהו כמו 10GB) מכונן D לכונן C (ויש בכונן D 10G פנויים ויותר). ביאזה תוכנה אני צריך להתשתמש? ניסתי כבר את Partition Magic ומשום מה אני חושב שזה לא עוד על win vista. ניסיתי את Paragon Drive Backup והוא מחייב שכונן אחד יהיה ריק לגמריי. מישהו מכיר עוד דרך, שעובדת?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש סיבה למה כשאני מנסה לצרוב קובץ מאוד גדול שבקושי נכנס בדיסק זה לוקח המון זמן, ובד"כ גם נכשל? כמו שאתם רואים צירפתי 2 תמונות, בראשונה ניתן לראות שהצריבה בקושי זזה, בשנייה ניתן לראות שהיא בכלל נכשלה לאחר חצי שעה בערך. למען האמת, לפעמים זה גם מצליח לסיים (תוך שעה בערך) - ואז הדיסק יוצא פשוט דפוק (עובד גרוע - זמני קריאה מאוד ארוכים וכו' - אם בכלל) ה"ציוד": Samsung SH-S182D צורב דיסקים של SILVER LINE DVD-R X16 גודל הקובץ שניסיתי לצרוב הוא 4,703,028,527 בייטים, 4.37GB בעצם טיפה פחות מנפח הדיסק הכולל כשאני צורב קבצים בגודל של 4GB בערך אין שום בעיות למישהו יש הסבר הגיוני לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
דיסק קשיח של סמסונג, דגם HXMU0250DA/G82 PCB - M7U 399 REV.01 לא איכפת לי גם לקנות את כל דיסק הקשיח.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-