עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Epic,

מה ההבדל בין 3 הצורבים הבאים ואיזה מהשניים התחתונים טוב יותר ולמה: ‏SH-S203B ‏SH-S223B ‏SH-S223F שלושתם samsung. איזה מהצורבים, שנמצאים ב-ksp או ivory הייתם ממליצים (הצורבים המומלצים שלכם לא נמכרים שם מלבד ה-asus, אך הוא כבר עולה 160)?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by zone glide,

רכשתי עד לא מזמן Seagate Backup Plus 4TB מאמזון בדיל טוב. הכונן הקודם שהיה לי WD Elements 500GB ובגלל שהנפח היה די מעיק החלטתי להביא נפח גדול משמעותית וגם קשיח חדש, הקודם לפעמים גם לא עבד... העניין הוא שעושה רושם שהוא איטי, ההעתקה אליו איטית, וגם בהתקנות הוא נורא איטי... אני חושב שאפילו הקודם היה מהיר יותר... אני אמנם אולי לא עושה בו שימוש נכון (מכניס אליו גם כמה משחקים לפעמים) אבל בכל זאת... אמנם אין לי USB3 במחשב, אך עד כמה גישה לדבר כזה ישפר את הביצועים? יש בקר או מפצל שיאפשר USB3? או שהגיע הזמן למחשב חדש?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. (כל usb שהוא לא מחשב) תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  4. יש לי שלושה צורבים : 1. טושיבה 2.NEC 3500 3. NEC 3520 ועכשיו קניתי פילפס 1628 חברה אין מה להשוות 3 דיסקים שלא הצלחתי לקרוא עם שני הNEC והטושיבה ( יש לי 3 מחשבים בבית ) ( UNRECOVER EROR ?) עם הפילפס זה היה משחק ילדים עם הNEC היה לוקח לי 10:40 צריבה בכפול X8 ועם הפילפס לוקח לי רק 8:20 דקות הייתי בטוח שאפול בפח עם הפילפס אבל אחרי שקראתי את המאמר הבא הייתי חייב לקנות תקראו פה : http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15369

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by guy94,

מישהו יודע אם יש את זה בארץ ? מחפש את זה לקנייה, לחבר את ה VOLCANO 7+ אליו ...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mrraz,

עכשיו הייתי בשופרסל דיל יש להם מבצע על CD בגודל 700 מ"ב באריזת 50PACK של BENQ במחיר של 19 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by qwerty1987,

האם יש הבדלי ביצועים/הבדלים אחרים בין הדיסקים? מישהו הצליח למצוא את הכונן של סמסונג באתר שלהם (או שכל המידע עליו הוא מביקורות כאלו ואחרות)? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום שלום לכם, ובכן, לפי מספר ימים קניתי צורב חדש (LiteOn X32) ואיתו גם קניתי 25 מדיות של Sky אשר עושות רושם טוב מבחינת מהירות(עדיין אין לי מושג לגבי אמינותם לאורך זמן, אבל לא נדפקה לי אף מדיה בנתיים). רציתי לקנות חבילה של 100 מדיות מהחברה הזאתי, אבל לא מצאתי. לכן שאלתי היא, איזה מדיות אמינות, באיכות גבוהה אשר עומדות במהירות שנכתבה עליהן אפשר לקנות בחבילות של מאה? ובכלל המלצות על מדיות איכותיות. בתודה, גוסט דוג.

• 37 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

איזה דיסקים לצריבה הכי טובים ואמינים לאורך זמן? הכי טובים לא הכי פופולארים! לא משנה לי מחיר!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by kfirr1,

[בס"ד קניתי לפני כמה ימים את ה vertex 2 80gb מ ksp ו תוצאות הביצועים שלו הנה תמונה (לא הצלחתי להעלות תמונה אז הנה בכתב הביצועים) ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 171.308 MB/s Sequential Write : 41.005 MB/s Random Read 512KB : 161.213 MB/s Random Write 512KB : 41.916 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 15.809 MB/s [ 3859.6 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 25.655…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

עשיתי בדיקה לדיסק גם בחנות וגם בבית והכל תקין אבל אני שומע אותו יותר מידי לטעמי.. למשל כשאני מוריד משהו אז אני שומע אותו די חזק.. עכשיו הבנתי שזה אמור להיות דיסק די שקט.. א. אני יודע שאני רגיש לרעשים מה שיכול להעצים את הבעיה. ב. הדיסק בקידמתו של מארז ATNEC 300 - מה שמפריד בין הדיסק לחלל החדר זה רשת לסינון אבק.. יכול להיות שזה מה שגורם לכך שאני אשמע את הרעש? (אני רגיל למארזים שסגורים מקדימה).. התקנת מאווררים בחזית המארז יכולים להפחית מהרעשים של הדיסק? (גם המאוררים מרעישים אבל את זה אני יכול לסבול.. זה רעש רציף) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tellmy,

שלום. אני רואה הרבה שממליצים על הHD של WD עם ה 8 מגה קאש. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקאש הזה? כמה קשא בדרך כלל יש לHD אחרים? זה אותו קשא כמו הקאש של המעבדים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maormark,

אני מתבלט בין 2 דיסקים קשיחים חיצוניים של 500 ג'יגה 1. דיסק קשיח חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 390 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 2. דיסק קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential 2 500GB 430 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 לראשון יש שנתיים אחריות לשני חמש שנים אחריות זה לא הכי מעניין אותי כי בעוד שנתיים הם יעלו גרושים..גם ההבדל במחירים עוד 40 שח לא מעניין אותי השאלה שלי מבחינת ביצועים מה עדיף??? מה הייתם לוקחים? לינקים http://www.maxtor.com/gb/hard-drive-backup/external-drives/maxtor-onetouch-4.html http://ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 5 שנים אחריות http://www.wdc.com/en/products/products.a…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  16. היי יש לי מחשב בבית עם הארדיסק 250GB שמותקן עליו כרגע ווינדוס XP והוא מפוצל ל20GB~ מערכת הפעלה וכל השאר. יש לי הארדיסק לא בשימוש כרגע (היה בעבר ראשי במחשב שהתגלגל לשביקת חיים) של 80GB. האם מבחינת אמינות ומהירות משתלם לי לשים את ההארדיסק של 80GB כראשי, להתקין עליו ווינדוס 7 כך שה250GB ישאר ככונן אחסון בלבד או שעדיף לא להתעסק איתו ופשוט להשאיר את ה250 כמו שהוא (או לפצל מחדש כדי לתת יותר מקום למערכת הפעלה)? (יש לציין שחוסר במקום אין, זה מחשב לשימוש משרדי בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  17. :lol: :lol: פיוניר ייצרו דיסקים של בלו ריי מתירס . מקלח אחד אפשר לייצר 10 דיסקים. מי שיקנה בלו ריי יצטרך לאחסן את הדיסקים טוב כדי שהנמלים לא יאכלו לו את אוסף סרטי ה HIGH DEFINITION. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11398

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

יש ברשותי הארד דיסק של WD 160GBJS SATA2 שאלתי: בקרוב אני מחליף אותו לאותו סוג בדיוק רק אחד שונה.. איך לסדר את המחיצות? שיהיו רק 2 מחיצות.. =] כמה להקדיש לכל אחת?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by k22,

שלום לפני חודשיים ארד דיסק היה עולה 300 שקל 1000 gb היום אני ניכנס לכל חנות מחשבים זה עולה 700 ??? מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי? 400 gb עולה 600+ ???? למה מה קרה למה הקפיצה הזאת?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by MDK,

כשהסתכלתי בהגדרות, ראיתי שהDVD מחובר עם ההרד דיסק והDVD על PIO וההרד דיסק על DMA (נראה לי) ניסיתי לשנות את זה לDMA אבל זה לא שינה יש דרך נוספת חוץ מלעשות UNINSTALL ולתת לWINDOWS לזהות מחדש?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. שלום יש לי את ההארדיסק 3200AAKS של WESTERN DIGITAL עכשיו הוא כל הזמן עושה לי רעשים של חשיבה כמו שהיה פעם בהארדיסקים הישנים שהיה בהם WIN98 אותו דבר כמו שם ! הוא עושה הפסקה של 5 דק ואחר שוב מתחיל מפסיק ומתחיל .. גם במשחקים למה הוא עושה את זה ? משהו לא תקין?: הרצתי DATA LIFE GUARD ויצא שהכל תקין BAD SECTORS הרצתי הכל תקין HDD SMART - כל הבדיקות שם תקינות.. מה עוד יכול להיות? ואני עובד על XP

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש לי בעיה די מוזרה: הביוס של הלוח אם NF7-S מזהה לי את את הדיסק הקשיח כמו שצריך, אבל בנפח הוא טועה! במקום שיהיה רשום 80GB(ובפועל הוא נותן 74.5GB) הוא רושם לי 69GB (ובפועל נותן לי רק 66.4GB) לפני ההפסקת החשמל, הוא זיהה לי אותו כמו שצריך, וגם ניסיתי כבר דיסק קשיח נוסף מאותו הדגם(ממחשב אחר) והוא מזוהה כמו שצריך! יש פיתרונות?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by boom,

האם נחשב DVD טוב?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Alex89,

יש לי Sandisk Cruzer שעושה לי בעיות והמחשב לא מזהה אותו. כדי שהמחשב יזהה אותו אני צריך למחוק אותו מה Device Manager ורק אחרי זה הוא מזהה אותו. במידה ואני לא מוחק אותו הוא בערך מזהה אותו, כלומר הוא מראה כונן חדש H: אבל הוא כותב שהכונן ריק מתוכן ואם אני מנסה לעשות דברים אחרים עליו כמו format אז הוא כותב לי שהכונן אינו מזוהה ע"י המערכת. קראתי בפורומים ש Samsung Kies עושה גורם לבעיות. אז סגרתי אותו ומחקתי את שתי התוכנות (פרט לדרייברים למכשיר). בדקתי את הUSB במחשב אחר וזה עובד. אני לא רוצה לקנות עכשיו סתם עוד USB ואז לגלות שגם הוא עושה לי בעיות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי למחשב והוא של חברת MAXTOR 500 GB הוא דורש ממני לפרמט אותו יש לי הרבה מידע חשוב עליו , בעבר קרה לי אותו הדבר רק אחרי כמה פעמים שחברתי מחדש זה הסתדר מה אפשר לעשות תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.