עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by marlboro,

רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by בטיטi,

אני מעוניין ב DOK בנפח 2G, אהבתי את סדרת ה Micro Cruzer של SanDisK מכיוון שהוא קטן ודקיק. אני מתלבט בין : זיכרון נייד בנפח 2GB מסדרת SanDisk Cruzer Micro http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10800007&came=4108 לבין : זיכרון נייד חדשני Sandisk Cruzer Micro U3 2GB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10777069&g_kind=0 4 שאלות קצרות בבקשה :-) 1. האם שניהם דקיקים וקטנים באותה מידה ? 2. מה נותן ה U3 ? 3. ראיתי של U3 יש את היכולת של להכניס ולהותיא את ראש ה USB, בפועל האם זה יתרון או חסרון ? (נראה כיתרון, יותר נוח ובטוח, אבל מצד שזה, זה אומר שיש בפנים חלקים נעים, וזה מקור ליותר תקלות, לא ?) 4. מהי המלצתכם ? תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני יודע ששאלו כבר הרבה על איך פועל RAID, אבל שאלתי נוגעת לנושא ביצוע Partioning פורמט והתקנת מערכת הפעלה על 2 דיסקים המחוברים לבקר Raid נלוח האם בתצורת Raid 0. האים ניתן לבצע זאת תחת Raid 0? האם ה- Raid 0 "שקוף" לתוכנה (Partion Magic) וניתן לעשות לחלק את הדיסקים ליחדות לודיות ולעשות פורמטיג עליהם כאילו מדובר בדיסק אחד, או שיש פרוצדורה מיוחדת לעשות זאת. אם כן, אז איך? האים להתקין מערכת הפעלה על מערכת דיסקים ב- Raid 0 דורש פרוצדורה מיוחדת, או זו התקנה רגילה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. היי לכולם 2 צורבים של WD .מה ההבדלים ביניהם ואת מה לקחת?<שניהם אותו מחיר,308 ש"ח SATA 2> 1-Westren Digital WD1600JS 160GB 2-Westren Digital 1600AAJS 160GB בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by maayan88,

בכונן C (אצלי הוא הראשי) יש בסה"כ 9 ג'... איך אני מגדילה את השטח?? תודה מראשש

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by משתמש כבד,

Westren Digital WD2500KS 250GB Westren Digital WD2500JS 250GB Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מה ההבדל ביניהם?

9. Started by ofir667,

אני יוצר כונן עם הDeamon Tools או Alcohol 120 ואני לא יכול לראות את הכונן במחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שלום לאחר שנמאס לי מהNEC שלי שלא קרא דיסקים שצרב החלטתי לרכוש חדש.. המחירים מצחיקים. קניתי את הפיוניר 111D הגעתי הבייתה והרכבתי אותו עם כבל 80 פין. לצורב לוקח לצרוב 30 דקות!!! דיסק וזה לא הכל! בזמן שהוא צורב המחשב פשוט גמור מת , לא זז ולא מגיב כמעט לדוגמא אם יפתח חלון מסנגר קטן שאומר שמישהו נכנס כרגע לשירות זה ייקח שעה ויעלה ממש ממש לאט שלא נדבר על לצאת מהחלון. השורות של הBUFFER קופצות מ10 ל20 ל30 ל98 וחזרה ל10 כל הזמן. מפרט המחשב שלי: P4 DC 3GHZ 512 זכרון הרדיסט SATA 160 חדש דנדש ולוח של MSI. אמור להספיק לא? במיוחד שהנק בצריבה עצמה בכלל לא עשה בעיות ולא תקע תמחשב. התבחבשתי בעסק קלות וזה מה עשיתי. חיברתי את הצורב לבדו בתור מסטר בלי שותפים על הכבל (לא עזר) החלפתי למדייה אח…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by aquas,

כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by coorva,

רכשתי דיסק קשיח WD IDE JB 8MB buffer בזמן כיבוי המחשב יש רעש במשך חצי שניה בערך מהדיסק הקשיח אבל רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. (רעש דומה למנוע חשמלי קטן). האם זה נורמלי? במידה ולא, יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הדיסק תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by 3liran,

שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה מחשב חדש עם כונן קשיח גדול ומהיר: 160 GB SATA2 8 מ"ב Cache ויש לי כונן קשיח נוסף קצת יותר ישן מהמחשב הקודם: 40 GB IDE 2 מ"ב Cache האם שווה לחבר אותו בנוסף לכונן החדש ולהגדיר שקובץ ההחלפה של הווינדווס יישב עליו? זה ייתן שיפור בביצועים או שלהפך, כי הכונן הישן עובד על חיבור יותר איטי ועם פחות Cache? מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. במחשב החדש שלי הוא מזהה במשחב הישן עד עכשי והוא זיהה פתאום הוא הפסיק לזהות אותו ורושם שההתן לא מוכר כשאני מנסה לעשות עידכון מנהל התקן הוא רושם לי שלא היה אפשר להמשיך כי הוא לא מצא משהו שמתאים יותר מהתוכנה על המחשב או משהו כזה.. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ושהוא יזהה את הכונן..? ובמשחב אחד זה עובד רק בשני לא.. ועשיתי את כל האיתחול והדברי םהאלה.. הוא רושם לי אבל במנהל ההתקנים שזה בכלל התקן לא מזוהה..

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  15. Started by Semyon171,

שלום, התקנתי ווינדווס אקס פי על כונן C ולא נגעתי בכונן די. כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אז המחשב מציג רק את כונן C ולא את כונן D. מה אפשר לעשות? בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס (אחרי הבוט דוייס בביוס) והדיסק מופיע שם חי ושלם - אך במחשב לא. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by neogod,

יש לי HD של wd 2500ks הורדתי את התוכנה HD TUNE ושם אינ רוא ה ב ID (BE) unknown atribute statua faild מזה אומר "הנכשל" הזה?

17. שלום! העניין הוא ככה : יש לי כונן פיזי בעל קיבולת של 15 גיג'ה מה שקורה זה שפעם היה לי 4 גיג'ה במחיצה בשביל הלינוקס בסופו של דבר החלטתי (לפני שבוע) להוריד את הלינוקס כדי לשחרר יותר מקום לכונן C . בפועל מה שקורה זה שנשארו לי 4 גיג' שאני לא יכול לאחד לכונן C , ניסיתי דרך PM8 (partitons magic)a אבל הוא לא מאפשר את התכונה של שינוי גודל (resize) הוא גם לא מאפשר איחוד (Marge) . אם למישהו יש פתרון ללא פירמוט ויצירת מחיצה אחידה . אלא איחוד של הכוננים הוירטואלים לכונן אחד זה יוכל לעזור מאד. תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. חשבתי לעשות העתק של C בghost לפרמט , ליצור מחיצה אחידה בגודל מלא , ואז לשים את הגיבוי מה ghost. אשמח לפתרון פחות מסורבל.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי שני דיסקים פיזיים הראשון מכיל את C ו-D השני מכיל את E מהיום, בצורה מיקרית הוא מעלה מערכת אך אומר לי שכוננים D ו-E (שפיזית זה בכלל שני כוננים) לא מפורמטים (הודעת סייר) ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט. 1) האם יתכן שזה וירוס? 2) אם לא מה קורה כאן? זה מחשב בן 3.5 (כוננים C D) ובן 1.5 לדיסק E תודה, יהודה ,תוספת חדשה: הרצתי כל הליילה (על הדיסק הראשון) את HDD Regenerator 1.51 והא לא מצא כלום .... אבל הוא מזכיר בפתיח כי הוא מדלג על SYSTEM והרי אם לא רואה את שני הדיסקים האחרים אז זה SYSTEM לא? האם יש תוכנות נוספות לניטור דטסקים? למה זה פעם כן פעם לא? וירוס? סוס? בלילה אריץ על הדיסק השני... תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. אני הולך לצרוב אולי כמה פעמים בחודש, לא משהו רציני. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. חברים אני רוהצ לקנות דיסק קשיח 160 GB שיהיה כמה שיותר שקט שיהיה אמין ממשק IDE/ מעבד PIII

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by King Kong,

יש לי כונן קשיח שעל הנייר צריך להיות 160GB ובפועל רשום לי 131 GB !!! יכול להיות כזה הבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. צריך המלצות לצורב דיוידי חדש בתקציב של עד250 שקל ועדף שיהיה מועה מחשביים או פנדה!! תודה!! ראיתי שיש צורבים שמתחברים עם חיבור של SATA מה אתם אומרים עליהם?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by djoz,

יש לי ארד דיסק של 160 גיגה בטכנולוגיה sata עכשיו אני רוצה לפרמט את הארדיסק שלי ובדוס הוא לא מזה אותו מה אני יכול לעשות??? אני עובד עם ויסטה אני רוצה לפרמט בישביל לחזור לXP עכשיו בדוס לא מזה לי את הכונן הקשיח SATA שאני רוצה לפרמט לפרמט אני יודע

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by -Blaze-,

קניתי את ה LG H22N בדיוק עכשיו, ורציתי לדעת איך הוא. והאם אפשר לצרוב אותו לlight-scribe (כי שמעתי שיש צורבים של LG שאפשר לפרוץ אותם)

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים